News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Banujte tzv. Che-a

Started by Hate mail, October 31, 2010, 02:17:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Hate mail

Lobujem ti ga majke sa tavana.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

indie

'на љуту рану - љуту траву..!'

nobody_

Quote from: Paramecijum on November 22, 2010, 12:58:14 AM
Ja ne razumem šta oćete od mene.
Che je nekulturan; ni Hate nije cvećka, ja sam mislio da smo prerasli te fore sa banovanjem neistomišljenika.

Čak je i Puliceru ostavljena tu i tamo neka mogućnost da napiše ponešto, pa mu ja u skladu sa suvislošću iskorišćene šanse otpuštam i zavrćem uže kojim sam ga sapeo.

Realno, ljudi bi trebalo da pričaju samo kada imaju nešto da kažu; naskakanje na svaku temu je maltretman; to ti je kao da smo u pravoj kafani i da neko sada ide od stola do stola i oće sa svima da vodi razgovor i svude da ima glavnu reč.

Ali ja stvarno nemam nameru da se posvećujem isterivanje pravde i krivde, jer to em traži mnogo vremena i koncentracije, em nikuda ne vodi.

No, ajde da ponudim rešenje, nije neko, ali možda proradi.
Ako DESET učesnika ovde od onih koji imaju preko 1000 postova izglasa da se neki pojedinac banuje, ja ću da ga utulim u nanosekundi za sva vremena. Mislim da je to težak zahtev, ali ako se izakcijašite, eto mogućnosti. Ne znam, možda da smanjim na OSAM. Eto, taj model mi se čini prilično fer, da oni koji najviše učestvuju, imaju najveću moć odlučivanja. Ili, recimo, da učesnici koji imaju u zbiru 20000 postova mogu da odluče o privremenom ili trajnom banovanju, pa i gomila ovih sa po nekoliko stotina postova može da pridonese. Ili, recimo, bude javno glasanje za banovanje ili ne nekog pojedinca i sad svako ima određeni broj postova, pa se to zbraja i ukoliko prevaga za banovanjem napravi razliku od 10000 čovek je mrtav. Tako nekakva šema.

Nekako nece biti tako, Bobane, qronjo do mojega. Ako zabranis Che-a, yebao sam ti sve po spisku, pocecu od tetka kornjace, a zavrsiti sa tobom.

Vec sam to radio (sa svima vama), uradicu to jos jednom.  xremyb

_pulicer_

Paramecijum

radio si ti u svom bolesnom umišljaju svašta, ali u stvarnosti ništa; obična mrtvopuvalasta dosada, kao čir na dupetu, eto to si ti.

indie

ovo mi vec lici na svadju...

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

indie

sumnjas u moju percepciju
(stvarnosti)..?

Che2

vidim 6 (sest) cijenjenih diskutanata me stavilo satro na ignore... a svi do jednog odgovaraju na moje post-ove i log-uju se kao gosti da bi mogli da procitaj sta pise dr. che... komedija drugovi.      :)
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

tempo

Che2

Knez Janko

Kako smrde ove poturice!
Opažaš li ti štogod, Rogane?

Knez Rogan

Ka u zli čas, kneže, ne opažam!
Kad blizu njih sjedim u skupštinu,                                          1245
ja nos držim svagda u rukama;
da ne držim, bih se izbljuvao.
Pa sam s toga na kraj i uteka,
e blizu njih ne bih osvanuo.
Evo vidiš kako smo daleko,                                                  1250
i opeta ona teška vonja
od nekrsti ovde zaudara.

xjap

indie

stvarno si glup
kad ne vidis da te hm koristi
ko 'monetu za potkusurivanje' (il tako nesto sl.)
(al jeb'ga, 'prevareni muzevi to obicno saznaju poslednji'...:)

o cemu se, zapravo, radi;
posto on nije 1 normalan diskutant,
kad ga neko zajebe (>hm lupi nesto), npr. indie ili sta znam
vec neko kome NE SME da odgovori
ili ne zna kako da dâ kontru
trkne, nadje te, istrese se i vrati se iskuliran...

i to jeste (hm...) legitimno [upravo zbog toga sto si ti >bosnjacki levicar<
(citaj: terorista)] do momenta
kad kod nas (nemih posmatraca)
pocinje polako da izaziva
tzv. 'transfer neprijatnosti' (sto mu je i cilj!)

medjutim, posto smo mi 1 ± normalni diskutanti,
te smo prozreli tu njegovu igru, putem pp-a smo
dugo većali doneli 1-glasnu rezoluciju:
bež odavle!
.
.
.
.
.
p.s. šalim se, mali knj. opit
(a nemam de drugde...)
ja znam da ste vas dvoje 4 drugari
i zelim vam sve najlepse - do kraja zivota
vasih...
:)

Hate mail

A ja mislijo das ti presto pit?

indie

idi odmori,
spavaj ili nesto drugo radi
samo dalje od mojih
pogleda...

Hate mail

indie

ajde da sublimiramo
k'o ljudi:
'mir, mir, mir, nitko nije kriv...'
il ćemo drukče..?
:)

Hate mail

tempo

Quote from: indie on December 14, 2010, 05:02:27 PM
idi odmori,
spavaj ili nesto drugo radi
samo dalje od mojih
pogleda...

Vasko Popa

Pijanista

QuoteDrugovi jadi me lome
bol je u srcu mome

Sinan Sakic

tempo

Che2

drugovi, trolujete mi temu...     :)

nobody_

Quote from: tempo on December 21, 2010, 01:00:42 AM
e da, kurca mi se napusis, jebo ti pas mater u usta bar dva puta dnevno.

Name:    tempo
Position:    7k7
Date Registered:    October 21, 2010, 12:32:57 AM
Last Active:    Today at 01:32:40 AM
Ignored by:    2 members

(posle se mi, Srbi, pitamo sto nas svi svi svi yebu kao sanske koze???)  xremyb

_nobody_

E

Izvini INI a zasto si mene stavio sa vbo man i che ?

Che2

greskom te svrstao/la u elitno drustvo...      8-)

Che2

btw. da vam olaksam tzv. zivot drustvo: ne morate da se log out kada zelite da procitate komentare nas koje ste navodno "ignorisali"...   :roll: naime, postoji jedan dugmic hide / show na desnoj strani ekrana i tu mozete da procitate, a da izgleda kao da ste dosljedni u "ignorisanju". zao mi da vas gledam kako se patite... molim, i drugi put!     :mrgreen:

E

Quote from: Paramecijum on November 22, 2010, 12:58:14 AM
Ja ne razumem šta oćete od mene.
Che je nekulturan; ni Hate nije cvećka, ja sam mislio da smo prerasli te fore sa banovanjem neistomišljenika.

Čak je i Puliceru ostavljena tu i tamo neka mogućnost da napiše ponešto, pa mu ja u skladu sa suvislošću iskorišćene šanse otpuštam i zavrćem uže kojim sam ga sapeo.

Realno, ljudi bi trebalo da pričaju samo kada imaju nešto da kažu; naskakanje na svaku temu je maltretman; to ti je kao da smo u pravoj kafani i da neko sada ide od stola do stola i oće sa svima da vodi razgovor i svude da ima glavnu reč.

Ali ja stvarno nemam nameru da se posvećujem isterivanje pravde i krivde, jer to em traži mnogo vremena i koncentracije, em nikuda ne vodi.

No, ajde da ponudim rešenje, nije neko, ali možda proradi.
Ako DESET učesnika ovde od onih koji imaju preko 1000 postova izglasa da se neki pojedinac banuje, ja ću da ga utulim u nanosekundi za sva vremena. Mislim da je to težak zahtev, ali ako se izakcijašite, eto mogućnosti. Ne znam, možda da smanjim na OSAM. Eto, taj model mi se čini prilično fer, da oni koji najviše učestvuju, imaju najveću moć odlučivanja. Ili, recimo, da učesnici koji imaju u zbiru 20000 postova mogu da odluče o privremenom ili trajnom banovanju, pa i gomila ovih sa po nekoliko stotina postova može da pridonese. Ili, recimo, bude javno glasanje za banovanje ili ne nekog pojedinca i sad svako ima određeni broj postova, pa se to zbraja i ukoliko prevaga za banovanjem napravi razliku od 10000 čovek je mrtav. Tako nekakva šema.

Ok da se onda sracunamo

E

Ja dajem svojih 2082  postova  :)

E

Top 10 Boards

Hate mail      4128
slawen      3052
E              2083
Tromotorac      1982
Ivan_D      1673

ukupno 12918
ispravite me ukoliko jos neko od 10 clanova koji govece ignorisu smatra da je zasuzio ban

vasa "kurta"  :)

E

I mrtva sam ozbiljna.
Ili che ili ja na ovom forumu.

Che2

drugarice, tracis vrijeme... i slabo citas.     :)

slawen

Jeл' шаље ово на мејл обавештење кад добијеш ПП? И јел' може да се види и одговори без да човек залази овде? Хвала.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Che2

a zasto bi vas cijenjeni odvjetnice neko obavjestavao o bilo cemu kada vec duze vrijeme ne doprinosite nista ovom forumu?!      :idea:

p.s. mozes da podesis sam opciju da ti stizu e-mail obavjestenja o pp. molim i drugi put!     :)

E

24 sata od ovog trenutka
ko je da se che banuje  nek se javi

Che2

Quote from: E on January 11, 2011, 07:45:02 PM
I mrtva sam ozbiljna.
Ili che ili ja na ovom forumu.

drugarice milEva, ti si mnogo vise mrtva nego ozbiljna...     xrotaeye

tempo

Paramecijum

19606... još malo...

Che, mislim da ti je vreme za pozdravne reči ovde... praktično te niko ne voli i ne želi.

AFord

Pijanista

:|
Bijo je dobar covek i zivijo za fajt.

Paramecijum

Od svih najaktivnijih učesnika ovde jedino ga Ivan_D nije stavio na ignore, pa nešto mislim da njih dvojica mogu da razmene mejlove i da se na miru dopisuju bez smaranja nas ostalih...
Zapravo, nikad dosad nisam sreo ovakav slučaj da je pojedinac toliko neželjen i nepoželjan u nekoj sredini.

Jelence

Nisi sreo takav slucaj ili nemas fotografiju od tog slucaja?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Paramecijum

Jedina fotografija koju nemam a želim je tvoja...

Jelence

Oh, maco, nemoj tako javno...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Che2

kada sam toliko nepozeljan kod ove ekipe to mi jos dodje kao laskanje... a zasto sam toliko nepozeljan, to treba da razmislite vi drugovi.     :)

Hate mail

Hate mail
7k

Che2

batice, ovo nema veze sa tobom... para se nada da ce ona tupava milEva da ispuni obecanje... a na dr. che-ja se ljuti jer se ne interesuje za njene pp. ipak kapiram situaciju, niko nije ni rekao da je sve u zivotu fer... naprotiv.     :)

tempo

ne moras biti stoka do samog kraja, budi dostojanstven za promjenu. pozeli svima sve najbolje, izvini se ako si nekog nehoticno uvrijedio, izrazi svoje zadovoljstvo cinjenicom da si bio clan ovog uvazenog foruma, reci da ti je bila cast ukrstiti argumente u filozofskim i politickim raspravama sa tromotorcom, ivanom, hate mailom, zagorom, jelencetom, e, pijanistom i ostalima, nakloni se i cekaj da se zavjesa spusti.
jebi ga, ima neki red.

Tromotorac

Da ima osecaj za red, ne bi bio govanChe. Uticati na njega jeste kao rvanje sa tvorom - kako god, wrestling with a skunk only leaves you smelly and the skunk happy.

Tempo, jedino sto je moguce jeste da mi licno rekalibrisemo nasa ocekivanja od foruma.
The bums will always loose.

Paramecijum

Che2

mogli bi vi kolektivno da ga poduvate dr. che-ju: 2 balije, 2 madjara, matori glupson, tzv. aford i par seka persi... dostojanstveno.     xjap

AFord

Che bi trebalo da digne spomenik Paramecijumu.
Da nije njega i ocigledne fascinacije celim brojevima odavno bi bio zbrisan.

Che2

paramecijum mozda i podlegne vasim pritiscima sto jos uvijek ne znaci da mene stvarno treba ban-ovati. ponasam se mnogo korektnije nego dosta drugih na ovom forumu, a to sto se ne slazemo u misljenjima nije razlog za ban.