News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Nema brisanja naloga i postova

Started by Paramecijum, January 16, 2011, 10:07:12 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Paramecijum

Svima vama koji se u nekom trenutku nadurite i poželite da odete odavde moram reći da brisanja vaših naloga i postova neće biti; sve što ste postirali pripada zajednici 7k, a vaši nalozi će ostati kao lepa uspomena na trenutke kada ste voleli da budete ovde...
Svi smo odrasli (manje-više), odgovorni (manje-više) i razumni (manje-više) i nema razloga da se ponašamo kao histerične kokoši... Ko hoće da ode, neka samo prestane da dolazi, postuje i čita i to je to...

Che2

bez brige para, vratice se dolly bell... da sam znao koliku ce frku da napravi rekao bi joj vec odavno da je lepa, pametna i meni mnogo posebna. 'ebiga, covjek uci dok ke ziv...      :x   
Srbija - SampiJon Galaksije u Tenisu 2010!

nobody_

Nema, nema... A jeli, pravdoljubivi (manje-više) mojbane, gde si sakrio (ne)obrisanu tema "farma...", koju je moja malenkost postavila kratko pre odlazka u Linkoping?  Mozda si je napravio (mnogo više) nevidljivom? xrotaeye

(pojela qca, manje-više)   xdrinka

_nobody_

Pijanista

Linkoping, Linkoping.... Pinki je video Tita.

MalaKoala

Para,

ako ova opcija postoji, a trebalo bi, ja bih te zamolila da moj nalog obrises.
nisam pretplacena da gledam svakojake bljuvotine ovog Pijanog kretena.
Toliko.

Pijanista

Auuuu, samo sam hteo da se zenski deo kafane ne oseti zapostavljeno.....

Hate mail

:(

Pijanisto, stvarno si neverovatan.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Toza

Шта сте то засрали док ме није било?

matador

Kakav li je trip biti govedo kao ti?
Kursadzije su ostale uskracene za jedno grlo tvojim odlaskom iz zemlje.
U RL si sigurno manji od makovog zrna.

Pijanista

Pretpostavljam da ovo nije upuceno meni, posto sam u RL moralno-intelektualno-seksualna gromada

matador

Pijanista

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

matador

Dejzi, nije da te kritikujem ali dobre su ti subliminalne poruke.
Kako su postale ucestale u nedostatku reci kojima bi da izrazis ushicenje, nivo visih razreda osnovne skole zaista nekada deluje kao pravo osvezenje.
Zvonilo je.

matador

Quote from: Pijanista on January 10, 2016, 12:15:20 AM
Znam da mi zavidis, al jebiga

Mda, sta ces, na krovu si sveta, umakao sudbinskoj misiji recitovanja Azre kozama.
Drago mi je zbog tebe, grad je velik' a svetla jaka.

Pijanista

Ma uzivaj u zivotu, umesto da se istresas ovde

matador

Nema tu nikakvog istresanja, samo par vas treba postaviti na svoje mesto jer ste se mnogo razgoropadili.  :mrgreen:

Upravo tvoje frustracije koje delis sa drugarima ovde, izazivaju mucninu a evo pocele su i da teraju ljude sa foruma.
Nekada je to ocajan humor artikulisan kroz bizarne tekstove i klipove a nekada otuzno terciranje Toy Soldieru.
To sto si ti kursadzija zarobljen u telu imigranta, ne treba da opterecuje narod ovde.

Pijanista

Pitam se, koje frustracije, i ko je Toj Soldier?...

matador

Ovi sto stampaju su tu zbog tebe, ludo se zabavljaju i uzivaju u zivotu kroz humor za mediokritete koji ti nesebicno delis sa njima.  :lol:
Nije trebalo da odes trbuhom za kruhom, punio bi sale u otadzbini, dovoljno blizu zavicaja, dovoljno daleko od koza.

Pijanista

Ti bi seo u prvi red u sali gde bih ja nastupao. Priznaj, nije to sramota, ionako niko ne zna tvoj identitet. Ako krenem na turjenu po Balkanu, dacu ti besplatnu ulaznicu. Dve ti ne trebaju, nemas nikoga da povedes

Hate mail

Pijanista

Tebi cu od profita da kupim novu vijetnamku

matador

Quote from: Pijanista on January 11, 2016, 09:42:15 PM
Ti bi seo u prvi red u sali gde bih ja nastupao. Priznaj, nije to sramota, ionako niko ne zna tvoj identitet. Ako krenem na turjenu po Balkanu, dacu ti besplatnu ulaznicu. Dve ti ne trebaju, nemas nikoga da povedes

Jedino sto mogu da priznam je da mozda preterujem ako ometam projekat poligona za bolesnu zabavu i namensko trosenje vremena usamljenog lovca na celebrities, koji podrazumeva i par satelita jer bi bilo strasno da samo jedan covek pise i sam sebi odgovara.

Ako je to u pitanju, necu da ometam simultanu simbiozu  :mrgreen:

matador

Quote from: Pijanista on January 11, 2016, 09:42:15 PM
Dve ti ne trebaju, nemas nikoga da povedes

Vidis kako si omadjijan a to je odlika onih sa manjkom inteligencije (mada se to moglo zakljuciti i na osnovu "humora" kojim baratas).
Ovaj kvot se odnosi upravo na puppeteera koji baca par vas nesrecnika koji cinite njegov virtuelni harem.  :mrgreen:

I treba da rasterate sve pa da ostanete srecni kao svinje u blatu.  8-)
Onda streljajte migrante, smejte se i ponizavajte slabije od sebe sa sigurne udaljenosti, izivljavajte sve vase fantazije malenih bubasvaba, bacajte hidrogenske bombe do mile volje ali gledajte da ih skoncentrisete na kolevke koje su vas odljuljale, tu ste nenadjebivi.

Pijanista

matador

Quote from: Hate mail on January 11, 2016, 09:43:53 PM
Superhik casti.

Gde si bre, stari reziseru?  :mrgreen:
Ubaci jos neki lik u svoj film, tako se to radi.

Hate mail

matador

Quote from: Pijanista on January 11, 2016, 10:06:56 PM
^ Dick monologues.

Dobar si ti momak, drago mi je da nisi ostao u glibu, da si doziveo i ti nekome da kazes (sa sigurne distance) - Dick monologues.
Biberce, kotrljaj se kroz zivot i forum kako si sklepan, ne mozes iz svoje koze da pobegnes.  :lol:

Pijanista

Zaobidjji me ako ti idem na zivce, imas ignore opciju

matador

Quote from: Hate mail on January 11, 2016, 10:18:35 PM
Typische.

Nisi nam se skoro pohvalio sa nekim selfijem nakon onog neuspesnog hvatanja u kadar Hale Beri.
Ako ne zbog nas a ono zbog Panceva bi morao.

Hate mail

matador

Quote from: Pijanista on January 11, 2016, 10:24:34 PM
Zaobidjji me ako ti idem na zivce, imas ignore opciju

Ti i jos par satelita ste neizbezni faktor nestabilnosti ovog mesta.
Sve i da hocu, to je nemoguce.

matador

Quote from: Hate mail on January 11, 2016, 10:27:08 PM
Koji si ti debil...  :P

Mda, onelineri...
Istrosile su ti se baterije pred marionetama?
Ne sekiraj se, nista oni ne kapiraju, eno onaj nesrecnik (zirant) ti se obmotava oko nogu sa zeljom da ga pomilujes i kupis Playboy vilu u koju bi primao goste (njega) i rodjake neandertalce.  :mrgreen:

Pijanista

Ima li jos nekoga da ne razume ovog ovde, ili je u pravu kad kaze da sam glup?

Hate mail

Ja razumem da je opaljen. And with that, all bets are off...

Paramecijum

šta se uopšte događa ovde? Ko koga maltretira i zašto?
Ko mi sli da je maltretiran i zašto?

Pijanista

Matador me dira

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

indie

matadore, ne diraj mi ovog
procure mi in site
ispod praga...
(oluja neka traktkotrajna, kisa, vetar, al ipak...)
'на љуту рану - љуту траву..!'

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

matador

Quote from: indie on January 12, 2016, 05:18:46 PM
matadore, ne diraj mi ovog
procure mi in site
ispod praga...
(oluja neka traktkotrajna, kisa, vetar, al ipak...)

Dobro indie, to sto si slab na placpicke nece narusiti nas korektan odnos.