ti si imbecil, Wize...
Vidi, od tebe niko normalan ne očekuje da kažeš nešto pametno, jer ti to jednostavno nisi u stanju. Od tebe se očekuje da lupetaš, ljudi se na Internet forumima zabavljaju čitajući tvoje gluposti, i to je OK. Ono što nije OK je kad počneš da širiš jeftinu državnu propagandu.
1700 velikih svetskih firmi gradi SVOJU zgradu na Novom Beogradu...
A 170.000 vanzemaljaca je već u podzemlju Beograda. Došli su iz druge galaksije jer su čuli da TI, tako pametan, živiš na planeti Zemlji i samo je pitanje dana kad će te izvikati za vođu.
jevreji su krenuli da kupuju zgrade i grade poslovne komplekse, a oni imaju informacije koje ti i ja nemamo.
Tj. ja ih nemam, ti, na neku foru, imaš informacije. Ako bi trebalo da pogađam, nekako bi putanja od narečenih Jevreja do tebe bila ovakva: Šaper -> Deda -> Paramecijum. Vaistinu, dakleM, info potiče od Jevreja, samo je pitanje koliko je istinit.
Neke stvari su u Beogradu džabe, imaš Ivane pušenje kurvi kod Plavog mosta za 500 dinara.
Zanimljivo je to kako si blizak nekim tipovima informacija, samo se pitam da li to znaš kao klijent ili kao makro?
Ja sam rekao 2015. godine.
Ista ta kamarila, čije nebuloze ponavljaš poput pokvarene ploče, pričala je 2000. da će se tako nešto desiti 2005, pa 2005. da će se desiti 2010, sad smo već stigli do 2015, a 2015. će, nema nikakve sumnje, pričati da će se narečeno čudo desiti 2020. Kome je dosadno neka malo Googla, već smo mi odavno ušli i u EU, ako je verovati "činjenicama" koje je ta tvoja družina širila u prošlosti.
Ništa Beogradu ne nedostaje što se sa milijardu evra ne može dobiti.
Imaš li ti predstavu koliko je milijardi evra spiskano u Beogradu od 2000? I šta se dobilo? Ali, eto, samo nam još ta jedna meleardica fali pa će Beograd da bidne k'o New York.
Vratite mi Dedu!