News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

napolju ima -100

Started by E, January 24, 2011, 06:20:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Pecanje je prava stvar. Jedna od najlepsih uspomena iz detinjstva.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Daisy

Quote from: INI on March 12, 2014, 03:45:29 PM
to izgleda opet severni pol sišao u Ontario... u Srbiji danas oko +15C... do vikenda ide na +20C

3 dana kasnije, prognoza ide do +23C

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

MattS says:
March 17, 2014 at 3:08 pm

I live in Wisconsin. All three of those forecasts suck.

Paul Westhaver says:
March 17, 2014 at 3:13 pm

I use oil to heat my house.

This year has been %#@&*1!!! expensive.

I finished insulating my basement this fall. $1,600.00. Based on what my neighbors have spent on energy, as a percentage over last year, I saved no money. The energy demand for my house was up about $1,600.00 this year.

Some neighbors have energy increases of 20-40% this year. I am at about 0% having insulated 163 feet of basement wall.

MattN says:
March 17, 2014 at 4:50 pm

I picked a hell of a time to move to the mountains of Virginia....

jakee308 says:
March 17, 2014 at 4:52 pm

I'm thinking of suing Al Gore et al for False Advertising and Fraud.

We were promised Global Warming and I was looking forward to living life a bit tropical instead of polar. I could've moved to Florida but NOOOOOO, I believed them when they said the Earth was getting warmer and would keep on getting warmer. More fool I.

Who do I apply to or where do I go to complain?

Joel O'Bryan says:
March 17, 2014 at 7:28 pm

I live in Tucson Arizona for a reason. This is it. I plan on riding my bike, and/or running some trails every day for the next 3 months. When the temps get too high I'll just swim in my 82F pool.

I suffered through 9 years in Boston getting PhD and Postdoc and 2 years in England 85-87 (no summers). Never again. Polar vortex? Ha! Drought? I already live in a desert adapted climate.

And the GIGO climate models say a warmer earth is a wetter earth. Bring it on.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Jebote.

http://detroit.cbslocal.com/2014/03/21/dozens-of-dead-dogs-uncovered-by-melting-snow-at-sprawling-detroit-park/

A o istom trosku i flashback: ovo me podseti u momentu na vreme od pre 22+ godine kada se isto tako neki sneg otapao pa pored puteva i nasih polozaja otkrio poginule zivotinje; skelete izgorelih svinja i goveda u miniranim stalama, ogromnu kravu koja je, lutajuci u sumi, poginula od udarca rakete VBR-a (i tako mrtva lezala uz ivicu 4-5m sirokog kratera), zatim tu odmah pored naseg usecenog puta za vozila i nekog magarca kojeg je "Praga" mesecima ranije sastavila u kuk itsl.

Hate mail

Pijanista

Koliko je to u dinarima?

E

Hate mail

6:20pm, 66F, humidity 20%.

Ahhhh.

Superhik

Krug mora da bude uredan, right?

:mrgreen:

Hate mail

Pravilno.

A jel' ima tamo da se kupe one cudnjikave solarne bastenske svetiljke sto se ubadaju u zemlju?  :mrgreen:

Superhik

PROM-1 look-alike?

Mirabella

Ja ne volim to pod konac (krug), mnogo je lepse (i prirodnije) sa belim radama posvuda.  :)  A i kuce voli.  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Promptno...

Blago tebi; meni i jutros radilo grejanje...

Superhik

Grejanje u aprilu...razvalila vas ova zima   :(

Mirche, bele rade ce da se pojave za cca 2 dana, pa ce opet da bude kao da je pao sneg :)

Nisu one problem, vec travuljina u kojoj rastu. Mora da se kosi na 15ak dana max, inace postaje...pa, zapusteno.

Hate mail

Ej, neopisivo. Ali ja iz vijetnamke obicno izlazim u ranom junu i bez ovakve zime. Doduse, iz one sasvim isprane i bez uloska.

Hate mail

Evo me kuci. Radi grejanje, naravno. Napolju ledeno, kisa a naduo se i vetar.

"Prelazim na zimski rezim kupanja", sto bi rekao moj cale...

MalaKoala

prelepa kuca, Hice  :)

baggio

Nemo' da mi kudite Kanadu. ;)  Kod mene se danas ocekuje +26C.
Ovoga jutra vozim na posao avenijom magnolija.  Milina bozija :)  Obozavam to drvo.  Problem nastaje onog momenta kada svi cvetovi opadnu.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

MalaKoala

magnojile najlepse mirisu u Nashville-u... :)

baggio

Quote from: MalaKoala on April 30, 2014, 04:33:25 PM

Moguce, ali ni  ovde kod mene nisu lose.  Ja imam 3 razlicite vrste u svom dvoristu, ali iskreno receno, nisam ni jednu osetila da mirise.  Ja jednostavno volim taj cvet.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

baggio

Hike,

ja volim tvog kucova. :)

MalaKoala

Quote from: baggio on April 30, 2014, 07:26:26 PM
Quote from: MalaKoala on April 30, 2014, 04:33:25 PM

Moguce, ali ni  ovde kod mene nisu lose.  Ja imam 3 razlicite vrste u svom dvoristu, ali iskreno receno, nisam ni jednu osetila da mirise.  Ja jednostavno volim taj cvet.
ma i ovde ih ima prilicno i slazem se sa tobom da je cvet divan, ali nisam osetila da nijedan tako jako mirise kao u Nash.
ne moras ni da priblizis nos da bi omirisala. tako jak miris.

verovatno ima veze i sa klimom. slabo tamo ima zime  :)

Hate mail

Potop ovde.

I 1°C ''real-feel''.

Hate mail

Oh, wait: it's 0°C "real-feel" now.

Pijanista

Superhik

Quote from: baggio on April 30, 2014, 07:27:46 PM
Hike,

ja volim tvog kucova. :)

xremyb

A da i ja raportiram -

BELGRADE,SERBIA
12°C
Patchy rain nearby
High: 20° - Low: 8°
54°F  |  Humidity:100%  | Cloud Cover: 0%
Pressure:1007  | Visibility: 10
Wind Speed: 2 Kmph  |  Wind Direction:NE

Nisam zadovoljan.

Hate mail

Pa "sto ne uzmes neki kalorifer?", sto bi rek'o pokojni slawen... :mrgreen:

Maksimalni potop je ovde. Gledam travnjak / garden ispod: ima jedno 10cm vode IZNAD trave a kisa jos pada (sad vec 2 dana a kazu i sutra ce ceo dan).

Ja ne znam sta smo mi Bogu skrivili da se ovako patimo sa vremenom. Oh, wait...

Jelence

Pokojni, pokojni... Licno sam ga sa'ranila vise puta  :mrgreen: Ako ga pitas nece da prizna   xrofl
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

baggio

'ajd' ne zbvajte. :cry:

MalaKoala

naredna dva dana LETO!!!

welcome leto!!  :mrgreen:
I've missed you!  xsmlove2

Hate mail

Danas; DANAS nas je vreme ispostovalo. Verovatno najbolji dan ove godine (cele; ne samo do sada). 78-80 F, 26-29% vlaga, suncano, vedro, sa belim pufnicama od oblaka koji stoje tu i tamo, ne mrdaju. A true Corona & bashtica day. Fuck yeah.

Jelence

Danas Corona, sutra AA.  xdrinka

Hate mail

Hate mail

30 C (86 F), 23% vlaznost vazduha.

Malo me brine 30 C; ne volim ja previse toplo...

baggio

A kod mene se u poslednjih pola sata smrcilo kao da je ponoc (ponedeljak, 12:30PM).  Krenula prvo neka koshava, a onda kisha kao nikad do sada. :(

Hate mail

Ah...

April-Like Chill to Spread From Boston to NYC, DC

Alex Sosnowski
By Alex Sosnowski, Expert Senior Meteorologist
May 27, 2014; 1:52 PM

Temperatures more appropriate for April will return to much of the Northeast during the middle of this week, following Memorial Day warmth.

A push of cool air is forecast to advance southward from eastern Canada and will reach New England on Tuesday, the upper mid-Atlantic during Wednesday and part of the southern mid-Atlantic by Thursday.

In the wake of the cool push, known as a back door front, temperatures will be slashed by 15 to 30 degrees F in many cases, when compared to their 80-degree-plus levels from Memorial Day.

http://www.accuweather.com/en/weather-news/chill-to-spread-from-boston-to-1/27622949

Jelence

Quote from: Hate mail on May 26, 2014, 02:17:27 AM
AA? AAA?

AA pa jos uz  xdrinka tebi nije dovoljan hint?

Hate mail

Ako je iz iskustva, I'm all ears...

Hate mail

Btw, jutros samo 13C...

Superhik

Eat my shorts, Tozo!

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Superhik

Quote from: Mirabella on June 05, 2014, 01:05:00 PM
Vec rodile?!  :)

Evo sad gledam na ovom topiku - 26. februara su bile u punom cvatu.

I sa dvorišnog drvceta, visine i prečnika krošnje 3x3 metra max, ubrao sam dobrih 20ak kila kajsijica.

Zadovoljan...

:|

MalaKoala

mmmmmmm njam njam!  :mrgreen:

Hate mail

Sad sam izasao iz voza a sedeo sam 2m od nekog hipstera koji je valjda i sam isao na posao, zverao je u iPhone a nosio je plavu majicu sa velikom stampanom kajsijom (sa peteljkom i dva zelena lista) na grudima. :)