News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

upomoc

Started by E, September 07, 2010, 01:13:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

E

Je l zna neko kako da u i Tunes izbrisem radio koji non stop ide cim ukljucim komp. Trazim vec 15 minuta svuda opciju da ga izbrisem i nema je.

AFord

Ivan_D

Quote from: AFord on September 07, 2010, 05:28:59 PM
predji na BBerry.

Ja od kad sam presao na BB pre jedno godinu i po dana uopste se ne interesujem za druge telefone. Ovaj telefon (BB bold 9000) je savrsen (baterija jako malo izdrzi - jedini nedostatak) za mene.
Brat mi je poslao da je izasao novi BB Torch i taj cu verovatno da uzmem za jedno godinu dana.

BB rules!
If you dine with the devil bring a long spoon.

AFord

ja imam bberry vec nekoliko godina. pre par godina sam kupio iPhone da kao probam medjutim ni dve nedelje kasnije sam se prebacio na stari dobri bberry. iPhone sam prodao. Izmedju ostalog iPhone nije imao copy-paste opciju, provera emailova je bila pain-in-the ass (4 klikta do inboxa pa jos 3 nazad do mog licnog inboxa) itd.
iPhone je obicna igracka....

E

Jelence

Muz imao BB dok je radio u firmi... Nisam volela bas nikako jer je bio zdravo amerikanizovan telefon.

Na sta mislis kad kazes da iPhone nema copy-paste?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Deco ja pricam o iTunes na kompjuteru, ali nema veze resila sam problem izbrisala sam dosadni radijo.

Inace BB je zakon
P.S Je l se kaze radijo ili radio ? :oops: :oops: :oops:

E

AFord

Quote from: Jelence on September 07, 2010, 07:58:30 PM
Muz imao BB dok je radio u firmi... Nisam volela bas nikako jer je bio zdravo amerikanizovan telefon.

rekoh nije bilo opcije. prosle godine su je dodali. Uz fanfare i pompu. Posle 3 godine zajebancije.
Dok sam ga imao koristio sam neku budzevinu sa nekog sajta za unlockovane iPhonove ali nije to to.

Pre par meseci smo imali neke sastanke (executive briefings) sa Microsoftom, Intelom, Oraclom i par drugih vecih IT kompanija. Hteli smo i sa Apple-om ali kako god probas da ostavaris nekakvu poslovnu vezu prebace te na 'prodaju'. Ispostavilo se da nemaju Corporate Accounts niti ikoga ko bi sa vecim firmama porazgovarao o tehnologiji, saradnji itd a da to nije direktno vezano za prodaju. Par puta smo se culi i svaki put su se ko debili raspitivali koliko korisnika imamo, koliko iPadova te bi nam pricali price kako sve moze na iPad, kako je iPhone ovo ili ono, stvari koje nas ni ne zanimaju... 

Che2

slazem se da je iPhone vise igracka nego business tool... ali je najbolja igracka koju sam u zivotu imao. apple rulezzz!    xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Jelence

Quote from: E
P.S Je l se kaze radijo ili radio ? :oops: :oops: :oops:

Kaze se i jedno i drugo. Zavisi sta imas od skole  :mrgreen:

Jelence

Quote from: AFord
Quote from: Jelence on September 07, 2010, 07:58:30 PM

rekoh nije bilo opcije. prosle godine su je dodali. Uz fanfare i pompu.

Jebote pa to je onda bilo sranje od telefona.
Gde si trco odma' da ga kupis? Eto vidis sta se desi kad hoces da si medju prvima  :mrgreen:

Quote from: AFord
Ispostavilo se da nemaju Corporate Accounts niti ikoga ko bi sa vecim firmama porazgovarao o tehnologiji, saradnji itd a da to nije direktno vezano za prodaju.

Zakljucak? Dobro njima ide i bez Corporate Accounts.  :mrgreen:

AFord

Quote from: Jelence on September 08, 2010, 02:24:14 AM
Jebote pa to je onda bilo sranje od telefona.
Gde si trco odma' da ga kupis? Eto vidis sta se desi kad hoces da si medju prvima  :mrgreen:

ne, to je bila 3. godina postojanja iPhone-a.
sranje je bio i ostao.

Jelence

Izvini, ali ne verujem da imas argumente da tako nesto tvrdis.
Mozes reci da je bio, ali ne i da je ostao.

Ivan_D

Ja ne bih bas iphone nazivao sranjem. To sto nije idealan za nekakve business potrebe ne znaci da nije sjajan telefon. Bio je to prvi telefon tog tipa, u to vreme, kad se pojavio, bio je daleko najbrzi telefon, sa daleko najvise mogucnosti. A i danas je telefon sa najboljom softverskom potporom i najjeftinijim aplikacijama.
Zena ga ima i zadovoljna je. Meni ne odgovara iz raznih razloga, ponajvise jer nema tastaturu. Ali imam respect za taj telefon.

Boze o cemu mi diskutujemo ovde    xrotaeye

AFord

Quote from: Jelence on September 08, 2010, 03:39:12 AM
Izvini, ali ne verujem da imas argumente da tako nesto tvrdis.
otkada se ti drzis argumenata? ja sam mislio da je attitude fora?

Che2

alane, smijesno je to sto ti tvrdis. iPhone je po svim kriterijima najbolji telefon danasnjice bez ozbiljne konkurencije za sada. govorim ti iz vlastitog iskustva, imao sam BB par godina i sada iPhone 4 od kada je izasao. razlika je kao lada-mercedes poredjenje i ovo bez pretjerivanja.

s'obzirom da znas da ja gotivim ladu, razumijem u potpunosti tvoju vezanost za BB sve sa corporate account-om...   xrotaeye

E

Od kad sam ga resetovala ipod mi ne otvara sve youtubice. Ranije samo pipnem link i onse otvori, sada javlja da ne moze. Trazila sam po settingsu mesto gdebih to mogla da sredim i nisam nista uradila. Je l zna neko gde da to podesim.

Che2

drugarice E, u youtbe-ice se na zalost ne razumijen. ne slusam muziku toliko. inace bi ti bio rad pomoci...   :(

MalaKoala

E

Hvala koalice ali nije iphone nego ipod.
Nema veze sredice mi deca ovo veceras.

MalaKoala

tarana

e ja se ponovio!
2 aparata kupio!
oba ista naravno.nokia.
monohromatski displej.nema kameru, nema radio, nema nista.
za sad baterija traje 17 dana na ovom sto ga slabije koristim.
ovaj za cesce koriscenje cu sutra napuniti prvi put od kad sam ga kupio (pre 6 dana).al' u momentu kupovine bakterija je bila do pola puna.

AFord

poslednji monohrom displej sam imao 1993. na 286-tici.
ako su novi aparati za koje su trziste pravljeni?

Ivan_D

Ja znam dvojicu ljudi sto jos koriste Nokie crno-bele od pre desetak godina. Meni je back-up phone ericsson, onaj mali sa debelom antenom, isto crno beli.

AFord

sta znaci bekap telefon? za ako padne pa se pokvari? Meni za vise od 10 godina koliko imam mobilne nikada nije trebao bekap. Jednom mi Palm Treo dete bacilo u fontanu ja ga izvadio, izvadio bateriju i odneo kuci pa u rernu na 80-stepeni par sati i sutradan radio kao da se nista nije desilo. Da je crkao kupio bi drugi.
ovde na poslu je postojala opasnost da moram da dobijem poslovni sto bi znacilo da bi morao da nosim 2 sve vreme - od cega sam se jezio. Na kraju smo se dogovorili da mi placaju racun za moj pa je ispalo OK.

tarana

izgleda za indijsko trziste.

E

Jedan poznanik mog muza tako ima neki prastari telefon. Veliki je skoro kao ovi sada obicni kucni telefoni i ima i onu antenicu sto se izvlaci. Kako mu to jos uvek funkcionise pojma nemam ali funkcionise. Inace je skroz ok tip, ali taj njegov telefon xrofl. Ja bih kad dodje obicno otisla u kuhinju da  se  xrofl, posto me sam pogled na to cudo navodi na suze (od smeha mislim).Jednostavno ima vec ko zna koliko godina isti telefon i ne namerava da kupi nov.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

smesni su , od kad nisam gledala Mucke ima ... 20 godina