News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Mentalna zaostalost naših ljudi

Started by Paramecijum, January 17, 2011, 12:53:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy

Dvadeset godina sedi u skupštini. Malo mu je bilo. Sada se i bukvalno izležava.
(Mimi, 17. april 2011 16:13)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

Quote from: slawen on April 17, 2011, 03:31:02 PM
Е, стварно, а што ти штрајкачи глађу/жеђу по неком правилу сви леже?
Миссим, јел' има неко објашњење за тај феномен?
pa muci se zarad naroda pa da odmara.

nego citam kako su doktori u pripravnosti, pa su ga vozali do bolnice itd. Po meni to je jednako onim roditeljima sto posalju decu da putuju oko sveta pa kada dodje do stani-pani a oni krenu da kukumavce i prizivaju krstarice, vojske ove i one da spasavaju dete.
Tako i Tomu - sam pao sam se ubio - odrastao je covek pa ako bi da gladuje neka zna da od toga moze i da se nastrada. Ko placa te lekare, zar nemaju nista pametnije od toga da sede i cekaju Grobarada da pandrkne (a jos da hoce da pandrkne...)

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

Ne znam sta ce taj covek u bolnici. Rekao je da ide do kraja, to moze i na onoj stilskoj fotelji u Skupstini, ili kod sebe kuci. Sta ce mu bolnica ako je odlucio da istraje po ma koju cenu? Ocigledno nije, nego je u bolnici da bi produzio tu agoniju, i da bi verovatno na kraju mogao da kaze kako eto, lekari su intervenisali, nisu mogli da gledaju kako umire u mukama, da je bilo po njegovom, on bi nastavio do samoga kraja. Nije tako strajkovao gladju ma ni zbog cega, nego zbog pisljivih 30ak dana razlike izmedju izborima. Ovaj covek vredja intelienciju nacije.

(tatjana, 18. april 2011 10:02)

Hate mail

Ti ljudi vec vise od 20 godina primaju platu plus beneficije plus koriste goodwill samih pozicija koje obnasaju da bi se ugradjivali, dobijali ili namestali poslove i tome slicno. Toma, Vuk, you name it. WTF ljudi, zar nije dosta vise vaseg jadnog cirkusa? Ne znam, ne znam...

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Quote from: INI on April 18, 2011, 08:53:43 PM
Ne znam sta ce taj covek u bolnici. Rekao je da ide do kraja, to moze i na onoj stilskoj fotelji u Skupstini, ili kod sebe kuci. Sta ce mu bolnica ako je odlucio da istraje po ma koju cenu? Ocigledno nije, nego je u bolnici da bi produzio tu agoniju, i da bi verovatno na kraju mogao da kaze kako eto, lekari su intervenisali, nisu mogli da gledaju kako umire u mukama, da je bilo po njegovom, on bi nastavio do samoga kraja. Nije tako strajkovao gladju ma ni zbog cega, nego zbog pisljivih 30ak dana razlike izmedju izborima. Ovaj covek vredja intelienciju nacije.

(tatjana, 18. april 2011 10:02)

apsolutli, ziva bila tatjana   :|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Nikolić ima problema sa bubrezima
Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kaže da lider te stranke Tomislav Nikolić ima problema sa bubrezima, i da su mu doktori našli višak urina u krvi.

... pa komentari:

I moj deda je imao problema sa bubrezima, još osamdesetih, ali nije smarao celu državu sa tim problemom!
(Očistimo Srbiju zaједно:), 19. april 2011 23:46)

Moze li, molim Vas, bez ovako umetnickih i poetskih fotografija gospodina Gladijatora? Hvala!
(Ana Manjana, 19. april 2011 23:34)

Ama bacite tog cirkuzanta na infuziju jer cemo inace morati jos i bubreg da mu kupujemo od nasih para!
(CCC, 19. april 2011 23:10)

Ma sta mu je to sa ustima? U svakoj vesti to pise. Vec pocinje da zvuci kao neka misterija ili triler!
Ne mogu da docekam nastavak!!!!
(sasa, 19. april 2011 23:08)

Daisy

diskutanti sa ppp foruma se "malo" sprdali sa Fokus radio stanicom ...

http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=14866

Ekipa sa PPP-a se uključivala u program na Fokus radiju i javljala o neredima u Beškoj ...

PPP Vece

Tomo izdrži. Izbori što pre! Ceo Vaginovac je uz tebe!

slawen

Quote from: INI on April 20, 2011, 12:43:09 AM

Ma sta mu je to sa ustima? U svakoj vesti to pise. Vec pocinje da zvuci kao neka misterija ili triler!
Ne mogu da docekam nastavak!!!!
(sasa, 19. april 2011 23:08)

Осећа чудан укус у устима.... шатро.
К'о да први пут једе говна.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

jbt, ovaj Fokus radio trenutno emituje kineski radio international na srpskom

На конкурсу Републичке радиодифузне агенције Радио Фокус добио је једну од пет националних фреквенција у категорији радио-емитера. Власник је "Интерспид" Холдинг компанија А.Д. из Београда. Дозволе, издате 2006. године важе за наредних осам година.

Daisy