News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

srpski klinac osvojio medalju na medjunarodnom takmicenju

Started by AFord, August 21, 2010, 02:15:06 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AFord

vratio se kuci i dobio tuki.

za to vreme funkcioneri i zaposleni u državnoj upravi od početka godine automobilima prešli su skoro pet miliona kilometara, što znači da su 120 puta obišli planetu.

- njihova vozila koja se pozajmljuju državnim organima prevalila su 4.872.754 km
- U prvih sedam meseci ove godine utrošeno je 732.530 litara goriva, vrednosti 55 miliona dinara

...ima se moze se...

Hate mail

Sad ce Pareza da se javi i kompetentno te ispravi na trecoj decimali. To mu je posao. Ili sto rece onaj pandur iz kordona 1996.: "Ja od ovoga hranim familiju".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

AFord

hmm, cini mi se da sam te vrlo kulturno zamolio da vise na moje topike ne postiras, posebno da ne trolujes postiras neboloze. Ako ti se svidjaju Arkan, Seselj, i ta kompanija to je tvoja stvar, ne tice me se ali me ni ne zanima sta imas da kazes.
vazi?

slawen

Jeл' причамо о оном младом Немцу, Фон Некако?
То му онда није први пут да га израде. So much about genius.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

alane, tebi se prividjaju arkani i seselji... uostalom, sve i da jesam njihov pristalica ili istomisljenik ti bi jos uvijek imao ignore button... opusti se druze, zivot je kratak.    :)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Che2

dao bi dobre pare da vidim tebe hatemi i onog seljaka iz tzv. eleja oci u oci sa brkatim srBskim milicajcima koji posteno rade svoj posao... posto se vec hvalite na sva usta kako ste ih napadali 90ih.      :roll:

Che2

da se vratim na temu: da srbija kojim slucajem ima para da vise ulaze u mlade talente, sto bi ja zdusno podrzavao, vi biste iJopet pljuvali po istoj jerbo bi vam onda bila previse socijalisticko-komunisticka... najvaznije je pljuvati po otadzbini, a razlog ce se vec naci.    :(

slawen

Quote from: Che on August 21, 2010, 09:48:48 PM
da se vratim na temu: da srbija kojim slucajem ima para da vise ulaze u mlade talente, sto bi ja zdusno podrzavao....
Немој тако. Некад се много постиже и са мало новца. Ако си заиста толико имућан, млад и талентован колико тврдиш и овде показујеш, опробај се на Радничком универзитету Божидар Аџија; не тражи да ти отаџбина пуни буљу.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Che2

nikada nisam rekao da sam imucan, mladost zavisi iz cije perspektive gledas, a da sam talentovan to sto jes' jes'...    :)

p.s. rado bih pomogao bilo kada, ali o tom potom.

Hate mail

Mister Java, ti bi rado pomogao kad potreba za pomaganjem prodje, jel'da?

AFord

da ima para rado bi pomogli ali nema se...

i naravno moj favorit