News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Baba Brizit

Started by Jelence, August 12, 2010, 06:00:26 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Meni je ipak najfascinantnija metamorfoza kroz koju je prosla Sinead O'Connor:

Nekad:                                   i                                                      Sad:

:?
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Quote from: Ivan_D
Meni inace sve te plasticne hirurgije nisu jasne. Nisu mi jasne iz jednostavnog razloga jer nisam video ni jednu plasticnu operaciju da bi izgledala dobro. A vecina ih izgleda odvratno, ukljucujuci i one vrlo skupe kod poznatih licnosti.

A one koje nisi video?
Ona Tacer kakosezvase iz Desperate Housewifes, pa Britni Spirs, pa onda Nikol Kidman, pa njen ex-muz Tom, pa... Ihaaaa, ima ih na tone.

Jesu oni isto odvratni?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Plasticna hirurgija za mene podrazumeva invazivnu proceduru. Dakle kad ti uspricaju nesto u celo da ne bi imao bore ne smatram hirurgijom.

I pored toga tvrdim da svi oni izgledaju neprirodno, a da slike koje vidimo mi su tesko retusirane.

Osim grudi te Poljakinje sto sam pomenuo (a ona nije imala oziljke osim po pola cm kod bradavica) nikad nisam video nista lepo sto je proslo estetski hirurski zahvat.

Jelence

Ni ja ne govorim o pumpanju nego o hirurgiji. Znas ono: konac, makaze, sitan step.
I nisu slike, mozes ti njih da vidis i na snimcima (traka, ne foto).

Moja prijateljica je uradila ocne kapke i ne vidi se ama bas nista cak i kada je bez sminke. Nema oziljaka, bas se nista ne vidi da je radjeno a dva puta su je fircali. Ova jedna druga ce da radi tummy tuck jer je opet videla od jedne sto joj je super ispalo.

Obicno citamo za ove sto su preterali, zapanjio bi se kad bi plasticari progovorili kada bi video ko se sve krpio.

Ivan_D

Uradila ocne kapke?   :?

Sta tamo ima da se radi? Necu da ispadnem neupucen kao Hate koji nikad nije cuo za anal-bleaching   :mrgreen:, ali stvarno sta tamo ima da se radi?

Che2

Quote from: Ivan_D on August 14, 2010, 07:30:41 PM

Sta tamo ima da se radi? Necu da ispadnem neupucen kao Hate koji nikad nije cuo za anal-bleaching   :mrgreen:, ali stvarno sta tamo ima da se radi?

hatko maleni je naivan k'o madjarska sobarica u tom gej-smislu...    :mrgreen:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Hate mail

"Che", vole, odjebi majke ti ga steram pederske.

Che2

uf, al' se neko nasao pogodjen...    8-)

E

Quote from: Hate mail on August 14, 2010, 07:55:55 PM
Anal what? :mrgreen:
Seriously anal what ? Sounds painful  :?

Jelence

Quote from: Ivan_D on August 14, 2010, 07:30:41 PM

Gravitacija ne utice samo na sise i dupe nego i na ocne kapke.

Jesi gledo It's Complicated?

Hate mail

Pogodim ti sestru sa 2 metra, majmuncino.

Che2

slabi li ste drugovi kada su vam psovke jedino oruzje... it's ok to be gay hatemi, nowadays...    :)

Hate mail

Pobegulja iz Bosne ocevidno opsednut gay problematikom govori o oruzju. Ha!

Che2

ne ne hatemi, ja sam vrlo tolerantan u tom smislu... ti si mi cak i simpatican bas tako isfeminiziran.    :mrgreen:

Hate mail

Che2

tzv. pedercine su na balkanu, ovde moz' samo da budes gej... i bez homofobicnih izliva bijesa, plz.    xjap

Tromotorac

Che, jesi zato dosao na ovaj forum majke ti ga nabijem mutantske? Jesu te tako roditelji vaspitali, da vredjas starije i po godinama i po forumskom stazu?

Kakav si ti doprines dodao na ovoj ili bilo kojoj diskusiji? Sramoto jedna. Zbog triglodita poput tebe posten svet je i otisao iz one nesrecne zemlje.
The bums will always loose.

Che2

Quote from: Tromotorac on August 14, 2010, 11:43:58 PM
Che, jesi zato dosao na ovaj forum majke ti ga nabijem mutantske? Jesu te tako roditelji vaspitali, da vredjas starije i po godinama i po forumskom stazu?

Kakav si ti doprines dodao na ovoj ili bilo kojoj diskusiji? Sramoto jedna. Zbog triglodita poput tebe posten svet je i otisao iz one nesrecne zemlje.

i sta sad treba, da i tebe napusim matoro govedo!?

rado bi da budes dio nekog "ekskluzivnog" krda, ali ne moze, jer bi u tom slucaju i ti morao da budes neko "ekskluzivno" govedo, a ti si samo ono balkansko, priprosto govedo sve tako mator i suntav.

Tromotorac

Pitam te opet - sta je tvoj doprinos na ovoj i bilo kojoj diskusiji od kad si dosao na forum? Cemu sluzis?
The bums will always loose.

Hate mail

Mozda je vreme da se tvoj IP ovde zauvek blokira.

Che2

sluzba bi sredila novi IP prije nego bi ovaj bio blokiran... ali nema razloga za to s'obzirom da nikada ne zapocinjem kavgu.    xjap