News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Banujte tzv. Che-a

Started by Hate mail, October 31, 2010, 02:17:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Sa Lovcena vila klice: "Dje si srBski Dubrovnice"...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

Quote from: Monte on November 04, 2010, 08:34:30 PM
Quote from: AFord on November 04, 2010, 07:54:14 PM
On je samo rekao da smo i mi glupi, sto je diskutabilno.

Овај... упро прстом у двоструки аршин, ове наше кере 'оће да уједу, али наше су, оне туђе су чудовишта јер, гле чуда,  исто тако 'оће да уједају.

Што се затрпавања теме ирелевантним и невезаним порукама (а које "нико не чита") тиче... е ако ја знам што је разлика од сваке поруке коју овај Прозак-ефендија остави, зна' ме јад.

xrofl
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Zasto li me obuzimLJe jad?

Monte

Quote from: Hate mail on November 04, 2010, 08:51:18 PM
Zasto li me obuzimLJe jad?

А зато што си (опет) пропустио термин за 'лилулицу, јадан. :(

Hate mail

Relax, dude. None of this is real, nor does it matter.

Che2

look who's talking...    :roll:

palis se ovde svakodnevno kao one kineske prskalice, a sada kao "it's all good"...   lmao

Hate mail

Ma rasplaka se covek, smrk'o se. A rasta? Get real.

Hate mail

Para, bar omoguci vlasniku teme da moze da ukloni komentar(e).

Pijanista

Nema vlasnika. Tema ne pripada pokretacu.

Hate mail

Che2

svi su decki tvoji batice...       :)

Hate mail

Hate mail

nobody_

Bobane (mamlaze nijedan), jednog dana cemo se ja i ti obracunati...  xtwak

Bolje da se to ne desi... Ali MORA da se desi...  xjap

(videcemo onda cija majka crnu vunu prede, kada i "Poslednji Srbin" nestane sa lica kuglice zemljice...)  :idea:

Che2

wer ist boban?!     :idea:

svi junaci nikom ponikose....       :)

Hate mail

Svi osim tvoje mame koja se junacki baca na kurac.

Che2

batice, nemo' da preskaces lekic... vidis da ti skodi.     xdrinka

Pijanista

Kako ide tipicna tema na 7K:

Neko: Juce sam vozio bicikl do....
Che:  Czar Putin ima veci bicikl  xjap
Hor 7K: Razvalim te maljem medju oci socijalne u podrumu mamine kuce na Floridi
Che:  :(

Hate mail

Sve je zasrao. Kao ono leopold onomad.

Paramecijum

Ja ne razumem šta oćete od mene.
Che je nekulturan; ni Hate nije cvećka, ja sam mislio da smo prerasli te fore sa banovanjem neistomišljenika.

Čak je i Puliceru ostavljena tu i tamo neka mogućnost da napiše ponešto, pa mu ja u skladu sa suvislošću iskorišćene šanse otpuštam i zavrćem uže kojim sam ga sapeo.

Realno, ljudi bi trebalo da pričaju samo kada imaju nešto da kažu; naskakanje na svaku temu je maltretman; to ti je kao da smo u pravoj kafani i da neko sada ide od stola do stola i oće sa svima da vodi razgovor i svude da ima glavnu reč.

Ali ja stvarno nemam nameru da se posvećujem isterivanje pravde i krivde, jer to em traži mnogo vremena i koncentracije, em nikuda ne vodi.

No, ajde da ponudim rešenje, nije neko, ali možda proradi.
Ako DESET učesnika ovde od onih koji imaju preko 1000 postova izglasa da se neki pojedinac banuje, ja ću da ga utulim u nanosekundi za sva vremena. Mislim da je to težak zahtev, ali ako se izakcijašite, eto mogućnosti. Ne znam, možda da smanjim na OSAM. Eto, taj model mi se čini prilično fer, da oni koji najviše učestvuju, imaju najveću moć odlučivanja. Ili, recimo, da učesnici koji imaju u zbiru 20000 postova mogu da odluče o privremenom ili trajnom banovanju, pa i gomila ovih sa po nekoliko stotina postova može da pridonese. Ili, recimo, bude javno glasanje za banovanje ili ne nekog pojedinca i sad svako ima određeni broj postova, pa se to zbraja i ukoliko prevaga za banovanjem napravi razliku od 10000 čovek je mrtav. Tako nekakva šema.

indie

jebes ti tu tvoju demokratiju
ko im jebe mater, banuj ih...
'на љуту рану - љуту траву..!'

Che2

para, uvazavam tvoju kritiku kao vlasnika site-a!

problem je sto ima njih 3-4 koji dobiju fras kada nesto napisem i odapinju strijele momentalno. moj odgovor svakom onda izgleda kao flood-ovanje svih tema. ako obratis paznju, vecina tema sa dosta post-ova je zapoceta od mene. a ima i dosta tema na kojima uopste ne ucestvujemj tipa: recepti za knedle, muzika iz naftalina, literatura iz tzv. tamnog vilajeta, ivanove mokre fantazije, odvjetnikove analogije i tome sl.

ovo nije pokusaj pravdanja niti mi je prepucavanje sa hatemi-jem bila namjera. to prestaje momentalno, jer je od danas na "ignore" dok ne savlada paciju skolu kucnog vaspitanja.

slawen

Бануј, ево мојих 3041
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

... eнд каунтинг...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

fali vam kvorum odvjetnice...     8-)

Pijanista

Dajem 200000000 Cheova za jednog Bobana. Ili pola Paramecijuma

AFord

ih kad je Beg bio cicija?
dajem i ja svojih ~2100 (1707 kao Alan Ford i 359 kao Aford).

tarana

ako usfali, ja sam voljan da svoje postove metnem na market.

tempo

dajem ja svojih stotinjak ovde i sve kod aceta, na spidi-ju, novogateu...
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Paramecijum

nadam se da neko zbraja; ne očekujete valjda ta to ja radim?

Che2

evo i mojih 1400, ako vam samo toliko bude falilo...     :)

Hate mail

Majke ti ga steram brljive.

AFord

Hate zaista smanji dozivljaj, imas PP za licne poruke.
saberi glasove, vidi koliko treba da se stvar zavrsi.

Hate mail

AFord

najozbiljnije. Chea nekako ignorisem ali onda se nadovezes ti, mozda mu jos neko pomene sve u familiji i citav topik ode u qrac. drugo ma kako nevaspitan i glup neko bio ja se licno nikada ne bi spustao na njegov nivo. jednostavno nisam iz te price.

Uvek se setim gospodje koja me je ucila francuski - u skoli sam ucio ruski i engleski a kod kuce i francuski. Zena je tada imala oko 70 godina a zivela je u Francuskoj skoro citav vek i predavala mislim muziku u nekoj skoli. I onda mi prica kako je isla tramvajem i neki mladic je gurnuo pa je cak i pala nije se cak ni izvinio, a ona ga pogleda i htela je da mu kaze da je magarac (sto je vec samo po sebi smejurija) ali se onda predomislila jer nije htela svet da misli da je nevaspitana.

dao sam svoj glas da se banuje, vidi saberi glasove i sta nam treba pa da se banuje i kraj price.

slawen

Или то, или да напишем још 3.000 порука.
Вечерас.

slawen

'Тедо' рећи, кол'ко вечерас.

slawen

Ако разумете шта хоћу да кажем.
Хух, кај је већ 3047? :mrgreen:

slawen

А ја имам резервну домовину.... не морам да се мучим око овога овде.

AFord

mozda da urgiras kod jelenceta za 3000 postova?
za barem trecinu si i sam odgovoran.

slawen

Мислиш да би ми дала?

Hate mail

AFord

Quote from: slawen on November 22, 2010, 04:30:42 PM
Мислиш да би ми дала?
tebi ne, al' mozda za dobro svih nas hoce?

nebitno je da li nas Para zajebava. jednog smaraca cu nekako ignorisati ali kada je 4 od 5 postova najgore pickaranje onda vise tu nemam sta da trazim.

Hate mail

That is really tough.

Ja kad vidim samo jedan post o tzv. Rusiji ili tzv. Putinu ili neku od idiotskih srBskih shminkerskih "jedinica" ili nesto iz opusa Milje Regulus i RTS-a/"Politike" iz devedesetih ili nesto a la Glas Razuma na celom forumu meni je to previse.

slawen

Ja сам по том питању (дала би, а можда и не би) прилично скептичан.
Јеси видео шта је онај писао: "молила ме Ј. на ПП да се уздржим од уобичајеног понашања, па зато нећу да вам одговарам..."?
Миссим да је било под "Остало", око кола које је неко скркао, шта ли.
Нису ту чиста посла.
Опа, 3050!
Ала време лети....

slawen

Него, Хате, шта би, хоћеш ли да се учипиш?
Mиссим, "... уз твој део и оно што мени дугују, имаћемо целу кућу!"

Hate mail

slawen

Well, I think that means we'll see somewhere, sometime.

Daisy

Quote from: Paramecijum on November 22, 2010, 12:58:14 AM

No, ajde da ponudim rešenje, nije neko, ali možda proradi.

Ako DESET učesnika ovde od onih koji imaju preko 1000 postova izglasa da se neki pojedinac banuje, ja ću da ga utulim u nanosekundi za sva vremena. Mislim da je to težak zahtev, ali ako se izakcijašite, eto mogućnosti. Ne znam, možda da smanjim na OSAM. Eto, taj model mi se čini prilično fer, da oni koji najviše učestvuju, imaju najveću moć odlučivanja. Ili, recimo, da učesnici koji imaju u zbiru 20000 postova mogu da odluče o privremenom ili trajnom banovanju, pa i gomila ovih sa po nekoliko stotina postova može da pridonese. Ili, recimo, bude javno glasanje za banovanje ili ne nekog pojedinca i sad svako ima određeni broj postova, pa se to zbraja i ukoliko prevaga za banovanjem napravi razliku od 10000 čovek je mrtav. Tako nekakva šema.
... malo je kume ... DESET ... od ... maksimalnih SEDAM ...

gde si bio kad je Sloba pravio izborne zakone?

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Che2

INI, para se samo drzi demokraCkih nacela, a vi tzv. ban-lobbyist-i ste svi jelte iz te price...      :roll: