News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Milorad Čavić

Started by Wiz, December 19, 2009, 02:09:03 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wiz

Evo, ovo vam je jedna od bezbrojnih slika onoga što sVrbija jeste, a ne ono što ovde trabunjaju plaćeni propagandisti (agitpropovci-naturščici, ni to ne znaju da rade). Čak je ova priča objavljena u Miško-Đilasovim novinama, i one su, dakle, svetlosnim godinama udaljen kvalitet u odnosu na budalaštine koje neki pokušavaju da prodaju na ovom forumu.

Čavić ispljuvao Plivački savez!

Pareski do

аферим

Da se smeni ministarka sporta
Milorad Čavić, u naletu iskrenosti, nije poštedeo ni ministarku omladine i sporta, Snežanu Samardžić Marković.
- Što se tiče ministarke omladine i sporta, smatram da je vreme da dovedemo nekoga ko stvarno ima veze sa sportom, čije ideje imaju logiku. Jako sam razočaran našim Savezom i Ministarstvom sporta. Ja ne znam dokle će ići tako. Strašno je što su ovi ljudi na tim položajima. Ministarka je izjavila da mi nismo sportska nacija, a sport je upravo naš najjači proizvod - iskren je momak rođen u Kaliforniji.

Jelence

On misli to mu je Amerika  :mrgreen:
Zutokljunac.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Quote from: Pareski do on December 19, 2009, 02:12:03 PM

Milorad Čavić, u naletu iskrenosti, nije poštedeo ni ministarku omladine i sporta, Snežanu Samardžić Marković.

Нашу вилу? (трибуте то управа фудбалског савеза тзв. Србије)
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pareski do

Како ми та жена иде на живце, не због тога што је из Г17

Wiz

Quote from: Jelence on December 19, 2009, 02:40:53 PM
On misli to mu je Amerika  :mrgreen:
Zutokljunac.

To je ta ista priča koju ja ovde pričam, pa me pljuju. Šta misliš, da ove iz Saveza pitaju kako je u Srbiji, šta bi rekli? Rekli bi da je supeeer, savršeno, nikad bolje, samo kreten neopevani može da tvrdi nešto drugo. Da, njima jeste super, kopaće zato i nogama i rukama da se ništa ne promeni. Ako se Čavić bude mnogo kočoperio, zgaziće ga negde auto. Jer, da se ne foliramo, oni su obični gangsteri.

Oni misle da je Čavić niko i ništa, tamo neki što lopata u bazenu. Malo ih jebu Čavićevi rezultati, jer on ima sreću da se bavi nečim gde se meri štopericom. Da je manje egzaktno, u roku odmah bi Čavića proglasili šarlatanom, neznalicom i luzerom.

Opet isto kao što mene proglašavaju kojekakve Bede i Parakurcijumi. A da sad stavimo na sto ko je šta uradio u životu, čak i bez štoperice bi se videlo da sam ja veća faca od Bede i Parakurcijuma đuture. Ali ne i u njihovom univerzumu, gde se, da bi se ljudi unizili i da bi im se naštetilo, barata izmišljenim biografaijama made in Udba i računa se kao veliki uspeh u životu kad sediš na fiktivnim radnim mestima kao Beda (u stvarnosti, običan bilmez i besposličar, koji bukvalno nikada ništa nije radio i koji ništa i ne zna da radi, ali za njih je Beda neka velika faca).

Jelence

Sve je to lepo, jedino imam primedbu sto mesas univerzume.
Ja bih rekla da su svi u pravu, i PSS i Cavic, i ti i drustvo iz coska. Svako u svom univerzumu.

Inace, cudi me da se palis na ovo sto je ovaj sa propelerom u dupetu kazao. Od reci, a pogotovu reci onih ljudi iza kojih stoji nekakvo delo, nekakvi uspesi, u Srbiji odavno nista nije bilo.

I nije ni cudo da se uskurcio bas mali rodjen na drugom mestu, u nekom drugom svetu. On je zaba bacena u kipucu vodu, ostali se polagacko kuvaju.

Wiz

Quote from: Jelence on December 19, 2009, 03:45:24 PM
Ja bih rekla da su svi u pravu, i PSS i Cavic, i ti i drustvo iz coska. Svako u svom univerzumu.

Da, da, da... Svi su u pravu u svom univerzumu. Samo što u mom univerzumu ima veću težinu to što kaže Čavić od nečega što kaže ta ministarka. A postoji i jedan univerzum koji se zove "logika". U tom univerzumu "meni je dobro u Srbiji" -> "svima, osim debilima, je dobro u Srbiji" jeste jedan veliki non sequitur i najebaću se svega po spisku svakome ko to pokuša da mi proda.

taki

Quote from: Wiz on December 19, 2009, 03:34:41 PM
Quote from: Jelence on December 19, 2009, 02:40:53 PM
On misli to mu je Amerika  :mrgreen:
Zutokljunac.

To je ta ista priča koju ja ovde pričam, pa me pljuju. Šta misliš, da ove iz Saveza pitaju kako je u Srbiji, šta bi rekli? Rekli bi da je supeeer, savršeno, nikad bolje, samo kreten neopevani može da tvrdi nešto drugo. Da, njima jeste super, kopaće zato i nogama i rukama da se ništa ne promeni. Ako se Čavić bude mnogo kočoperio, zgaziće ga negde auto. Jer, da se ne foliramo, oni su obični gangsteri.

Oni misle da je Čavić niko i ništa, tamo neki što lopata u bazenu. Malo ih jebu Čavićevi rezultati, jer on ima sreću da se bavi nečim gde se meri štopericom. Da je manje egzaktno, u roku odmah bi Čavića proglasili šarlatanom, neznalicom i luzerom.

Opet isto kao što mene proglašavaju kojekakve Bede i Parakurcijumi. A da sad stavimo na sto ko je šta uradio u životu, čak i bez štoperice bi se videlo da sam ja veća faca od Bede i Parakurcijuma đuture. Ali ne i u njihovom univerzumu, gde se, da bi se ljudi unizili i da bi im se naštetilo, barata izmišljenim biografaijama made in Udba i računa se kao veliki uspeh u životu kad sediš na fiktivnim radnim mestima kao Beda (u stvarnosti, običan bilmez i besposličar, koji bukvalno nikada ništa nije radio i koji ništa i ne zna da radi, ali za njih je Beda neka velika faca).

Nije li malo neskromno da vuces paralelu izmedju njega i sebe? :mrgreen:

A da je upravu, u prvu je... krajnje je vreme da na njeno mesto dodje neko iz DS :evil:

Wiz

Quote from: taki on December 19, 2009, 04:18:03 PM

U ovom ovde društvancetu – ne. U stvari, ti treba da se upiškiš od sreće kad god ti se obratim. Ej, razgovarala si sa Wizardom, jednog dana ćeš se unucima hvaliti time.

taki

Quote from: Wiz on December 19, 2009, 05:46:23 PM
Quote from: taki on December 19, 2009, 04:18:03 PM

U ovom ovde društvancetu – ne. U stvari, ti treba da se upiškiš od sreće kad god ti se obratim. Ej, razgovarala si sa Wizardom, jednog dana ćeš se unucima hvaliti time.

xjump

Hate mail

Rodjen u AmerikU a srce u SrbijU?
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Quote from: Wiz on December 19, 2009, 03:55:12 PM

Da, da, da... Svi su u pravu u svom univerzumu. Samo što u mom univerzumu ima veću težinu to što kaže Čavić od nečega što kaže ta ministarka. A postoji i jedan univerzum koji se zove "logika". U tom univerzumu "meni je dobro u Srbiji" -> "svima, osim debilima, je dobro u Srbiji" jeste jedan veliki non sequitur i najebaću se svega po spisku svakome ko to pokuša da mi proda.

Za coveka tvojih kapaciteta ovo je dosta neprijatno iznenadjenje da nisi ukapirao. Ako ti je za utehu: ne kapira ni Paramecijum. Taki kapira.

taki

Quote from: Jelence on December 20, 2009, 02:37:43 AM
Quote from: Wiz on December 19, 2009, 03:55:12 PM

Za coveka tvojih kapaciteta ovo je dosta neprijatno iznenadjenje da nisi ukapirao. Ako ti je za utehu: ne kapira ni Paramecijum. Taki kapira.

Omaklo mi se  :|