News: SMF - Just Installed!
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Nash...
Quote from: iDemo on December 10, 2009, 04:26:36 AMNash... Za taj ide badnjak , ne jelka Koji je to "vaš"? Onaj po pogrešnom kalendaru?
Kad je Thanksgiving?Mi nasu skidamo oko Sv Jovana...
Zadnji cetvrtak u novembru... e bas ti hvala, uvek sam se pitala kad pada taj praznik.Jel to jedini u toku godine? Zasto je bas zadnji cetvrtak u Nov?
Да китим Јелку? Волим кад причаш дрти.
Quote from: Jelence on December 10, 2009, 02:45:01 PMZadnji cetvrtak u novembru... e bas ti hvala, uvek sam se pitala kad pada taj praznik.Jel to jedini u toku godine? Zasto je bas zadnji cetvrtak u Nov?Kod amera je sve maksimalno pragmaticno pa je tako veliki broj praznika (Thanksgiving, memorial day, Labor day, presidents day etc.) ne kalendarski odredjeno vec prema danima u nedelji pa je tako Memorial poslednji petak u Maju, Thanksgiving poslednji cetvrtak u novembru, Labor prvi ponbedeljak u septembru itd. Nikada nema ono da ti praznik padne u subotu...
Okitili prekjuce uvece i jelku i svetla ispred , taman pred prvi sneg. Mirishe jelkica mmm . Ovde je oko 5 a. m. Sad cu da popijem kafu i da se spremim za posao. Provirujem sad bas iz kuhinje u sobu, bas nam je lepa jelka.Mogla bih da je uslikam pa da vam okacim slicku.
zla imperija podrzava biznis a ne malog coveka tako da od tih spajanja nema nista. Barem ne tih sto kada sve spojis dobijes 9 dana praznikovanja.