News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

kako vreme brzo leti

Started by E, September 10, 2010, 04:47:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E

Vec je 10 septebrar.Da li se vama cini da se vreme ubrzalo?

E

Septembar :) ( greska u kucanju)

Tromotorac

Kod mene vreme [atmosfersko] stoji, tako da se cini da vreme [hronolosko] uvek leti.

Pogledas napolje, i neznas da li je Septembar, Jun, April ili Februar; da li smo trenutna, iduca ili pretprosla godina? Zivot bez godisnjih doba je definitivno "zanimljiv".
The bums will always loose.

Ivan_D

Quote from: E on September 10, 2010, 04:47:38 PM
Vec je 10 septebrar.Da li se vama cini da se vreme ubrzalo?

ti si srecna ako ti vreme brzo leti na relaciji 5 septembar - 10 septembar. Meni brzo leti na relaciji "sad mi je 35 godina - sad mi je 40 godina." in no time cemo svi mi:  xfoht  

i sve ostalo, a pogotovo ovo sto svrljamo ovde godinama, ce postati sasvim bespredmetno.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Da, bas razmisljam poslednje vreme kako je moguce da od svih ocekivanja, zelja, ambicija, nada, iscekivanja koja sam imao od zivota - ne tako davno, sad jedino zelim da mi dete bude sretno i da ostatak zivota prodje bez vecih uzburkanja i cimanja. A to mi jos nije ni 40. WTF!

Tromotorac

Quote from: Hate mail on September 10, 2010, 07:19:13 PM
Midlife crisis much?? Sheesh!

So whats this stigma about? Sta je konkretno lose u ovom fenomenu? Sticanje svesti o konacnosti, koje je bilo odsutno u dvadesetim?

Ne stvarno, u cemu je stvar?

AFord

sad odjednom kada mi pozele za rodjendan da 'pozivim jos toliko' na to gledam sa simpatijama ne kao ranije uvredu i zezanje.

Hate mail

Ma ucini mi se da covek kuka a u punoj je snazi i ide mu odlicno. Calm down.

Licno, uvek sam bio svestan konacnosti.

Tromotorac

Gde kuka?

Quotesad jedino zelim da mi dete bude sretno i da ostatak zivota prodje bez vecih uzburkanja i cimanja

Ovo nije kukanje. Ovo je trezveno razmisljanje. OK, mozda u Ivanovom slucaju ima element sete. :)

Hate mail

Quote from: Ivan_D on September 10, 2010, 07:15:15 PM

ti si srecna ako ti vreme brzo leti na relaciji 5 septembar - 10 septembar. Meni brzo leti na relaciji "sad mi je 35 godina - sad mi je 40 godina." in no time cemo svi mi:  xfoht   

i sve ostalo, a pogotovo ovo sto svrljamo ovde godinama, ce postati sasvim bespredmetno.

E

Mislila sam na vreme uopste Ivane, ne specificno na proslu nedelju.
Blago tebi tromotorac za atmosfersko vreme.Hoces da se malo menjamo.Skoro sam predlozila mojim muskima da odemo u Emirate na godinu, dve,pet.Ova trojica velikih su me prvo u cudu pogledali, onda su se smejali I naravno odgovorili ne.Bebiron nije nista rekao ;) ali znam da bi on sa mnom isao na kraj sveta.

Tromotorac

Dobri su ti tvoji momci, kakvi crni Emirati. Vi kao Kanadjani mozete cas posla da dobijete TN1 vizu, pa pravac Arizona... vreme lepo, posla ima (tu i tamo), a real estate jeeeftin, milina.

E

Ma da mnogo su dobri, nego se ja malo salim samo da im vidim face  :shock: xrofl. Jeste da Emirati zvuce donekle pimamljivo ali nisam bas toliki avanturista.

AFord

hmm, ja pak nesto radim da odem u Emirate na nekoliko godina.
Ima par mesta gde bi radje isao mada su Emirati prilicno visoko na toj listi.
ko nije bio treba da vidi i to cudeo.

Jelence

Jel bese u Emiratima nema income tax?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

Nevjesta, cak i kad se odreknes US drzavljanstva, narednih 10 godina moras da im saljes porez.

AFord

naravno postoji i nesto sto se zove expatriate status pa su takse minimalne.

kako god, takse mi uopste ne ulaze u racunicu. spram svega drugoga sto bi dobili su potpuno beznacajne.
Od smanjenja i neplacanja taksi se covek bas i ne moze obogatiti...

E

placeni prevoz i mesto stanovanja

Jelence

Quote from: AFord on September 11, 2010, 02:39:26 PM
naravno postoji i nesto sto se zove expatriate status pa su takse minimalne.

kako god, takse mi uopste ne ulaze u racunicu. spram svega drugoga sto bi dobili su potpuno beznacajne.

Nisam znala da ti hoces da se obogatis, AF?

AFord

kad sam to rekao? oduvek sam zavideo ljudima na duhovnom bogatsvu koje pokusavam sebi i porodici da obezbedim.

Inace, neplacanje takse svakako ne vodi nekom drugom prosvetljenju, osim novcanom. Ili gresim?

Mene to zanima jer bi sa porodicom ziveo u delu sveta koji se izuzetno razvija, drugacijem a opet zanimljivom svetu. Nova i potpuno nestandardna iskustva, nova sredina, novi jezik, nove kulture...

Jelence

Sta nisi kazo? Da hoces ili da neces?

slawen

Quote from: AFord on September 11, 2010, 02:39:26 PM

Wanna bet?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Hate mail

E

Che2

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

E

Che2

Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Ivan_D

Quote from: Hate mail on September 11, 2010, 08:01:46 PM
:mrgreen:

Sad razmisljam, Hate, ti svakodnevno trgujes ogromnim novcem na poslu. Predpostavljam da imas i izvesnu dozu diskrecije u svojim odlukama. E, ta tvoja discretion, tj sposobnost da samostalno donosis neke odluke je nevidjen potencijal. Npr. ulozis novac svoje firme u neke kompanije koje neki dobri ljudi mogu da nam preporuce i onda dobijemo 80% finder's fee. You follow my logic?

Istina, ako bi stvari krenule naopako, sto je vrlo malo verovatno, ti bi mogao da imas problema i mozda cak zavrsis u zatvoru. Ali taj sam rizik spreman da prihvatim.

slawen

Quote from: Ivan_D on September 12, 2010, 06:37:13 PM

Istina, ako bi stvari krenule naopako, sto je vrlo malo verovatno, ti bi mogao da imas problema i mozda cak zavrsis u zatvoru. Ali taj sam rizik spreman da prihvatim.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Quote, ti bi mogao da imas problema i mozda cak zavrsis u zatvoru. Ali taj sam rizik spreman da prihvatim.

hahaha tek sad videh napisano. Evo i ja sam spreman da prihvatim taj rizik. Stavise, obavezujem se da cu ti doneti kolach sa turpijom.

slawen

Hate mail

Oh, yeah? Since you're not an insider (to be engaging in some insider trading), why should I consider you? Moreover, you're not even in the workforce.

tarana

Quote from: Ivan_D on September 12, 2010, 06:37:13 PM
Ali taj sam rizik spreman da prihvatim.
stvarno si oklonco.
safe bets, batalio kocku, pravi gomboce...
ako si i sojke presto da juris, vreme je za pemziju.