News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Sumadija radi Vojvodina se gradi

Started by Pijanista, September 29, 2010, 09:32:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pijanista

...kako javlja Glas Razuma:
http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/015083115/vojvodina-i-sumadija.html?19

Vojvodina i Sumadija
LepiLaza (Menadzer) 29. septembar 2010. u 16.11

Nedavno sam isao po Vojvodini i po Sumadiji. Joj ljudi koja je razlika u lepoti, u prirodi, pa i ucistoci. Sumadija je predivna, sva je valovita, toliko prirodne lepote nisam nigde video. Pa i cistija je od Vojvodine. Vojvodina je najobičniji kal i blato. Nikakve prirodne lepote nema. A eto, sve pare odose u Vojvodinu, a ovi ljudi u Sumadiji teško žive. Pa gde je tu pravda. U Sumadiji žive čestiti ljudi, malo je tu ostataka komunizma i komunjara, a u Vojvodini komunjare vode glavnu reč. Canak, Kostres, pa sve oni koji su se tu dovukli 45. godine iz planincina. Ipak je to u Sumadiji manje, u Sumadiji su stabilni ljudi, ali šta ćeš oni su pitomi i vaspitani pa cute i trpe, ne prave probleme kao ovi Vojvodjani koji stalno kukaju kako im Beograd sve ote. Šta ima Beograd da im otima,pa Beograd je grad od skori 2,5 miliona stanovnika, veliki centar, tu je diplomatija strana, tu su sva strana predstavnistva, Beograd ima i svoju industriju, šta će Beogradu da otima od Vojvodine. Ali eto, umesto da pomazemo Sumadiji,mi stalno dajemo Vojvodini. To stvarno nije u redu.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

pa uvijek su manje razvijeni iskoristavali one naprednije...    :roll:
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pareski do

Највише од свега ради Београд, ово друго се или гради (АПВ) или пати од глади (јужно од Младеновца)

slawen

Да, да, "ради" се тамо по нашим џеповима....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!