News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Zoran Djindjic - Ko Me Je Ubio?!

Started by Che2, September 04, 2010, 03:08:00 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Che2

Слушај амо и шта се смејеш? Сви ви знате да има и других којима се хоће наша земља, пизда им материна! Ено горе оне циганске курве кажу да им припада Срем, Банат и Барања. Па добро, пизда им материна татарска, што не дођу да узму пола Словеније и Хрватске, јебали их њихови грофови, јебо пас матер њима и Хортију и Телекију и грофици Марици!
Па добро сад, пичка му материна, шта је онда наше. За који смо красни овде и шта још да бранимо кад ништа није наше? Пизда им материна. Па што плаћамо толики порез, кад је ово туђе? Јел' тако? Онда од нас нико неће добити ништа. Даћемо им курац тврд, и то тврд за много година. Нека дођу ако су јунаци, а ми ћемо са њима право у пизду материну, преко Драве и Саве, па макар сви изгинули! Јел' тако? Јел' вам јасно? Е, па дабоме, да јесте, јер друкчије не може и не сме да буде, наравно...

kao sto je kapetan luka jos onomad zboriJo, i sa tobom ivane i sa tim tvojima cemo u 3 lijepe... sad imamo jos jedan most da tenkovi brze predju.    xtwak
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

Кад сам тамо 99-те, кад већ оно беше, пролазећи поред једног обданишта угледао унутра неке већ прилично пијане необријане бизгове, премда је било тек прошло десет (ујутру), био сам још увек довољно осетљив на ту врсту идиотизма да сам морао једог од њих да питам шта раде ту, у смислу што се крију к'о пичке, премда нисам можда то тако рекао. Свеједно, разумео ме је сасвим добро, па је севајући закрвављеним очима зарежао: "Што они не сиђу доле, да им покажемо, већ кукавички са 10.000 метара..."
Е, овај видео (да будем искрен: само прва слика коју видим и поднаслов) ме баш на то подсетио.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Isti slucaj severno od Rio Grande...

Che2

sluzba ce to da odradi prije nego vojska bude imala potrebu da se angazuje. mada za goveda su i zardjale kasike preskupe.    xtwak

Hate mail

Che2

Tromotorac

Koja sluzba? Ova sto je ubila Djindjica?
The bums will always loose.

Hate mail

Jesi ti sveSan da se to ovog decembra ukida?

Che2

Che2

Quote from: Hate mail on September 15, 2010, 04:56:08 PM
Jesi ti sveSan da se to ovog decembra ukida?

nista ne brini hatemi, to je vec odavno rijeseno. smanjujemo velike troskove i povecavamo broj elitnih jedinica. ako nekada zatreba i veca mobilizacija i za to postoji plan.

ZIVJELA SRBIJA!    8-)

Hate mail

Indeed, ali jel' ti sVatas da se to ukida?

Che2

vidjeces hatemi... kao sto su ukinute i sluzbe.    ;)

Hate mail