7kontinent

SEDMI KONTINENT => Ostalo => Topic started by: Pijanista on October 14, 2011, 07:41:21 PM

Title: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 14, 2011, 07:41:21 PM
Upozorenje:

G-A-D-N-O

http://www.thisis50.com/profiles/blogs/disturbing-drug-in-russia-known-as-krokodile-eats-users-skin (http://www.thisis50.com/profiles/blogs/disturbing-drug-in-russia-known-as-krokodile-eats-users-skin)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 14, 2011, 08:02:21 PM
uh covek. strasno!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 14, 2011, 11:19:52 PM
Heroin je kamilica
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on October 14, 2011, 11:42:58 PM
ja sam znao neku ekipu koja je vadila kodein ili sta vec iz kodeinskog sirupa za kasalj, a onda su se sa tim "rokali", ali osim privremeno izoblicenih lica nije bilo nekih drugih vidljivih posljedica. mada ne znam koliko dugo ili koliko cesto su to radili.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 14, 2011, 11:46:38 PM
To je previse teritorija i prirodnih bogatstava za tako mali broj ljudi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 15, 2011, 07:54:59 AM
To je previse teritorija i prirodnih bogatstava za tako mali broj takvih ljudi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 15, 2013, 07:10:49 PM
Metejor pao u misticni Sibir. Izvestava Glas Razuma:

http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16445869/meteori-napadaju-rusiju.html?3 (http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16445869/meteori-napadaju-rusiju.html?3)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 15, 2013, 07:25:56 PM
http://www.rferl.org/content/russia-tank-highway-video/24885770.html (http://www.rferl.org/content/russia-tank-highway-video/24885770.html)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 15, 2013, 07:38:27 PM
12.28 - Према непотврђеним извештајима, метеорит су погодиле ракете руске противваздушне одбране, због чега се распао у комаде, па су тиме спречене озбиљније последице, јавља Раша тудеј. Метеорит је, наводно, погођен на висини од 20 километара.

RTS
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 15, 2013, 07:41:59 PM
RTS?...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 15, 2013, 07:43:43 PM
RTS = Radio Televizija Srbije. Javni servis, iliti TV kuca to jest javna kuca.
Oni samo prenose vest koju im je poslao Rasha Tudej (ne znam lika, srpsko ime a cudno prezime. Uz to ga pisu malim slovom, nepismeni....)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 16, 2013, 04:03:26 AM
To sa presretanjem necega sto niko nije ni video do ulaska u atmosferu a sto se kretalo brzinom od 33,000 milja na cas je u rangu idiotizama prosutih u onom "prevedenom" clanku o "Hadronovom kolajderu".

Kad ce neko da pocne masovnije da ubija tzv. novinare tamo? Mislim, znam ja sta je RTS ali da li je moguce da "naciJonlani servis" pada na takve gluposti koje neka od kurolomki koje tu "rade" vidi po internetu? Oh, wait...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on February 18, 2013, 03:01:05 PM
CSI Moscow:

Quote
Prema navodima Istražnog komiteta, telo Pahomova pronađeno je u podrumu u privatnoj garaži u metalnom buretu ispunjenom cementom, a istražitelji su sakupili dovoljno dokaza da ustanove da je smrt Pahomova nastupila nasilno, preneo je AFP.

http://www.nadlanu.com/pocetna/info/vesti/Pronadjen-zacementiran-ruski-poslanik.a-168642.293.html (http://www.nadlanu.com/pocetna/info/vesti/Pronadjen-zacementiran-ruski-poslanik.a-168642.293.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 18, 2013, 03:22:41 PM
 :shock:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 18, 2013, 05:02:01 PM
Srpski radnici žrtve prevara (http://www.youtube.com/watch?v=ntUwaRCcZ5I#)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 18, 2013, 06:29:02 PM
Srpski radnici nemaju pecat.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 21, 2013, 09:55:01 PM
Dugacak tekst, ali vredi procitati. Leci od rusofilstva.

Formula pohlepe
Новая Газета - 20/02/2013

Političke teme Rusije su poslednjih dana neočekivano promenjene. Naglo usporavanje ekonomskog rasta, niz inicijativa u oblasti ekonomske politike najavljene od strane vlasti i Putinova poseta olimpijskom gradilištu u Sočiju, tri su vesti koje nas, sklapajući se u jednu sliku, iznenada vraćaju u realnost. Dok su nam naši pseudo-deputati čitavu jesen usrdno ispirali mozgove i kao osnovni problem Rusije servirali političko nazadnjaštvo, skorašnji događaji su nas podsetili da su strahovita neefikasnost i lopovluk kosmičkih razmera, ipak naši stvarni i glavni problemi. Ispostavilo se da je politički opskurantizam samo PR-zaklon političkog sistema, to jest nemušto sazdana idejna osnova te nezasite i lajave stoglave nemani.

Već početkom prošle jeseni, resko se oglasilo zvono za uzbunu. Bila je to vest da je za samit APEC-a u Vladivostoku potrošeno celih 22 milijarde dolara. To je iznos veći od čitavog državnog budžeta za 1999. godinu i znatno veći od ukupnih sredstava namenjenih obrazovanju u 2013. Vlast se pravdala da su to navodno dugoročna ulaganja u infrastrukturu. Ali ta objašnjenja su izazivala samo podsmeh ili ređe, nelagodu. Novac je kao nabujala reka oticao iz budžeta i ulivao se u izgradnju mosta i kostura zgrade budućeg univerziteta, pri čemu nikakvih realnih planova ili ozbiljnih resursa za osnivanje univerziteta nije bilo. Da bi se opravdali enormni troškovi izgradnje mosta i kostura nekoliko zgrada, bila je dovoljna samo jedna čarobna reč – univerzitet. A zemljište koje klizi i propada duž čitave trase novoizgrađenog puta, pokidane sajle koje vise nad tek izgrađenim mostom, ispremeštana dugmeta u liftovima i niz pokretnih stepenica koje ne rade niti će ikada proraditi, na očigledan način su demonstrirali osnovni trend novog vremena: silovit pad efikasnosti upravljanja, na fonu eksponencionalnog rasta svekolikih izdataka.

Sve to oličava jednu sasvim novu situaciju. Početkom 2000-ih, u sferi javnih poslova je u Rusiji već bila formirana precizna (mada vrlo specifična) predstava o modelu uspešnog menadžmenta. Ovaj model je predviđao stabilnu normu korupcionih izdataka od više-manje 30%. To je značilo da ako se tokom izvođenja bilo kog novog državnog podviga dogodi da se budžetski rashodi za njegovu realizaciju uvećavaju, obim javnih dobara na izlazu je uvek rastao proporcionalno veličini na ulazu, uključujući u taj iznos i korigovanje ukupne sume za tih nezaobilaznih 30%.

Vladivostovska priča je pokazala da je ovaj „zlatni standard ruskog menadžmenta“ prevaziđen, jer ne samo da onaj volšeban deo budžetskih sredstava koji tokom realizacije projekta netragom isčezava, stabilno i ubrzano raste, već i koliko god da se budžetski rashodi nekog konkretnog projekta uvećavaju, to ne garantuje zadovoljavajući krajnji rezultat. Naime, količina utrošenog budžetskog novca nije u vezi sa kvalitetom, a ni sa planiranim rokom predaje objekta. Nikakve garancije se ne mogu obezbediti ni novcem, ni administrativnim merama (pripremama samita APEC-a rukovodio je lično vice-premijer). Rečju, došli smo u situaciju u kojoj rep maše psom, a ne obratno. Čak ni neograničen budžet više ne garantuje željeni rezultat.

Ovu istinu sada demonstrira i sočinsko gradilište. Mašina za prisvajanje budžetskog novca, a posebno dela namenjenog državnim mega-projektima, dostigla je neviđeni stepen savršenstva i kolosalni politički uticaj. Ona se više ne boji ni Putina, što se lepo videlo tokom njegove poslednje posete Sočiju, gde je on, nekako oprezno i dosta neuverljivo, izrazio svoju već poslovičnu ljutnju.

Prvobitno predviđeni ukupni troškovi za sočinski spomenik putinskim ambicijama – zimsku olimpijadu na obali Crnog mora! – već su premašeni za oko četiri puta. Sa zamišljenih 13, danas je već dostignuta suma od 50 milijardi dolara. U rubljama je to 1,5 triliona, što je tri puta više od ukupnih budžetskih rashoda planiranih za zdravstvo u 2013.

Prilično je teško proceniti koliko košta jedna olimpijada, ali na primer zimska olimpijada 2006. u Torinu njene organizatore koštala je 3,6 milijardi dolara. Cena sledeće, vankuverske, po nekim procenama iznosila je 2,5 milijardi dolara. Tome treba dodati i dopunske rashode u infrastrukturu, što je opšti budžet popelo na blizu 6 milijardi dolara. Kanadske vlasti su posle dugo morale da ubeđuju svoje građane u opravdanost ovih troškova.

Letnje olimpijade su po pravilu 3 do 5 puta skuplje od zimskih. Ova poslednja, londonska, po standardima zapadnih zemalja se pokazala kao preskupa. Procenjuje se na 19 milijardi dolara, i njeni organizatori su u medijima često bili kritikovani zbog toga. Istina, pre nje je bila pekinška, s par ogromnih ulaganja u infrastrukturu, za koju su kineske vlasti „istresle“ čitavih 42 milijarde dolara. Ali ova olimpijada je bila letnja, i ako se po sumanutom rasipništvu zamisli njoj analogna zimska, ona bi morala da košta negde između 10 i 15 milijadi dolara.

Navedene cifre nam same govore kako se troši novac u demokratskim državama, a kako u onima manje-više despotskima. Setimo se toga da je BDP po glavi stanovnika u Kini 8,5 hiljada, u Rusiji 21 hiljadu, u Velikoj Britaniji 35,5 hiljada, a u Kanadi 40 hiljada dolara.

Ali to sada nije naša tema. Sada je mnogo važnije to čemu nas uče dosadašnja iskustva iz Vladivostoka i Sočija. Prvo, razmere sredstava osuđenih na „volšebno iščezavanje“ proporcionalno rastu s veličinom objekta planiranog za izgradnju. Odnosno, ako se kod realizacije malih, politički manje bitnih projekata tu i tamo još uvek može računati na onaj „zlatni standard“, danas sitni tridesetoprocentni lopovluk, kod velikih projekata on dostiže 60 – 70%. Drugo, veličina budžeta i volumen njegovog naduvavanja tokom realizacije projekta u direktnoj su vezi sa stepenom ambicioznosti (političkog značaja) i kontrole njegovog finansiranja. Što je projekat ambiciozniji i što je (po nomenklaturnom zvanju) viši nivo kontrole njegove realizacije, tim će pre i brže predviđeni budžet početi enormno da raste, a s njim i sume „volšebnih isčezavanja“. I na kraju još jedan, treći elemenat „formule pohlepe“: što je projekat ambiciozniji, to je manja verovatnoća da će on za sobom ostaviti one drugostepene, za ekonomiju pozitivne, takozvane pobočne efekte. Ako su izgradnja preskupog mosta koji vodi na poljanu na kojoj su izgrađeni blokovi zgrada, koji će jednog dana postati univerzitet na kome se nikada ništa neće izučavati jer za to nema resursa – čist marazam i ludilo, onda su izgradnja nekoliko dvoraca za zimske sportove koji koštaju 1,5 triliona rubalja na području suptropske klime – marazam i ludilo na kvadrat.

Poznata teza ekonomista da ulaganja u infrastrukturu uvek imaju pozitivne efekte na ekonomiju, u ovom slučaju je okrenuta naopako. U našem slučaju to nisu ulaganja u infrastrukturu, već u ambicije. A ulaganja u infrastrukturu radi zadovoljenja ličnih ambicija ekonomiji ne donose nikakve bonuse. Ova ulaganja služe samo za jačanje „formule pohlepe“, obrasca koji potom služi definisanju i primeni standarda prisvajanja državnog budžeta.

I kakve veze to ima sa usporavanjem ekonomskog rasta i promenama u ekonomskoj politici, koje sam pomenuo na početku? Naglo usporavanje ekonomskog rasta će vlastima nametnuti zadatke hitnog rešavanja problema gubitka popularnosti. To je jedan deo problema. A drugi je takođe hitno i odlučno stimulisanje ekonomskog rasta. Jedna od inovacija ekonomske politike je namera vlasti da ukine takozvano „budžetsko pravilo“ o neprikosnovenosti rezervnih fondova stvorenih od izvoza nafte, zatim osnivanje državnog mega-investitora u obliku Rosfin-agencije, a takođe i korišćenje državnih penzionih fondova za finansiranje investicija unutar zamlje. Namera je da se ekonomija podrži zamašnim ulaganjima u infrastrukturu.

Zadatak – ambiciozan: reč je o političkom životu ili smrti. Stepen kontrole – nesumnjivo sočinski. Novi standardi prisvajanja budžetskih sredstava – definisani. I tako, gospodo i ostali stanovnici Rusije – led je krenuo! Privatizacija naftne „kasice prasice“ je u niskom startu, a vama samo ostaje da primenite „formulu pohlepe“ i izračunate rezultat.

Kiril Rogov, Новая Газета, 11.02.2013. ... <<

Prevod s ruskog Haim Moreno
Peščanik.net, 20.02.2013.

Copyright © 2011 Peščanik. All rights reserved.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on March 03, 2013, 07:23:54 PM
A ja mislio da su Srbi budale jer im svuda nicu crkve. Pazi ove, daj dvejsta komada. U medjuvremenu vojnici bez carapa, starci bez hrane.


Moskva: Gradi se 27 crkava
Izvor: Beta

Beograd, Moskva -- Moskovska patrijaršija saopštila je da je u toku gradnja 27 pravoslavnih hramova na periferiji ruske prestonice, javila je Verska informativna agencija.

Cilj je, kako se navodi, da se sagradi 200 hramova, mada za to nije određen rok.

"Program 200" uživa podršku gradskih i državnih vlasti. Međutim, kako se saopštava, u bar 20 slučajeva gradnji hramova se protive žitelji gradskih reona.

Razlozi se ne saopštavaju, mada je poznato da ima slučajeva protivljenja da se žrtvuje park, igralište ili skver za hram.

Postoje i protivljenja da se verski objekti grade blizu škola. Istovremeno, gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin ponovo se usprotivio ideji o izdavanju dozvole za gradnju velike džamije.

Vernici muslimanske vere, po njemu, već imaju nekoliko mesta gde se okupljaju, a kada imaju veliki praznik, mogu da koriste stadion, predlažu gradske vlasti.

Sobjanin navodi da je u toku renoviranje "Saborne džamije", i tvrdi da je ona "dovoljna" - mada nije dozvoljeno da se ona uveća. Muslimani Moskve, kojih što prijavljenih što neprijavljenih ima i do dva miliona, iznenadjeni su izjavom gradonačelnika.

Oni se žale i na "neraspoloženje" stanovnika prestonice u vezi sa muslimanima.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 25, 2013, 04:11:55 PM
http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=43230:2013-03-25-06-43-48&catid=41:svet&Itemid=68 (http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=43230:2013-03-25-06-43-48&catid=41:svet&Itemid=68)


 xnerd
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on March 25, 2013, 04:16:55 PM
To je onaj lik? Kakva mu je to uniforma?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 25, 2013, 04:47:30 PM
Da, glavom i (kozackom) bradom. To mu je kozacka uniforma.

P.S. A gde je pecat? Evo ga:

http://1.bp.blogspot.com/-zDjBxKrhYl4/T9318OQt_1I/AAAAAAAACgE/XWZo71nRozI/s220-h/GT.JPG (http://1.bp.blogspot.com/-zDjBxKrhYl4/T9318OQt_1I/AAAAAAAACgE/XWZo71nRozI/s220-h/GT.JPG)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 25, 2013, 09:28:36 PM
Ma prosto obozavam tog lika. Evo sa njegove fejs grupe:

Тешић Горан
Оглас: Пројекту "ЕВРОАЗИЈСКА СРБИЈА" потребна најмање једна жена која би се равноправно укључила у рад. Не због женских права, бла, бла... него да покажемо да има и Србкиња Евроазијки које са исуканом сабљом чекају да одрубе главу атлантистичкој хидри. Захтеви су исте као и за мушкарце. Посебно рачунамо на наступ у медијима, наравно после припрема. Ако има неко заинтересован нека се јави на приватне поруке. Хвала унапред.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on March 25, 2013, 10:37:16 PM
Kako do tako necega uopste dodje? Ja to ne razumem.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 25, 2013, 10:45:45 PM
genetika, odrastanje 90-ih (zakasneli pubertet), neuspeh u iseljenistvu (Kanada), citanje jeretickih knjiga, nedostatak strucne pomoci kad je to bilo neophodno i svrsishodno, HAARP, velesilije...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on March 25, 2013, 10:52:30 PM
Plus taj pecat. Missim...  :o
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 26, 2013, 12:49:49 AM
Pazi, on bi da odrubi glavu hidri, jebote.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on March 26, 2013, 01:16:51 AM
Pa kralj.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 01, 2013, 01:51:03 AM
http://www.evroazija.com/index.php/2013-02-02-11-06-08/2013-03-29-16-43-55 (http://www.evroazija.com/index.php/2013-02-02-11-06-08/2013-03-29-16-43-55)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on April 01, 2013, 06:09:27 PM
Каже ми школска другарица тог Тешића да је много лепо цртао док је био мали.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on April 01, 2013, 06:17:24 PM
a i dan danas ne crta lose.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 01, 2013, 06:20:10 PM
Moram da priznam da mu je cvor na kravati besprekoran. Ja to nikad nisam naucio i u retkim trenucima kad mi je taj dekorativni predmet potreban posegnem za internetom.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 04, 2013, 07:09:17 PM
(http://redhotrussia.com/wp-content/uploads/2012/09/russian-girls-drink-putinka.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 09, 2013, 09:06:35 PM
Kako javlja Раша тудеј a prenosi Glas Razuma:

Руска војска цркве спушта падобраном
Mocop_PC   09. april 2013. u 15.10Извор: Russia Today

Руско ратно ваздухопловство осмислило је мобилне храмове које опслужују припадници нове јединице, састављене од свештеника-падобранаца.

Ријеч је о цркви на склапање која се заједно са свештеником спушта падобраном како би војници могли да прате службу ма гдје се налазили. Необични храм је опремљен свим што је потребно: малом куполом, крстовима, иконостасом и звонима.

Премда су Руси први који су измислили десантни храм у војне сврхе, идеја о мобилним црквама није нова. У Сједињеним Америчким Државама, на примјер, постоји служба камиона-капела, под називом „Транспорт за Христа”, која проноси Божју ријеч путевима широм Америке. На сајту „Раша тудеј” су увјерени да ће призор попова који се спуштају са неба озбиљно деморалисати непријатеља.
Р.К.

ВИДЕО: Руска војска цркве спушта падобраномтрајање: 2:46
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=84773 (http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=84773)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on April 09, 2013, 09:30:16 PM
U Crnoj Gori smo imali ono spustanje neke kapelice helikopterom na neki vrh?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 09, 2013, 09:31:58 PM
Ovo je nova dimanzija, za razliku od CG ovde se radi o spustanju na front. Ako prigusti, mogu i Patrijarha.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on April 09, 2013, 09:36:34 PM
 xrofl
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on April 09, 2013, 09:39:54 PM
Ne znam.

Sta kaze Tesic?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 09, 2013, 09:40:48 PM
 :|

Nije se jos oglasio...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on April 09, 2013, 09:43:50 PM
Pijanini nasla sam na ovom tvom sajtu vest o Japanskoj tropskoj ribici koja je prezivela cunami 2011 i u nekom poluraspadnutom camcu zavrsila u Americi  :lol:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 09, 2013, 09:47:48 PM
California roll je njena sudba.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on April 09, 2013, 09:50:51 PM
California roll je njena sudba.

U California roll nema ribice, samo krastavac i avokado  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 09, 2013, 09:51:35 PM
Pazi stvarno  :x

nema veze, ima tu BC roll, sashimi, ...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on April 10, 2013, 07:52:21 AM
U medjuvremenu ruska vojska nema carape. Ne znam koliko moze da kosta 1 (jedna) ova glupost sa popom padobrancem i mobilnom crkvom. Predpostavljam dobrih 20-30K dolara.
Par carapa kosta 1$

Pre desetak godina imao ja prijateljicu iz Latvije (Ruskinja). I bili mi jednom u Rigi i tamo posetili njenu sestru.
Ta joj se odmah pohvalila kako je dobila od ljubavnika bundu za 1000$, a ja nesretnik primetio (i to jos diskretno da necuje sestra) da bi bilo bolje da joj je kupio nov frizider, jer ovaj stari sto ima zuji, i ne moze da se zatvori od silnog leda koji izbija na sve strane.
I ova se grozno naljuti na mene zbog tog komentara.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on April 11, 2013, 01:33:38 AM
Ja se jednom uselio u stan i isto je frižider zujao, ne stalno, već povremeno, i bilo je dosta leda unutra, a vrata se ipak normalno zatvarala. Nakon odleđivanja, nije više zujao.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on April 11, 2013, 03:18:22 PM
MW in good old Serbia:

Mišić oslobođen jer nema dokaza

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=11&nav_category=16&nav_id=703913 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=11&nav_category=16&nav_id=703913)

SMRT, o SMRT!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on April 11, 2013, 04:03:03 PM
Decko je ocigledno mentol. Napravice taj vec neke nove dokaze...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 04, 2013, 04:14:56 PM
Между тем на русском ТВ:

Горан Тешич и Павел Зарифуллин. Клубный день 31 мая. (http://www.youtube.com/watch?v=H_dU6Qc2iQA#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 04, 2013, 04:31:01 PM
Bem ti nedjilju mladu...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 04, 2013, 06:44:35 PM
значить, значить, значить ....
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 04, 2013, 06:49:00 PM
Bla te nedjilja mlada...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on June 05, 2013, 02:28:14 PM
Bez zajebancije, cuo sam da je covek dobio stan od Putina. :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 05, 2013, 04:13:06 PM
????????????????
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 05, 2013, 05:27:40 PM
Brate, daj detalje. Hocu da zelim da mogu da se nadam da verujem da je to istina. Ako je tacno, to je veca vest od Kerleusinih silikona.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on June 06, 2013, 06:01:42 AM
Kad sam ga pustio zeni da ga cuje, odmah je iz nje izletelo "to je neki Tatar, Gruzin ili Kazah".

Mada kaze da ok govori, samo s teskim akcentom.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 06, 2013, 05:37:47 PM
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/386571/Sobe-kafic-i-kazino-U-Moskvi-otkriven-podzemni-grad-s-200-stanovnika (http://www.blic.rs/Vesti/Svet/386571/Sobe-kafic-i-kazino-U-Moskvi-otkriven-podzemni-grad-s-200-stanovnika)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 06, 2013, 07:34:03 PM
Razveli se Putin i Ljudmila.

 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka xdrinka
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 11, 2013, 04:30:49 AM
Evo zore, evo dana
Evo kuce, evo stana...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 01, 2013, 04:18:54 PM
Ovo neki sport...

http://www.ibtimes.co.uk/articles/484791/20130630/russian-teenagers-behead-decapitate-homeless-man-football.htm# (http://www.ibtimes.co.uk/articles/484791/20130630/russian-teenagers-behead-decapitate-homeless-man-football.htm#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on July 02, 2013, 03:45:17 AM
To je ruski bilijar.

Nego, moze li neko da ne obozava naseg starog poznanika:

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16568535/evroazijska-srbija-pocela-saradnju-sa-rf.html?40 (http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16568535/evroazijska-srbija-pocela-saradnju-sa-rf.html?40)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on July 02, 2013, 12:14:46 PM
Strasno je pomisliti da ovako nesto seta medju normalnim ljudima.  Ta kompletna bulumenta.

Nego, nije skroz pogresio kod te Evroazijske Srbije.  :)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 02, 2013, 03:16:21 PM
Meanwhile in K-stan:

http://lenta.ru/articles/2013/07/02/decadesfromdisaster/ (http://lenta.ru/articles/2013/07/02/decadesfromdisaster/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on July 02, 2013, 04:06:06 PM
mw, srb

Direktor Instituta za šumarstvo Ljubinko Rakonjac juče je ustanovio da je hrast star oko 600 godina i da ga treba staviti pod zaštitu države. On kaže da treba ispitati kako to da su projektanti napravili ovakav propust.
- Ekipa se upravo vraća s terena, procenili smo da je hrast star oko 600 godina i da ga apsolutno treba zaštititi. Treba učiniti sve da bi se ovo vredno stablo spaslo, jer je to istorijsko i prirodno bogatstvo. Ovakvih stabala je vrlo malo u Srbiji, mogu se nabrojati na prste jedne ruke.


"Treba da se oslobodimo palanačkog duha, koji kaže hoću hrast od šest vekova a ne autoput. E pa, ja hoću autoput", kaže Vučić.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on July 02, 2013, 04:27:09 PM
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390781/Genijalan-plan-Velimira-Ilica-Hrast-star-800-godina-koji-raste-na-trasi-Koridora-11-bice-premesten (http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390781/Genijalan-plan-Velimira-Ilica-Hrast-star-800-godina-koji-raste-na-trasi-Koridora-11-bice-premesten)

Vidi ovu svinjsku, od alkohola podbulu, "d'isechemo" facu.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on July 02, 2013, 04:39:03 PM
Opet?!  Najnovije licne karte?!

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390971/Nove-licne-karte-od-sledece-godine (http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/390971/Nove-licne-karte-od-sledece-godine)

Ja imam ovakvu, izvadila pre godinu-dve (pricala sam ovde, kad su hteli cirilicom da mi napisu potpuno necirilicno prezime).  Da li se i ta sada menja?!

Ovaj je najbolje rekao:

Freedom
Utorak, 02. 07. 2013. 14:24h
neregistrovan korisnik
Ajde vi lepo uvedite da svaki gradjanin mora da vam da po 20e kad vam zatreba, al nemojte nas više maltretirati po redovima!!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 02, 2013, 05:02:11 PM
600 ili 800? Jel' o istom hrastu govorimo?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on July 02, 2013, 06:47:34 PM
o istom hrastu govorimo... procene su odokativne... (dok ga Vučić ne preseče)

postoji više rešenja za hrast

1. da se pomeri trasa

(http://i.imgur.com/JFcWmEj.jpg)

e, ali kažu da je to teže izvodljivo jer je blizu neki tunel (ne znam da li je tunel prokopan)
ako nije onda bi i tunel mogao da promeni trasu

a ako je tunel već prokopan onda, može i da se pomeri hrast...

evo kako se to radi u razvijenim zemljama

Berard Moves Mr. Al - The 150 Year Old - 800,000lb Oak Tree! (http://www.youtube.com/watch?v=DtOfeMs7wGc#ws)

100 Year Old Compton Oak Move Successful in League City (http://www.youtube.com/watch?v=BFTj0hM3DHM#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 03, 2013, 03:28:46 AM
"To k'o neki shiftari?" :mrgreen:

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=16255840&thread=16255603 (http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/new//read.php?num=15&id=16255840&thread=16255603)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 02, 2013, 12:13:37 AM
Kako javlja Kurir a prenosi Glas Razuma:

U noći rušenja Berlinskog zida, 1989. ogromna masa je došla pred zgradu misije SSSR, kojom je komandovao mladi oficir tajne službe

------

BEOGRAD - Predsednik Rusije Vladimir Putin nije slučajno došao na čelo najveće države na svetu! O tome govore podaci o vremenu rušenja Berlinskog zida, kada je bio visoki oficir KGB-a! Prenosimo priču koja je danas ugledala svetlost dana!

- Te noći 1989. kad je srušen Berlinski zid, ogromna masa od preko 5.000 ljudi najpre je prodrla u zgradu Istočnonemačke obaveštajne službe Štazi u Drezdenu, a zatim je zaplenila svu dokumentaciju i potom srušila zdanje. Velika opasnost je pretila i misiji sovjetskog KGB-a čija se zgrada nalazila odmah do Štazijeve.

Razularena, pijana masa Nemaca sa pivskim flašama u rukama prodrla je i u dvorište uprave KGB-a, čiji je starešinina, uplašen odmah pobegao. Odgovornost za bezbednost i komandu sovjetske obavešatajne uprave preuzeo je najstariji po činu, potpukovnik KGB-a, koji je od susednog garnizona sovjetske armije zatražio da pošalje obezbeđenje, ali general je to odbio jer nije imao naređenje iz Moskve.

Gomila od više hiljada rušilački i borbeno raspoloženih Nemaca se približavala stepeništu, a komanda u Moskvi je i dalje ćutala, niko nije odgovarao na telefonske pozive. Pred masu je izašao Vladimir Putin, potpukovnik KGB-a i s namerom da je urazumi, obratio joj se sledećim rečima:

„To što je srušen Berlinski zid je dobra volja naše zemlje. Ovu zgradu mi čuvamo zato što je ona svojina Sovjetskog Saveza. Jeste li me dobro razumeli: ovo je imovina druge države! Mi oficiri je čuvamo i ispunićemo svoj dug”. A njih, oficira KGB, u zgradi je bilo samo osam. Stajali su na prozorima s oružjem na gotovs kao u karaulama.
Potpukovnik je stajao i dalje ispred gomile preprečivši joj put. Imao je pištolj u kome je bilo 12 metka.

„Vi znate da sam ja oficir, i imam pištolj sa 12 metaka. Jedan metak sam ostavio za sebe, ali sam odlučan da ispunim svoj dug. Drugačije ne mogu, jer ja sam oficir”. Nakon tih reči upućenih gomili, potpukovnik je laganim korakom počeo da se penje iz stepenište ka ulazu u zgradu. Peo se polako očekujući da ga neko gađa kamenom ili flašom u leđa. Počeo je lagano da se okreće ka gomili, a kad je zastao i savim se okrenuo, masa je već počela da se razilazi.

Niko od Nemaca te noći nije ušao u zgradu KGB-a u Drezdenu, nije se domogao nijednog dokumenta iz arhive. U Drezdenu sa i sada prepričava ovaj događaj koji je postao legenda. Nemci se ponose što su tada poslušali mladog potpukovnika KGB-a, čije ime im u tom momentu nije ništa govorilo.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 02, 2013, 01:12:09 AM
Sadisticki bih mucio narucioce i izvodjaca radova tj. "pisca" ovog tzv. clanka...

A gde je Tesic?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 02, 2013, 06:08:24 AM
Bije neke svoje bitke:

"Zovem se znaci..."

Горан Тешич, председатель сербской общественной организации «Евразийская Сербия» (http://www.youtube.com/watch?v=dPu2GqcZ1LQ#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 02, 2013, 12:26:45 PM
Kao sto sam i pre pomenuo. Verovatno jedini evropski narod koji je vise ksenofobican od Ceha su Rusi.
Cesi su jos kulturni, pa su taj rasizam i ksenofobija umereni, suptilni. Mogu samo da zamislim kako je doseljenicima po dobroj zemlji Rusiji.

Ne znam da li sam pricao, proslog leta kad je ksn#2 dosla u Prag na par dana (odatle smo posle isli dalje) smestio sam je u hotel gde je na recepciji radio lik koji je imao name tag "Mustafa". Jos je, istina, i izgledao krajnje ne-evropski, kao mesavina Mongola i planinskog Turka recimo.
Kad mu je Ksenia dala pasos, poceo je sa njom da prica ruski. Ja sam je kasnije u liftu pitao da li je to Rus na sta se ona nasmejala i rekla "Ivane, video si da se zove Mustafa. Nijedan Rus se ne zove Mustafa. A video si i kako izgleda..."
Rekao sam da sam u stvari hteo da pitam da li prica ruski kao maternji jezik...   "ah, ruski prica, da, ali nije to Rus..."
Slicno i ovde u CZ, jednom u casinu bila pustena TV i neki talent show i pevala jedna crna devojcica i posle nesto pricala. I posto u to vreme jos nisam mogao sasvim sa sigurnoscu da kazem da li neko ima akcenat ili ne pitao sam da li je ona Cehinja. Svi oko mene praskli u smeh "da, da, Cehinja je sigurno". Kad sam pitao da li ima akcentar, rekli su da nema, tj. da ima nekakav moravski akcenat, ali ne strani".

Grozno. U Holandiji je svako ko govori bez akcenta Holandjan. I ako bi neko oko toga pravio pitanje i komentare naisao bi na veliko negodovanje okoline. U CZ i u Rusiji je suprotno.
Verovatno ni Poljska nije mnogo bolja.


http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=02&nav_id=738592 (http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=02&nav_id=738592)

Čega i koga se najviše plaše Rusi?

Svi znamo da se hrabri Gali najviše plaše da im nebo ne padne na glavu. Što s Srba tiče - promaja je oduvek bila najveći neprijatelj našeg naroda. Kakva je situacija sa Rusima i čega se oni najviše plaše?

Prema podacima do kojih je došao tokom istraživanja "Sveruski centra za proučavanje javnog mnjenja" većina Rusa plaši se doseljavanja pripadnika drugih nacionalnosti.

Rusi strahuju i od ekoloških katastrofa, presušivanja zaliha nafte i gasa i izumiranja stanovništva zbog niskog nataliteta.

Čak 28% anketiranih strahuje od napada vanzemaljaca - taj strah je veći i od bojazni da bi teroristi mogli da izvrše napade u Rusiji. Rusi ne strahuju od spoljašnjih pretnji, niti od revolucija unutar zemlje.

(http://www.b92.net/news/pics/2013/08/02/73506482951fb6f2b06c53185146085_orig.jpg)
Dan Ruske mornarice Foto: BETA/AP Photo/Dmitry Lovetsky
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 02, 2013, 04:02:05 PM
Nisam siguran to sto pricas za Rusiju, evo Tesic kaze kako postoje muslimanske, pravoslavne, budisticke i durge kozacke jedinice, kao i da svi oni zive u harmoniji kao srecna porodica ponajvise zaslugom velikog PUTINA!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 02, 2013, 04:13:37 PM
Ah pa moguce. Na odmoru sam pa mi spor internet i ne mogu da pogledam video, ali eto cim se vratim.

Inace, citao sam da je taj Putin singlehandedly savladao rulju od 5,000 Nemaca pre skoro cetvrt veka. Tako, da sve je moguce.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 02, 2013, 06:22:15 PM
You could be a cultural Marxist...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 13, 2013, 06:57:43 PM
http://www.24sata.hr/svijet/kirurg-se-nadrogirao-heroinom-kojeg-je-ukrao-iz-zeluca-dilera-327804 (http://www.24sata.hr/svijet/kirurg-se-nadrogirao-heroinom-kojeg-je-ukrao-iz-zeluca-dilera-327804)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on August 13, 2013, 07:03:42 PM
greota da se baci
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 15, 2013, 05:17:27 PM
Preneto sa foruma B92, ne znam da li je istina postokupiopotoiprodo:

>> ... Za uzorno vršenja poslova oko realizacije prvog ljudskog leta u svemir, 12. aprila 1961, na brodu "Vostok" ... Jurij Aleksejevič Gagarin se nagradjuje novčanom nagradom u iznosu od 15.000 rubalja iz rezervnog fonda Saveta ministara SSSR.

 Iz Odluke Saveta ministara SSSR o poklonima J. Gagarinu (18. aprila, 1961, poverljivo)

 1) po Odluci Vlade SSSR-a, prvi sovjetski kosmonaut, major J. Gagarin i članovi njegovog domacinstva nagradjuju se automobilom "Volga", kućom, nameštajem i stvarima, prema spisku:

 2) Ministarstvo odbrane SSSR-a (drug Malinovski) da majoru J. Gagarinu da četvorosoban stan u mestu službovanja.

 Takodje (poverljivo)
 - nameštaj za spavaće sobe, trpezariju, decju sobu, radni kabinet, kuhinju. TV "Rubin", radiogramofon "Luks", mašinu za pranje veša, frižider, usisivač. Tepihe. Klavir. Posteljina - 6 setova. Ćebad - 2 kom.

 Za roditelje J. Gagarina
 - Montažna kuća od tri sobe, televizor, radio, nameštaj za tri sobe.

 Za J. Gagarina:
 - Kaput topliji. Kaput letnji. Mantil. Odela - 2 (svetlo i tamno). Cipele - 2 para (tamne i svetle). Bele košulja - 6 komada. Šeširi - 2. Čarape - 6 pari. Svileno rublje - 6 pari. Musko rublje - 6 pari. Maramice - 12 komada. Kravate - 6 kom. Rukavice - 1 par. Električni aparat za brijanje. Dva seta vojnih uniformi (paradna i za svaki dan). Koferi - 2.

 Za suprugu J. Gagarina:
 - Kaput topliji i letnji. Mantil. Haljine - 3. Tamni kostim. Šeširi - 2. Kombinacije vesa - 6. Čarape - 6 pari. Cipele - 3 para. Kofer i torbica - 2. Rukavice - 2 para. Marama - 2 (vuna i svila). Bluze - 2. Džemper od vune - 1.

 Za decu:
 - krevet za decu. Kolica. Vunene haljinice - 4. Kaputi - 2 (zimski i letnji). Kape - 2 (zimska i letnja). Cipele - 4 para. Donje rublje - 6 pari. Lutke, igračke. Decje potrepstine.

 Za majku:
 - Letnji i zimski kaput. Mantil. Haljine - 2. Marama od angore. Cipele - 2 para. Donje rublje - 6 pari. Čarape - 6 pari. Džemper od vune - 1.

 Za oca:
 - Letnji i zimski kaput. Mantil. Kapa. Donje rublje - 6 pari. Košulje - 6 kom. Odela - 2 (tamno sivo i tamno). Čizme - 2 para (svetle i tamne). Kravate - 4. Maramice - 6. Čarapa - 6 pari.

 Dvojici brace i sestri J. Gagarina - po 1000 rubalja.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 15, 2013, 05:30:26 PM
Te stvari su 61. bile ogroman deal u Sovijetskoj Rusiji. Secam se citao sam jednom (Zivot i sudbina, Vasilij Grosman) tokom rata neki super naucnik dobio sledovanje od 6 jaja nedeljno kao premiju i bio presrecan.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 15, 2013, 05:33:59 PM
hehe, useljava se Gagarin, proverava spisak i kaze "Nedostaje odelo, musko, svetlo"
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 19, 2013, 06:29:27 PM
je l' zna neko, da ne otvaram novi topic, kako da iskljucim ovaj prokleti Google SafeSearch?????
Smradovi jedni. Sve sam pokusao, potrosio dobrih pola sata gledajuci videa i citajuci instrukcije. Ne pomaze. Kako sacuvama settings, opet se vrati na staro.
Ne mogu ovako nista od interesa da nadjem na internetu. Vidim zale se i drugi ljudi.
Vec bio spreman da predjem na yahoo ili bing, ali tamo ista stvar. Smradovi jedni smrdljivi   xuzi xuss xtwak

Quote
Google SafeSearch is active
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on August 19, 2013, 07:07:51 PM
Sta ti je to?

(posted from so called Serbia)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 19, 2013, 07:08:18 PM
možda ovo pomogne....

http://www.google.isearchblog.com/google-safe-search-off (http://www.google.isearchblog.com/google-safe-search-off)

To turn Google Safe Search OFF, you need to access Google’s Preferences.
Turning off the strict filtering will need to be done within each browser you use.
The problem is, sometimes Google safe search goes back to the default of moderate filtering.

To override your computer settings, search here to turn off safesearch (http://www.safe-search-off.com/).
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on August 19, 2013, 07:11:57 PM
Kako to izgleda i shta radi?
Mozda i ja imam isto, a ne znam...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 19, 2013, 07:29:46 PM
ukucaj u google npr. "katie fey"

ako ti izadje:

Your search - "katie fey" - did not match any documents.

onda i ti imas isto a ne znas...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 19, 2013, 07:30:24 PM
hvala INI! ovaj drugi link pomaze, ali samo za single session. Posle sve opet ide po starom    :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 19, 2013, 07:46:06 PM
(http://nevseoboi.com.ua/uploads/posts/2010-02/1265824644_gilrs-wallpaper-collection-71-17.jpg)

... ne znam, sad čitam da su nešto muljali, da u usa ne može da se isključi...
negde proporučuju da se ide preko lokalnog gugla, google.cz (http://www.google.cz)
možda ti je e-mail account registrovan kao usa account...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 19, 2013, 07:50:58 PM
Ne moze ni preko google.cz ni preko google.de.
Google account mi je star, jos dok je gmail bio u test fazi i invite-only. tad nisu ni pitali za zemlju cini mi se, pa moguce da je kao usa account. mada i kad se odlogujem ista stvar.
:(
A sta kazes u usa ni ne moze da se iskljuci? da land of the free..
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on August 19, 2013, 07:58:29 PM
(https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/993676_10151832264312220_1352431272_n.jpg?oh=bdf0baee4ebf19bac4d5979fb1c843f6&oe=521452FA&__gda__=1377139410_3eefa51b555b92ea3e75e2fe10e572e5)

ovako je kod mene na google.com
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on August 19, 2013, 08:00:02 PM
ukucaj u google npr. "katie fey"

ako ti izadje:

Your search - "katie fey" - did not match any documents.

onda i ti imas isto a ne znas...
(http://img837.imageshack.us/img837/2923/5m9.gif) (http://imageshack.us/photo/my-images/837/5m9.gif/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on August 19, 2013, 08:01:40 PM
Btw nisam siguran dal' sam josh na USA ili sam se vratio na SER setovanje.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on August 19, 2013, 08:03:00 PM
.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on August 19, 2013, 08:03:13 PM
    :oops:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on August 19, 2013, 08:03:21 PM
idi na slike (images) pa to tamo mozes iskkljuciti. valjda se odnosi na sve.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 19, 2013, 08:04:13 PM
A sta kazes u usa ni ne moze da se iskljuci?

tako, nekako... nisam se mnogo upuštao u članak...

http://www.webpronews.com/google-preventing-u-s-users-from-disabling-safesearch-2012-12 (http://www.webpronews.com/google-preventing-u-s-users-from-disabling-safesearch-2012-12)

mada, obično uvek ima neki backdoor, ali default je on
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on August 20, 2013, 05:19:44 PM
 :shock: :?

[RAW] CRAZY Russian Digger 'Water Park' Ride (http://www.youtube.com/watch?v=aEoHwRVkDSk#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 20, 2013, 05:25:15 PM
Nigde zivot belog coveka ne vredi tako malo kao u Rusiji. NIGDE!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 20, 2013, 05:51:25 PM
Sto rece jedan moj prijatelj Ukrajinac "U Rusiji i CCCP-y oni gore su uveg na ove dole gledali kao na smece"
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 20, 2013, 05:57:22 PM
MW Nemacka, iliti sta se desavak kad iskljuce video nazor   :mrgreen:

   
Go čovek napravio žurku u avionu Angele Merkel

Nemački tužioci istražuju kako je jedan čovek mogao da se ukrca u avion vlade Nemačke koji koristi kancelarka Angela Merkel. Ovaj čovek je na sebi imao samo donji veš i bio je pod dejstvom narkotika.

Ovaj događaj definitivno nije najsvetliji trenutak u istoriji bezbednosne agencije s obzirom da je praktično go čovek uspeo da uđe u avion Angele Merkel i pritiska dugmiće u pilotskoj kabini i igra na krilu aviona.

Neimenovani dvadesetčetvorogodišnjak je kod sebe imao kesu punu marihuane i pilula ekstazija i bez većih problema je uspeo da uđe u avion koji često koristi Merkelova. Ono što je još interesantnije jeste činjenica da se avion nalazio u zatvorenom vojnom delu aerodroma u Kelnu.

Sudeći po izveštaju bezbednosne agencije, čovek se skinuo u donji veš i počeo da prska penu iz protivpožarnog aparata po avionu i elegantnim bež sedištima u kabini. Nakon toga se igrao sa komandama pilota i aktivirao tobogan na naduvavanje koji se koristi u slučajevima krajnje nužde a potom je igrao na krilu Airbusa 319.

Ceo incident se desio 25. jula ali je tek nakon procurelog izveštaja o nesreći počeo da zaokuplja pažnju medija.

U izveštaju stoji da je u avion bilo moguće ući kroz ulaz za slučaj opasnosti a vrata pilotske kabine su bila otključana, a pipadnicima policije, privatnog obezbeđenja i vojske je bilo potrebno četiri sata da izbace uljeza iz aviona.

Svemu ovome doprineli su posebni senzori za detektovanje uljeza koji su zbog građevinskih radova bili isključeni.

Ovaj čovek je uspeo da prođe pored obezbeđenja na ulazu tako što im je rekao da je pozvan na prijem povodom venčanja koji se odigravao u obližnjim oficirskim prostorijama. Nakon toga se popeo preko bodljikave žice, pretrčao pistu i ušao u avion.

Dok se igrao sa pilotskim komandama nenamerno je aktivirao alaram koji se oglasio u 20.40 časova ali je savladan tek u 12.23 časa kada ga je ujeo policijski pas.

Njegovi postupci napravili su štetu u vrednosti od 133.000 dolara pošto je uništio tepih u avionu, farbu u kabini i bilo je potrebno zameniti tobogan na naduvavanje.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 20, 2013, 05:58:40 PM
U SAD bi popio metak na ogradi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 20, 2013, 05:59:14 PM
 :mrgreen: :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on August 20, 2013, 06:02:02 PM
MW Nemacka, iliti sta se desava kad iskljuce video nazor majmun udje u tenak avion  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 20, 2013, 06:09:38 PM
Iskreno, iako je bio smanjene uracinljivosti u trenutku izvrsenja dela koje mu se pripisuje, imam ne zero vec negativnu*) toleranciju prema ovakvim ispadima. Svako ko uzima gudru unapred zna sta moze da se desi, a i ako ne zna, drustvo ima pravo da se zastiti od takvih. Treba tog srecnika (da, srecnik, jer je uopste ziv) poslati u zatvor na par godina sa avganistancim azilantima a onda mu natovariti 133000 jevra sa kamatama i sudskim troskovima.

*)  - negativna tolerancija: svako nadrogiran bi trebalo da bude priveden i osudjen za dela koja bi mozda ucinio. Preventive radi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 20, 2013, 07:19:33 PM
Turcin je u pitanju. Eto, kakvi ste rasisti. Za ono u Americi vam odma' palo na pamet da su crnci u pitanju, a ovde nista   ;)


http://www.businessinsider.com/volkan-t-parties-on-angela-merkels-plane-2013-8 (http://www.businessinsider.com/volkan-t-parties-on-angela-merkels-plane-2013-8)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 20, 2013, 09:37:13 PM
Ako vam je malo dosadno:

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16601370/romanovi.html?2 (http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16601370/romanovi.html?2)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 21, 2013, 02:32:22 PM
E, znas ove?   http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=21&nav_category=16&nav_id=744874 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=21&nav_category=16&nav_id=744874)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 21, 2013, 05:07:59 PM
Tuzilac se izjasnio?

A za sta je je optuzen tuzilac?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 23, 2013, 01:15:49 AM
http://www.myfoxdc.com/story/23230320/russian-navy-hovercraft-plows-onto-crowded-beach#axzz2ciU79cbJ (http://www.myfoxdc.com/story/23230320/russian-navy-hovercraft-plows-onto-crowded-beach#axzz2ciU79cbJ)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on August 24, 2013, 02:54:22 PM
:shock: :?

[RAW] CRAZY Russian Digger 'Water Park' Ride (http://www.youtube.com/watch?v=aEoHwRVkDSk#)
Kupa chovek decu, pa shta?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 27, 2013, 08:35:52 AM
Totalno sam poludeo danas. Video na Yahoo clanke kako se neke zabrinute majke po Americi zale na neki nastup Miley Cyrus (uz obrazlozenje "now, I can never unsee what I saw"). Budale.
Elem, natuurlijk sam zeleo da pogledam taj video na YouTube i tamo mi kaze Safety On i nema sanse da me pusti da vidim video. I tako na svim kompjuterima.
Onda sam seo da pretrazujem kako da resim problem i konacno nasao resnje i evo ovde ga dalim sa vama. Ne morate da mi zahvaljujete.

Link za YouTube:  https://www.youtube.com/

Link za Google: https://encrypted.google.com/ (https://encrypted.google.com/)

 xwink2
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 27, 2013, 04:18:26 PM
Znam kako ti je. Ja cesto cujem da je bog stvorio dinosauruse, i ne mogu da odnecujem to.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 27, 2013, 04:27:19 PM
... i uprkos gore pomenutom ipak ponekad svratiš na glas razuma  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 27, 2013, 04:31:53 PM
Mazohizam
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 18, 2013, 04:07:58 PM
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/406215/Ruska-Mama-Smrt-Vaspitacica-sa-muzem-i-cerkama-ubila-najmanje-30-osoba (http://www.blic.rs/Vesti/Svet/406215/Ruska-Mama-Smrt-Vaspitacica-sa-muzem-i-cerkama-ubila-najmanje-30-osoba)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on September 18, 2013, 04:14:19 PM
MK
Sreda, 18. 09. 2013. 17:35h
neregistrovan korisnik
A ti verujes u ovu propagandu sto je lansirala CIA.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 18, 2013, 04:28:17 PM
MK Ultra?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on September 19, 2013, 09:36:16 AM
Pa ti onda ne voli Rusiju:

http://inserbia.info/news/2013/09/russia-school-for-mastering-the-art-of-oral-sex/ (http://inserbia.info/news/2013/09/russia-school-for-mastering-the-art-of-oral-sex/)

http://www.powned.tv/nieuws/foto/2013/09/vrouwen_krijgen_cursus_pijpen.html (http://www.powned.tv/nieuws/foto/2013/09/vrouwen_krijgen_cursus_pijpen.html)

alle goede ideeën komen de laatste tijd uit Rusland.

(http://inserbia.info/news/wp-content/uploads/2013/09/kurs-oralnog-seksa017.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on September 19, 2013, 07:45:00 PM
MW Lakesha demands rights in Dallas.

http://bearingarms.com/dead-criminals-s-i-l-whines-that-dallas-homeowner-didnt-warn-home-invader-before-shooting-him/?fb_comment_id=fbc_508698569214311_3568567_508794175871417#f8f5768f973b3c (http://bearingarms.com/dead-criminals-s-i-l-whines-that-dallas-homeowner-didnt-warn-home-invader-before-shooting-him/?fb_comment_id=fbc_508698569214311_3568567_508794175871417#f8f5768f973b3c)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on September 19, 2013, 07:53:18 PM
Pa ti onda ne voli Rusiju:

...

Ruznih li vestackih penisa  :roll:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on September 19, 2013, 07:54:17 PM
Da li se kaze penisa ili penisova   :)?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 19, 2013, 08:03:01 PM
Da li se kaze penisa ili penisova   :)?

kara, pimpek, palomar, milokliz, kalabaster, njeznik, slindur, karina, ud, iliti - kurac.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on September 19, 2013, 08:05:14 PM
Mislis palamar
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 19, 2013, 08:12:14 PM
Kako ko izgovara...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on September 19, 2013, 10:05:40 PM
U garnizonu Zajecar, u ceti vojne policije u paviljonu u koji je jedinica smestena po povratku iz zona b/d bio neki porucnik Palamar. Tako se zvao covek. Posle jedno 2 godine sretnem ga usred Panceva; i njega i jos jednog porucnika iz te VP jedinice. Dosli ljudi u VP 5000.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 19, 2013, 10:21:33 PM
Ja bio vezista u Zajecaru.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on September 19, 2013, 10:33:15 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on September 20, 2013, 12:44:01 PM
Back of the Yards neighborhood

http://my.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-77478313/ (http://my.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-77478313/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 02, 2013, 11:13:11 PM
(http://www.mk.ru/upload/userfiles/%D0%9A%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F%20(2)%20420952_355731001114880_100000339500541_1188762_210739080_n.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 03, 2013, 12:52:05 AM
Krua nesoljena...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on October 03, 2013, 12:59:57 AM
Malopre mi zmu kaze dok je gledao vesti da je cuo da je Putin nominovan za Nobelovu nagradu za mir.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 03, 2013, 01:52:59 AM
Prakticno svako moze biti nominovan (pravo da nominuju imaju izmedju ostalog parlamenti, univerziteti itd). Ako cemo pravo, sto da ne, ako je Barak diobio moze i Putko.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on October 03, 2013, 01:41:21 PM
ako je Barak diobio moze i Putko.

upravo.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 03, 2013, 02:24:56 PM
http://abclocal.go.com/wabc/story?section=news/investigators&id=9270668 (http://abclocal.go.com/wabc/story?section=news/investigators&id=9270668)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on October 04, 2013, 05:02:07 PM
http://finance.yahoo.com/news/crime-gangs-cash-europes-budget-091350049.html (http://finance.yahoo.com/news/crime-gangs-cash-europes-budget-091350049.html)

Private homes, businesses, high-value cars, machine parts and increasingly commodities like metal are all targets.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 07, 2013, 08:51:03 PM
(https://scontent-a-lax.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1375183_1457495724476631_1846932846_n.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 07, 2013, 10:24:51 PM
Meanwhile, in Pancevo...

MILICA GRUJIĆ, učenica:

– Mogu reći da sam spremna za sve ono što mi u narednom periodu predstoji, ali nisam oduševljena onim što učim u školi. Učenica sam na društvenom smeru ovdašnje Gimnazije, ali bih volela da se mnogo više posvetim samo proučavanju stranih jezika, posebno turskog. Gledajući seriju „Sulejman Veličanstveni”, naučila sam taj lepi jezik i zaljubila se u njega.

http://www.pancevac-online.rs/index.php?module=section&issue_id=537&id=29 (http://www.pancevac-online.rs/index.php?module=section&issue_id=537&id=29)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 07, 2013, 10:32:31 PM
Sirotica, sad ce u skoli da se zamlacuje sa nekakvim Engleskim. Nas obrazovni sistem je inertan, ne prepoznaju gde je buducnost. Buducnost Srbije, that is.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 07, 2013, 10:44:58 PM
Sta im pustis na televizor, to postanu, tako rade ili se ponasaju, "izjasnjavaju", jurisaju ili se povlace, ako ih ne gledas odu u detelinu itd.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 07, 2013, 11:03:23 PM
Klincu (13g) pokusavam da objasnim zasto u BG neki ljudi sharaju (i ponekad pishaju) po zidovima u ulazima zgrada gde zive, zasto kradu sijalice itd. I nikad ne moze da shvati, uvek izadje sa nekim glupim pitanjem "Zasto, kad oni zive u toj zgradi" ili "pa onda ce oni da hodaju po mraku" i slicno. A cerka (10) se pre godinu dana istraumirala kad je tamo igrala "Covece ne ljuti se" pa druga deca varala. Mesecima je pricala o tome. Jebo Kanadu, odgajamo degenerike ovde  xrotaeye Nesposobni da se "snadju".
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on October 08, 2013, 12:59:37 AM
ako ih ne gledas odu u detelinu itd.

 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 08, 2013, 01:09:36 AM
Klincu (13g) pokusavam da objasnim zasto u BG neki ljudi sharaju (i ponekad pishaju) po zidovima u ulazima zgrada gde zive, zasto kradu sijalice itd. I nikad ne moze da shvati, uvek izadje sa nekim glupim pitanjem "Zasto, kad oni zive u toj zgradi" ili "pa onda ce oni da hodaju po mraku" i slicno. A cerka (10) se pre godinu dana istraumirala kad je tamo igrala "Covece ne ljuti se" pa druga deca varala. Mesecima je pricala o tome. Jebo Kanadu, odgajamo degenerike ovde  xrotaeye Nesposobni da se "snadju".

 :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on October 08, 2013, 01:25:01 AM
Sto rece Hate  :(

Sreca pa su ti deca "degenerici"; tuga sto ona tamo nisu.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 08, 2013, 03:45:28 AM
Meanwhile, u zemljama Arapa - "the missing" link rase/zive vrste izmedju majmuna i mrmota:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449051/Gulf-states-introduce-medical-testing-travellers-detect-gay-people-stop-entering-country.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449051/Gulf-states-introduce-medical-testing-travellers-detect-gay-people-stop-entering-country.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 08, 2013, 03:48:47 AM
Ima i jacih komentara:

ruh roh, detroit, United States, 5 hours ago

wonder how many read "gulf states " and thought this was about Georgia or Alabama or Florida ?

:mrgreen:


Ovaj mi zvuci poznato:


TQ2201, Glasgow, Scotland, 5 hours ago

Brilliant...and this is coming from a Pan Arab state that 'use women for babies and boys for fun'. Hippocrates.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on October 08, 2013, 06:51:26 AM
- And this will include US military members.

(hollandja3, camarillo, United States, 8 hours ago)- I have spent time in some of those countries and believe me, they have plenty of homosexuals. In the same way that some men turn to homosexual activity in prison because of no access to women, many men there forge homosexual relationships because there is no access to women due to societal segregation. What a joke these people are - they will need to do some more "tests" closer to home before starting with visitors.

(elizabeth, kensington, 12 hours ago)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 08, 2013, 07:29:28 AM
U Ceskoj rade (tj. radili, mislim da im EU zabranila) neke testove da bi otkrili tzv. lazne azilante, tj. ljude iz tih i slicnih zemalja koji tvrde da su homoseksualci i da im kod kuce preti opasnost.
Mislim da su im pustali neke gay porno filmove i pratili reakciju.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 08, 2013, 07:30:05 AM
Klincu (13g) pokusavam da objasnim zasto u BG neki ljudi sharaju (i ponekad pishaju) po zidovima u ulazima zgrada gde zive, zasto kradu sijalice itd. I nikad ne moze da shvati, uvek izadje sa nekim glupim pitanjem "Zasto, kad oni zive u toj zgradi" ili "pa onda ce oni da hodaju po mraku" i slicno. A cerka (10) se pre godinu dana istraumirala kad je tamo igrala "Covece ne ljuti se" pa druga deca varala. Mesecima je pricala o tome. Jebo Kanadu, odgajamo degenerike ovde  xrotaeye Nesposobni da se "snadju".

Ovo moram da posaljem dalje.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on October 08, 2013, 01:22:12 PM
Klincu (13g) pokusavam da objasnim zasto u BG neki ljudi sharaju (i ponekad pishaju) po zidovima u ulazima zgrada gde zive, zasto kradu sijalice itd.
Probaj meni da objasnis, ja sam odrastao covek.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on October 08, 2013, 03:20:18 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 08, 2013, 03:48:10 PM
Pa trebaju im sijalice. A i to je ionako njihovo
A zasto pisaju - ko ce da ceka do dodje do stana kad ne radi lift koji ne zele da poprave
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 08, 2013, 03:54:06 PM
Ah, cekati da se dodje do stana...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on October 09, 2013, 06:17:23 PM
http://finance.yahoo.com/news/report-110-people-own-35-133554175.html (http://finance.yahoo.com/news/report-110-people-own-35-133554175.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 09, 2013, 06:22:20 PM
How bizarre
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 09, 2013, 06:29:33 PM
Ivane, gresis. Bizarno bi bilo da nije tako.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 09, 2013, 09:52:10 PM
I don't follow your logic
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 09, 2013, 10:50:40 PM
Hteo sam da kazem da to nije bizarno za Rusiju.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 11, 2013, 05:51:43 PM
Капије истока ћемо отворити ударцем чизме!


http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16640637/prva-evroazijska-konferencija-u-srbiji.html?4 (http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/16640637/prva-evroazijska-konferencija-u-srbiji.html?4)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 11, 2013, 06:07:03 PM
Opet taj Lomonosov.  :roll:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 15, 2013, 08:10:25 PM
(https://scontent-a-lax.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/q71/936003_10202304010183636_1504678988_n.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 15, 2013, 10:09:00 PM
Zanimljiv i cak popularan dizajn.

(http://i46.tinypic.com/2nt8o7k.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 15, 2013, 10:21:28 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 19, 2013, 12:05:13 PM
Hteo sam da kazem da to nije bizarno za Rusiju.

Jonathan mi upravo poslao nove clanke koje pise za mene i izmedju ostalih:

We wanted tο dο sοmething a bit different tο start the day. We wοuld like tο write a mοre hypοthetical piece this time based οn what we feel and what we have talked tο peοple abοut. Οver the last few mοnths we have οften written abοut the grοwing gaps between the rich and pοοr. We have mentiοned οn a few οccasiοns the fact that 500 Americans cοntrοl 50% οf the wealth. We have alsο started tο study sοme huge cοmpanies and calculate their effect οn the wοrld in general. We have nοticed the grοwing trend that implies that bigger is better and tο hell with the little guy. This is disturbing but nοt pοssible tο ignοre.
Let’s speculate a little. Let us assume that this trend cοntinues and the bigger cοmpanies keep οn getting bigger and bigger and swallοwing the little guy. And perhaps even envisiοn a Micrοsοft and an IBM merging οr an Apple and an Amazοn οr even Bοeing and Airbus. Flash fοrward perhaps twenty, thirty, οr even fοrty years. Cοuld we then imagine a wοrld cοntrοlled by10, 20, perhaps 30 cοmpanies? It’s pοssible. Isn’t it? Frightening, but cοnsidering the directiοn the wοrld is gοing in, entirely pοssible. Dο yοu remember what we said last week abοut the Waltοn family hοlding- Walmart? We said that they have 2000000 emplοyees and a grοss that wοuld rank them as the 19th largest ecοnοmy in the wοrld.  It is shοcking but we cοuld easily imagine them grοwing even larger. And οther cοrpοrate giants cοuld dο the same.
The idea we grew up with abοut the American dream is almοst a thing οf the past. It is a gοal that is becοming mοre and mοre unrealistic. The cοmpetitiοn is οverwhelming and the risks are tοο great. Time will tell and we cοuld well be wrοng. It wοuld nοt be the first time and alsο nοt the last.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 25, 2013, 01:10:03 AM
Meanwhile, golubarska mafija!  xrofl

http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/10/24/Belgian-racing-pigeons-fly-high-on-coke-and-painkillers (http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/10/24/Belgian-racing-pigeons-fly-high-on-coke-and-painkillers)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on October 25, 2013, 10:48:48 AM
 :D

Ma, samo nek je veselo:

Jackass in Russia (http://www.youtube.com/watch?v=WKewrGQg1og#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 31, 2013, 04:24:59 PM
http://www.dominomagazin.com/article/23526/zabava/20-dokaza-da-je-rusija-najbizarnije-mesto-na-zemlji (http://www.dominomagazin.com/article/23526/zabava/20-dokaza-da-je-rusija-najbizarnije-mesto-na-zemlji)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 31, 2013, 04:54:52 PM
Post-apocalyptic.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 31, 2013, 05:07:41 PM
Zivot nema veliku cenu u zemlji Rusiji.

Nego htedoh da pitam, ima vas ovde inzinjera i ostalih koji se razumete u problematiku.
Ovde sam u Ukrajini i vozim se taksijem par puta dnevno. Taksiji kao i u Srbiji uglavnom nemaju pojas za vezivanje pozadi. Dalje, putevi su mnogo gori nego u Srbiji, kao i vozila koja taksiraju. Sta je bolje / bezbednije? Da sednem napred i vezem se ili da sednem pozadi, dijagonalno od vozaca nevezan i da se kolenim poduprem o suvozacevo sediste?
Takodje, dali je pametno da se rukom drzim za onu kao rucku iznad prozora, nevezan?

Voze svi strasno lose. Ja toliko ne rizikujem kad vozim roslule. Ovo bez preterivanja. Neverovatna su stoka u saobracaju. Svi!

Dakle, sta je bolje, napred sa pojasem, ili pozadi bez pojasa?
Uglavnom se vozim po gradu, gde su putevi losi, pa se uglavnom ne vozi vise od 40, ali se oseca kao da idemo 80-90.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 31, 2013, 05:49:17 PM
Najbolje je da se ne ide u mesta gde ljudski zivot nema bas veliku cenu.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 31, 2013, 06:05:27 PM
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on October 31, 2013, 10:18:43 PM
...a ako si vec otisao, sedi napred i vezi pojas.

Bez zezanja.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 31, 2013, 10:23:27 PM
Quote
Uglavnom se vozim po gradu, gde su putevi losi

Kako li je okolo...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 31, 2013, 10:26:06 PM
 :?:

(http://2.bp.blogspot.com/-BWTdlfKqL5Q/TtRvUijaUCI/AAAAAAAAHfE/CQoijwf8GUQ/s640/german-army-ww2-color-images-pictures-german-tanks-russia.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 01, 2013, 07:48:36 AM
...a ako si vec otisao, sedi napred i vezi pojas.

Bez zezanja.

E, to mi je trebalo, hvala. Nisam bio siguran, mada sam bio naklanjao misljenju da je bolje da sedim pozadi i podbocim se, jer sam negde citao da je mesto suvozaca najopasnije.
Mada, znam i da je pojas nevidjeno vazna stvar.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 01, 2013, 02:24:09 PM
Slushaj shta ti kaze drug OSL i nemoj sluchajno da mishlish svojom glavom, bilo kojom od raspolozivih.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 07, 2013, 06:40:16 AM
Lepa pesma, ali snimite komentare Srba  xdrinka

Uralskaya Ryabinushka - УРАЛЬСКАЯ РЯБИНУШКА - Anna Litvinenko (http://www.youtube.com/watch?v=KvCvC9dxHZY#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 07, 2013, 07:56:56 AM
Quote
Ljubomir Tomić
10 months ago
 
Serbi s vami!!!!!!!!

 :mrgreen:

Jesu Srbi jedan tuzan narod. Moje iskustvo sa Rusima je da se oni uopste zanimaju za nekakvu Srbiju.
Ceska ih dosta interesuje i o istoj znaju dosta. O Poljacima znaju ponesto, o Srbima bas nista.

Osim sto slute da su vecina Srba tzv pravosljavi.

Jedino sto su mene ikad u Rusiji / Ukrajini pitali u vezi Srbije je bilo:

"Vanj, ti pravoslavni?"

i moj odgovor "Nje, ja ne pravoslavni"

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 07, 2013, 06:16:10 PM
Zavisi sa kojim Rusima razgovaras.  Oni obrazovaniji znaju podosta o Srbiji.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 07, 2013, 07:05:31 PM
Dobro to bas nije neki argument. Obrazovaniji ljudi inace znaju podosta o koje cemu, za razliku od onih neobrazovanih.
Dalje, Rusi koje ti srecec u NYC su po definiciji daleko pametniji, obrazovaniji, lepsi, visi, svestraniji i jos svasta od prosecnih Rusa po Rusiji.

Ja sam hteo da kazem da prosecan Rus zna daleko manje o Srbiji nego recimo prosecan Nemac. kao i da prosecan Rus zna daleko vise o Ceskoj nego o Srbiji.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 07, 2013, 10:16:10 PM
Zavisi sa kojim Rusima razgovaras.  Oni obrazovaniji znaju podosta o Srbiji.

Ma sve inteRlektualac do inteRlektualca... Okupljeni oko rascepljene smizle na striptiz-sipCi. Missim, sine, brate... Dumaem, sinje, bratja...  :| :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 08, 2013, 02:45:45 AM
Pa kad voli covek polusvet. Sam kaze.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 08, 2013, 05:03:17 AM
Ma sve je to ok dok polusvet ne pocne da apgrejduje u inteRlektualce a sebe u iskusnog jebaca sveCkih razmera.

Mislim, opasno je to, zar ne vidis da je opasno? Cim donja glava umisli da je merodavna za savetovanje u jebackoj sferi, ona gornja se apgrejduje u merodavnu za everything else.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 08, 2013, 08:05:20 AM
Ma dobro sad taj neki vas konflikt... Ja stvarno nemam kad da obradjujem sve te podatke...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 08, 2013, 08:40:03 AM
Ma nema konflikta. Samo dva coveka koja su posla razlicitim putevima. A bili smo pre, Jelence i ja, kao jedan entitet. Dva tela, jedna dusa.  :mrgreen:
But then I didn't pass on the stewardesses and Jelence, tragic story, failed to go for the lik.

I nesto sto je bilo jedno divno internet prijateljstvo, se pretvorilo u ovo - uvrede, podsmejavanja, ruzne i pune prezira reci...   :cry:

Doduse i cinjenica da je Jelence flatout odbila da mi posalje sliku svojih grudi kad sam je lepo zamolio, nije bas mnogo pomogla celoj situaciji.

Ali, svejedno, svecano sad objavljujem da cu se od sada uzdrzavati bilo kakvih konflikata i jedostavno ignorisati nemile reci i uvrede.  xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 08, 2013, 06:10:46 PM
Oh, you are a boobs man?
Ja bih joj trazio sliku one nesrecnice, da me nije stra'.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on November 08, 2013, 07:21:28 PM
https://www.youtube.com/watch?v=RbDe5dEu07I (http://www.youtube.com/watch?v=RbDe5dEu07I#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on November 08, 2013, 07:28:46 PM
http://moimir.org/rossijskie-nudisty-moroz-i-zima-po-figu (http://moimir.org/rossijskie-nudisty-moroz-i-zima-po-figu)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 08, 2013, 08:23:33 PM
And the winner is...

(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-10-700x452.jpg)

 xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on November 08, 2013, 08:33:01 PM
dobra im je zabava, a i one su.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 08, 2013, 09:37:19 PM
And the winner is...

(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-10-700x452.jpg)

 xjap
Nein.
(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-14-700x475.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 01:19:13 AM
Nice.  :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 09, 2013, 04:05:57 AM
Ma nema konflikta. Samo dva coveka koja su posla razlicitim putevima. A bili smo pre, Jelence i ja, kao jedan entitet. Dva tela, jedna dusa.  :mrgreen:
But then I didn't pass on the stewardesses and Jelence, tragic story, failed to go for the lik.

I nesto sto je bilo jedno divno internet prijateljstvo, se pretvorilo u ovo - uvrede, podsmejavanja, ruzne i pune prezira reci...   :cry:

Doduse i cinjenica da je Jelence flatout odbila da mi posalje sliku svojih grudi kad sam je lepo zamolio, nije bas mnogo pomogla celoj situaciji.

Ali, svejedno, svecano sad objavljujem da cu se od sada uzdrzavati bilo kakvih konflikata i jedostavno ignorisati nemile reci i uvrede.  xjap

Sjajno.
Ajd sad opisi i drugu stranu tj tvoje ponasanje u globalu ovde a i prema meni.

Pun si bre sebe kao da nisi kenjo godinu dana.

Covek koji je bez kompleksa opisivao kako je dao kitu muskarcu sa sisama na obradu je bio neki sasvim drugi covek od ovoga koji utrljava svoja ... razmatranja u dobronamerne prolaznike.

Muski deo publikuma jedva ceka da vidi jos jedan par sisa i cuje sledecu pricu kako se koja zenska krese ne zato sto si ti mnogo pametan niti zato sto smatraju da je to OK nego sto su sposobni da tolerisu sva ostala sranja zarad sledece price iz zivota.

Takvi su, eto...

Ono sto je nepodnosljivo je sto ti to tumacis na svoj nacin i ego ti se konsekventno naduvao ko balon.

A u sustini pravis nevidjenu - ali NEVIDJENU - budalu ne samo od sebe nego i od ostalih cinilaca u tvom zivotu.

Ako si ikad ista imao da skontas o meni to je da ti necu piriti u ladnu corbu.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 04:40:59 AM
Jsi demon!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 08:17:55 AM
Quote
Ajd sad opisi i drugu stranu tj tvoje ponasanje u globalu ovde a i prema meni.

Ponasanje prema tebi???    :shock: :shock: :shock:

Ja ti nikad ruznu rec nisam rekao, za razliku od tebe. A i kad sam te prozivao bilo je uvek i iskljucivo kao odgovor na tvoje uvrede.

Ja znam da se ovde hvalim i da je to verovatno bezveze, mozda i neukusno. Ali kazem, u godinama sam kad to ima veliku vrednost za mene. A nemam gde drugde da se pohvalim. Rekao sam vec, Dusan ima svoje probleme, Jonathan zna dobro moju zenu, pa mi bezveze zbog nje da njemu nesto pricam, Filip se stalno trudi na tom polju a ima vrlo malo uspeha, pa necu da rub it in.

Ostajete vi ovde.

A nisi mi jasna ti. Lighten up malo. Ako ti se ne svidja ne moras da citas. Ili citaj ali smanji malo s uvredama.
Ne razumem kako moze covek toliko da se uzruja oko neceg beznacajnog za njega samog da pocne da vredja.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 09:35:23 AM
Nein.
(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-14-700x475.jpg)

Nije bre. This where you can tell men from boys. Treba imati oko za detalj. Ta plavusa je solidan runner-up, ali nasi glasovi idu:

(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-9-700x470.jpg)

 xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 09, 2013, 10:15:41 AM

Treba imati oko za detalj. Ta plavusa je solidan runner-up, ali nasi glasovi idu:


 :roll: glasaš kao na evroviziji... Kiprani za Grčku, Norvežani za Švecku...

tu tvoju ne bih stavio, ni u širi izbor...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 10:34:34 AM
Pa to ti kazem, nemate ovde oko za detalj i finese.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 09, 2013, 01:25:41 PM
Ja ti nikad ruznu rec nisam rekao, za razliku od tebe.

Ovo, ukratko receno nije istina. Ili, jos krace: lazes.

A i kad sam te prozivao bilo je uvek i iskljucivo kao odgovor na tvoje uvrede.

Ovo takodje.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 03:26:13 PM
Plavusa je kraljica. Ti bre Ivane izgleda nisi provalio zbir vektora nego uzmes samo najveci - i to od onih koji se vide - i proglasis pobednika/cu.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 09, 2013, 05:37:07 PM
Ti bre Ivane izgleda nisi provalio zbir vektora nego uzmes samo najveci...

Nos.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 09, 2013, 06:03:26 PM
Jsi demon!!!

Djavao
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 07:11:13 PM
Ma volim i ja plavuse vise nego crnke, ali to samo u slucaju kad je all else equal. Kazem, dobra je ta plavusa, ali ta crnka je bolja.
Ima lepse grudi.
Ako ti Hate, INI i Slawen to niste sposobni da uvidite i razumete, mogu samo da kazem da mi vas je zao.

Tempo, Pareski, I could use some air support here.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 08:19:59 PM
Pa da; kazem, bio si napolju, tapkao slicice kad su radili sabiranje vektora.

Otkud ja znam da ova tvoja nosata i sisat(ij)a nema dlakave noge ispod te vode?

Volis nevjesti da spocitnes samoukost a opet ordinarno samouko izvlacis zakljucke kao kracu slamku iz pesnice kolege sa tapkanja...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 08:23:06 PM
Baska sto je muskobanjasta...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 09:00:39 PM
Kazem, nemas oko za detalj. Makar kad su esencijalne stvari u pitanju. Kde vidis dlakave noge?
Dalje, da znas znanje (osim vektora tj.) znao bi da je jako mala verovatnoca da ces naleteti na Ruskinjicu sa dlakavim nogama.

(http://moimir.org/wp-content/uploads/2013/10/Russain-nudists-likes-to-be-naked-even-at-winter-1-700x468.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 09:14:57 PM
Zaboravih da se izvinim Mirabelli za ovog gore s micro-penisom. I know she finds it offensive/disturbing.  8-)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 09, 2013, 09:16:56 PM
Indeed.   8-) Samo na sebe mislis.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 09, 2013, 09:28:08 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 09, 2013, 09:28:37 PM
Pa tu sliku si sad postavio, nije bila juce.

Da ti prevedem: ova plava je po svemu sto vidim, pa i sa ovom najnovijom slikom u vidu, more gracious and more desirable od ove krampace kukastog nosa.

Verstehn?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 09, 2013, 09:40:21 PM
Verstehen
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 09, 2013, 10:51:05 PM
Da sam ja muski clan zirija ove Eurovizije ova plava bi definitivno dobila mikrofon :)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 11, 2013, 01:27:04 AM
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/120830/umetnik-zakucao-genitalije-o-plocnik-u-znak-protesta.html (http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/14/120830/umetnik-zakucao-genitalije-o-plocnik-u-znak-protesta.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 11, 2013, 05:55:39 AM
Ali komentar(i) onog temudina ispod teksta... izgleda da je opisani performans doziveo previshe licno.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on November 14, 2013, 12:04:08 AM
Црнка заиста има најбољу сису.

Плавуша је дисквалификована јер се појављује на само једној слици...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 14, 2013, 07:30:11 PM
http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html (http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html)

The only time you will witness this phenomenon in your life.  Next year, the month of August will count 5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays. This phenomenon occurs only once every 823 years. Chinese people call it: ‘Pocketful of money!’ 
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 14, 2013, 07:45:32 PM
Nice! Pre 3 dana bilo 2 x 10 jedinica na digitalnom satu  xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on November 14, 2013, 07:59:48 PM
Baska sto je muskobanjasta...
...i bradavice su joj skroz inverted (tako bar izgleda)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 14, 2013, 09:09:17 PM
http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html (http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html)

The only time you will witness this phenomenon in your life.  Next year, the month of August will count 5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays. This phenomenon occurs only once every 823 years. Chinese people call it: ‘Pocketful of money!’ 


5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays ima svaki put kad prvi avgust bude petak... dešava se redovno, osim što neki put preskoči zbog prestupne godine...

bilo 2008, 2003, 1997... biće 2014, 2025, 2031...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 14, 2013, 09:24:02 PM
Ah sad si mi pokvario dozivljaj 

Nego onda nije svaki avgust nego svaki mesec koji ima 31 dan i pocinje petkom
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 14, 2013, 10:12:51 PM
Interest rates swaps trades done on the 29th of the month with 31 days, settling in 2 days (i.e. on the 31st, and where 31st is a good settlement day) are called End of Month trades...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 15, 2013, 02:15:39 AM
Meanwhile, in Russia:

http://m.youtube.com/watch?v=KkytNFHOHqg (http://m.youtube.com/watch?v=KkytNFHOHqg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 15, 2013, 02:20:12 AM
http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html (http://www.calendar-us.com/august-2014-calendar.html)

The only time you will witness this phenomenon in your life.  Next year, the month of August will count 5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays. This phenomenon occurs only once every 823 years. Chinese people call it: ‘Pocketful of money!’ 


5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays ima svaki put kad prvi avgust bude petak... dešava se redovno, osim što neki put preskoči zbog prestupne godine...

bilo 2008, 2003, 1997... biće 2014, 2025, 2031...

Ima da idem da se na@#$%& keve onom Koreancu sto mi poslao link.  On da mi rusi ugled ovde.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 15, 2013, 05:46:34 AM
Mozda je to neki njihov petak, nemoj da napadas coveka pre nego sto proveris.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 16, 2013, 11:23:09 AM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=16&nav_category=78&nav_id=778104 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=16&nav_category=78&nav_id=778104)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 18, 2013, 12:15:07 AM
MW, sljam (aka elita) iz Srbije

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/420600/Cecina-cerka-otkrila-kakve-momke-voli (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/420600/Cecina-cerka-otkrila-kakve-momke-voli)

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/410081/Ko-bolje-peva-Anastasija-ili-Ceca-Raznatovic (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/410081/Ko-bolje-peva-Anastasija-ili-Ceca-Raznatovic)

16 godina?!  16 godina?!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 18, 2013, 01:18:32 AM
Shljamurozno...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on November 18, 2013, 06:52:46 AM
MW, sljam (aka elita) iz Srbije

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/420600/Cecina-cerka-otkrila-kakve-momke-voli (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/420600/Cecina-cerka-otkrila-kakve-momke-voli)

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/410081/Ko-bolje-peva-Anastasija-ili-Ceca-Raznatovic (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/410081/Ko-bolje-peva-Anastasija-ili-Ceca-Raznatovic)

16 godina?!  16 godina?!

Ja ne znam zasto je ovo uopste vest?!
Klinka truca o frajerima. Joj novosti!

A nafrakala se ko da ce sudnji dan pa da potrosi sve iz maminog nesesera.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: slawen on November 18, 2013, 01:26:49 PM
Shta ti je genetika, prepoznash dziberku bez po muke.

Jel'te, moje dame, a shto se vi vredjate kad vam chovek kaze "Ista si k'o tvoja majka."?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 18, 2013, 01:27:18 PM
Respect, brate.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 18, 2013, 01:28:16 PM
Jel'te, moje dame, a shto se vi vredjate kad vam chovek kaze "Ista si k'o tvoja majka."?

Ja sam se dogovorila sa sestrom da jedna drugoj kazemo kad pocnemo da licimo na mamu.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on November 20, 2013, 02:09:24 PM
Baska sto je muskobanjasta...
...i bradavice su joj skroz inverted (tako bar izgleda)

то је од хладноће, ваљда? :)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on November 20, 2013, 03:21:54 PM
od hladnoce se desava bas suprotno  ;)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on November 20, 2013, 05:04:25 PM
Брадавица је брадавица, ми мушкарци не дискриминишемо...

http://en.wikipedia.org/wiki/Inverted_nipple (http://en.wikipedia.org/wiki/Inverted_nipple)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on November 20, 2013, 05:16:36 PM
ma kapiram ja to, nego kazem da se ne uvlaci kada je hladno  xfrog

ali mozda je kod Ruskinjica drugacije.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on November 23, 2013, 06:37:26 PM
http://radiosarajevo.ba/novost/132647/u-meduvremenu-u-sarajevu (http://radiosarajevo.ba/novost/132647/u-meduvremenu-u-sarajevu)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 23, 2013, 07:42:52 PM
trebalo mi dobrih dva minuta da provalim krampone   :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on December 12, 2013, 03:23:29 PM
na danasnji dan 1991 - The Russian Federation gains independence from the USSR.  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 15, 2013, 06:59:17 PM
Pijani putnici pretukli člana posade ruskog aviona

Srna    | 15. 12. 2013. - 19:03h

Avion na letu od Krasnojarska u centralnom Sibiru do Moskve morao je prinudno da sleti u Novosibirsku jer su pijani putnici pretukli jednog člana posade.

Policija u Novosibirsku saopštila je da je avion sletio na aerodrom "Tolkačevo", kao i da su dva napadača uhapšena.
 
Isti izvor navodi da je član posade prebačen u bolnicu sa lakšim povredama, prenela je agencija Iinterfaks.
 
Avion je nakon zadržavanja nastavio let ka Moskvi.Haha, letela sam iz Krasnojarska za Moskvu jednom prilikom, polovina aviona je bila pijana, pored mene istraumirana Ruskinja mi na ruskom ceo put od 6 sati pricala o deci, uporno sam joj objasnjavala da ga ne govorim. Show program je bio:))
(Mila , 15. 12. 2013. 19:28h)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 15, 2013, 08:42:44 PM
Divljaci.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 17, 2013, 05:35:25 PM
240 na sat: Vozili se na krovu superbrzog voza, kažnjeni sa 2 evra

Blic, J. S.    | 16. 12. 2013. - 18:33h

Dvojica mladih Moskovljana doputovala je do Sankt Peterburga na krovu voza koji se kretao brzinom od 240 kilometara na sat.

- Mladići su objasnili da su odlučili da se provozaju na krovu brzog voza da bi osetili priliv adrenalina, ne misleći na posledice - saopštio je šef oezbeđenja železničke stanice, dodajući da momci nisu ni pali, niti su se povredili ili smrzli. Huligani, 1990. i 1995. godišta, proveli su “surfujući na vozu”, koji se kretao brzinom od 200 do 240 kilometara na sat, najmanje tri sata i 45 minuta. Za ovaj prestup predviđena je kazna od 100 rubalja, to jest 2,2 evra.
 
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/427763/240-na-sat-Vozili-se-na-krovu-superbrzog-voza-kaznjeni-sa-2-evra (http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/427763/240-na-sat-Vozili-se-na-krovu-superbrzog-voza-kaznjeni-sa-2-evra)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 18, 2013, 05:36:43 PM
" Нема ту никакве визије, никакве слике Русије за педесетак година, никаквог плана за генерације које долазе, никакве политичке величине, још мање мудрости"

http://www.politika.rs/pogledi/Boris-Begovic/Priznanje.sr.html (http://www.politika.rs/pogledi/Boris-Begovic/Priznanje.sr.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on December 18, 2013, 09:11:20 PM
How do Russians tow trucks? Volgograd calls in the big guns to deal with heavy snowfall (http://www.youtube.com/watch?v=N5-NZBqGN5w#ws)

 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 18, 2013, 10:42:08 PM
To je tenk za izvlacenje (appropriately).  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 19, 2013, 06:42:35 PM
четвртак, 19. дец 2013, 10:07 -> 17:31

Путин: Русија помогла братској Украјини (http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/1474206/%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%3A+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B0+%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%98+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%98%D0%B8%D0%BD%D0%B8.html)

Quote

Путин је поручио и да се званична Москва не противи томе да Украјина потпише Споразум о придруживању Европској унији
четвртак, 19. дец 2013, 19:05 -> 19:09

И председница Литваније бојкотује Сочи (http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/128/%D0%9E%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8+%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8/1475070/%D0%98+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0+%D0%9B%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5+%D0%B1%D0%BE%D1%98%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%98%D0%B5+%D0%A1%D0%BE%D1%87%D0%B8.html)

Quote

пре два месеца забрењен увоз млечних производа из Литваније, због покушаја те балтичке земље да Украјину приближи Европској унији


Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 25, 2013, 06:57:02 AM
1:20
5:55

Driving In Russia May 2013 (http://www.youtube.com/watch?v=TfE0sq7_rrI#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 25, 2013, 10:25:14 AM
U Rusiji ljudski zivot malo vredi.

Sad kad sam bio na Tajlandu sa Tanjom, ona mi posle par dana rekla na svom izlomljenom engleskom "I see people live much better in Thailand than in Ukraine".

Naravno BKK nije reprezentativan pokazatelj zivotnog standarda, ali nije u tome stvar. Vise mi se svidjalo kako je to rekla, matter-of-factly, bez trunke zavisti, zaljenja ili gorcine.
Slicno kao kad mi je jos par nedelja pred put voluntirala informaciju da nikad nije bila u inostranstvu i nikad nije letela avionom (nesto sto je ja inace ne bih pitao).
Strasno mi se svidja te nezakompleksiranost.

Secam se mojih prvih par godina u NL, ja sam se skoro nasao uvredjen kad bi nas ljudi svrstavali u Istocnu Evropu i pitali da li sam putovao. Missim putovao sam ja bio u Madjarsku redovno kod Madjarice, a osim toga sam bio jednom sa mojima na desetodnevnom obilasku 6-7 Zapadnih zemalja, ali tada mi je bilo 11 godina i pola vremena smo proveli u kolima - dakle nisam preterano bio video. Ali ja bih uvek pazljivo nabrojao sve te zemlje u koje sam bio krocio, kad bi me neko pitao, cisto da ljudi znaju da sam ja eto putovao i da su Jugosloveni mogli da putuju i da su putovali, te da nemamo veze sa Istocnom Evropom.  :roll: :(

Imao priliku kad sam pre bio na Tajlandu da vidim tamo i jednu bratovu (on tamo zivi) drugaricu koja je dosla u posetu. I nasi ljudi naravno umesto da budu puni utisaka, oni su puni nekakvih zakljucaka. Sve je ona nama lepo objasnila i kako se Tajlandjani mozda smeše u restoranima kad ti donose jelo, ali te u stvari mrze (jer si beo) i kako lose zive i kako je infrastruktura razvijena iskljucivo zbog jeftine radne snage i kako su shopping malls sa luksuznom robom kojih ima na svakom koraku samo za one najbogatije...
Neverovatan svet ti neki nasi ljudi. To se drugde ne vidi.


Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 25, 2013, 11:03:34 AM
Mlado je to drustvo, Ivane, nedogradjeno. Neiskusno. Pa Turci su ih na cedilu ostavili tek tu nedavno, da se bez njih snalaze.

I to sto je ona naucila u skoli, sigurno prva u celoj istoriji njene sire porodice, ili uz nabubano nesto i sama uspela da izdokona iz nje mora da izbije na prvu loptu jer je to tako sa skoro opismenjenim svetom: prevremena ejakulacija znatne kolicine nedavno sabijenog (a vekovima postojeceg) znanja, utisaka, procesa i procedura iskopiranih iz susedne moderne civilizacije i preispoljno donosenje sudova.

Otkrivanje Amerike, rupe na saksiji, tople vode... Za nju (njih) je to nevidjeni spektakl, mozda bolje od orgazma. Mozda cak i od sranja.

Neki Anglosaksonac bi mirno pio svoj caj i jebalo bi mu se da sve to milenijumima ocigledno ikome, o svom trosku i ugledu, objasnjava. Pa on je i pohodio sve te Rome i ostale i naucio ih da mu beru i mrve taj jebeni caj...

A gentleman will walk but never run.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 25, 2013, 01:44:41 PM
Odlicno sroceno! Odlicno!!! Niko ne moze tako dobro kao ti i pokojni Slawen dobro da sroci srz necega u nekoliko recenica.  xjap xjap xjap

Mi ostali smo quasi/wannabe intelektualci.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on December 25, 2013, 02:35:38 PM
Pokojni Slawen?!  :shock:  Pokojni as in pokojni nick (Slawen)?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 25, 2013, 02:44:06 PM
Sta ja znam, ja polazim od onog sta je the word on the street. Neki su ga ovde sahranili  xtwak

Pojavice se vec valjda.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 25, 2013, 02:47:48 PM
Sta znaci slavujcetu ovo na profilu?


Ja se nechavam vykourit

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 25, 2013, 03:14:13 PM
To je ceski, od "sex je sport chudych, ja se nechavam vykourit" - seks je sport za siromasne, ja dajem da mi se p@pusi   8-) :mrgreen: :|

To sam ga naucio ja, a sam sam cuo od jednog prijatelja ovde  xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 25, 2013, 03:22:14 PM
Uzas
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 25, 2013, 03:58:56 PM
Pa jeste, takav je on (bio?). Ali kod nas kazu o pokojniku sve najlepse. Act accordingly.

U medjuvremenu sam lezim ovde sa temperaturom (za sad 38.2) na Bozic. Neko bi rekao to je zato sto se podsmevam blagdanima i  neko to od gore vidi sve.  :cry:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 25, 2013, 06:07:33 PM
pokojni Slawen

:mrgreen: :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 25, 2013, 06:16:27 PM
ukucam rahmetli u gugl...  :?:

(http://www.kaliteliresimler.com/data/media/18/rahmetli_hackerdi.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 25, 2013, 06:27:18 PM
nema još 40 dana od kad' se izlogovao... pada 31-og

vukajlija:

40 dana

Lepa gurmanska manifestacija, gde je pokojni već odavno prežaljen, pa se možete sasvim opušteno posvetiti žderanju.

- Idemo li sutra kod Jovanovića, Radu ravno četres dana.
- Idemo, bila dobra štrudla na sarani, valjalo bi se podsetiti na to.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 25, 2013, 06:40:34 PM
ukucam rahmetli u gugl...  :?:

(http://www.kaliteliresimler.com/data/media/18/rahmetli_hackerdi.jpg)
Djura Tastatura?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 25, 2013, 06:45:01 PM
www.youtube.com/watch?v=n0nFZ8UZP1w (http://www.youtube.com/watch?v=n0nFZ8UZP1w#)
Bilo pre 10+ godina na scu
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 25, 2013, 08:37:24 PM
 Bez zezanja, sta je sa Slavijcetom?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on December 26, 2013, 01:11:44 PM
Pa jeste, takav je on (bio?). Ali kod nas kazu o pokojniku sve najlepse. Act accordingly.

U medjuvremenu sam lezim ovde sa temperaturom (za sad 38.2) na Bozic. Neko bi rekao to je zato sto se podsmevam blagdanima i  neko to od gore vidi sve.  :cry:

I hope you feel better. I mene je od ponedeljka uhvatilo bilo, thanks God for NyQuil.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 27, 2013, 02:41:41 PM
Konacno mi je malo lakse. Juce sam mislio da cu umreti (well, not really, ali sam se vrlo lose osecao).

Moja prepiska sa Cameronom poslednja dva dana:


Cam

Feeling any better today?

Ivan

Not really. Finally found a doctor who would examine me at his house and it appears I have angina-streptococes. He gave me antibiotics for ten days but said I would feel much better in 2 days.
Surely don't feel that way now. I came home, took the antibiotic and my temp went to 39.6
I called him and he said to take luke-warm showers repeatedly. That brought the temp down to 38.5
Taking it now, so will now how we stand in a couple of minutes.
What worries me is that my ear started hurting again. Especially when I swallow.
I'm sure I'll have a difficult night, my last night wasn't good, but this will probably be worse.
I'm such a cry baby, you should see how my wife handles pain and sickness. With a lot of dignity and no complaining.
I honestly wish I was more like her in many ways. Learned so much from her. She's one great woman.

And while we're at it, in moment of weakness, when I saw 39.6 on the thermometer and realized how fragile life is and how much she means to me, I texted her about an account she didn't know about with some XXX usd in it. That was the only stash I had and now I no longer have it. Sucka!!!
But she deserves to know. I'm probably talking nonsense cos I'm so weak and fragile at the moment. I'll regret in a few days no doubt.

Hm, the current temperature 37.6. Granted it's after walking the dog out in the cold for 20 min and taking an almost cold shower for 5.
But my ear worries me :(

You working today and tmrw?

Say happy Holidays to Krasi and the kids. A little late, but the New Year is still to come :)


Cam

Yes, I'm back at work.  You should make yourself a little black book with your password & finances and who to get ahold of to sort out your life in case you get hit by a bus or even go into a coma.  Feel free to have her get ahold of me if you don't have anybody over there that could sort it out without cheating her or screwing it up.  You know I would do my best.  Life is fragile.  I was thinking about that last night when you didn't know what you had.  Lord knows I've had plenty of run-ins with near death.  I should do the same.  My wife knows my passwords, but she doesn't know where all my accounts are.  No, there is no money in them - but somebody will still have to sort things out.  XXX is not much, my wife knowing that I have a life insurance policy could make a big difference.  You know the life insurance people won't won't come knocking with a check in their hands.  Let's hope the doc is right and if so you will see marked improvement in 2 days and most likely significant improvement in 1 day.


Ivan

You had near death experiences??? Like in traffic or elsewhere? Feel free to share if you want.
Feeling better now. Temp still 38 to 38.5, but the antibiotics are kicking in.

As far as passwords etc, I had a mechanism in place. Not sure if you know, but godaddy email lets you decide when you want your emails sent. So a few years ago, I wrote a nice email to my wife, explaining that if she ever gets that email something probably happened to me and here are banks she should go to in order to get my money and I set it up to go out in 3 months. Let’s say August 1. Then I would set 2 alarms on my phone, one for July 29 and one for July 31 reminding me to cancel the email and reprogram it to go out on November 1. All my bank accounts were there except the one she found out about yesterday. There’s not much money there, maybe XXX altogether, but that and what she has in her account should keep her going for 3-4 years should something happen to me.
Everything worked fine for a few years, my alarms would go off, and I would cancel/postpone the email for another 3 months. Then last year. I think it was in October, the first alarm went off and I instant dismissed it, relying on the 2nd alarm. 2 days later the second and final alarm went off, but I was too busy playing starcraft and I dismissed it instead of snoozing it. I said to myself noway will I forget. Well, I did forget and the next day my wife got the email.
So, since then I don’t really have that money at my disposal any more, since she knows about it. I still had the XXX in the other account that wasn’t in the email, but that too is a thing of the past now.
I’m a broke and a broken man now  ;)

I’m kind of glad (except for the last XXX) cos I’m not always very responsible with money.

Did I tell you how we were gonna buy a car before our kid got born. We thought we would need a car with a baby coming and we decided to buy a nice 2nd hand car. We wanted something for up to 250K czk, but my wife gave me 300K just in case - the money was in her account (we had already kept money in her account for obvious reasons). She gave me the money a few days before we went to the hospital. I stayed with her at the hospital, we had a private room where I could sleep too, special care, dedicated doctor etc. It was nice and quite inexpensive. Anyway, my wife spent 4 days at the hospital before the doctor finally decided on caesarian. In the mean time, I would go home every day for a few hours to take care of things. And when I was done ‘taking care of things’ I would inevitably start playing a little. Short and dreadful story even shorter, I lost it all, ok. I mean the car money. It was all gone. I think I lost 50K the first day which was bad, but not terrible cos we were gonna buy something for up to 250K czk anyway. I lost another 50K the second day which was terrible, but not horrible, since I could still get a decent car for 200K. And the 3rd day I lost the rest.
I went back to the hospital and my wife gave birth the next day. It wasn’t until 2 days later that they brought her back to our room from intensive care. So, we’re sitting there, 3 of us, my wife, our new born baby boy and my good self. And for no apparent reason and something that struck me as out of the blue question, and one I was totally unprepared for, my wife asked me where’re we at as far as buying a car goes.
And maybe because she looked so weak and fragile after the operation or maybe because she had just given birth to my boy, I decided not to lie through my teeth as I usually would and deal with the problem later, but to tell her the truth. I told her I had lost the money gambling and that she should give me more money should we still want a car. Big mistake. Then, stupidly, I added, adding salt to the open injury, that I was running really bad, blaming it on bad luck thus. Even a bigger mistake.
She started crying bitterly clinging our baby to her chest. My wife laughs now when she tells that story to people, but I still shiver when I think of that. Right at that moment this fucking nurse walks in and sees my wife sobbing. She started comforting my wife throwing nasty looks at me. She must have thought I was mean or rude to my wife or something. It was horrible, absolutely horrible. And we stayed at that hospital for another 7 days till my wife healed and I had to face that nurse and her disapproving looks almost every day. Boy, was that unpleasant.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 28, 2013, 01:48:59 AM
Nepojamno.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on December 28, 2013, 07:33:20 AM
Totally, completely and utterly disgusting.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 28, 2013, 09:00:00 AM
"Totally, completely" in one simple sentence? Really? And that after, what, like 20 years in an english speaking country???
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 28, 2013, 12:22:13 PM
Mada, sasvim, potpuno te razumem.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on December 28, 2013, 04:54:41 PM
I to je ono sto je privuklo tvoju paznju? Seriously?

Mali covece... Mali, iskompleksirani covece...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 28, 2013, 06:00:07 PM
One woman's mali iskompleksirani covek other women's good deal

Here:  http://www.immi.gov.au/living-in-australia/help-with-english/amep/ (http://www.immi.gov.au/living-in-australia/help-with-english/amep/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on December 28, 2013, 06:29:13 PM
Aha. God deil is my ass.

Mnogo se tvoja zena usrecila sa tobom.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 28, 2013, 06:32:37 PM
Aha. God deil is my ass.

Mnogo se tvoja zena usrecila sa tobom.

Mislim da si htela reci "Good deal my ass" a ne "Good deal is my ass"

Ono 'god' i 'deil' su typos pretpostavljam.

Jos jednom, do yourself a favor: http://www.immi.gov.au/living-in-australia/help-with-english/amep/ (http://www.immi.gov.au/living-in-australia/help-with-english/amep/)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on December 28, 2013, 06:39:47 PM


Mislim da si htela reci "Good deal my ass" a ne "Good deal is my ass"Hahahahahaha... koja budala od coveka da ne povevrujes...  xrofl
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 28, 2013, 06:41:08 PM
You two...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on December 28, 2013, 06:48:09 PM
Nemoj ti meni "you two". Pa zamisli dokle to ide i sta on sebi dozvoljava... Konjina jedna neotesana. Izxebao tri kurve pa misli da je povukao Boga za bradu.

Idi bre covece u picku lepu materinu.

Svaki sledeci post je gori od prethodnog.

Sta ce jos da ispliva samo se pitam. Da jebe decu ili nesto takvo (na maloletnu rodjaku je drkao al to se ne racuna - mislim, ko bi tako nesto SAD racunao). Majke mi gde je dno ove trulezi i moralnog raspada, pitam se a ne zelim da saznam.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 29, 2013, 01:33:09 AM
Stvarno si drk'o na maloletnu (zeninu?) rodjaku? C, c, c. A gde je to bilo? Nisam video.

Meanwhile, there's that country again:

http://www.theoccidentalobserver.net/2013/12/in-russia-ten-years-in-jail-for-extremist-speech/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A%2Btheoccidentalobserver%2Ffeed%2B%28The%2BOccidental%2BObserver%29 (http://www.theoccidentalobserver.net/2013/12/in-russia-ten-years-in-jail-for-extremist-speech/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A%2Btheoccidentalobserver%2Ffeed%2B%28The%2BOccidental%2BObserver%29)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 29, 2013, 06:55:21 AM
Strašno. Šta bi Berlusconi rekao na to?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 29, 2013, 08:46:06 AM
Stvarno si drk'o na maloletnu (zeninu?) rodjaku? C, c, c. A gde je to bilo? Nisam video.

Nije bilo, zato nisi video. Jelence izmislja, ili u najbolju ruku nagadja.
Ne bi ni bilo nista strasno baciti ga na 17-godisnju zeninu sestricinu (sad joj je 19 u stvari) koja je model i 180cm visoka, ali nisam.

Iz ociglednih razloga - male grudi. Ne znam da li si primetio, ali kod bacanja covek moze i treba da bude mnogo izbirljiviji i zahtevniji s kim ce i kako ce nego in real life.
I even passed on Megan Fox once. Didn't like her thumbs.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 29, 2013, 09:02:15 AM
Mnogo se tvoja zena usrecila sa tobom.

Mislis da bi zena kao Oksi bila sa mnom da joj nije dobro? Ona i sad u 36-oj i sa detetom, siguran sam, moze da nadje nekog vrlo, vrlo solidnog u roku od godinu dana. Verovatno i krace. Nju stalno presrecu  muskarci na ulici, u parku, u prodavnicama. Cesto i u mom prisustvu.

Ima u njoj nesto, osim sto je lepa i ima i dalje dobro telo za svoje godine, rafiniranog, smirujuceg, otmenog, elegantnog. Nesto sto bi je uvek sprecilo da se spusti na nivo na koji se redovno spustas ti - na nivo prodavacice na pijaci.

Sad, drugo, ponesto asimetricno pitanje. Mislis da bi tvoj namcor bio sa zenom kao sto si TI, da nije loser?

Ili mozda ja gresim pa vise nije sa tobom? Ili je pocetak kraja na pomolu, pa se samo ceka?
I sta ces ti sad? Kol'ko imas jedno 45-46? Klinac ti ima jedno 16-17, ni sad te mnogo ne treba, za par godina ce da ode od kuce, o biznisu se ne hvalis vise preterano. A pretpostavljam da ne bi ni bila ovako mizerna da biznis cveta.
Tesko je uspeti u biznisu gde je vazan salesmanship kad ne znas dobro jezik.

I umesto da nadjes neki smisao za sebe, naspram mogucnosti, nesto sto ce da ti ulepsa dan, jedina dobra stvar koja se tebi juce desila i koja ti je prijala je sto si dolsa ovde i izvredjala mene.
Uzmi zasadi breskve kao Slawen, ili kupi stari auto pa ga popravljaj kao Superhik, prati haljine na netu kao Mirabella ili bilijarske stolove na ebayu kao tempo, sadi cvece, retke vrste kaktusa, sta god. Nadji nesto sto ti prija, pridaj tome znacaj i posveti se tome.

Nije dobro da ti je jedina radost da dodjes i nekog sasvim bespotrebno izvredjas.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 30, 2013, 06:45:59 AM
Fuk. Volgograd  X2
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 30, 2013, 09:33:12 AM
 :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 06, 2014, 08:51:11 AM
(http://www.evroazija.com/images/Sertifikat.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 06, 2014, 02:17:47 PM
je l' ono na 0:46 - 1:05 trik? ne mogu da provalim. a opet ne izgleda mi da bi covek preziveo, a kamoli jos da bude ok.

https://www.youtube.com/watch?v=6QdqMNW0hyg (https://www.youtube.com/watch?v=6QdqMNW0hyg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 09, 2014, 09:49:45 PM
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/433411/Ruskinja-s-najduzim-nogama--106-cm (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/433411/Ruskinja-s-najduzim-nogama--106-cm)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on January 10, 2014, 12:00:16 AM
godiste dejtonskog sporazuma
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 12, 2014, 08:20:04 PM
http://www.vocativ.com/11-2013/photos-intense-russian-women-bathe-icy-waters/?utm_campaign=dec6&utm_medium=cpc&utm_source=outbrain (http://www.vocativ.com/11-2013/photos-intense-russian-women-bathe-icy-waters/?utm_campaign=dec6&utm_medium=cpc&utm_source=outbrain)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on January 13, 2014, 12:05:42 AM
Moгао си да ставиш упозорење, слике могу да изазову привремену импотенцију :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 13, 2014, 12:41:29 AM
Picky, picky...

Da neces i stan?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 14, 2014, 08:39:41 PM
http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/96842-Stavili-Staljina-kalendar.html (http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/96842-Stavili-Staljina-kalendar.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 14, 2014, 09:06:55 PM
Ha! Sto rece pokojni slawen: "Druzba je druzba, a Sluzba je Sluzba...".
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 19, 2014, 08:42:22 PM
http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=802001 (http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=802001)


Prvi put da cujem da je neko zbog rada na crno u pritvoru (duze od 24h).
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 19, 2014, 08:47:07 PM
Ovo je sjajno:

 :mrgreen:

http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/96842-Stavili-Staljina-kalendar.html (http://www.e-novine.com/svet/svet-vesti/96842-Stavili-Staljina-kalendar.html)

(http://www.e-novine.com/thumbnail.php?file=photo/svet/evropa/rusija/licnosti/staljin_josif/Staljin_kalendar_01_u_352405675.jpg&size=article_large&scale_by=width)


Ruska pravoslavna crkva našla se na meti oštrih kritika na Internetu, zbog objavljivanja zidnog kalendara za 2014. godinu, na čijim su stranicama prikazane fotografije i detalji iz biografije Josifa Visarionoviča Staljina

Crno-beli kalendar, pod nazivom "Staljin", košta 200 rubalja i predstavljen je kao "veliki poklon veteranima i ljubiteljima istorije".

Polemiku na Internetu pokrenuo je istoričar Mihail Babkin, kada je, 7. januara, postavio vest o objavljivanju kalendara.

Jedan od oko 200 komentara na njegovu poruku glasi: "Sramota i uvreda za sve koji su nastradali", misleći na milione ljudi ubijenih u vreme Staljinove diktature, preneo je Rojters.

Ruska pravoslavna crkva, koja je pod Staljinovom vlašću bila proganjana i obnovljena posle pada SSSR-a 1991, saopštila je da je u julu otpustila direktora Patrijaršijskog izdavačkog centra kada je saznala za štampanje kalendara, ali da su oni već bili isporučeni.

"Ruska pravoslavna crkva bila je pod najstrašnijom represijom tokom Staljinove vlasti, kada je hiljade sveštenika bilo deportovano i ubijeno. Objaviti takvo izdanje u crkvenoj ustanovi je moralno neprihvatljivo", rekao je za Rojters portparol Ruske pravoslavne crkve Vahtang Kapšidze.

On je, međutim, dodao da među Rusima ima i onih koji i dalje gaje simpatije prema Staljinu, smatrajući ga zaslužnim za pobedu u Drugom svetskom ratu i sticanje statusa zemlje kao supersile.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on January 19, 2014, 09:55:13 PM
Prvi put da cujem da je neko zbog rada na crno u pritvoru (duze od 24h).

Pa, neće ljudi da štede na braći..

 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 31, 2014, 02:53:59 AM
http://pryf.livejournal.com/4211139.html (http://pryf.livejournal.com/4211139.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on January 31, 2014, 09:42:05 PM
neki sport

http://sportsport.ba/ino_kosarka/jugoslavija-protiv-sssr-a-ponovo-nakon-24-godine/123574 (http://sportsport.ba/ino_kosarka/jugoslavija-protiv-sssr-a-ponovo-nakon-24-godine/123574)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 05, 2014, 08:47:05 PM
http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/02/04/journalists-at-sochi-are-live-tweeting-their-hilarious-and-gross-hotel-experiences/ (http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/02/04/journalists-at-sochi-are-live-tweeting-their-hilarious-and-gross-hotel-experiences/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 06, 2014, 08:52:46 AM
http://www.today.com/sochi/shaun-white-bows-out-slopestyle-event-citing-risk-2D12059938 (http://www.today.com/sochi/shaun-white-bows-out-slopestyle-event-citing-risk-2D12059938)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 06, 2014, 10:29:52 AM
http://www.b92.net/ljubimac/komentari.php?nav_id=808318 (http://www.b92.net/ljubimac/komentari.php?nav_id=808318)

Putin sme da mazi i leoparda

 :mrgreen:


Quote
Samo Putin "minut pire" pravi za pola minuta...
(Samo je Putin jednom bio dvaput, 5. februar 2014 20:51)

Jednom su se Putin i Superman sreli. Opklada je pala i bila je da obaraju ruke, porazeni je morao da nosi gace preko helanki na poslu do kraja zivota...

Koji bre Chuck Norris, Putin je tata mata za njega, covek iscedi vodu iz drenovine od devet godina - sa dva prsta!!!
(Milosav, 5. februar 2014 15:35)

Leopardu je receno sta ga ceka ako ne bude saradjivao sa vlastima.
(vaske, 5. februar 2014 08:03)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on February 06, 2014, 11:51:10 AM
a da pomazi devojku sa maramom na glavi i rancem na leđima?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 07, 2014, 05:27:47 AM
(http://englishrussia.com/wp-content/uploads/2014/02/img.jpeg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 07, 2014, 05:28:01 AM
INI, pleez...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on February 07, 2014, 07:04:31 AM
(http://smeshka.ru/foto_prikoly/prikoly021/030.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 07, 2014, 11:55:23 AM
priceless!!!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 07, 2014, 07:13:57 PM
Hvala INI.  :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 07, 2014, 09:48:16 PM
++++
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on February 08, 2014, 02:03:54 AM
http://www.usatoday.com/story/sports/olympics/sochi/2014/02/07/opening-ceremony-celebration-winter-olympics-friendly-side/5290821/ (http://www.usatoday.com/story/sports/olympics/sochi/2014/02/07/opening-ceremony-celebration-winter-olympics-friendly-side/5290821/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 09, 2014, 08:48:28 PM
 :mrgreen:

http://dailycurrant.com/2014/02/08/man-responsible-for-olympic-ring-mishap-found-dead-in-sochi/ (http://dailycurrant.com/2014/02/08/man-responsible-for-olympic-ring-mishap-found-dead-in-sochi/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 10, 2014, 07:07:02 AM
"pao na set nozeva. Nekoliko puta"
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on February 10, 2014, 02:45:25 PM
http://www.nydailynews.com/sports/olympics/whoops-russian-speedskater-unzips-outfit-forgets-nude-article-1.1608215 (http://www.nydailynews.com/sports/olympics/whoops-russian-speedskater-unzips-outfit-forgets-nude-article-1.1608215)

a nije ni morala (da pokazuje horor)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 21, 2014, 05:25:19 AM
Najnovija oprema ruske vojske:

http://alex-serdyuk.livejournal.com/16607852.html (http://alex-serdyuk.livejournal.com/16607852.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on May 09, 2014, 05:21:07 PM
.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: matador on May 28, 2014, 10:02:56 PM
Собака помогает хозяину-инвалиду Dog helps the owner (http://www.youtube.com/watch?v=00GozdnJLTQ#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on June 09, 2014, 03:18:19 PM
http://www.theguardian.com/world/2014/jun/08/stalingrad-name-may-return-to-russian-city (http://www.theguardian.com/world/2014/jun/08/stalingrad-name-may-return-to-russian-city)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 09, 2014, 03:21:03 PM
Staljin se vec vratio, red je da se i ime vrne.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 01, 2014, 08:03:55 PM
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=01&nav_id=871013 (http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=01&nav_id=871013)

Quote
Od danas zabranjeno psovanje u Rusiji

U Rusiji je danas stupila na snagu zabrana korišćenja psovki u filmovima, pozorišnim komadima i knjigama, u skladu sa zakonom koji je usvojen u maju ove godine, čija je suština "zaštita i razvoj ruske lingvističke kulture", saopšteno je iz Kremlja.

Filmovi koji sadrže psovke i nepristojno izražavanje biće zabranjeni, a knjige sa sličnim sadržajem moraće da se prodaju u zapečaćenim pakovanjima na kojima će biti odgovarajuće upozorenje.

Pozorišta neće moći da prikazuju predstave sa psovkama, a kazna za nepoštovanje ovih propisa je 50.000 rubalja (1.500 dolara) za svaki pojedinačan prekršaj.

Ruski mediji javili su da će policija uz pomoć posebnog softvera "swear-bot" vrednog 25 miliona rubalja (oko 730.000 dolara) tragati za psovkama na internetu.

Očekuje se da će to biti problem za sistem, jer su Rusi poznati kao veoma kreativni i inventivni kada je reč o psovkama.

U ruskom rečniku psovki postoji 1.200 različitih izraza samo za muški polni organ.

Restrikcija za psovke i nepristojno izražavanje odnosiće se i na blogere i nedržavne medije.

Inace ovo je gotovo sasvim sigurno glupost: U ruskom rečniku psovki postoji 1.200 različitih izraza samo za muški polni organ.

Mozda ima 12 ili 20; 1200 nema nikako.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 01, 2014, 10:24:40 PM
Kakvi idioti.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on July 04, 2014, 08:55:57 AM
AKTUELNO | PETAK 4.07.2014

Duma: Zabrana za sve servise koji nemaju servere u Rusiji?

TECHCRUNCH

Ruska vlada napravila je još jedan korak bliže „kineskom“ pristupu internet servisima – Duma je odobrila prvi nacrt predloženog zakona koji zahteva da svi lični podaci Rusa budu smešteni unutar zemlje.

 
Ukoliko ovaj zakon bude usvojen, efekti bi bili dalekosežni i odrazili bi se na skoro svaki internacionalni servis koji Rusi koriste.

U osnovi, to znači da bi Facebook, Google ili bilo koji drugi onlajn servis, uključujući tu i aplikacije, koji koriste ljudi u Rusiji morao da ima servere unutar granica ove zemlje. Pritom, kompanijama neće biti dozvoljeno da šalju podatke van zemlje sem ukoliko ne pruže određene garancije koje se tiču podataka koji se nalaze na serverima.

Ukoliko bi se neka kompanija oglušila o ovaj zahtev, državna telekomunikaciona agencija bi od operatora tražila da ograniči pristup njenim servisima.

Ukoliko bi ovaj zakon bio priznat, on bi na snagu stupio u septembru 2016. godine i u pitanju bi bila fundamentalna promena načina na koji internacionalne i domaće kompanije koriste hosting servise kao i visoke cene implementiranja ovih promena.

„Trenutno nemamo komentar koji bismo mogli da podelimo sa medijima“, izjavio je portparol Googlea sajtu Techcrunch.

Ova potez vlasti samo jedan je u nizu u pokušaju da se dodatno stekne kontrola nad načinom na koji se internet koristi.

Neki od ovih poteza napravljeni su u ime borbe protiv piraterije – poput predloga koji bi dozvolio blokiranje sajtova ili njihovo ukidanje na osnovu zahteva osoba koja poseduju autorska prava nad određenim materijalom.

http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2014&mm=07&nav_id=872112 (http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2014&mm=07&nav_id=872112)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on July 04, 2014, 09:42:19 AM
Komentari su, kao i obično, šlag na torti, sa sve trešnjicom na vrhu:

Koliko god ovaj potez delovao drasticno i radikalno, u praksi je jako pametan i pre svega legitiman, a svi ti IT giganti nek se zapitaju zbog cega i koga sada placaju vecu cenu svog rada.
(Goran, 4. jul 2014 10:43)

Krajnje je vreme ne samo za Rusiju nego i za druge zemlje da naprave svoje data centre i svoj internet, a ne bitni podatci i sve da je negde u nekim nedodjima ko zna gde i u cijim rukama.
(Radnik, 4. jul 2014 10:35)

 xrofl xrofl xrofl
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on July 04, 2014, 05:55:45 PM
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mostarski-lopovi-imaju-specijalizovano-vozilo-za-kradju-poklopaca-na-sahtovima/140704124 (http://www.klix.ba/vijesti/bih/mostarski-lopovi-imaju-specijalizovano-vozilo-za-kradju-poklopaca-na-sahtovima/140704124)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 04, 2014, 06:09:45 PM
 :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on July 04, 2014, 06:20:34 PM
Mostarske kiše slivaju se u smećem zatrpane šahte pokradenih poklopaca.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 04, 2014, 07:18:57 PM
A jesi vid'o kako je ta pojava sve "izrazajnija"?

Dzaba im covek pisao romani...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on July 04, 2014, 07:22:15 PM
Quote
Očito je da se ovakva prilagođena vozila još vozaju po gradu jer je brojno stanje poklopaca za šahtove sve manje.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 04, 2014, 07:30:15 PM
Standardno. Sve je to iz istog sinjela izmilelo...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 07:16:18 PM
http://www.themoscowtimes.com/news/article/tiger-in-kiev-zoo-suffers-stress-attack-after-man-hugs-him/502853.html (http://www.themoscowtimes.com/news/article/tiger-in-kiev-zoo-suffers-stress-attack-after-man-hugs-him/502853.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 07:34:58 PM
Bottom line: po tzv. Kijevu bazaju naoruzani ludaci.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 08:07:14 PM
Scary kako olako izvodis zakljucke.

Ja bih rekao da je Kijev mnooooogo bezbedniji za turiste nego Beograd.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 08:14:47 PM
Da vidimo sta smo imali...

Jedan ludak, jedno uskakanje u kavez sa tigrovima. Check.

Jedan pistolj u ludaka, jedno opaljenje u vazduh usred zoo vrta (presumably punog sveta, mozda cak i dece). Check.

A o bezbednosti tzv. Kijeva danas a svakako i unazad godinu dana je malo blesavo govoriti.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 08:26:49 PM
Nemas ti pojma covek. Kijev je grad da padnes na dupe.

Inace toj budali bih odao priznanje jer je pucao u vazduh, a ne u tigra samog, sto bi verovatno bila prva reakcija vecine ljudi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 08:30:44 PM
Tzv. Kijev mozda jeste grad, mozda jeste i da padnes na dupe ali je manje bezbedan danas od Beograda. Naime, tzv. Kijev je vec predugo largely lawless grad u ratu u drzavi u ratu. I find those truths self-evident.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on July 06, 2014, 08:31:18 PM
kod nas na televiziji samo seru ako je turizam velika sansa bosne i hercegovine, a imamo jedno dva miliona mina, svaka duga kuca ima kalasnjiov, celavi kreteni naoruzani hodaju po gradu, narkomanija na selu cvate, copori pasa lutalica krstare gradovima, ulice nose imena ratnih zlocinaca iz ww2, na slobodi je prema procjenama 15000 ratnih zlocinaca iz zadnjeg rata, a i taxi sluzba nam je losa.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 08:40:27 PM
To ti kazem, ja sam bio u Lvivu kad su demonstranti upali u policijske stanice i razoruzali policiju. Par nedelja nije bilo policije u pravom smislu reci (u Kievu i mnogo duze) i nisam cuo da je bilo provala, obijanja radnja, kradje patika itd.

A pricao sam da sam setao (kao stranac) sa Tanjom svugde po Kievu, tj. uzem i sirem centru i niko me nije ni mrko pogledao. Cik nek stranac proseta sa nasom (ili bilo kojom) devojkom uvece po Kalemegdanu.

Kao sto rekoh, nemas ti pojma sa svojim "self evident truths."

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 08:47:25 PM
A jes' vid'o onog Rusa sto su nacisti bacili sa mosta?

Verovatno u slucaju oba grada postoje dobri i "losi" stranci pa divljacine koje tu zive accordingly i postupaju.

No greske su uvek moguce, osobito u glupe, diljacke rulje, pa cak ni onda (ako si "the right kind of cizinec") nisi 100% bezbedan.

Da ne pominjemo rat i uvezanu mind-warping problematiku.

Either way, your personal infatuations du jour are getting in the way of whatever sound thinking you're capable of.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 08:54:43 PM
Quote
are getting in the way of whatever sound thinking you're capable of.

Kao i cinjenica da ti nikad nisi putovao. Nigde. Te nemas znanje iz prve ruke, vec samo "akademsko".
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 09:01:35 PM
Ja sam ti mozda jos pre 10 godina rekao lepo da u nekakve Rusije i Ukrajine nikad ne bih isao. Ti sto ides tamo at any given time si borderline lud.

Sta mi treba utisak sa terena kad je i "akademski" uvid dovoljan za zakljucak o nebezbednosti revolucija i ratova?

Baska sto si se u tzv. Kijevu slikao (i sliku nam podneo na uvid - thanks!) u nekakvom stravicnom svinjcu, koji im je valjda nekakav glavni trg, go figure, sa dva neka uniformisana niemanda ulicarsko-propalitetske spoljasnjosti, od kojih je jedan koliko se secam u ruci drzao drvenu palicu.

Btw. do emigracije sam putovao "u inostranstvo" 14 puta a bio sam i u ratu.

Od emigracije jos 4 puta i pravo ti kazem od tada mi to sa putovanjima i ne predstavlja bogznakakvu stavku; kome se putuje nakon sto stigne u USA (napokon), u NYC (napokon) i uglavi se u ovoj industriji?

It's a childish infatuation it seems to me.

Istina, hoce da me posalju u London "on business" mesec-dva (ali prvo ona jebena tranzicija treba da se zavrsi), does that count? (Don't bother answering ;))
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on July 06, 2014, 09:16:34 PM
Oslobodićemo i Kijev

Donjeck -- Više od 2.000 proruskih pristalica okupilo se danas u Donjecku, na skupu sa koga je poručeno da će povesti gerilsku borbu, i da će osloboditi i Kijev.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=06&nav_category=78&nav_id=873308 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=07&dd=06&nav_category=78&nav_id=873308)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 10:46:46 PM
Quote
Btw. do emigracije sam putovao "u inostranstvo" 14 puta

Dobro covece, sta je s tobom?  :roll:
Zasto se pravdas?

Ja da sam zaista mislio da nisi putovao, ne bih to nikad ni pomenuo.

Bosanac.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 06, 2014, 11:25:36 PM
Ja ne razumem zasto me tako otvoreno ne postujes pored svega sto sam za tebe uradio. Zasto, zasto?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on July 06, 2014, 11:50:47 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 07, 2014, 03:38:51 AM
I fucking hate long weekends.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 07, 2014, 09:57:27 PM
 :mrgreen:

4 people wounded in night shootout at Maidan
07.07.2014 | 10:07 Tweet

As a result of a shootout at Maidan Nezhalezhnosti 4 people got injuries tonight, on July 7.

4 people wounded in night shootout at Maidan

Shevchenkovskyi district militia department of Kyiv confirms that there was a skirmish among activists. Medics said that that a man with gunshot wound was taken to them. Later they received 3 similar reports. Militia established that injuries were traumatic. “Militia did not get any claims from injured people”, - said the district militia department.

Read more on UNIAN: http://www.unian.info/politics/936670-4-people-wounded-in-night-shootout-at-maidan.html (http://www.unian.info/politics/936670-4-people-wounded-in-night-shootout-at-maidan.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on July 13, 2014, 03:51:35 PM
http://www.youtube.com/watch?v=JsUH8llvTZo
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 04, 2014, 09:10:54 PM
Majka pravoslavna Rusija (http://englishrussia.com/2014/07/28/big-muslim-holiday-in-moscow-2014/#more-149696)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 04, 2014, 09:24:31 PM
Nepojamno.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: tempo on August 04, 2014, 10:38:39 PM
jebo te tito...

jesu li ovo rusi ili tadzekistanci/turkmenistanci?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 04, 2014, 11:01:45 PM
"Rosijani" kako bi rekao Tesic. Nema nikakvog konflikta izmedju hriscanstva i islama, svi smo braca. A drug Rambo nam je caca.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 04, 2014, 11:06:00 PM
Quote

The official population of Moscow is based on those holding "permanent residency."

According to Russia's Federal Migration Service, Moscow also holds 1.8 million official "guests" who have temporary residency on the basis of visas or other documentation.
 
The number of unofficial guests, those without proper documentation, the vast majority from Central Asia, is estimated to be an additional 1 million people.


http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow#Population (http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow#Population)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 05, 2014, 10:06:04 AM
Holy shit. 'di bas na Vidovdan

Te tamnije inace u Moskvi/Rusiji zovu ćurki (ćurka, jednina).

Ne smem ni da pomislim kako ce svet da izgleda za 50 a kamoli 100 godina. Zapad ce ostariti (bukvalno, populacija zapada ce ostariti, mladih ce biti relativno malo izgleda), Rusija verovatno nema sanse, na jednoj strani dakle svi moguci muslimani, na drugoj Kinezi. Scary.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 05, 2014, 11:38:58 AM

Holy shit. 'di bas na Vidovdan


 :lol: :mrgreen:

Ваистину Стоичков!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 07, 2014, 05:25:57 AM
Nema zime za Rusiju dok je Gorana Tesica:

ВЕСТ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ
У Црној Гори је регистрован "Покрет Евроазијска Црна Гора"! Честитамо господину Миливоју Чабакарпи и свима који су радили на овоме. Семе које је "Евроазијска Србија" посејала пре око годину и по дана почиње да даје плодове и ван Србије и добро је што је кренуло и у Црној Гори. Верујемо у даљу добру сарадњу. Само напред!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 07, 2014, 03:50:06 PM
 :P :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on August 07, 2014, 03:59:43 PM
Jeblo matere..

 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 11, 2014, 05:08:04 AM
Kliknite na linak, pa na FOTOGALERIJU dole levo:

http://webcafe.net.hr/svastara/foto-pogledajte-prizore-koje-putin-ne-zeli-da-vidite (http://webcafe.net.hr/svastara/foto-pogledajte-prizore-koje-putin-ne-zeli-da-vidite)

Zlatni rudnik
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 16, 2014, 12:12:03 AM
Ruski biznismen pet puta unajmio lažnog ubicu da smakne suprugu

Tanjug   | 15. 08. 2014. - 21:19h

Ruski sud osudio je Konstantina Monastirskog na osam i po godina zatvora jer je u pet navrata pokušao da ubije suprugu unajmiviši ljude koji su se lažno predstavljali kao profesionalne ubice.

Prema pisanju lista "Moskovski komsomolec", ovaj 47-godišnji biznismen nameravao je da se otarasi supruge alkoholičarke. Pošto nije želeo da s njom podeli imovinu, što bi se svakako desilo u slučaju razvoda, odlučio je da je smakne.

Monastirskij se tada obratio muškarcu koji mu se predstavio kao profesionalni ubica i dao mu avans od 200.000 rubalja (4.160 evra) od ukupne, dogovorene sume od 700.000 rubalja (14.560 evra).

Budući da se ni nakon nekoliko nedelja ništa nije dogodilo, Monastirskij je počeo da vrši pritisak na "ubicu", koji je, u međuvremenu, propio ceo avans. Uplašivši se, prevarant je prijavio "klijenta" policiji koja je odmah stupila u kontakt sa Monastirskijevom ženom.

Zajedno sa policijom ona je iscenirala svoje ubistvo, ali Monastirskij nije naseo, te je odlučio da "ubici" da preostalih 500.000 rubalja ne bi li ga konačno ubedio da izvrši obećano. Policajci su ga uhapsiti u trenutku predaje novca.

U pritvoru, Monastirskij je priznao da to nije bio prvi, već peti pokušaj da ubije ženu, ali da je svaki put naišao na preverante koji su mu uzeli između 100.000 i 500.000 rubalja, a zatim netragom nestali.

"Kome god da se obratim, naletim na prevaranta", vajkao se on policajcima prilikom hapšenja.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/488137/Ruski-biznismen-pet-puta-unajmio-laznog-ubicu-da-smakne-suprugu (http://www.blic.rs/Vesti/Svet/488137/Ruski-biznismen-pet-puta-unajmio-laznog-ubicu-da-smakne-suprugu)
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=15&nav_id=888761 (http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=15&nav_id=888761)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 16, 2014, 12:55:28 AM
Budala. Trebalo je da nakupuje zeni viskija tokom godinu dana i ova bi se sama satrla.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 19, 2014, 03:39:09 AM
Quote
Једна од предности живота у савременој Русији - постојање широке мреже недељних школа за децу при храмовима РПЦ, у којима деца добијају и образовање и васпитање.

Brought to you by... ma znate vec
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: matador on August 21, 2014, 04:56:57 PM
(http://s13.postimg.org/b1uril3c7/Bu72n_ZSIEAAj_WFF_jpg_large.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 21, 2014, 05:00:20 PM
MekDolanc...

http://www.cnbc.com/id/101937016 (http://www.cnbc.com/id/101937016)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 21, 2014, 05:49:40 PM
Rusija bi, nakon zabrane uvoza hrane sa Zapada, mogla da uvede i blokadu za automobile. To najviše brige zadaje nemačkim i francuskim auto-gigantima.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=08&dd=21&nav_id=890531 (http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=08&dd=21&nav_id=890531)

Po svemu sudeci dolaze stara dobra vremena kad se u SSSR cekalo 10-15 godina za jedan krs od Lade, Vartburga i co.
(xy, 21. avgust 2014 11:46)

Mercedes-Benz je prosle godine prodao oko 1,5 miliona vozila, tj. prodaja u Rusuji im je malo vise od 2% ukupne prodaje.
(Propaganda, 21. avgust 2014 11:01)

A Rusi prelaze na magarce, mi će da razvijamo industriju za sedla i amove.
(nenad t, 21. avgust 2014 11:29)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 22, 2014, 02:43:35 AM
Sankcije na uvoz... Odsek'o pop sebi onu stvar da naudi selu
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on August 22, 2014, 05:14:37 AM
Te "sankcije" zapadu su jedna od retkih pametnih stvari koje su Rusi uradili.

Te "sankcije" koje su sami sebi uveli, kasnije će lako da ukinu.
A sankcije koje im zapad uvede malo teže će ukinuti.

Osim toga mogu da biraju sankcije koje će im najmanje štetiti.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 18, 2014, 05:34:36 AM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=09&dd=17&nav_category=78&nav_id=900901 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=09&dd=17&nav_category=78&nav_id=900901)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 18, 2014, 05:35:01 AM
Лично сам за измештање престонице из Москве у Сибир, то јест у Азију. То би био велики конкретни и симболични прелазак Русије у Азију.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 12, 2014, 06:20:33 AM
The Futility Of Existence (http://www.youtube.com/watch?v=Baw6BbPaBEk#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 12, 2014, 09:51:07 AM
Blissful. Jos su muziku sjajno odabrali.  xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: E on October 12, 2014, 02:03:43 PM
 :(


“The most terrible poverty is loneliness, and the feeling of being unloved.”
― Mother Teresa

Ko zna zasto je taj covek pijan. Meni je skot koji je snimio video i postavio ga na youtube veci jadnik. Strasno je sto umesto da je zastao i rekao pijanom coveku da je kapija tu nadomak, on je uzeo kameru da snima.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Jelence on October 16, 2014, 02:58:28 AM
Jel znas da je Mother Theresa cooked her books?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on October 17, 2014, 02:29:55 AM
Busty billboard responsible for over 500 car crashes in one day!

AN advertising campaign which featured a woman's boobs on the side of a van has caused over 500 road accidents in just one day.

(http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/1/photos/941000/620x/543e7e48af800_CEN_MassCarCrash_01.jpg)

The ads placed on the side of 30 trucks showed a woman cupping her breasts in her hands with the nipples just out of sight thanks to a thin blue strip.

Across the strip it read: "They Attract".

But as the vans trundled around the streets, they left a trail of carnage in their wake with 517 accidents being reported.

As police started to get complaints from irate drivers they sent out patrols on a mission to ban the boob from the Moscow roads.

Motorist Ildar Yuriev, 35, said: "I was on my way to a business meeting when I saw this truck with a huge photo of breasts on its side go by.

"Then I was hit by the car behind who said he had been distracted by the truck.

"It made me late and left my car in the garage and although I am insured I am still out of pocket."

A spokesman for the Sarafan Advertising Agency that organised the promotion said: "We are planning to bring a new advertising format onto the market, encouraging companies to place their ads on the sides of trucks, as we thought this would be a good alternative to putting them on the sides of public transport.

"We wanted to draw attention to this new format with this campaign.

"In all cases of accidents, the car owners will receive compensation costs from us that aren’t covered by their insurance."

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/405206/Boobs-health-campaign-car-crash (http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/405206/Boobs-health-campaign-car-crash)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 17, 2014, 02:37:54 AM
They're out of sight?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 17, 2014, 05:44:13 AM
http://media.englishrussia.com/newpictures/New-Russian-Roza-Hutor-resort/15_full.jpg (http://media.englishrussia.com/newpictures/New-Russian-Roza-Hutor-resort/15_full.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on October 17, 2014, 07:14:30 PM
Spoon Bucket fight Russian soldiers (http://www.youtube.com/watch?v=6ZA42L4-bsU#ws)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 22, 2014, 05:43:15 AM
https://www.youtube.com/watch?v=SN6hViYGBsA (https://www.youtube.com/watch?v=SN6hViYGBsA)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 03, 2014, 05:35:08 PM
http://www.reuters.com/article/2014/11/03/russia-gay-apple-memorial-idINKBN0IN19K20141103 (http://www.reuters.com/article/2014/11/03/russia-gay-apple-memorial-idINKBN0IN19K20141103)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 11, 2014, 06:06:26 PM
Непоштовање закона: Пошто скоро сваки дан, осим викендом, путујем приградским возом, могу да видим степен "народне анархије" и корупције. Добар део грађана Русије не плаћа карту или избегава да плати пуну цену. То раде на разне начине. Једни излазе из вагона на међустаницама и трче док воз стоји, да би ушли у други вагон где нема кондуктера. То су такозвани "зечеви". Други, када наиђе кондуктер, кажу да су ушли у воз на некој каснијој станици, а не на оној на којој су стварно ушли, да би мање платили. Трећи једноставно муну кондуктеру неку суму новца, мању од цене карте и део кондуктера прима мито. Четврти једноставно неће да плате карту или измишљају некакве разлоге, па долази до свађа, а, понекад, и туча. Присуствовао сам неким тучама, где су учесници били зрели људи. Зато је руска железница увела мере које не дају никакве резултате. Кондуктери иду у пратњи униформисаног обезбеђења, што не изгледа нимало лепо. Међутим то униформисано обезбеђење, веома ретко ради свој посао, а то је избацивање несавесних путника. У вагонима стоје залепљена упозорења да су забрањене неке ствари, као на пример пушење и слично, а као посебно смешна ствар је сличица прецртаног зеца, која значи да је забрањено понашање претрчавања путника из вагона у вагон, јер се такви људи, као што сам већ рекао, називају "зечевима". За некога ко не зна руске локалне обичаје, слика прецртаног зеца у возу би била чудна и смешна. Између вагона постоје мали простори у којима је, такође, забрањено пушење, али то, ипак, неке не спречава да пуше.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 11, 2014, 06:06:54 PM
Практично непостојање такозване грађанске позиције и спремности да се она јавно брани. Пример - улажење преко реда. Лично искуство - стајао сам једном у реду у продавници који уопште није био велики. Долазе два млађа човека и виде да ће морати да чекају десетак минута. То им се не допада. Један од њих креће право на касу, не јеб...ући никога. Одлучујем да се борим. Гласно му кажем да се врати назад. Он креће на фору силе на речима. Одговарам му још жешће. Он се благо насмеја и рече да жури. Кажем му да и ми остали журимо. Гледа ме, па се полако враћа назад. Онда се његов друг укључује у игру и почиње гласно да ми прети. Узвраћам му још гласније да затвори уста и да поштује закон. Он још гласније прети тучом, а ја му узвраћам истом мером понављајући да поштује устав. Иако су били двојица и вероватно јачи од мене у дуету, био сам спреман да их ударим било чиме што ми је било на дохват руке. На крају остају на крају реда и чекају свој ред... Нико ми се од осталих у реду није придружио у борби за правду...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 11, 2014, 06:40:41 PM
Ja najvise volem nase ljude kad pricaju kako u ruskom metrou skoro svako sedi sa knjigom i cita   xrofl
Ljudi u metrou tamo se daju opisati samo kao rulja. Uvek su nevidjene guzve, ljudi izgledaju vrlo siromasno i uvek su namrgodjeni.

Pricao sam vec, institucija taxi sluzbe kakvu mi znamo u Moskvi ne postoji. Zagonetno, ali ne postoji sluzba koju nazoves a oni ti posalji vozilo za 5 minuta gde vozac upali taksimetar shodno cemu na kraju i platis. To znaci ne postoji.
U Rusiji je svaki auto potencionalni taxi. Zaustavis ga i ako ide tvojim smerom povesce te za nekakvu novcanu nadoknadu.

Ovi Cesu su doveli taxi sluzbu do perfekcije. Postoje aplikacije za smart phones koji ti sam nadje adresu i vozilo uglavnom stigne do 5 minuta. Ja nikad nisam platio vise od 15 eura, a cesto placam 5 eura. Cini mi se da je 80 centi po km, a paljenje 1 euro. A vozila su uglavnom sva nova, bezbedna, Skoda Superb, ofarbana u zuto.

I ovo sa idenjem preko reda sam video. Bili mi u Turskoj u nekom aqua parku, cekamo red i dvojica Rusa, nisu cak bili ni klinci od jedno 30 godina 'ladno preko reda. Ja im nisam nista rekao jer sam se bojao, tamo bio beton klizavo, ali bas sam bio popizdeo.

Nego odakle su ti tekstovi Pijanista?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 11, 2014, 06:53:50 PM
Tekstovi su krtezi Kozak Goran Tesic iliti Svetlost Vostoka
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 11, 2014, 07:05:15 PM

Зато је руска железница увела мере које не дају никакве резултате.


 :lol:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 11, 2014, 07:19:44 PM

Ovi Cesu su doveli taxi sluzbu do perfekcije. Postoje aplikacije za smart phones koji ti sam nadje adresu i vozilo uglavnom stigne do 5 minuta.


Uber.

Quote

By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 200 cities today.


I u Pragu, i u Moskvi....

https://www.uber.com/cities (https://www.uber.com/cities)


EUROPE
AMSTERDAM  BARCELONA  BERLIN  BORDEAUX  BRUSSELS  COTE D'AZUR  DUBLIN  DUSSELDORF  FRANKFURT  
GENEVA  GENOA  GOTHENBURG  HAMBURG  ISTANBUL  LILLE  LISBON  LONDON  LYON  MADRID  MANCHESTER  
MILAN  MOSCOW   MUNICH  PARIS  PRAGUE  ROME  ROTTERDAM  SAINT PETERSBURG  STOCKHOLM  TOULOUSE  
TURIN  VALENCIA  VIENNA  WARSAW  ZURICH
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on November 11, 2014, 08:45:24 PM
Ivane,

Quote
U Rusiji je svaki auto potencionalni taxi.

potencionalni  =  potencijalni
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 11, 2014, 09:12:33 PM
:mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 11, 2014, 09:18:12 PM
Minimum wage (Hourly in us$) u Evropi...

Rusi su u paketu Balkan bez (slo, gre, cro), plus (ukr, blr)

0.48    Moldova

0.96    Macedonia
0.98    Ukraine
1.04    Russia
1.17    Albania
1.19    Belarus
1.21    Bosnia and H.
1.26    Kosovo
1.31    Serbia
1.34    Bulgaria
1.43    Montenegro
1.54    Romania

2.33    Lithuania
2.48    Latvia
2.58    Czech
2.59    Slovakia
2.60    Hungary
2.73    Estonia
2.97    Poland
2.98    Croatia
3.23    Turkey

4.36    Portugal
5.06    Greece
5.57    Spain
5.84    Slovenia

10.32    United Kingdom
11.06    Netherlands
11.09    Ireland
11.69    Belgium
12.22    France

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_minimum_wages_by_country (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_minimum_wages_by_country)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 12, 2014, 04:35:48 AM
Minimalac treba ukinuti. To je sranje sa ekonomske tacke gledista.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 12, 2014, 08:43:59 AM
Postoje stvari koje su mnogo gore sa ekonomske tacke gledista.
Porez u procentima (as opposed to flat tax - jednak za sve nezavisno od toga koliko zaradis) je verovatno najnepravedniji. Ali to je cena koju placamo (tj. placate) za socijalni mir.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 21, 2014, 04:06:14 AM
http://englishrussia.com/2014/11/20/just-now-land-has-collapsed-under-houses/#more-154378 (http://englishrussia.com/2014/11/20/just-now-land-has-collapsed-under-houses/#more-154378)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 23, 2014, 06:16:06 PM
Putin says he won't be Russia's president for life

Associated Press By LYNN BERRY

MOSCOW (AP) — Vladimir Putin has said he won't remain Russia's president for life and will step down in line with the constitution no later than 2024, according to an interview with a Russian news agency released Sunday.

Staying in office beyond that would be "detrimental for the country and I don't need this," he told the Tass news agency.

Putin, 62, has effectively led Russia since he was first elected in 2000. He stepped aside after two four-year terms to abide with constitutional term limits, but retained power as prime minister and was elected president again in 2012 to a six-year term.

Putin said his decision on whether to run for a fourth term in 2018 will depend on the situation in the country and his "own mood."

Throughout the interview, Putin described efforts at home and abroad that he said were aimed at trying to undermine his rule.

He said the Western sanctions against Russian individuals and businesses over Ukraine were an attempt to punish his friends and were "driven by a desire to cause a split in the elite and then, perhaps, in society." But to the West's chagrin, Putin said, Russian society remained consolidated behind him.

He described Russian laws that restrict foreign funding of non-governmental organizations and foreign ownership of media organizations as necessary to prevent outside interests from influencing Russian politics.

Putin acknowledged that not all Russians support him, which he said was fine as long as their criticism was constructive and they didn't violate the law. But he said his government would crush anyone who tried to weaken the state, describing them as "bacteria."

"They sit inside you, these bacilli, these bacteria, they are there all of the time," Putin said. "But when an organism is strong, you can always keep back the flu because of your immune system."

He said it was wrong to see U.S. newspapers as independent just because they were able to criticize President Barack Obama, suggesting he saw the media as a political tool.

"How can it be independent if it works together with the political opponents of the White House chief?" Putin said. "There is no independence; there is full dependence and the servicing of certain forces."

Putin said Russia also has such critical newspapers and sometimes he has to read them because his press secretary brings him "all sorts of filth."

http://news.yahoo.com/putin-says-not-president-life-120059530.html (http://news.yahoo.com/putin-says-not-president-life-120059530.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 23, 2014, 08:27:00 PM
 :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on November 24, 2014, 05:22:08 PM
http://www.vox.com/2014/11/24/7275769/russia-considers-creating-special-reindeer-police (http://www.vox.com/2014/11/24/7275769/russia-considers-creating-special-reindeer-police)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on November 24, 2014, 07:38:07 PM
 :lol:

Quote
The police currently use snowmobiles, but they have a tendency to break down or run out of gas.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 02, 2014, 02:35:46 AM
Vadafak???

http://english.pravda.ru/science/tech/19-11-2014/129079-atomic_bullets-0/ (http://english.pravda.ru/science/tech/19-11-2014/129079-atomic_bullets-0/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 04, 2014, 06:53:06 AM
https://www.youtube.com/watch?v=2Ra-qBGlGDk (https://www.youtube.com/watch?v=2Ra-qBGlGDk)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 04, 2014, 05:36:00 PM
Chechenija 3.0 ???
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 04, 2014, 09:01:34 PM
http://www.dumpert.nl/mediabase/6628863/b4631c56/psychopaat_slaat_liev_meisje_op_live_tv.html (http://www.dumpert.nl/mediabase/6628863/b4631c56/psychopaat_slaat_liev_meisje_op_live_tv.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 04, 2014, 09:09:21 PM
Totalno sam potresen zbog ovog videa. Sad sam poslao Oksi da mi kaze sta se desilo. Ona kaze da je jos neko okomentarisao "tako joj i treba / zasluzila je to".

Najvise me sokiralo da niko nije skocio na njega kad se to desilo.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 04, 2014, 10:13:29 PM
Fake.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 05, 2014, 07:18:49 AM
Podpori tvrdnju
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 05, 2014, 08:10:58 AM

Podpori tvrdnju


 :|

(http://www.crwflags.com/fotw/images/y/yu-cznm.gif)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 05, 2014, 03:18:37 PM
otud ili odud? (http://znaksagite.com/7k/index.php?topic=1040.msg77341#msg77341)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 05, 2014, 04:45:10 PM
Well, in the mean time (while you're being so smart and learn-ed) I get all the tail, 12 meseci odmora od cega proputujem dobrih 4-5, zivim u stanu od 140 kvadrata, imam Oksi, Honzika, vremena da procitam dobrih 20 knjiga godisnje i da brinem o zdravoj ishrani, psa kog setam 3 x dnevno, cvece i biljke koje zalivam i jos gomilu malih i velikih stvari koje cine zivot. So, what is your point?
What do you got to show odrpanac boy? Missim, osim par stotina hiljada na racunu u banci.
Ako ti niko nije rekao, to em nisu veliki novci, em za tebe nemaju nikakvu upotrebnu vrednost.

Pre dvadesetak godina kad sam ja poceo da igram poker dolazio u HC (Holland Casino) jedan engleski gospodin ukrajinskog porekla (na internetu ce reci poljskog, ali on je Ukrajinac, nevazno u svakom slucaju) Nic Szeremeta.
Pisao je za Card Player i dolazio svake godine u Amsterdam za vreme vecih turnira. Svi smo ga znali i imali postovanja prema njemu i njegovoj igri. Igrao je tzv ABC poker koji je par decenija pre toga bio kljuc uspeha.
Onda, su dosli mladi super-agresivini klinci i jednostavno ga rasturili svaki put kad bi seo za sto. He just wouldn't know what hit him.
U to vreme, to je bio vec kraj devedesetih, je objavio clanak u Card Playeru da vise nije u stanju da pobedi u pokeru zato sto su se pojavili mladi agresivni igraci koji mu svojom losom igru onemogucavaju da pobedi.  :shock: :shock: :shock:

Slicno i ti. Stalno ti nesto ne valjaju drugi ljudi, svi sve rade lose i neispravno, sam znas sve najbolje; zatvoren si nekako u svom ogranicenom svetu, tj. svojoj glavi i polako ali sigurno ludis. Verovatno i sam znas da nesto nije u redu sa tobom, ali ne mozes da provalis sta.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 05, 2014, 04:52:54 PM
Podpori tvrdnju.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 05, 2014, 05:22:11 PM
Quote
vise nije u stanju da pobedi u pokeru zato sto su se pojavili mladi agresivni igraci koji mu svojom losom igru onemogucavaju da pobedi
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 05, 2014, 05:42:28 PM
*igrom

Nervira me Hate pa pravim typos.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 05, 2014, 05:53:39 PM
Ma moram malo da zezam, rano jutro ja na poslu  :evil:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 05, 2014, 07:34:42 PM
Nego Hate, napravili neki momci ovde, tj. u CZ (ja sam trenutno u UA) automatizovan arbitrage betting.
Napravio nesto slicno i nas jedan lik www.mathbet.com (http://www.mathbet.com) a i neki Svedjani www.rebelbetting.com (http://www.rebelbetting.com)   ali to nije automatizovano a kod ovih jeste.

Trebalo bi da zaradjuje oko 8% mesecno od ukupno ulozene svote, a oni traze 30% profita. Ja poceo pre par nedelja. Ima s tim jedno pola sata posla nedeljno, treba da pratis koji racuni gube i prebacis novac sa onih koji dobijaju, ali nije strasno.

Je l' ne bi mogao ti Hate nesto slicno da izmislis na tvom poslu? Recimo automated forex trading, automated pinksheet trading, fixed fights, doped horses, crooked fucking zebras, locked-in point spreads ili sta ja znam? Be useful one time.

(http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/537/ZrcxaF.png)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 05, 2014, 09:29:13 PM
Ima nekad nesto dobro i na Glasu Razuma:

Šta je to zapravo rusofilija?
-

-To ti je kad su Srbi na vojnoj paradi u Beogradu svi u jedan glas vikali Putinu:
 „Putine zavrći gas!”

I Putin kad se vratio u Rusiju smanji isporuku gasa Srbiji za 28%.

======================

rusofilija je stanje zablude. javlja se u trenutku nemoci kao slamka spasa. rusofil u Srbiji nemajuci, ideju i vestine da se suprostavi ovoj drugog (zapadnoj) strani, spas vidi na suprotnoj strani po modelu „imamo zajednickog protivnika”i valja se udruziti. vodeci se ovom „poveljom”, rusofil je saglasan da najbolje preduzece (NIS) proda po 4 do 5 puta nizoj ceni od prave vrednosti. takođe, saglasan je i da istorijske važne godisnjice obelezava nekoliko dana ranije jer se „idol rusofilije” u prolazu može pojaviti na paradi bas 16. a ne 20 oktobra.
 „idolu rusofilije” se ne zamera sto uporno odbija uvoz „punta” i „novog fice” čak nisu ni zainteresovani zašto je to tako.
 rusofili smatraju sto cenu gasa placamo znatno vise od država u okruzenju i država koje imaju duzu trasu za tranzit jer se nadaju da ta razlika u ceni ide u borbu protiv zajednickog neprijatelja.
 rusofil takođe smatra da na njemu nije da proba da promeni nešto u svojoj ulici ili mesnoj zajednici. NE. on zna da će „idol rusofilije” „uskoro” zadati pobedonosni udarac zajednickom neprijatelju i da će od tog dana „teci med i mleko”.
 
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 05, 2014, 09:30:51 PM
Dude, automated [upisi asset class] trading postoji od najmanje osamdesetih and you don't want to know where it is now.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 05, 2014, 09:38:24 PM
Quote
trading postoji od najmanje osamdesetih

Pa kad mu je godisnji 12 meseci, kad da navata najnovije razovoje dogadjaja...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 05, 2014, 09:41:21 PM
Dokon mozak djavolja avlija.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 05, 2014, 10:02:41 PM
a jarići da ostanu nekršteni?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 05, 2014, 10:08:57 PM
Nemoj tako, za jarice su zaduzeni svestenici. Ma sta jarice, konje bre!

(http://2.bp.blogspot.com/_brXJPGylNHM/TQirFPAvgrI/AAAAAAAAAIk/dnnzhDHJSOg/s1600/17898370114781465dd9a21hf7.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 06, 2014, 10:09:37 PM
A zasto si u tzv. UA opet, dokonjak-boy?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on December 06, 2014, 10:26:29 PM
Na UA  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 06, 2014, 10:47:33 PM
 :roll:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 07, 2014, 11:16:57 AM
Ukrajina je domovina i dom koji nikad nisam imao   :)

Nema mesta gde bih radije bio, a mogu, vise-manje, da budem bilo gde.

(http://cs616319.vk.me/v616319668/f24e/c2lM09Yj8CM.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on December 07, 2014, 02:24:39 PM
http://www.soclabo.org/index.php/laboratorium/article/view/47/710 (http://www.soclabo.org/index.php/laboratorium/article/view/47/710)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 15, 2014, 05:21:30 AM
Quote
osim par stotina hiljada na racunu u banci

Kada ces da mi se izvinis za ovaj bedni i niski slander, poormeister/odrpanac-boy?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on December 15, 2014, 08:02:41 AM
Nekoliko stotina hiljada? same difference. Not a lot of money + nikakva upotrebna vrednost za tebe.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 15, 2014, 10:29:16 PM
 xuss xhang xvoo xgrim
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 22, 2014, 07:01:10 PM
Ali Baba i 40 razbojnika (http://www.nspm.rs/hronika/vladimir-putin-odrzao-sastanak-u-kremlju-sa-40-najbogatijih-rusa.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 22, 2014, 07:06:51 PM
Ratni komunizam.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on December 25, 2014, 04:14:25 AM

*
Putin zamrznuo cenu votke
Izvor: Tanjug

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je vladi da zaustavi rast cena votke, dok istovremeno nastoji da očuva popularnost u sve osetnijoj ekonomskoj krizi.

Kako prenosi Rojters, Putin je na sastanku sa zvaničnicima vlade i regionalnim guvernerima rekao da visoke cene votke ohrabruju produkciju nelegalnog alkohola, koji predstavlja veći rizik po ljudsko zdravlje od legalno proizvedenog.

"Preterane cene votke samo vode porastu konzumiranja nelegalnog alkohola", rekao je Putin, koji je poznat po promociji zdravog životnog stila.

Minimalna maloprodajna cena pola litra votke povećana je za oko 30 odsto od prošle godine na 220 rubalja (četiri dolara), navodi Rojters.
*
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on December 28, 2014, 11:44:14 PM

*
Čečeni: Mi smo Putinova pešadija
IZVOR: BETA
Moskva -- Čečenski predsednik Ramzan Kadirov ponudio je ruskom lideru Vladimiru Putinu "specijalan puk" za odbranu Rusije od pritisaka zapadnih zemalja.

"Mi smo pešadija Vladimira Putina, to treba ceo svet da zna", rekao je Kadirov u govoru pred 20.000 pripadnika čečenskih snaga reda, naoružanih i u kamuflažnim uniformama, okupljenih na velikom stadionu u Groznom, prenela je ruska televizija.
*

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=12&dd=28&nav_category=78&nav_id=941492 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=12&dd=28&nav_category=78&nav_id=941492)

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 29, 2014, 12:09:17 AM
Je li ono bedz/patch "islamske drzave" na jakni (koja je prica za sebe)?

Budibogsnama.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on December 29, 2014, 05:38:07 PM
sace pijanista da nam prevede
il ini da propusti kroz neki ocr
(nemam ovde nijedan pri ruci)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 29, 2014, 07:24:49 PM
(http://i60.tinypic.com/35015cy.jpg)

OCR http://www.newocr.com/ (http://www.newocr.com/)

Quote
رس
هرهههعق
لدي
i prevod

Quote
RSS
Hrhahak
I have

 :lol:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on December 29, 2014, 07:31:16 PM
vrlo dobro..!

(dobar ovaj newocr, pribiljezen, fala)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on December 30, 2014, 05:53:57 PM
(http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201412/709188/u-medjuvremenu.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on January 05, 2015, 08:53:56 AM
20-year-old Russian soccer player Gasan Magomedov dies in machine gun fire

Magomedov died on his way to the hospital.

By Thor Benson  Contact the Author   |   Jan. 4, 2015 at 4:31 PM

NORTH CAUCASUS, Russia, Jan. 4 (UPI) -- A soccer player for the Russian club Anzhi Makhachkala, 20-year-old Gasan Magomedov, died from gunshot wounds on Saturday.

He was driving home when his car was struck with machine gun fire from unknown shooters. He died in an ambulance on the way to the hospital.

http://www.upi.com/Sports_News/2015/01/04/20-year-old-Russian-soccer-player-Gasan-Magomedov-dies-in-machine-gun-fire/9431420404796/ (http://www.upi.com/Sports_News/2015/01/04/20-year-old-Russian-soccer-player-Gasan-Magomedov-dies-in-machine-gun-fire/9431420404796/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 05, 2015, 09:24:33 PM
http://trzisnoresenje.blogspot.ca/2015/01/rusija-klizi-sve-nize.html (http://trzisnoresenje.blogspot.ca/2015/01/rusija-klizi-sve-nize.html)

Rusija klizi sve niže

I tu ne mislim na rublju, ni na Ukrajinu. U slabije propraćenom incidentu, anti-korupcioni bloger Aleksej Navaljni, inače u kućnom pritvoru, osuđen je uslovno na tri godine zbog navodne korupcije. Jasno je da su optužbe isfabrikovane; firma koju je Navalni navodno oštetio, Yves Rocher, ga nije ni za šta tužila i njeni predstavnici su izjavili da ni na koji način nisu oštećeni.
 
Ono što je zanimljivo je da je Aleksejev brat, Oleg Navaljni, politički neangažovan i široj javnosti do sada nepoznat, osuđen na tri i po godine pravog zatvora po istoj, isfabrikovanoj optužnici. Putinova država je sa tom osudom dosegla novo dno. Čak i mafija u ovim stvarima ima skrupula; kod im ne dozvoljava da jedni drugima udaraju na porodice. Rusija sada, po prvi put od pada sovjetskog režima, počinje da radi i to.
 
Navaljni nije klasični predstavnik prozapadne liberalne opozicije. On je nacionalista koji je, na primer, podržao okupaciju Krima. Problem je jedino što se bavi istraživanjem korupcije i što ima političke aspiracije. Prošle godine je, sa kratkom kampanjom i uz medijsku blokadu, osvojio 27% glasova na izborima za gradonačelnika Moskve.
 
U povezanoj vesti koju više ne mogu da nađem, bivša PR osoba Navalnog je sada na studijama u Americi. Ruske vlasti su priveli njenu majku na informativni razgovor i sada i njoj preti hapšenje.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on January 06, 2015, 12:36:33 PM

*
Mačke ugrožene zbog dugovanja Rusa
| IZVOR: TANJUG
U Rusiji mačke, posebno one skupih rasa, postaju taoci svojih prezaduženih vlasnika.
...
U Novosibirsku su nedavno sudski izvršitelji primenili drastičnu meru zaplenivši na licu mesta rasnu kratkodlaku britansku mačku i njena tri mačeta jer u studentskom stanu nisu našli nikakvu drugu vrednu stvar koja bi mogla da podmiri neisplaćen dug od 198 evra, piše francuski list Figaro.
*

http://www.b92.net/ljubimac/zanimljivosti.php?yyyy=2015&mm=01&nav_id=942959 (http://www.b92.net/ljubimac/zanimljivosti.php?yyyy=2015&mm=01&nav_id=942959)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 09, 2015, 08:58:55 AM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=09&nav_category=78&nav_id=944864 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=09&nav_category=78&nav_id=944864)


Lagano ali sigurno putem Severne Koreje. A narod im se taman malo ponadao...

a oni koji su protiv putina nece smeti da voze ni biciklo. pa i kada budu hodali morace da skakucu na levoj nozi.

Alhokolicarima i sociopatama, medjutim, tradiocionalno je i dalje dozvoljeno da voze.

U suprotnom bi vise od pola populacije na posao islo javnim prevozom, tj. ako bi ostalo dovoljno vozaca autobusa.

U koju zemlju se mi ugledamo. Ovo je tuzno za 21.vek.

hahahaha koji su ovo talibani

A da probate sa alkoholicarima?

Strašno. Ne bih se čudila da uskoro počnu da ih šalju u gulage. Važno da alkoholičari mogu da voze, u protivnom bi ulice Moskve opustele.Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 09, 2015, 05:12:08 PM
Ma mozete samo da pljunete pod prozor Putinu najmocnijem coveku na zemlji a Srbija ce usvojiti isti zakon po ugledu na bratsku Rusiju
(zxf, 9. januar 2015 15:04)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 09, 2015, 05:19:51 PM
 :P :mrgreen:

Quote
Fetišizam, voajerizam i egzibicionizam su takođe uključeni, kao "mentalni poremećaji“, koji su sada zabrana za vožnju.

Patološko kockanje i kompulzivna krađa takođe su stavke na listi.

Ivan_D, pay heed!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pareski do on January 09, 2015, 08:22:17 PM
his ksenia hunting days are over :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 09, 2015, 08:28:22 PM
Your days of finger banging (http://www.youtube.com/watch?v=6MbQi4xpQZY#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 16, 2015, 08:15:15 PM
Attention, besprizorni(k): u ponedeljak je ovde nekakav kurcevi praznik.

That means a long weekend.

I want you to go easy on me during this difficult time.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: MalaKoala on January 16, 2015, 08:19:14 PM
idealan dan da odgledas "Selmu"  :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on January 16, 2015, 08:43:44 PM
 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 16, 2015, 09:12:52 PM
https://www.youtube.com/watch?v=eXspZLtU7-Q (http://www.youtube.com/watch?v=eXspZLtU7-Q#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 17, 2015, 03:35:28 AM
Citat: 

Oпет да поновим - највећи проблем Русије је народ. Не либерали, не конзервативци, не Америка, не Европа, већ народ! Народ мора да се мења. А за то су два начина: породица (слабо), школа (слабо) и сила закона (држава сувише толерише).
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 17, 2015, 04:06:41 AM
Rusija je naprosto separatna civilizacija. Nesto kao tvorevina Uzurpatora Gornje Mezije.TM
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 17, 2015, 04:31:53 AM
idealan dan da odgledas "Selmu"  :mrgreen:

Alukurcu... :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on January 17, 2015, 02:39:49 PM
http://atlantadailyworld.com/2015/01/17/rev-al-sharptons-emergency-meeting-about-oscar-snub-of-mlks-selma-other-black-films/ (http://atlantadailyworld.com/2015/01/17/rev-al-sharptons-emergency-meeting-about-oscar-snub-of-mlks-selma-other-black-films/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on January 19, 2015, 04:16:04 AM
Start yer own Oscar, fucktards.

And, oh yeah, get a job already.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 19, 2015, 02:00:35 PM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=19&nav_category=78&nav_id=948413 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=19&nav_category=78&nav_id=948413)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 20, 2015, 06:29:00 AM
http://trzisnoresenje.blogspot.ca/2015/01/ljudi-koji-gledaju-u-sto.html (http://trzisnoresenje.blogspot.ca/2015/01/ljudi-koji-gledaju-u-sto.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 21, 2015, 09:02:20 PM
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=21&nav_id=949092 (http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=21&nav_id=949092)

 :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 03, 2015, 07:12:49 AM
 xdrinka

Политазбука Путина ("О"-"патриарх Кирилл","Х"-"няш-мяш") (http://www.youtube.com/watch?v=g4Ko8kURf2s#)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 06, 2015, 03:17:13 PM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955288 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955288)


Inace, ovo je moj post #6555

Ako to nije magican broj, ja ne znam sta jeste  xjap
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 06, 2015, 03:19:55 PM
Ma pusti to.

Gle ovo:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955384 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955384)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 06, 2015, 03:30:59 PM
Ne znam za tog lika. Mada Srbija je puna kretena. Sto je opet razlog zasto je Srbija tamo gde jeste.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 06, 2015, 03:35:01 PM
Sve zemlje su pune kretena. U stvari, kreteni su easily 99% svetskog zivlja.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 06, 2015, 04:20:13 PM
Srbija je puna relevantnih kretena.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 06, 2015, 04:23:25 PM
Newsworthy kretena. To da.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 06, 2015, 05:20:41 PM
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955288 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=06&nav_category=78&nav_id=955288)

Vratite im gulage, idioti.......
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 14, 2015, 05:47:57 PM
(http://images.kurir.rs/slika-620x419/vl-1428950224-639687.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 05, 2015, 08:11:26 PM
http://www.e-novine.com/svet/svet-reportaza/119878-Lice-nalije-Putinove-imperije.html (http://www.e-novine.com/svet/svet-reportaza/119878-Lice-nalije-Putinove-imperije.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 09, 2015, 07:15:47 AM
http://www.youtube.com/user/RussiaToday (http://www.youtube.com/user/RussiaToday)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on May 09, 2015, 08:32:54 AM
Impresivna parada.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on May 10, 2015, 04:39:26 PM
http://www.e-novine.com/svet/svet-reportaza/119878-Lice-nalije-Putinove-imperije.html (http://www.e-novine.com/svet/svet-reportaza/119878-Lice-nalije-Putinove-imperije.html)

Quote

Ubrzo stižemo u novoizgrađeni stambeni kompleks, sa posebno ograđenim i obezbeđenim parkingom što kod Tome izaziva vidno olakšanje.

“Super je, neću morati da skidam tablice”, konstatuje on dok napokon izlazimo napolje.

“Ne razumem, zašto bi uopšte skidao tablice?”, upitao sam zbunjenim glasom.

“Zato što u Moskvi postoji jedan posebno razvijen vid reketiranja od strane lokalnih bandi koje su po pravilu povezane sa policijom. Kada vide parkiran automobil sa stranom registracijom, oni tokom noći sa njega skidaju tablice i ispod brisača na vetrobranu ostavljaju poruku sa brojem telefona na koje se vlasnik vozila može javiti ukolio želi svoje tablice nazad. To 'zadovoljstvo' ga po pravilu košta oko 200 evra”, odgovara mi Toma i dodaje da su automobili sa stranim registracijama pod režimom privremenog uvoza i da bez tablica ne mogu izaći iz zemlje zbog čega su vlasnici primorani da plate traženi reket. Kako bi izbegli stalno skidanje i ponovo stavljanje tablice, strani vozači uglavnom sobom nose i duplikat lažnih tablica koje stavljaju odmah po ulasku u Rusiju, da bi prave vraćali tek pred ponovni izlazak iz zemlje.

Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on May 10, 2015, 10:39:46 PM
http://www.youtube.com/user/RussiaToday (http://www.youtube.com/user/RussiaToday)

dugačak tekst..

Quote

Početkom 2000-ih, među učenicima škole kojom je rukovodio, rađena je anketa na kojoj se našlo i pitanje čime srednjoškolci žele da se bave po završetku školovanja. Najčešći odgovor učenica bio je da žele da postanu prostitutke zato što one uvek imaju para i dobro se oblače!


Quote

U povratku, jedini događaj vredan pomena bio je susret sa korumpiranim ruskim saobraćajcem koji nas je zaustavio negde između Moskve i Smolenska. Prigovarajući Tomi zbog toga što je Damir spavao na zadnjem sedištu, pozvao je našeg vozača da pređe u njegov automobil kako bi mu naplatio kaznu. Odmah po ulasku u policijski automobil prstom je Tomi dao znak da ništa ne govori pošto je automobil ozvučen. Odmah zatim pružio mu je unapred pripremljen mobilni telefon u koji je trebalo da ukuca sumu koju je spreman da plati kako mu ne bi pisao pun iznos kazne. Toma je ovaj nemušti pregovarački proces započeo sa ponudom od 500 rubalja na šta je ruski pregovarač uzvratio upisivanjem zahteva od 1.500. Toma je tada odgovorio sa novom ponudom od 1.000 rubalja što je napokon i bilo prihvaćeno od strane ovog pripadnika ruske saobraćajne policije.

1,000 Rub = 20 us$
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 18, 2015, 03:53:09 PM
(https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/11194540_558489277624392_7804347951416117058_o.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on May 18, 2015, 05:40:46 PM
 :D

Ali najjace od svega je onih 7-8 minuta nekog videa iz 2008. gde je Putin, tada premijer, ispostrojavaop 50 nekih privrednika i oligarha u nekoj fabrici u koju je banuo.

Ono se ne vidja, brate.

To drhtanje, crvenilo, zbunjenost i strah.

"Dodji ovamo. Potpisi"

"Vrati mi olovku".

Sto rece pok. Ivan_D: "top dog".
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on May 18, 2015, 05:42:32 PM
But meanwhile, in Fucktard-land...

http://kxan.com/2015/05/17/fatal-shooting-at-twin-peaks-in-waco/ (http://kxan.com/2015/05/17/fatal-shooting-at-twin-peaks-in-waco/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 05, 2015, 03:22:05 PM
Samo jasi, svi smo nasi!


https://www.facebook.com/451524258225724/videos/981591811885630/ (https://www.facebook.com/451524258225724/videos/981591811885630/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on June 05, 2015, 03:41:36 PM
(http://forum.b92.net/public/style_emoticons/default/krstipd4.gif)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: baggio on June 05, 2015, 03:45:20 PM
Ovo su scene koje me nateraju da psujem. :evil:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 07, 2015, 03:56:36 PM
 :?:

http://sputniknews.com/russia/20150607/1023054952.html (http://sputniknews.com/russia/20150607/1023054952.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 09, 2015, 04:29:46 PM
 xrotaeye

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/446911/nuclear-bomb-Russia-explosion-panic-mushroom-cloud (http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/446911/nuclear-bomb-Russia-explosion-panic-mushroom-cloud)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Mirabella on June 11, 2015, 03:47:15 PM
http://natmonitor.com/2015/06/11/scientists-shocked-to-find-that-europe-was-founded-by-milk-drinking-russians/ (http://natmonitor.com/2015/06/11/scientists-shocked-to-find-that-europe-was-founded-by-milk-drinking-russians/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 11, 2015, 03:54:37 PM
 :|

Old news, but still...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on June 13, 2015, 02:36:28 AM
Samo jasi, svi smo nasi!


https://www.facebook.com/451524258225724/videos/981591811885630/ (https://www.facebook.com/451524258225724/videos/981591811885630/)

pijani, ovaj tvoj pop stigao i na Vukajliju...

(http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201506/729190/letujemo-u-srbiji.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on June 13, 2015, 02:52:17 AM
Religija.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 13, 2015, 05:44:53 AM
Za dobrim konjem prasina se dize
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on August 18, 2015, 12:53:25 PM
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=08&dd=18&nav_id=1028445 (http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=08&dd=18&nav_id=1028445)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 18, 2015, 01:46:33 PM
Kakvi idioti...

Isto ovako brlja matera drzava ovde, oko skoro svega. Najkomicnija je situacija sa federalnim "napustanjem duznosti" oko imigracije.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 31, 2015, 04:50:38 PM
(https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11061274_1595625234032538_2188273882838616623_n.jpg?oh=eb89cddd232646d7b12371f1ae6f2de8&oe=565F1083)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 04, 2015, 04:42:58 PM
https://www.rt.com/news/314305-russia-gigantic-expanding-sinkhole/ (https://www.rt.com/news/314305-russia-gigantic-expanding-sinkhole/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 09, 2015, 04:09:24 PM
 :| :| :| :|

http://www.telegram.hr/zivot/dva-petogodisnjaka-iskopali-rupu-i-pobjegli-iz-djecjeg-vrtica-otisli-su-kupiti-auto/ (http://www.telegram.hr/zivot/dva-petogodisnjaka-iskopali-rupu-i-pobjegli-iz-djecjeg-vrtica-otisli-su-kupiti-auto/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on September 10, 2015, 06:21:57 PM
Ruska fabrika isplaćuje radnike - u ciglama

Fabrika građevinskih materijala u ruskom regionu Tula isplatila je zaostale zarade radnicima u ciglama, prenosi Raša tudej navode lokalnih medija.

Kako se navodi, fabrika je dugovala radnicima 4,4 miliona rubalja (64.000 dolara)

“Isplatili smo oko 900.000 rubalja (13.000 dolara) radnicima u ciglama. Nemamo drugi načina da izmirimo dugovanja, svi računi kompanije su blokirani”, rekao je izvršni direktor te fabrike.

Fabriku je pre 14 godina kupila kompanija koja je modernizovala postrojenja, ali je sada u dugovima od 47 miliona rubalja.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=09&dd=10&nav_id=1037717 (http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=09&dd=10&nav_id=1037717)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 10, 2015, 06:32:36 PM
Quote
Fabriku je pre 14 godina kupila kompanija koja je modernizovala postrojenja, ali je sada u dugovima od 47 miliona rubalja.


Kakve rublje, koliko je to u ciglama?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 14, 2015, 04:17:50 PM
(http://cdn.diply.com/img/59ddfdb8-3145-4336-8a01-015931d19596.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 21, 2015, 04:57:58 PM
http://www.youtube.com/embed/pMCrj02SUlA?rel=0
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on September 22, 2015, 12:34:06 PM
http://www.dumpert.nl/mediabase/6683744/25ea1fce/john_de_mol_eat_your_heart_out.html (http://www.dumpert.nl/mediabase/6683744/25ea1fce/john_de_mol_eat_your_heart_out.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on September 22, 2015, 02:40:33 PM
Da, ogroman je Holandiji problem sta degeni na ruskoj televiziji rade.

Nije vazno sto su vec islamska non-white zemlja.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 22, 2015, 04:48:27 PM
Leptejebo  xrofl

http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/foto-galerije/SIROVA-RUSIJA-Ovako-izgleda-pravi-zivot-u-Rusiji-bez-sminke.g-1818981.143.html (http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/foto-galerije/SIROVA-RUSIJA-Ovako-izgleda-pravi-zivot-u-Rusiji-bez-sminke.g-1818981.143.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 22, 2015, 04:49:02 PM
Da, ogroman je Holandiji problem sta degeni na ruskoj televiziji rade.

Nije vazno sto su vec islamska non-white zemlja.

Korila koza gusku da joj se surla vidi... ili tako nekako....
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 07, 2015, 04:18:49 PM
Vremenska prognoza za Siriju, sa ruke TV:

(http://gdb.rferl.org/21AF0EEC-938B-4B88-85D4-2970DE6C058C_w640_r1_s.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 07, 2015, 04:21:54 PM
 xrofl
video sam. neverovatni su. navijam za njih ovde, ali su stvarno neverovatni
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 07, 2015, 04:40:42 PM
Leptejebo  xrofl

http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/foto-galerije/SIROVA-RUSIJA-Ovako-izgleda-pravi-zivot-u-Rusiji-bez-sminke.g-1818981.143.html (http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/foto-galerije/SIROVA-RUSIJA-Ovako-izgleda-pravi-zivot-u-Rusiji-bez-sminke.g-1818981.143.html)

kako se bre zvaše onaj odeljak kominterne za odnose sa javnošću?

ah, da, agitprop....
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 08, 2015, 01:51:25 AM
xrofl
video sam. neverovatni su. navijam za njih ovde, ali su stvarno neverovatni

All of White race should be this casual about destroying their mortal enemies.

If only they'd also nuke shitrael.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on November 21, 2015, 01:17:47 AM
Ruska sluzba objavila lazno psimo koje su navodno SAD poslale ruskim LGBT facama. SAD ambasada im je ispravila greske i ponudila da im proverava pisma ubuduce da s ene blamiraju:

http://www.kasparov.ru/material.php?id=564F415751157 (http://www.kasparov.ru/material.php?id=564F415751157)

(http://ic.pics.livejournal.com/eyra_0501/20797466/2380869/2380869_original.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on November 21, 2015, 01:44:31 AM
Clintonemail.com?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 22, 2015, 06:57:11 PM
Kako javlja Glas Razuma, zapadne sankcije povoljno deluju na rusku industriju:

http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/17048277/il-96-se-vraca.html?3 (http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/17048277/il-96-se-vraca.html?3)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 26, 2015, 11:17:04 PM
Ode Djeprdje

http://newsdaily.org.ua/post/320 (http://newsdaily.org.ua/post/320)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on December 26, 2015, 11:21:47 PM
Filozof i humanista...

 :mrgreen:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on December 26, 2015, 11:24:04 PM
http://ncl.novostimira.biz/268602/3929/1/1451172092/547a0e96b5a0f6103a2d444638703d46 (http://ncl.novostimira.biz/268602/3929/1/1451172092/547a0e96b5a0f6103a2d444638703d46)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 15, 2016, 11:06:58 PM
Яйкс

http://pescanik.net/kraj-epohe-ruskih-ucena-gasom/ (http://pescanik.net/kraj-epohe-ruskih-ucena-gasom/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 03, 2016, 10:05:31 PM
https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/ (https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on February 07, 2016, 12:27:13 AM
Profesionalnom penjaču žena presekla uže na osmom spratu

Profesionalni penjač u Moskvi preživeo je pad sa osmog sprata nakon što mu je gnevna žena presekla uže za koje je bio pričvršćen tokom renoviranja zgrade u kojoj ona stanuje, a pogubni ishod je izbegao zahvaljujući dodatnom bezbednosnom užetu, samo par metara od zemlje.

Između penjača Maksima Merkuševa i 49-godišnje žene je, prema juče objavljenim detaljima slučaja koji se dogodio 31. januara, neposredno pre incidenta došlo do rasprave, preneo je "Raša tudej", pozivajući se na saopštenje Istražne komisije moskovskog regiona.

Požalivši se da joj je tim profesionalnih penjača oštetio TV antenu tokom izvođenja radova na zgradi u kojoj stanuje, žena je upozorila Maksima da će mu preseći uže.

"Izašla je dok sam radio kod njenog balkona i rekla da ćemo morati da joj popravimo antenu ako je uništimo. Onda je počela da psuje preteći da će mi preseći uže ako ne siđem", rekao je Maksim za ruski novinski sajt "Lajfnjuz".

Jedan od njegovih kolega čuo je raspravu i dodao Maksimu dodatno uže.

Maksim kaže da ona nije očekivala da će uže pući tako brzo, te da je želela samo da ga uplaši i malo ga zasekla, ne sluteći šta će uslediti.

Sutradan mu se, kako kaže, kroz suze izvinila.

"Bio sam prestrašen. Nikad mi se u životu tako nešto nije dogodilo. Isprva nisam čak ni bio svestan šta se dogodilo. Najpre sam zaboravio na taj događaj, a onda sam počeo da razmišljam o tome...Moglo je da bude i gore", zaključio je Maksim.

O ovom incidentu pokrenuta je krivična istraga, a žena je u pritvoru na osnovu optužbi za "pokušaj ubistva", saopštila je Istražna komisija.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=06&nav_id=1093946 (http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=06&nav_id=1093946)

Ceo minut sam pokušavao da skontam iz naslova šta se desilo. Na kraju sam ipak morao ući i pročitati tekst. Profesionalni penjač žena.
(Meklejn, 6. februar 2016 20:21)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 09, 2016, 07:54:15 PM
Mladic nezaboravne fizionomije (http://www.blic.rs/vesti/svet/bivsi-predsednikov-savetnik-putin-nudio-da-bude-vozac/mgdg5e2)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 09, 2016, 09:12:50 PM
Ovakvi clanci su totalno neprimereni, bezvezni cak.
Covek worked his way up do najmocnijeg coveka u istoriji covecanstva a ovaj lik iznosi neke nebitne gluposti iz proslosti.
Dobro da nije pisao kako su Putinu lupali cvrge u osnovnoj skoli. Missim...  :roll:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 09, 2016, 09:14:39 PM
Da nije Crnogorac?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 09, 2016, 09:19:45 PM
Mozda i jesu, ali je on ot stoicki podneo.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 13, 2016, 08:02:25 AM
http://eimage.livejournal.com/425622.html (http://eimage.livejournal.com/425622.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 14, 2016, 08:11:32 PM
Mission accomplished (https://www.rt.com/news/335554-putin-orders-syria-withdrawal/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on March 14, 2016, 08:21:29 PM
rusi stare kurve
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 14, 2016, 08:34:22 PM
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvWGm39bJpjFVyC1J86qgtatwL92LZckaE5-WnhhTMkOaJK6LG)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 29, 2016, 12:09:23 AM
(http://ic.pics.livejournal.com/spulers/35910154/1186866/1186866_original.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on April 26, 2016, 09:10:49 PM
http://www.youtube.com/watch?v=e-rUp2biJwg&feature=youtu.be
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on April 27, 2016, 03:32:11 AM
samo jedan?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 09, 2016, 02:20:16 AM
Kadirov zeni nekog siljokurana iz familije:

http://www.youtube.com/watch?v=KHqyq2prfy4

http://www.youtube.com/watch?v=nRmbHEqomrQ&feature=youtu.be
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 12, 2016, 04:18:33 PM
(https://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-d80558bfbdc4a8e7bf8b526b6f5c3061?convert_to_webp=true)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on May 12, 2016, 04:32:25 PM

(http://www.cirilica.com/cirilica/Medijumi/Slike/Ale/16b-pod.jpg)

- Наказице моја лепа!
Шта ће с' тобом бити, ко зна,
лепотице моја грозна?
Оставићеш своју мајку,
и отић' у неку бајку,
бићеш личност негативна,
ругобице моја дивна!
Јешћеш људе као репе,
најмилији мој акрепе,
а твоја ће јадна мајка
целог века да се вајка!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 12, 2016, 09:16:51 PM
http://www.youtube.com/watch?v=nIs5N-WdOJc
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on May 14, 2016, 05:01:49 PM

*
Tuča 400 ljudi na groblju u Moskvi, tri žrtve / VIDEO

Moskva -- Na groblju Hovansko na jugozapadu Moskve ubijeno je troje ljudi u masovnoj tuči i pucnjavi.

IZVOR: TANJUG SUBOTA, 14.05.2016. | 14:16 -> 18:06

Ruska agencija Tass prenosi navode moskovske policije da je u sukobu na groblju učestvovalo oko 400 ljudi i da je u toku operacija hapšenja, a za sada je privedeno 50 osoba.

Prema RT, većina učesnika u tuči su migranti naoružani palicama, motkama i metalnim šipkama.

Tass navodi da je sukob izbio u blizini centralnog ulaza i da policija nije mogla da koristi oružje u masi.

Šef moskovske policije Anatolij Jakunjin, koji je došao na mesto sukoba, kazao je da "pripadnici organa reda čine sve što mogu kako bi pronašli sve učesnike sukoba".
*

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=05&dd=14&nav_category=78&nav_id=1131358 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=05&dd=14&nav_category=78&nav_id=1131358)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on May 14, 2016, 05:12:28 PM
"Migranti"? Policija nije mogla da koristi oruzje u masi?

Nije mogla (sta, zakovalo im svima odjednom?) ali je trebalo.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on May 14, 2016, 08:01:49 PM
Quote
Kadirov zeni nekog siljokurana iz familije:

Holy shit!!!  :shock: :shock: :shock:

Tamo je najmanje sto roll royceova. Neverovatno. Ja prosli mesec bio sa malim u Londonu, on brojao RR koje smo videli - 5 za 3 dana.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 14, 2016, 09:38:49 PM
RR - odgovor naftne industrije Rusije na blokadu (nepravednu i nicim izazvanu)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 21, 2016, 08:35:42 PM
http://www.youtube.com/watch?v=I8zgNWQ4Dfw
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on June 21, 2016, 08:45:24 PM
Cudan snimak, posto ga kamera sve vreme prati.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 21, 2016, 08:48:17 PM
Zamisljam ga ovako zaglavljenog a u celiji tri pedera....
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on June 22, 2016, 02:27:55 AM
Cudan snimak, posto ga kamera sve vreme prati.
to su specijalne ruske kamere
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on July 14, 2016, 03:06:09 PM
Woman is BEHEADED by a train while having SEX beside the world-famous Trans-Siberian railway track

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3690180/Woman-beheaded-train-Russia-having-sex-near-railway-track.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-3690180/Woman-beheaded-train-Russia-having-sex-near-railway-track.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on July 18, 2016, 08:38:54 PM
(https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-3bb08f726f4fbdd9837696328887e6de?convert_to_webp=true)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on July 18, 2016, 08:43:17 PM
(http://cdn.theworldreporter.com/wp-content/uploads/2013/12/Putin-140-percent.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on August 29, 2016, 02:57:08 PM
Opet ovi.


(http://i3.mirror.co.uk/incoming/article8727203.ece/BINARY/Screen-Shot-2016-08-29-at-084746.jpg)

http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/russians-fear-nuclear-doomsday-giant-8727718 (http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/russians-fear-nuclear-doomsday-giant-8727718)

"While many were relieved by the news that life would continue, others took it as a sign from the gods that it was the perfect time to pick mushrooms - a favourite Russian activity at this time of year."
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 29, 2016, 04:55:31 PM
Ima se moze se

http://www.youtube.com/watch?v=gurMMz2ISwg
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 07, 2016, 08:54:35 PM
http://euromaidanpress.com/2015/06/16/in-addition-to-massive-siberian-land-lease-beijing-wants-moscow-to-agree-to-massive-chinese-settlement/#arvlbdata (http://euromaidanpress.com/2015/06/16/in-addition-to-massive-siberian-land-lease-beijing-wants-moscow-to-agree-to-massive-chinese-settlement/#arvlbdata)

http://www.breitbart.com/national-security/2015/06/21/world-view-russia-makes-a-controversial-deal-to-lease-siberia-land-to-china/ (http://www.breitbart.com/national-security/2015/06/21/world-view-russia-makes-a-controversial-deal-to-lease-siberia-land-to-china/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on September 14, 2016, 11:50:58 PM
(http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201609/762720/kad-cirilica.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on September 15, 2016, 12:18:52 AM
 :|
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on September 20, 2016, 12:08:28 AM
 :mrgreen:

https://twitter.com/ASLuhn/status/777866817557716992/photo/1 (https://twitter.com/ASLuhn/status/777866817557716992/photo/1)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on September 20, 2016, 12:25:38 AM
Sto bi rekao Ivan_D, a da ga malo i parafraziram: "Milo/Putin zna kako treba sa stokom/divljacima".
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 17, 2016, 05:23:07 PM
(http://www.micccp.com/wp/wp-content/uploads/11-184.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 26, 2016, 06:08:02 PM
(http://evroazija.rs/wp-content/uploads/2016/10/DSC01173.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 26, 2016, 06:23:34 PM
 xrofl
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 26, 2016, 06:36:38 PM
Ma car!

(http://evroazija.rs/wp-content/uploads/2016/10/DSC01201.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 26, 2016, 06:39:36 PM
Sta mu je to?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 26, 2016, 06:55:54 PM
U muzeju nekog evroazijca, filozofa, pa pokazuje na nekakav graf, jebemliga, samo njemu znano...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on October 26, 2016, 07:19:59 PM
Nije nikakva elektrika/elektronika?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Daisy on October 26, 2016, 07:29:23 PM
(http://likbez.com/AV/PUBS/BEIJ/Beij_fig1.GIF)

Figure 1. The process of ethnogenesis, showing the typical life cycle of an ethnoi (adapted from Gumilev 1990, p.240).
The life cycle is based on the degree of passion and is divided into the phases defined by Gumilev.

http://likbez.com/AV/PUBS/BEIJ/Beijer.html
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 27, 2016, 08:25:58 PM
http://informer.rs/vesti/drustvo/99528/SVAKA-CAST-Putin-nagradio-Kusturicu-Ordenom-druzbe (http://informer.rs/vesti/drustvo/99528/SVAKA-CAST-Putin-nagradio-Kusturicu-Ordenom-druzbe)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 21, 2016, 05:22:12 PM
http://rs.n1info.com/a216088/Svet/Svet/Trovanje-kupkom-u-Sibiru.html (http://rs.n1info.com/a216088/Svet/Svet/Trovanje-kupkom-u-Sibiru.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on December 21, 2016, 07:53:45 PM
(http://i68.tinypic.com/2e5pe9y.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 28, 2017, 05:05:34 PM
Jedan (http://www.rferl.org/a/german-family-moves-siberia-sexually-permissive-west/28259526.html)

Dva (http://www.rferl.org/a/russia-german-family-siberia-return-martens-sexual-permissiveness/28336353.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 28, 2017, 06:27:50 PM
Rusija treba da otvori vrata SVIM belim ljudima koji beze iz judeo-marksistickih multi-kulti buducih logora smrti za belu rasu u koje su se pretvorile nekada velike nacije Zapada.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 28, 2017, 08:26:52 PM
Pocinjes da zvucis kao Tesic
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on February 28, 2017, 10:44:27 PM
Ko zna. On je zaokupljen verom a mene za to zabole kesa.

Jedno je sigurno: u Rusiji nece biti 100 miliona crnaca i 100 miliona arapa, a ovde hoce.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 03, 2017, 05:39:50 PM
Pravo sa B92

(https://pp.userapi.com/c637319/v637319517/34c09/fmOVasj7P5s.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Hate mail on March 03, 2017, 07:10:45 PM
Super cute. :)  xbaby2
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 15, 2017, 07:38:45 PM
Revolucija koja tece (https://project1917.com/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 21, 2017, 05:02:25 PM
(https://cdn.rt.com/files/2017.03/original/58d1342dc46188d1028b4586.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 27, 2017, 05:26:20 PM
(http://cdn.tf.rs/2017/03/26/novosti_21.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on June 28, 2017, 05:22:36 PM
(http://i.imgur.com/EegZVxi.jpg?1)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on June 29, 2017, 06:22:23 AM
jel' možeš to da prevedeš na japanski?
ništa ne razumem (valjda zato što se i ne trudim)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on July 13, 2017, 05:28:08 PM
Sta su rusi navondo prikazali na svojim vestima:

(https://pbs.twimg.com/media/DEOmSqNXgAAcBWd.jpg)

Sta CIA i Vatikan tvrde da je bilo:

(https://pbs.twimg.com/media/DEOmRmRXoAA-Scz.jpg)

Sta je zaista bilo:

(https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19905038_1968402800105875_7202163168316890219_n.jpg?oh=b9a5507598e4a24944b3d6a088b7aff7&oe=59C866BE)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on August 08, 2017, 07:40:02 AM
(http://media.englishrussia.com/newpictures/Fishing_in_the_North//104321/40286/russians_10.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on August 08, 2017, 08:09:54 AM
što ima bulju...
aaaa!
alal vera, putine!
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on August 08, 2017, 08:15:07 AM
Ili, što bi rekao Toma master Niikolić:

Alal vera, Vladimire Putinu!

:lol:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 10, 2017, 09:46:27 PM
(https://nevnov.ru/wp-content/uploads/2015/05/x600x338_1431810060_kazaki_byust-putina_hutor.jpg.pagespeed.ic.Ee1vF44iGf.webp)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 10, 2017, 10:36:00 PM
мени су увек били екстрасимпатични ови козаци који носе по две пакле томпуса у оним специјалним џеповима на грудима
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 10, 2017, 10:37:05 PM
мада није лоше ни ово како су зашвајсовали путинову главу на катоново тело (само он је носио шал у старом риму)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 10, 2017, 11:35:50 PM
kakav je Frano Lasic bez shala...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 13, 2017, 05:02:47 PM
http://www.pravdareport.com/news/hotspots/disasters/12-10-2017/138905-russian_woman_naked_killed-0/
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on October 13, 2017, 07:47:11 PM
Quote
Her skull cracked open as a result of the impact.

A unutra nije bilo nicega.
Jadno dete
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on October 13, 2017, 08:02:45 PM
Ruskinjice..  :(
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 13, 2017, 09:01:26 PM
Moj prvi odlazak u Ameriku, '97 citao tada u novinama; suvozac isturio ruku kroz prozor i landarao njome, bilo lepo vreme, Florida, udario istom o stub saobracajnog znaka i ruka bez koje je ostao odletela dobrih 50 metara. A nisu bili isli preterano brzo 30-35 mph

Ja od tada izbegavam da otvorim prozor  u kolima, kamoli da i prst izbacim
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 13, 2017, 09:03:13 PM
Nego gde je INI da nadje necenzurisan snimak
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 13, 2017, 09:41:30 PM
mene je jednom davno udario voz u zagrebu
neki moron je otvorio vrata dok je voz ulazio u stanicu i još se kretao dobrih 25 - 30 km/h
dok sam ja stajao na pred-peronu
bio sam okrenut leđima, kad me je zavalilo
kao da me kuća udarila
da sam našao to govedo tada jeb'o bi' mu mamicu ništačku
imao sam dangu dlan široku, indigo do skoro crne boje
al' mi ništa više nije falilo
šta ti je mladost
drugom jednom prilikom, kad me udario auto dok sam ga preticaao motorčetom u krivini
leteo sam sigurno 40 metara, pre nego što sam aterirao u kanal kraj puta
savršeno anatomski oblikovan... kako naviru sećanja

da je pijanista bio na mestu ove ruskinjice, uništio bi im masu saobraćajne signalizacije i putne infrastrukture
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Superhik on October 13, 2017, 09:48:55 PM
mene je jednom davno udario voz u zagrebu

Da nisi imao i transportnu vreću?   :lol:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on October 13, 2017, 11:41:27 PM
'83. ja u zg odem do kasarne mog drugara
iz detinjstva (zajedno smo i srednju zavrsili
u istom razredu) da ga izvucem na pola dana,
isao sam za umag, pa reko imam 4-5 sati
na raspolaganju izmedju dva voza,
kad kazu on je iziso u grad (nedelja valjda bila)...

jbg, sta cu, krenem na stajgu i u
pothodniku bila neka samiska
reko da uzmem jedno pivce i neki keks
dodjem do kase,
a na kasi ispred mene u redu - on..!

izljubismo se, izgrlismo
on se zarumeneo od uzbudjenja... :)

zajebavali smo se ceo dan, tek sam neki nocni uvatio
da bih stigao u pulu na vreme da se nadjem s ostatkom ekipe
s kojom sam krenuo...

bio neki rnr festival u areni tad
slozimo se da ostanemo tog dana i noci u puli
pa ce spavamo u parku, pa sutra dalje...

na ulazu u arenu sretnemo sasvim slucajno
nase drugarice
iz munzea i okolnih sela
(mima, olga, elzana, maja...)
kazu one su postavile satorcinu u fažani
pa da prespavamo kod njih...

prespavasmo, ujutru krenemo pjehe ka puli (par km)
prolazimo pored nekog vinograda, cujem neki dobrocudan bariton odnekud mi poznat...

okrenem se, vidim dvojicu u smb unif.
kad jedan od njih moj drugar iz istog razreda
kao i onajgorespomenuti, debeli lindza...
(njegov vinograd je to bio)

opet ono kezovi, grljenje i to

pita: otkud ti bre ovde u civilu
(sva trojica smo bili 'oktobarci'
mene su isterali iz jna posle 4 meseca)

ostadoh i tu noc kod njegovih na gajbi...

u rovinj sam stigao posle tri dana,
u umag jos dva dana kasnije,
da ne prepricavam detalje...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 14, 2017, 05:05:21 PM
samo još kaži da si u vojsku iš'o po sili zakona sa 26,5 godina starosti, pa da se prevrnem (u grobu)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 14, 2017, 07:11:02 PM
Bio sa mnom u vojsci jedan Midhad Medija koji je tako sa skoro 27 godina morao u vojsku. I evo nadjoh ga sad posle skoro 30 godina, nista se nije promenio covek.

https://www.facebook.com/midhad.medija?ref=br_rs
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 14, 2017, 09:10:49 PM
tako i indie, uvoštio se
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on October 14, 2017, 10:47:19 PM
samo još kaži da si u vojsku iš'o po sili zakona sa 26,5 godina starosti, pa da se prevrnem (u grobu)

s nepunih 19...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 15, 2017, 06:49:30 AM
hehehe... vojničke priče
saće sekundica
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on October 15, 2017, 03:32:50 PM
E, da, tko je Sekundica? Hate? Ne bi me cudilo da je stvorio nalog jos u davna vremena, spremajuci se za ovakav slucaj  :)

Nego, je l' zna neko sta je s njim? Ja prolazio kroz PA, poslao mu email da li zeli da svratim do njegovih i pozdravim ih. Bez odgovora. Par dana kasnije poslao mu SMS, opet nista.

A sve je to vrlo cudno jer je on pre uvek zeleo (da ne kazem insistirao) da se druzi sa mnom. Tako to ustvari i biva u zivotu, ljudi kao on se uvek trude da se druze sa ljudima kao ja i onda se time usput i neupadljivo hvale drugim ljudima.

Ali sada ga nema i nereaguje na moje poruke. Vrlo neobicajno.  :shock:
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on October 15, 2017, 09:54:58 PM
pa kad si ga izdao
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 20, 2018, 06:31:25 PM
..
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 20, 2018, 06:33:21 PM
(http://www.hindustantimes.com/rf/image_size_960x540/HT/p2/2018/01/19/Pictures/russian-president-vladimir-epiphany-celebrations-himself-orthodox_16f96936-fce7-11e7-a1cf-7dff4aec86fa.jpg)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on January 20, 2018, 07:20:59 PM
a ona drvena skalamerija je verovatno ruski popovski sistem za slučaj nužde: po svoj prilici je za motke dole, pod vodom zakačena neka skrivena mreža, da ovoga brže-bolje izvade ako ga pične srčka dok se u najboljem duhu pravoslavlja kurči na bogojavljanje

mada me ne bi čudilo ni da su za njega zagrejali vodu, a led napravili od polietilena (osveštanog)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on February 22, 2018, 07:43:55 AM
(https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28056419_1620280354693367_7229270595035946706_n.jpg?oh=5245ab8cbc710167c025ef9f64324fc4&oe=5B181C95)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on February 25, 2018, 03:50:35 AM
http://usdebtclock.org/

Od Hateovih para nece ostati nista uskoro. Treba mi pod hitno plan B
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on February 25, 2018, 07:04:31 AM
 xrofl
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 26, 2018, 11:17:51 PM
https://www.youtube.com/watch?v=rJIYtIRH88A (https://www.youtube.com/watch?v=rJIYtIRH88A)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on March 27, 2018, 09:54:03 PM
patetični sloveni
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: indie on March 27, 2018, 10:53:37 PM
dodje mi racun za vodu jesenas
2.100
molim..?
izvinjavaju se, posle 2m, 1.200 je...
dada
prosli mesec mi stize opomena pred utuzenje,
sa sve racunom 758rsd...

siroko uplatim 20e
da se ne tuzakamo sledece dve godine...
 :|

p.s.
tozo, jel imas medju tim
tvojim majstorima i nekog iskusnog
bunardziju..?
ćese zdogovorimo...

p.p.s.
planiram da negde u junu
otkazem i struju,
ono radovi paneli, vetrenjace...
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on December 03, 2018, 06:18:13 PM
Намучени грађани Русије, а пре свега руски народ, настављају борбу против Путиновог фашистичког режима.  (http://svetlostvostoka.blogspot.com/2018/12/blog-post_3.html)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on March 21, 2019, 10:11:28 PM
https://www.dumpert.nl/mediabase/7648857/96c5b9b7/keiharde_bitchslapwedstrijd.html
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 22, 2019, 05:01:02 AM
Moram da pitam... jeli to neki sport?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on March 22, 2019, 05:14:26 AM
(https://qpho.fs.quoracdn.net/main-qimg-7512b60fb149187fa06de519e2b2bd8c)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 21, 2019, 03:58:58 PM
Alal mu q... (https://www.dailymail.co.uk/news/article-7053097/Vladimir-Putins-rumoured-lover-36-gives-birth-twins-guarded-clinic-Russian-reports-claim.html?ito=social-twitter_mailonline)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on November 10, 2019, 06:51:09 PM
https://www.bbc.com/news/world-europe-50365124
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on November 11, 2019, 08:24:03 AM
neko koga znamo?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Ivan_D on January 08, 2020, 05:28:37 PM
https://www.dumpert.nl/item/7821783_a104bb0e

Divna zemlja Rusija. I naravno je to bio bednik u 35 godina staroj Ladi.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on January 08, 2020, 06:52:56 PM
Ne znam ko je veci kreten, da li on ili ovi sto u sred zime prelaze zaledjeni put kao da je prazan.
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on January 08, 2020, 07:28:34 PM
oprostite, ne dozvoljavam opskurnim sajtovima da mi umeću kukise
nego, jel' to bio neki sex u ladu ili što?
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Pijanista on May 20, 2020, 11:19:37 PM
https://web.archive.org/web/20200127165313/https://www.jakepoz.com/debugging-behind-the-iron-curtain/ (https://web.archive.org/web/20200127165313/https://www.jakepoz.com/debugging-behind-the-iron-curtain/)
Title: Re: Meanwhile, in Russia
Post by: Toza on May 21, 2020, 05:15:18 AM
kakva priča...