Lakse je kad se lupi etiketa.
Nema tu nikakvog etiketiranja. Za mene je onaj koji širi udbaške priče – udbaš. To se zove Okamova britva.
Parakurcijum i ti sporovodite ovde najprizemniji oblik DS propagande i ja nisam sisao veslo pa da verujem da od sebe pravite glupe avguste tek tako. Uostalom, nije tebi ni Sloba bio baš mnogo daleko od srca. Jedini period kad si ti bila protiv Slobe bio je onaj kad ti je muž bio mobilisan, onda te je njegova politika lično pogodila. Štaviše, mogao bih se kladiti da si glasala za njega, možda, čak, bila i članica SPS-a.
reagovala sam na jelencetovu racunicu, pa me Wizard potkacio da lazem
Wizard je bio samo malo ironičan. A ondaK si ti sama poslala linkove za PDF-ove kojima si dokazala da si zaista lagala. Za neke je to, možda, iznenađenje. Za mene nije, malo sam u životu sreo ljudi koji su, poput tebe, spremni da neprestano lažu a da ne trepnu. Još od famozne priče sa monteovom diskusijom ja sam potpuno načisto sa tim da je tvoja spremnost da smišljaš najperfidnije laži skoro neverovatna.
Uopšte, količina patoloških tipova u ovom društvancetu je uvek bila na nivoJu. Recimo, Sandman. Ja sam Monteu svašta rekao (čak sam i preterao u nekim stvarima, nisam bio ni sasvim korektan prema njemu), za to si opet ti kriva, ali svakako nisam imao nikakvog razloga da mu nešto pričam iza leđa. No, međutim... Sedim ja sa Sandmanom, on ispljuje Montea na pasja kola, a onda se pojavi na forumu i za sve ono što je
on rekao 'ladno
slaže da sam to ja rekao. Vaistinu, malo gde, sem u Parakurcijumovoj blizini, se može naći takva količina skotova.