News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Pa dobro, bre, pička mu materina

Started by slawen, January 20, 2011, 03:35:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tromotorac

E stvarno Pareski ti ga bas pretera.
The bums will always loose.

slawen

Не разумем те непрестане покушаје да се атмосфера загади, ту потребу да се уместо пријатног разговора између нормалних људи који не мисле исто, најпримитиније вређа, пљује и смрди. Није тешко некога таквог ставити на ignore, али се бојим да то није решење.
Не знам, нисам паметан. Не желим да започињем нови циклус псовки, али не желим ни да ме било ко вређа, у лице или иза леђа.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Pareski do

Quote from: slawen on January 28, 2011, 03:32:55 PM
Не разумем те непрестане покушаје да се атмосфера загади, ту потребу да се уместо пријатног разговора између нормалних људи који не мисле исто, најпримитиније вређа, пљује и смрди.

Нисам приметио твоју гадљивост на увреде, пљување и смрад којих је изобиље на овом форуму, од којих је део долазио од тебе самог. Једном сатеран у ћоше из ког се не можеш извући а да не покажеш своје право лице заузимаш позицију лицемерног моралисте. Заправо си на тој теми о којој је реч (просечна плата у Србији, пуњење буџета ПДВ-ом) изнео више увредљивих, смрдљивих и пљувачких квалификација на мој рачун. То је само један од разлога зашто инсистирам на овоме.

QuoteНије тешко некога таквог ставити на ignore, али се бојим да то није решење.

Зашто би сада да ме игноришеш, новинар Дојче Велеа те већ заборавио и нема сензибилитет за виртуелне  кафанске разговоре? Шта каже мој шеф?

QuoteНе знам, нисам паметан.

Напротив, само покушаваш, како рече раније да се "вадиш на лудило". Примећујем да често пројектујеш, техника која невероватно пали у (српској) судници.

QuoteНе желим да започињем нови циклус псовки, али не желим ни да ме било ко вређа, у лице или иза леђа.

Све што сам написао је документовано на форуму с ког си покушавао да побегнеш брисањем налога. Нисам приметио да оспораваш то што пишем, заправо чиниш све могуће да би скренуо с теме, служиш се хумором, увредама, клеветама, претњама, жалопојкама. Ти си мене вређао, али ниси у лице. Уколико желиш могу и то да ти омогућим.