News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Elton Džon hoće da usvoji dečake

Started by Nocobdija, December 18, 2009, 01:42:18 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amans

We're lost, but we're making good time.

amans

Quote from: vbo man on December 18, 2009, 10:54:05 AM
QuoteNije ni tacno to sto cenite da ce detetu biti bolje
ako je u pederskoj ali burzujeskoj familiji nego u
nekoj skromnoj, postenoj.
Ja ovo nisam rekla. Samo sam konstatovala da je MOZDA Hate u pravu kad kaze da je to bolje nego ostati u Ukrainskom sirotishtu...bar po onome shto znamo o tim sirotishtima. Ovde po sirotishtima ( to svako malo izlazi sad za proshla vremena ) i onako zlostavljaju seksualno decu...

zasto Hate pretpostavljas da su sve siromasne porodice "skromne i postene"? Ukrajinska i ruska sirotista, koliko sam citala, zvuce kao deseti krug.

vbo man

QuoteA bome ni oni nisu sebi ucinili uslugu sa svojim gay paradama.
Ma kakvu uslugu...ne mogu da smislim te parade.Kaze oni se tako bore za svoja prava xuzi. Nek se za svoja prava bore na sudovima, preko raznih organizacija i sl. a ne da paradiraju golih dupeta. Mislim da i te filmove ili prave oni sami ( dakle onaj deo koji paradira) ili neko ko ih mnogo mrzi...
Na SBS koji je ozbiljnija TV ovde jedan dan gledam i to onako u rano veche emisiju o braku. I sad razne varijante, razvodi , svashta neshto a onda kazu " I ovo je zajednica/brak ( znachi dozvoljeno i pozeljno).I sad umesto da prikazu neki "normalan" par homoseksualaca koji zive u dugogodishnjoj vezi oni prikazuju dvojicu od kojih je jedan mator ( preko 50) a jedan mladji ( u 30-im).Prichaju oni kako su u dugoj vezi i kako su lepo funkcionisali dok ovaj stariji da prostite nije vishe mogao da jebe. E onda ovaj mladji kaze on je morao da nadje nekoga za sex a nije hteo da ostavi ovog matorog jer ga voli. Tu je on uveo u "brak" jednog mladjeg ( njegovih godina)>E sad ziveci tako utroje ovaj shto je tu radi sexa ubachen ( i ovaj drugi to ladno kaze " ja ga koristim za sex samo") u medjuvremenu se i on zaljubio u onog matorog. E sad da demonstriraju ljubav ispred TV kamera sede njih trojica na kauchu i prvo se oni mladi pochnu da zvalave a onda onaj za sex pochinje da se zvalavi sa matorim.
Pa mislim stvarno...i to u dokumentarnoj emisiji u vreme kad veca deca gledaju. Duboko su me razocharali a to mi je bio josh jedan dokaz da je sve otishlo u majchinu...
The light at the end of the tunnel is the train.

Ivan_D

Zanimljivo, ali irelevantno. Dve irelevantne populacije. Pocinioci: katolicki svestenici, zive u celibatu, sansa za zneuzivanje dece je automatski veca. Osim toga odrastaju i skoluju se u uglavnom muskom okruzenju, pa je sansa da se razviju homoseksualne sklonosti veca. Isto kao i po zatvorima; i slicno kao sto je pastir iz nekog udaljenog sela more likely da napadne ovcu nego recimo vodoinstalater iz Kragujevca.
Druga populacija: zrtve. Opet uglavnom decaci, jer ces po crkvama malo kad videti da devojcice zvone zvonima, i vrte se po casovima veronauke.

Dale tekst koji su brzo izgooglao je totalno irelevantan za ovu diskusiju.

Pokazi mi istrazivanje koje kaze da su u svakodnevnim okolnostima homoseksualci skloniji pedofiliji od heteroseksualaca.
If you dine with the devil bring a long spoon.

amans

Quote from: Jelence on December 18, 2009, 02:53:12 PM
Kako ti vidis gej parade, amans?

ma, meni ne smetaju, nek marsiraju koliko hoce, samo da znam unapred, da ih zaobidjem. Ne zanimaju me ni straight parade, pa sto bi ove?

Cini mi se da to rade samo da bi iritirali konzervativce--tj. da rade u korist svoje stete.

Jelence

Quote from: amans
Ali, ono sto me je malo dodirnulo (mene kao okorelu heteroseksualku  :twisted: ) je sto vidim da deckic usvaja manire gay osobe. Postaje veoma zenstven deckic. I bas mi zao. Nekako, ipak volim da su decaci decaci, a devojcice devojcice, i pored sve moje "prosvetljenosti".  8-)

Decak koji nema oca je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga.  :(
Deca uce kopiranjem sta odrasli rade. Decak se od negde 4-5 godine odvaja od mame i pocinje da sledi tatu u stopu, ne bi li "download-ovao" softver od njega kako biti muskarac. Zato je bilo kakvo musko u kuci esencijalno za razvoj decaka u muskarca.

Maloletni delikventi decaci u ENORMNO vecem broju su decaci bez oca - o odnosu na bilo koju drugu kombinaciju/kategoriju (samohrani otac, rasturena porodica, whatever). Razlog je jednostavan - ta su deca nesigurna u sebe i svoju muskost (ne u svog djoku! mada kao deo cele price mozda i njega) i onda se skupljlaju u grupe gde se osecaju sigurnijim. A grupe ko grupe, one su mahom up to no good.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Quote from: Ivan_D on December 18, 2009, 03:04:48 PM
Pokazi mi istrazivanje koje kaze da su u svakodnevnim okolnostima homoseksualci skloniji pedofiliji od heteroseksualaca.
Ово је глупо како год да га посматраш...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Nocobdija

Miskop i paramecijume, svako vaš slovce potpisujem, a ovima ostalima širokih savremenih pogleda na homeoseksualizam, od srca želim da im sinovi dovedu zetove, a ćerke snaje,neke divne ljude, pa neka onda na porodičnim ručkovima razmenjuju misli o vaspitanju dece.  :idea:

Pareski do

Quote from: slawen on December 18, 2009, 02:50:37 PM
Quote from: Pareski do on December 18, 2009, 02:46:43 PM
(Baltimore) A preliminary report ...

Сажми ово мало, брате, не бих да прескачем.

Подвукао сам кључно.

Елем, једино истраживање које сам нашао на тему корелације (присуства или не) између хомосексуалности и педофилије је унутрашњи извештај РКЦ у САД. Да тако нешто падне на памет неком психологу (а не би јер је цела психологија одавно скренула у друге воде) само би себи затворио врата у будућој каријери. Као да тражиш средства да би израчунао утицај астрономских фактора на глобално загревање, занемарујући све ђутуре људско испуштање карбон моноксида. Ја знам из прве руке, био млад и луд, па у Канади за семинарски из астрофизике убацио нешто о Миланковићевим циклусима и ископавањима на северном полу који потврђују његове процене о отапању уназад пар хиљада година. Професор (на чијим вратима од канцеларије су биле слике транзиције Буша у мајмуна) ми дао ђене-ђене оцену и постављао нека чудна питања на која сам сва одговорио.

Елем, у РКЦ су закључили да се више не силују деца ко што су некад, то је било ин 60-их и 70-их, већ 80-их почело да излази из моде (или се деца више не жале, можда им прија?) и да нема никакве везе с хомосексуалношћу свећеника, иако се диспропорционално више злоставља дечака него девојчица, од мушког свећенства додуше. Дакле они који су предлагали да се не примају хомићи у клир (предострожности ради) су у криву, закључује Бискупски савет САД.

Jelence

Quote from: amans on December 18, 2009, 03:11:05 PM
Quote from: Jelence on December 18, 2009, 02:53:12 PM
Kako ti vidis gej parade, amans?

ma, meni ne smetaju, nek marsiraju koliko hoce, samo da znam unapred, da ih zaobidjem. Ne zanimaju me ni straight parade, pa sto bi ove?

Cini mi se da to rade samo da bi iritirali konzervativce--tj. da rade u korist svoje stete.

Interesantan razgovor sam imala danas sa mojim detetom... Pubertet ga drma pa mi negativise po kuci non stop. Kaze on mama jel mogu nesto da ti pomognem (sutra je slava, spala sam s nogu). Ja kazem ajde razbacaj mi ove sudove iz masine. On kaze njiiaaa (njace kao magarac sto ce reci da nije zadovoljan onim sto je cuo). Ja kazem jel si hteo da mi pomognes sta sad nije u redu? Pa ne volim to da radim, trebace mi 100 godina da posklanjam. I tu mu ja postavim sledece pitanje: ako pretpostavimo da imas pozitivan komentar na posao koji treba da uradis, koji bi komentar to bio?

Kaze on, nemam ni jedan pozitivan komentar. Ja kazem znam, ni ne kazem da imas. Ali kad bi recimo imao, koji bi to komentar bio? Pa sto pre pocnem pre cu da zavrsim. Eto vidis. Koji jos? Cim zavrsim moci cu da citam knjigu.

E, tako cu sad i tebe amans da pitam: kada bi ti pao neki drugi razlog za gej paradu na pamet, koji bi to razlog bio?

Jelence

Quote from: slawen

A narocito iz ogledala   :mrgreen:  (PRC :|)

Paramecijum

gej paradu dopustiti, zatim skrenuti na Kalemegdan u lagume i tu zazidati...

Jelence

A sto ne i njih poslati za popovima?  :mrgreen:
Moze se u Dunav dosta njih nagurati. Ko te jos jedi da i njega udavimo?  :mrgreen:

slawen

Quote from: Jelence on December 18, 2009, 03:25:33 PM
Quote from: slawen

A narocito iz ogledala   :mrgreen:  (PRC :|)
Кретенушо, млатиш к'о пичка по самару о нечему о чему немаш ни најгрубљу представу.
И још тражиш "резултате истраживања" који би требало да оповргну твоје "мишљење".
Јебо те ко ти компјутер купио.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

amans

Quote from: Paramecijum on December 18, 2009, 03:36:45 PM

Para, ajd daj mi savet.

Radim sa jednim studentom (privatno) vec tri godinice dana. Sad mu je tridesetak, kao mojoj cerki. Elem, decko je zgodan, prezgodan, visok, lep, tanak...slang, plave okice, itd. Posto nema nikog svog u ovom gradu, ja mu dodjem kao druga mama. I savetujem ga, i grdim kad ne valja....

Decko ima problema sa devojkama. Svaka sa kojom se zabavlja ostavi ga posle dosta kratkog vremena i nikako ne moze da ostvari stalnu vezu. Sve budu sa njim i brzo pobegnu.

A zasto? Zato sto je gej. On to ne zna (bar nece sebi da prizna) i ne prihvata. Masta o devojci, o porodici, o buducem zivotu... A vidi se, po nacinu na koji se smeje, na koji hoda, kako drzi knjige pod miskom....ama sve vristi na njemu da je gej.

I sta ja da mu kazem? Cutim i saosecam sa njim kad mi se zali.

Je li i njega u lagume?

Moze savet i od miskap i Ivana_D. Sta decko da radi sa sobom?

baggio

Quote from: Nocobdija on December 18, 2009, 03:18:44 PM
Miskop i paramecijume, svako vaš slovce potpisujem, a ovima ostalima širokih savremenih pogleda na homeoseksualizam, od srca želim da im sinovi dovedu zetove, a ćerke snaje,neke divne ljude, pa neka onda na porodičnim ručkovima razmenjuju misli o vaspitanju dece.  :idea:

AMIN!
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pareski do

Quote from: amans on December 18, 2009, 05:00:58 PM
Quote from: Paramecijum on December 18, 2009, 03:36:45 PM
A zasto? Zato sto je gej. On to ne zna (bar nece sebi da prizna) i ne prihvata. Masta o devojci, o porodici, o buducem zivotu... A vidi se, po nacinu na koji se smeje, na koji hoda, kako drzi knjige pod miskom....ama sve vristi na njemu da je gej.

Дај га Елтону и мужу му да га усвоје... узму под своје

Pijanista

Baggio, ovaj Elton je cini mi se nas zet?

baggio

Quote from: Pijanista on December 18, 2009, 06:05:47 PM
Baggio, ovaj Elton je cini mi se nas zet?

Ufffffffffff,
zamisli pricu oko stola na Svetog Nikolu :mrgreen:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

Pa ja nisam kvalifikovan da savetujem. Niti mislim da ti mozes da utvrdis sa velikom dozom sigurnosti da je decko gay, ako on sam nije toga svestan.
Dalje, predpostavljam da se sve to ne desava u Crnoj Gori gde bi to zaista predstavljalo problem priznati sebi, a kamoli drugima; vec u nekoj normalnoj zemlji gde momak ne mora mnogo da se plasi svoje seksualne orijentacije.
Ja sam svoje seksualne orijentacije bio svestan jos sa 8 godina, kad sam poceo da masturbiram (najbolji drug imao ujaka koji je bio samo 6-7 godina stariji od nas, pa nam on pokazao   :mrgreen:. kad se nista nije desilo prvi put, posavetovao nas da mislimo na neku devojcicu, i took it a step further kad mi je posle par nedelja dosadilo da mastam o devojcicama iz razreda. mastao sam o uciteljici, maminim drugaricama, cak i mamama nekih drugova. Najvise sam voleo da idem u wc kod ovog jednog druga i mirisem brushalter njegove mame koji je viseo na vratima  :)).

Sumnjam da on sa 30 godine jos nije priznao sebi ko je i sta je.

Ne kazem da sigurno nije gay, mozda jeste, samo kazem da ti to ne mozes sa apsolutnom sigurnoscu da tvrdis. To sto ne moze da zadrzi devojke ili ostvari duze veze moze da znaci sto drugih stvari.

Na tvom mestu bih ga pitao da li je mozda gay. Sumnjam da takvo pitanje u normalnim zemljama moze nekog da uvredi. Mene sigurno ne bi uvredilo.

Sto se tice vas par homofoba ovde, samo doprinosite na svoj nacin imidzu koja vasa zemlja i vas narod imaju u svetu. Onda se ne cudite sto u Srbiji imate strasno malo turista (uprkos 600 Zagrepcana mesecno), sto do danas niste mogli nikuda da putujete, sto cete uci u EU posle Albanije i sto mnogi napredni narodi misle da ste divljaci.

Pijanista

D(z)avid

Amans, a mozda je decko samo feminiziran? Sto ne mora znaciti da je gej...

amans

miskop

Vas dva mamlaza ste trebali (morali) da odgledate
na TV ako ne drugacije da vidite te tragedije te
dece koja su masovno trtoguzena od strane tih
VASIH pedera pa onda da kenjate o nekakvim
slobodama i "slobodama".

Vidi Amans..

Ja ne znam odakle tebi ideja da ja mogu ovako
odavde da bilo koga od bilo cega lecim.
Svako svoju glavu nosi pa tako i taj tvoj mali a
i ti sama.

Ili da ti prevedem na Srpski :

Nadji ti njemu neku svoju drugaricu, neku jebozovnu
pa neka mu skida mrak....da vidimo dokle ce da
dotera..

baggio

Quote from: D(z)avid on December 18, 2009, 06:58:20 PM
.....a mozda je decko samo feminiziran? Sto ne mora znaciti da je gej...

Aha! :roll:
Malo morgen.

Ivan_D

Quote from: baggio on December 18, 2009, 08:12:32 PM

Malo morgen.

Volim u Srbalja sto imaju misljenje o svemu i svacemu i sto na osnovu vrlo oskudnih cinjenica mogu da donose definitivne zakljucke o stvarima o kojima skoro nista ne znaju.

baggio

Quote from: Ivan_D on December 18, 2009, 08:18:47 PM

Volim u Srbalja sto imaju misljenje o svemu i svacemu i sto na osnovu vrlo oskudnih cinjenica mogu da donose definitivne zakljucke o stvarima o kojima skoro nista ne znaju.

I ja volim kad neko donosi sud o nekome, o kome nema blage veze, niti ista zna o iskustvima istog.  :roll:

miskop

Ti dripcu imas info a Srbalji ih nemaju...stoko
talibanska..

Ona glupa.

D(z)avid

Malo morgen.

Pa, ne poznajes coveka, Amans ga poznaje...
Ako je neko feminiziran u gestikulaciji, prici, pokretima, ovom-onom, fakat ne mora da znaci da je odma' gej. Niti su svi gejevi feminizirani, s druge strane.

amans

Quote from: miskop on December 18, 2009, 07:36:02 PM
Vidi Amans..

Ja ne znam odakle tebi ideja da ja mogu ovako odavde da bilo koga od bilo cega lecim. Svako svoju glavu nosi pa tako i taj tvoj mali a i ti sama.

Ili da ti prevedem na Srpski :

Nadji ti njemu neku svoju drugaricu, neku jebozovnu pa neka mu skida mrak....da vidimo dokle ce da dotera..

ahaha miskop, pa trazila sam...cak sam se u neka davna vremena nadala da ce se dopasti mojoj kceri....ali, ona, kad se upoznala sa njim, samo je odmahnula glavom--nije bila zainteresovana ama ic (c kao cetka). Posle mi rece da su ona i njena joj drugarica zakljucile da je on malo "frufru"  :) Dolazio je on kod nas i na nekakve zurke i posela, rostiljijade, ali nece ga zensko pa to ti je  :(

amans

Quote from: D(z)avid on December 18, 2009, 08:51:29 PM

Malo morgen.

Pa, ne poznajes coveka, Amans ga poznaje...
Ako je neko feminiziran u gestikulaciji, prici, pokretima, ovom-onom, fakat ne mora da znaci da je odma' gej. Niti su svi gejevi feminizirani, s druge strane.

e, sad ga odvali Davide, samtako  :twisted:

D(z)avid

Dobro, nastavite samo da vjerujte u vase stereotipe...

amans

Quote from: Ivan_D on December 18, 2009, 06:29:02 PM

Pa ja nisam kvalifikovan da savetujem. Niti mislim da ti mozes da utvrdis sa velikom dozom sigurnosti da je decko gay, ako on sam nije toga svestan.
Dalje, predpostavljam da se sve to ne desava u Crnoj Gori gde bi to zaista predstavljalo problem priznati sebi, a kamoli drugima; vec u nekoj normalnoj zemlji gde momak ne mora mnogo da se plasi svoje seksualne orijentacije.
Ja sam svoje seksualne orijentacije bio svestan jos sa 8 godina, kad sam poceo da masturbiram (najbolji drug imao ujaka koji je bio samo 6-7 godina stariji od nas, pa nam on pokazao   :mrgreen:. kad se nista nije desilo prvi put, posavetovao nas da mislimo na neku devojcicu, i took it a step further kad mi je posle par nedelja dosadilo da mastam o devojcicama iz razreda. mastao sam o uciteljici, maminim drugaricama, cak i mamama nekih drugova. Najvise sam voleo da idem u wc kod ovog jednog druga i mirisem brushalter njegove mame koji je viseo na vratima  :)).

Sumnjam da on sa 30 godine jos nije priznao sebi ko je i sta je.

Ne kazem da sigurno nije gay, mozda jeste, samo kazem da ti to ne mozes sa apsolutnom sigurnoscu da tvrdis. To sto ne moze da zadrzi devojke ili ostvari duze veze moze da znaci sto drugih stvari.

Na tvom mestu bih ga pitao da li je mozda gay. Sumnjam da takvo pitanje u normalnim zemljama moze nekog da uvredi. Mene sigurno ne bi uvredilo.

Sto se tice vas par homofoba ovde, samo doprinosite na svoj nacin imidzu koja vasa zemlja i vas narod imaju u svetu. Onda se ne cudite sto u Srbiji imate strasno malo turista (uprkos 600 Zagrepcana mesecno), sto do danas niste mogli nikuda da putujete, sto cete uci u EU posle Albanije i sto mnogi napredni narodi misle da ste divljaci.

Ivane, ja mislim da on zna i da je svestan sta se kod njega dogadja. Nema sanse, ama apsolutno nema sanse, da mu u dzimu (gde ide redovno, svakodnevno) ne prilaze zaintersovani i popaljeni muski. Nema sanse!!!

Ali on NECE da bude gej. On NE ZELI da bude takav. On hoce da bude "normalan" i da ima "normalnu" porodicu, zenu, decu, blahblahblah.... Ja navijam za njega, ali mi ga je uzasno zao.

Necu mu ja nista govoriti. Sve on sam zna. I doci ce dan kad ce morati da se suoci sam sa sobom. I jako mi ga je zao jer ce to biti golgota svoje vrste za njega. On zeli da bude heteroseksualan, ali nije. I nema tu boga i nikakvi lagumi mu nece pomoci.

alan ford

barem polovina svih 'gejeva' nije feminizirano. Za sada svi parovi, kako heteroseksualni tako i homoseksualni, se zasnivaju na 'muskoj' i 'zenskoj' polovini.

Moj dobar drug je takav tip, imao je neke tu i tamo al' svi vrlo dobro znamo... Jedini savet je da nadje neku sa slicnim problemom pa da se 'nadju' i zive 'normalno' ako je to zivot kakav zeli.

mercedes

Eto ja imam na poslu jednog feminiziranog, on mi je najbolja drugarica :mrgreen:

Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

mercedes

Quote from: Ivan_D on December 18, 2009, 01:35:00 PM
Quote from: mercedes on December 18, 2009, 01:25:08 PM
Quote from: Ivan_D on December 18, 2009, 01:04:52 PM
Homoseksualizam nema veze sa pedofilijom. Ne postoji ni jedno istrazivanje koje je pokazalo da su homoseksualci skloniji pedofiliji nego heteroseksualci

kako nema veze sa pedofilijom pa vecina tih nesretnika (pokazala su razna istrazivanja) je bila u djetinjstvu iskoristena seksualno od odraslih ( i sta je onaj koji je kao "heteroseksualan" a bavi se u svojoj pedofiliji samo djecacima?

Kojih "nesrecnika"? Pedofila ili homoseksualaca? Mnogo pedofila je bilo zloupotrebljeno u detinjstvu, to je istina. Mnogo homoseksualaca ne. Ne vise nego heteroseksualaca, proporcionalno gledano.

I koji su to heteroseksualci koji svoju pedofiliju praktikuju iskljucivo sa decacima? Ne tvrdim da ih nema, ali tvrdim ti da su devojcice cesce zrtve pedofilije nego decaci. Sto je i logicno. Vecina pedofila (praktikujucih) su muskarci, vecina muskaraca su heteroseksualci, vecina zrtava su devojcice.
pa svi su nesrecnici obadvije grupe, a i krivi su dok se ne dokaze da nisu krivi.
Einstein said that: Imagination is more important than
knowledge.

taki

Miskop i paramecijume, svako vaš slovce potpisujem, a ovima ostalima širokih savremenih pogleda na homeoseksualizam, od srca želim da im sinovi dovedu zetove, a ćerke snaje,neke divne ljude, pa neka onda na porodičnim ručkovima razmenjuju misli o vaspitanju dece.  :idea:

Pazi sad, ja sam bila prilicno ravnodusna prema ovim temama, uglavnom sam neutralna prema tudjim spavacim sobama, javno ispoljavanje svoje seksualnosti ne volim ni u jednoj varijanti te nisam ni ljubitelj gej parada, ali sam postala mnogo angazovanija bas kad sam zamislila ovo o cemu ti pricas.

Proslo mi je kroz glavu ' sta ako mi sin sutra dovede decka?'. Naravno da to ne zelim, zelim im da ne vode nikakve teske bitke abiti homoseksualac nije lako, cak ni tamo gde su navodno prihvaceni, al' mi je cela slika uzburkala emocije. Moje dete je moje dete, kakve god seksualne orjentacije bilo, i ja ce ga podrzati, osim ako nekoga ne ugrozava. Kad sam to shvatila pomislila sam da su i ti neki ljudi koji zive oko mene i nose se sa svojom seksualnoscu necija deca, da pate, vole i zele kao i svi mi, i oziveli su, nisu mi vise na nivou 'statisticke greske od 7%'.

Zasto bi nam smetao bilo ko ko zivi svoj zivot i nikog ne ugrozava svojim bivstvovanjem? Samo zato sto voli osobe istog pola? Meni je to nedovoljno da bih nekog odbacila...

Nocobdija

Quote from: taki on December 18, 2009, 11:37:17 PM

Pazi sad, ja sam bila prilicno ravnodusna prema ovim temama, uglavnom sam neutralna prema tudjim spavacim sobama, javno ispoljavanje svoje seksualnosti ne volim ni u jednoj varijanti te nisam ni ljubitelj gej parada, ali sam postala mnogo angazovanija bas kad sam zamislila ovo o cemu ti pricas.

Proslo mi je kroz glavu ' sta ako mi sin sutra dovede decka?'. Naravno da to ne zelim, zelim im da ne vode nikakve teske bitke abiti homoseksualac nije lako, cak ni tamo gde su navodno prihvaceni, al' mi je cela slika uzburkala emocije. Moje dete je moje dete, kakve god seksualne orjentacije bilo, i ja ce ga podrzati, osim ako nekoga ne ugrozava. Kad sam to shvatila pomislila sam da su i ti neki ljudi koji zive oko mene i nose se sa svojom seksualnoscu necija deca, da pate, vole i zele kao i svi mi, i oziveli su, nisu mi vise na nivou 'statisticke greske od 7%'.

Zasto bi nam smetao bilo ko ko zivi svoj zivot i nikog ne ugrozava svojim bivstvovanjem? Samo zato sto voli osobe istog pola? Meni je to nedovoljno da bih nekog odbacila...
Kao prvo -nisam  mislio da kažem kako bi u toj varijanti ti ili bilo ko drugi treba da se odrekne svog deteta.
Drugo je pitanje koliko bi bila oduševljena da ti sin dovede zeta (ne dao Bog).
Treća je stvar ono što su pametni ljudi gore već rekli: neka svako trpa koga hoće ali nemoj da mi to nameće kao osnovni model, jer da je njegov tata trpao nekog dečka a ne njegovu kevu, ne bi bilo ni njega (izvinjavam se na ovolikoj eksplicitnosti).
Možemo to da zovemo bolesnim, nastranim, normalnim... kome bre kako drago, suština je da produžetka vrste i normalne zdrave porodice NEMA, ako jedan roditelj nije muškog a drugi ženskog pola. Ovo nije garant dobre porodice, ali je prvi, osnovni i jedini preduslov.

Ivane_D ne igraj se sa ozbiljnim stvarima (već si pisao kako si sjajan vozač) može da ti se vrati kao bumerang, ovo možda zvuči ko zna kako, ali je samo jedan krajnje dobronameran savet (šta da ti je recimo ujak bio malko drugačije orijenatacije, možda bi zamišljao dečake).
Ivane_D podseti me molim te kojoj ti to arijevskoj rasi pripadaš?

Jelence

Quote from: amans
Ivane, ja mislim da on zna i da je svestan sta se kod njega dogadja. Nema sanse, ama apsolutno nema sanse, da mu u dzimu (gde ide redovno, svakodnevno) ne prilaze zaintersovani i popaljeni muski. Nema sanse!!!

Ali on NECE da bude gej. On NE ZELI da bude takav. On hoce da bude "normalan" i da ima "normalnu" porodicu, zenu, decu, blahblahblah.... Ja navijam za njega, ali mi ga je uzasno zao.

Necu mu ja nista govoriti. Sve on sam zna. I doci ce dan kad ce morati da se suoci sam sa sobom. I jako mi ga je zao jer ce to biti golgota svoje vrste za njega. On zeli da bude heteroseksualan, ali nije. I nema tu boga i nikakvi lagumi mu nece pomoci.

Nece da bude peder? Bas me cudi, pa pederi imaju parade a hetero ih nemaju.

taki

Quote from: Nocobdija on December 19, 2009, 12:28:29 AM
Kao prvo -nisam  mislio da kažem kako bi u toj varijanti ti ili bilo ko drugi treba da se odrekne svog deteta.
Drugo je pitanje koliko bi bila oduševljena da ti sin dovede zeta (ne dao Bog).
Treća je stvar ono što su pametni ljudi gore već rekli: neka svako trpa koga hoće ali nemoj da mi to nameće kao osnovni model, jer da je njegov tata trpao nekog dečka a ne njegovu kevu, ne bi bilo ni njega (izvinjavam se na ovolikoj eksplicitnosti).
Možemo to da zovemo bolesnim, nastranim, normalnim... kome bre kako drago, suština je da produžetka vrste i normalne zdrave porodice NEMA, ako jedan roditelj nije muškog a drugi ženskog pola. Ovo nije garant dobre porodice, ali je prvi, osnovni i jedini preduslov.

Naravno da nisi, uopste tvoj komentar nisam shvatila licno, samo sam ti dala jednu drugu dimenziju koju ja ranije nisam videla.

Sto se usvajanja tice, ja sam klasicna majka-kvocka, tesko mi je da zamislim dete bez majke, bez zenskog principa. Samim tim mi je neprirodno da dva muskarca odgajaju dete kao nesto najnormalnije na svetu. Definitivno mi to zvuci veoma odbojno. A onda se opet setim kako posotje parovi koji ne mogu da imaju decu i svima je normalno da ih oni usvajaju iako im priroda nije omogucila da ih dobiju. Kad u taj kontekst stavim dva pristojna muskarca, koji imaju ljubavi i za sebe i za dete, ne vidim neku razliku. Al' opet mi ne ide, prosto mi nije prihvatljivo. Pa onda pomislim da li bi detetu bilo bolje u sirotistu, na Long Ajlendu, u Rumuniji, gde god, ili u porodici koja ga voli, makar bila sacinjena od dva oca, i sigurna sam da bi mu bilo bolje sa dva oca, naravno iskljucujem perverznjake kojih ima u svim populacijama. Al' opet mi ne ide i ne mogu da kazem 'da, ok je da homoseksualci usvajaju decu'.

Jelence

Quote from: taki

Ovo te taki svrstava u 7%, ali nekih drugih 7%. Otprilike toliko (mozda i manje) covecanstva (ne Srba nego covecanstva) je u stanju da posmatra tudj problem na ovakav nacin. Ostatak kaze "ono sta ja radim je normalno, sve ostalo je nenormalno" te stancuje i lepi etikete u tom fazonu.

Pogledaj miska, Paramecijuma... kazu "oni (pederi) nisu normalni". Sledeca stvar isto je logicna za takav sled razmisljanja: satri one koji su drugaciji od mene jer drugacije od mene je izvor nesigurnosti za mene. Sve dok su svi kao ja, svet je mirno i pitomo mesto, prema tome sta kosta da kosta, samo da su svi kao ja.

baggio

Quote from: taki on December 18, 2009, 11:37:17 PM

Taki,

naravno da ljudi bezuslovno vole svoju decu. Tako treba i da bude, ali to sto ti pominjes da oni nikoga ne ugrozavaju jednostavno nije tako. Na prostorima na kojima ja zivim homoseksulanost je odavno prihvacena, cak sta vise legalizovana.  No, poznata je stvar da se homici ne libe i ne prepoznaju nikakve granice.  Ne ulazim u to sta se kod njih dogadja privatno ( u njihovim spavacim sobama ), ali je fakat da oni vode kampanju  i da love na sve strane.  Ono sto je interesantno je da oni jednostavno u tome nemaju granice.  Da li su to slobodni ljudi njihove orijentacije, muskarci u braku ( ovo znam iz licnog iskustva...oblecu mi oko muza bez pardona, samo sto je moj muzic starog kova i bolje da ga se klone), i na kraju "regrutuju" klince.

U tome je cela fora.  
Tu se prica ili zavrsava,  ili nastavlja.  Kako god je ko shvati i prihvati.

Jelence

Cats Eye

Uhvatili ste se tih pedera, kao pijani za plot... :)

Elton John i njegov(a) zena/muz, sta god mu je, do sada su mogli da usvoje copor dece da su hteli. Narocito Elton.
Cak i pre 20-30 godina.
No, vec je to sada moderno. Hit. In. Kako da on zaostaje za jednom Madonom, Brandjelinom i ostalom holivudskom i inom "klasom".

C'mon ppl.

baggio

Quote from: Jelence on December 19, 2009, 12:56:24 AM
Kako mislis "regrutuju" klince??

Pa, lepo.
Vrbuju ih i to redovno.  
Ovo ti kazem jer sam prisutvovala seansama gde se klinci ispovedaju.  Za mene je to strasno.
Da sam roditelj te zbunjene dece, posizela bih, bas kao i ovi koje sam posmatrala i slusala. :roll:

Jelence

Mislis "uce ih" da budu pederi? U tom smislu?

Ili da se bore za njihovu stvar?

To mi nije jasno: da li ih uce da budu pederi ili da se bore za pedere.

baggio

Quote from: Jelence on December 19, 2009, 01:01:51 AM
Mislis "uce ih" da budu pederi? U tom smislu?

Ili da se bore za njihovu stvar?

To mi nije jasno: da li ih uce da budu pederi ili da se bore za pedere.

Moraces da me sacekas sa opsirinijim odgovorom.
Moram sada da begam, al' sha'nu cu ti. ;)

Pijanista

QuoteDa li su to slobodni ljudi njihove orijentacije, muskarci u braku ( ovo znam iz licnog iskustva...oblecu mi oko muza bez pardona, samo sto je moj muzic starog kova i bolje da ga se klone), i na kraju "regrutuju" klince.

Ovi skinuli fazon od Jehovinih svedoka.
nego Baggio, vreme da ti podmazes onu Winchesterku iz podruma  :lol: