News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

gola i bosna

Started by tempo, November 16, 2010, 04:20:11 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Typische za sve srbolike tvorevine. Ako je glupo do bola - ocekuj da ce se desiti.

Naravno, sad treba pokrenuti office pool glede toga ciji ce auto odleteti u vazduh (te hoce li biti na radio-signal ili na toplotu, kao i na to hoce li postavljac znati na koju od ove dve fore se  "kolacic" koji su mu dali da podmetne pod neciji auto aktivira).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Che2

idioti retardirani... takve stvari u srbiji ne postoje.     xjap
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

Hate mail

Quote from: Che on November 16, 2010, 05:30:54 PM
idioti retardirani... takve stvari u srbiji ne postoje.     xjap

Jeste, jeste. Bosanac...

UTVRĐEN IDENTITET POGINULOG U PREKSINOĆNOJ EKSPLOZIJI U TREBEVIĆKOJ ULICI U BEOGRADU

Stradao Strahinja Rašeta

Rašeta je važio za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu, a dovođen je u vezu sa više ubistava

BEOGRAD - Strahinja Rašeta (23) stradao je u eksploziji bombe u Trebevićkoj ulici na Banovom brdu, saopštio je juče MUP.
Rašeta je preminuo juče ujutro od povreda zadobijenih u eksploziji prilikom postavljanja eksploziva ispod džipa ,,mercedes ml" subotičkih registarskih oznaka, vlasništvo Milana Mitića (48). ,,Mercedes" koji je eksplodirao bio je parkiran u blizini zgrade Policijske brigade u Trebevićkoj ulici.
Neposredno pre eksplozije Mitić je došao na Banovo brdo i udaljio se od automobila. Samo nekoliko minuta kasnije, pod njegov džip, koji je još uvek bio vruć, napadač je postavio bombu, tako što ju je, najverovatnije, zalepio na auspuh. Na njegovu žalost, do detonacije je došlo pre nego što je uspeo da umakne.
Bomba koja je postavljena, aktivira se toplotom i najčešće se stavlja pod hladne automobile. Napadač na Mitića izgleda nije znao da je vozilo neposredno pre toga bilo u pokretu i on je postavio bombu koja se od toplote odmah aktivirala.
Drago Jovanović, portparol Kliničkog centra Srbije izjavio je da je povređeni imao teške povrede glave.
- Ne znam kada je tačno umro. Imao je jako teške telesne povrede. Na licu mesta je reaniminiran i srce mu je vraćeno u život. Primio je tri litre krvi i jedna ruka mu je amputirana - rekao je Jovanović.
U saopštenju MUP-a se navodi da je protiv Rašete vođeno više postupaka za oružana razbojništva i ubistva.
Pored postupaka za pokušaje ubistva u Srbiji, policija ima saznanja da je on neposredni izvršilac više ubistava na teritoriji Republike Srbije i Bosne i Hercegovine.
Bio je član organizovane kriminalne grupe iz Šapca, koja je imala veze sa organizovanim kriminalnim grupama na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Dodaje se da policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih aspekata događaja, uključujući i utvrđivanje motiva za pokušaj ubistva Mitića, koji je takođe član organizovane kriminalne grupe iz Šapca, kao i na identifikaciji lica koja su u preksinoćnjem događaju pružali logistiku, sada pokojnom Strahinji Rašeti.

PREKO LEĐA GRAĐANA
,,Preksinoć se desilo podmetanje bombe u Beogradu od strane čoveka za kojim je raspisana poternica, koji je uhapšen, osuđen i predat zatvoru a oni su ga pustili. On je podmetnuo bombu i od posledica toga sam sebe ubio. Ne može policija nekoga da privede a da ga pripadnici drugih državnih organa puste na slobodu i da se sve prelomi preko leđa građana", rekao je juče ministar policije Ivica Dačić.
BOMBA ZA SAUČESNIKA?
Glas Srpske je objavio da su Borisa Govedaricu u ,,sačekuši" ispred tržnog centra ,,Tom" u Lukavici u avgustu prošle godine ubili Milan Mitić i Strahinja Rašeta iz Srbije.
- Darko Elez ponudio je izvesnom D. R. iz Loznice 30.000 evra za likvidaciju Đorđa Ždrala, koji je prihvatio, uzeo avans od pet do deset hiljada, a potom kao egzekutore angažovao Rašetu i Mitića. Kako se sve završilo neuspešno i kako nisu bili u prilici da likvidiraju Ždrala, promenjen je plan i izabrana druga meta, Boris Govedarica - rekao je ovaj izvor.
Boris Govedarica i ubijeni Vladimir-Vlatko Mačar bili su pripadnici kriminalnog klana kojim je upravljao Ždrale.
Mitiću se trenutno sudi pred Specijalnim sudom u Beogradu, zajedno sa Anesom Kurbegovićem, braćom Vesković i drugim kriminalcima. Ova grupa se tereti za pljačke pumpi u Gornjem Milanovcu, Paraćinu i Zrenjaninu, sportskih kladionica u Subotici, Pošte u Novom Sadu i za razbojništva u Austriji, Švajcarskoj i BiH.

Rašeta je rodom iz Klenka kod Šapca, a važio je za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu i plaćenog ubicu. NJegovo ime se dovodilo u vezu sa ubistvima Gorana Mijatovića Mite, vođe ,,bežanijskog klana" i Vojislava Jekića, bivšeg načelnika policije Loznice, koji je bio i svedok na suđenju optuženima za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.
Pored toga, u Bosni i Hercegovini se teretio za likvidaciju Borisa Govedarice u Lukavici, 24. avgusta 2007. godine. Rašeta se teretio da je 6. oktobra 2006. godine u Istočnom (srpskom) Sarajevu, po nalogu i za račun za sada nepoznatih lica pokušao da ubije Đorđa Ždrala iz ovog grada. Tom prilikom je ranjen u nogu.
Pretpostavlja se da mu je u izvršenju tih dela pomagao Milan Mitić zvani Srbin iz Subotice, ali još nema zvaničnih potvrda da je on vlasnik automobila ispod kojeg je Rašeta pokušao da postavi bombu.
Protiv njega šabačka policija je podnosila više krivičnih prijava zbog krađa i razbojništava, ali do sada nije pravosnažno osuđivan.
U aprilu prošle godine, u takozvanom Bloku solidarnosti u Šapcu, za sada nepoznati mladić pucao je i ranio ga u leđa. Iako je video napadača, Rašeta nije policiji rekao o kome je reč.
Rašeta je uhapšen krajem 27. juna u Beogradu, a pre toga sumnjalo se da je učestvovao u spektakularnoj pljački pošte u Splitu, iz koje je oteto dva miliona evra.
Rašeta je uhapšen i osuđen za neka od tih krivičnih dela, ali je pušten iz Okružnog zatvora u Novom Sadu ,,iz proceduralnih razloga", zbog čega je smenjen tadašnji upravnik zatvora a suspendovani radnik obezbeđenja i načelnica pravne službe.
Autor:
M. Jovanović

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-29-12-2008/stradao-strahinja-raseta

Pijanista

QuoteStrahinja Rašeta (23)

Ovaj je rodjen pre 1990-te. Kum mu je bio vizionar.

Che2

Hollywood Publicist Reportedly Killed in Beverly Hills Shooting, Car Crash

Published November 16, 2010

| FoxNews.com

*   Print
    *   Email
    *   Share
    *   Comments (0)
    *
    *   Text Size 

MyFoxLA.com

MyFoxLA.com

Police in California are searching for suspects who shot a woman five times before she crashed her Mercedes-Benz in a Beverly Hills neighborhood and died.

RadarOnline.com reports that Ronni Chasen, 64, a well-known Hollywood publicist, was shot multiple times before she crashed her vehicle into a light pole at around 12:30 a.m. Tuesday.

Police have not yet publicly identified the victim.

Lt. Tony Lee said Tuesday that it's unclear if the shooting was the result of a road rage encounter.

A police statement said the woman was shot several times in the chest at Sunset Boulevard and Whittier Drive. Her Mercedes E350 then crashed into a light pole.

The woman was pronounced dead at a hospital.

Police say they have no suspects and are asking the public's help in solving the killing.

nije moguce da i amerikanci imaju svog strahinju....

AFord

ma, da, sada kada smo popusili za evropsko prvenstvo ajde da se smejemo glupim bosancima.
bas su se primili ko budale. koga jos boli uvo za evropsko prvenstvo...
mislim koji seljoberi. nenormalno su smesni.

Che2

komentar nije bio za fudbal nego za debilnog tzv. komentatora. a i za tzv. "bosnjake", evo ti odlican primjer ovaj tzv. tempo: iskompleksirana bezlicna masa. ako me ne bude mrzjelo pronaci cu citat od mese selimovica koji je to vec davno odlicno opisao...

Hate mail

Che2

a ne hatemi, to nisam ja nego TZSAR putin u tzv. bolidu F1... on mi je aBsolutno fascinantan lik.    8-)

Hate mail

Aha.

A ti si apsolutno iskompleksirana bezlicna masa.

Che2

"iskompleksirana masa" je mnozina batice... a ja kao jedinka ne pripadam toj i takvoj masi ni u kakvom smislu, kao sto je vec opCepoznato.     8-)

Hate mail

Ti si masa sto kroz kanalizaciju talasa...

Che2

Tromotorac

The bums will always loose.

Che2

petobrzinac inteligenciJo...     xrotaeye

tempo

Quote from: Che on November 16, 2010, 08:52:38 PM
Beogradski Sindikat - Mi smo ta ekipa

mi smo ta ekipa....      8-)

je li ovo turkofolk remake Triumph des Willens, kratka verzija prilagodjena  tvom mentalnom uzrastu ili si samo euforican od efedrina?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

Nemoj ga bacas u taj rebus; imali smo to ranije pa nije shvatio.

Che2

drugovi, nebeski narod je predodredjen za pobjede... nazovite to kako zelite. uzgred, mir gefaellt sogennante "triumph des willens" sehr. blagodarim!    xjap

Hate mail

O, radilo se na baushteli...

Che2

typische baustelle batice...       8-)

Hate mail

Typische, indeed.

Ker ti je brat.