News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

mamlazi

Started by tarana, November 26, 2009, 12:02:01 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarana

ratuju cipelama po skupštini.
pop lazic nišanila čomićku.
nem pojma jel potrefila.

iDemo

Quote from: tarana on November 26, 2009, 12:02:01 PM
ratuju cipelama po skupštini.
pop lazic nišanila čomićku.
nem pojma jel potrefila.
Jel' su stikle u pitanju ili ravne cipele??

Nocobdija

Da se izglasa zakon o izuvanju i zabrani unošenja kišobrana za vreme zasedanja  xtwak
pa kome nema "jak nos" neka se ne bavi politikom.

Deda

Živelo vekovno pvijateljstvo svrpskih vadikala i bvatskog ivačkog navoda!  :D xfrog

taki

Pareski do

Није, биће дисциплинована

tarana

a ovu je tesko promasiti...

Pareski do

слажем се, ценим да ће дисциплинска мера бити утолико већа

tarana

kaka je to riba bila ta comicka...
samouk sam zavrsio školu, al' na njene vezbe sam išo...

tarana

ah..pa ovo je bila predstava...
ova je naumila da zamane cipelom jos juche..
ne bi me chudilo da se  iduce nedelje pojavi i kaseta sa sexom pop laziceve il todorovica...

Ivan_D

A zasto si bas ti Tarana nasao da se sekiras oko priglupih poslanika Narodne skupstine? (ubio me bog ako im je prosecan IQ visi od 92-93).

Vojvodina ce ionako biti slobodna u sledecih 10 godina.

Nego je l' mozemo nekako da disable cirilicu na ovom forumu?

If you dine with the devil bring a long spoon.

tarana

ko kaze da se sikiram...
a glede slobode, vec cu se ja osloboditi kad i ako budem mislio da treba...
sta ti sad smeta cirilica?
mlogo si bre posto militantan..

Ivan_D

Oh, cirilica mi apsolutno nije nikad smetala dok krezuba zgadija nije izbacila latinicu iz Ustava Srbije.
Od tada mi strasno smeta.

Wiz

Quote from: Ivan_D on November 26, 2009, 05:02:37 PM
A zasto si bas ti Tarana nasao da se sekiras oko priglupih poslanika Narodne skupstine? (ubio me bog ako im je prosecan IQ visi od 92-93).

Teško da je viši od 50, ali nije to bitno. Ako pogledaš fotke poslanika na sajtu Skupštine Srbije videćeš da apsolutno nigde u Srbiji ne postoji toliko ružnih i nakaznih ljudi na jednom mestu. O čemu se radi? Sva je prilika da su po sredi mutanti. Ako se desi da iz stomaka nekog budžovana iskoči vođa, kao u Total Recall, ja se uopšte neću začuditi.

Hate mail

Srbijanska posla...

Vojvodina moja domovina!
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tarana

evo i ovi! preslikani...

QuoteNjU DELHI - Gradske vlasti Nju Delhija plaćale su 23.000 nepostojećih radnika, izdvajajući za njih više od 40 miliona dolara godišnje, ističe se u saopštenju koje je izdala kancelarija gradonačelnika indijske prestonice.
Ovaj neverovatni nesklad otkrio je sam gradonačelnik Nju Delhija Kanvar Sain kada je u avgustu uveo biometrički sistem radi kontrole dolazaka zaposlenih na posao.
Pokazalo se da od 127.094 radnika na platnom spisku grada zaista radi njih 104.241.
Sain je rekao da će gradske vlasti detaljno istražiti ovaj slučaj kako bi se ustanovilo pravo stanje kao i da će biti preduzete disciplinske kazne.

Nocobdija

Sutra obuva cokule 8)

Ivan_D

Quote from: tarana on November 27, 2009, 09:26:47 AM
evo i ovi! preslikani...

QuoteNjU DELHI - Gradske vlasti Nju Delhija plaćale su 23.000 nepostojećih radnika, izdvajajući za njih više od 40 miliona dolara godišnje, ističe se u saopštenju koje je izdala kancelarija gradonačelnika indijske prestonice.
Ovaj neverovatni nesklad otkrio je sam gradonačelnik Nju Delhija Kanvar Sain kada je u avgustu uveo biometrički sistem radi kontrole dolazaka zaposlenih na posao.
Pokazalo se da od 127.094 radnika na platnom spisku grada zaista radi njih 104.241.
Sain je rekao da će gradske vlasti detaljno istražiti ovaj slučaj kako bi se ustanovilo pravo stanje kao i da će biti preduzete disciplinske kazne.

U Holandiji ranih devedesetih bio neki Bosanac koji je imao dva pasosa na razlicita imena i uradi sebi lepo covek dve dozvole boravka, dve socijale, dva stana (u razlicitim gradovima) i sve lepo kao sto sleduje.
Onda jednog dana isao negde vozom, nije kupio kartu (valjda bila kratka destinacija, ne isplati se  :o) i uhvati ga kontrola. Trazili da plati kaznu, on glupan rekao da nema para. Trazili da vide ID, on glupan poceo s njima da se cenka i da se ubedjuje. Na sledecoj stanici pozvali policiju, odveli ga u stanicu, nasli mu oba identiteta i sve provalili.

Deda

Ivan_D

http://www.slobodnavojvodina.org/index.php?option=com_content&view=article&id=426:patike-za-kosovo-a-cipele-za-statut&catid=41:politika&Itemid=55

Patike za Kosovo - a cipele za Statut

Još nam ne izbledeše ironična sećanja na manifestaciju izliva patriotizma u mali mozak i kroz nove ''gilje''* (beogradski žargon za cipele) - Kosovo je Srbija! (NIKE mi!) - kad nas danas na to podseti republička poslanica SrBske Rudimentarne Stranke, Grdana (pa još) Pop - Lazić - bacivši se cipelom, u svojoj post-radikalno-menstrualnoj frustraciji, na predsednicu Skupštine, gospođu Gordanu Čomić - jer je dezavuisala, razotkrila - i to javno - golu laž na kojoj počiva Srpska Rudimentarna Stranka.

I ne, drage moje - ne vređam ovom prilikom Vas - žene u zreloj dobi; jer ovaj moj izraz post-radikalne-menstrualne frustracije ima jednu, sasvim drugu konotaciju - nevezanu za prirodne fiziološke procese kroz koje prolazi ljudski organizam.

Fascinantno je, međutim, jedno - koliko cipele imaju značaja u ispoljavanju nagomilanih frustracija kod ljudi rudimentarnog mentalnog (a i fizičkog) sklopa.

Njima, očigledno - kad ponestane civilizovanih argumenata - kojima su priučeni - ali koji nisu uhvatili svog stvarnog korena - najlakše se vratiti ''drvlju i kamenju'';  baš kao i u plemenskoj zajednici iz koje su ponikli - gde svaki fizički predmet ima dvostruku upotrebnu vrednost. Može da posluži, i kao tanjir (šolja, viljuška...kamoli nož) - ali i kao sredstvo napada (ili odbrane); već u zavisnosti od situacije.
Pa nije džabe Vojislav Šešelj pominjao kašike u funkciji klanja - kad je on odrastao i vaspitan u okvirima logorske vatre - oko koje se vrtelo sve; i kazan, i kolo, i sve druge plemenske funkcije. A kakav poglavica, takvo i pleme koje predvodi. Da su kojim slučajem u Americi - Radikali bi gotovo sigurno bili makar u srodstvu sa Crnim Nogama - ako ne neka njihova dalja rođačka frakcija. Mada, kad malo bolje razmislim - i ti Indijanci imaju neki kodeks i dostojanstvo - daleko od ovih balkanskih nazovi ''rođaka''; koji su ipak bliži onima iz početnih scena ''Odiseje 2001'' (znate ono kad onaj ''maljavi'' piči, prvo po koskama, a onda i po komšiluku oko zajedničkog izvora).
I tako, kažem, očigledno je da kod primitivaca - kao što su pripadnici Srpske Rudimentarne Stranke - cipele imaju dvostruku upotrebnu ulogu i vrednost. Prva je da ih žuljaju na nogama (''cipela bečka...'') - a druga - da im budu sredstvo u argumentaciji sa drugim ljudima.

"Pepeljuga"

I prosto se pitam - po kojim kriterijumima, recimo, Grdana Pop Lazić kupuje sebi cipele.
Prvo ih, verovatno, (teškom mukom) navlači na stopala - a onda ih - isto tako verovatno - odmerava i u rukama. Koliko su teške; da li se dobro hvataju; koliki im je domet?
To su sve, verovatno, vrlo bitni faktori pri odabiru obuće kod pripadnika Srpske Rudimentarne Stranke.
I naopako da je ovo 46-ta, recimo, godina - ko zna kako bi jadna Gordana Čomić prošla - jer su se onda nosile tzv. ''bakandze''. To je ono - znate - gore bivolja koža - dole drveni đon od bukve; a na vrhovima i na peti - gvozdeni blokeji.
I eto, već sad nekako zamišljam narodnog komesara, drugaricu Grdanu Lazić (onda je jahala onaj drugi deo prezimena u ime Kominterne) - u cokulama - bakandžama - sa blokejima na nogama - kako niz onu dorćolsku kaldrmu zvekeće - ko potkovan konj (pardon - kobila * (kojima se ovom prilikom iskreno izvinjavam zbog neumesnog poređenja sa plemenitim - i korisnim - stvorenjima kao što su one). Pa kako korača - a ono sve seva oko nje od varnica po kamenim oblutcima.
Ili je pak, ovim, za naše prostore, i više nego primitivnim činom želela da kopira iračkog novinara koji je, u frustraciji, cipelom (mada neuspešno) gađao bivšeg američkog predsednika, George Bush-a - jer se gađanje cipelom u islamskom svetu smatra jednim od vrhunaca uvrede? I, mada Srbija nije Irak - a Grdana Pop Lazić nije irački novinar - činjenica je da je Srbija bila gotovo 6 vekova pod tim istim istim ''otomanskim cipelarskim sistemom''; što, gledajući kroz prizmu ''prava prve bračne noći'' - rudimentarna krv ipak nije voda.
Ipak - ja mislim da je Grdana Pop Lazić ovim bacanjem cipela htela da dokaže kako u Radikalskim lažima - nisu kratke noge. I da su one tu - cirka 42-43.
Već u zavisnosti od radikalske parlamentarne predstavnice.
A kod Dragana Todorovića, Aleksandra Marti-novića (tako se to izgovara) - ili njihovih frakcionih drugara - Tome Nikolića - i pogotovo Aleksandra Vučića - i mnogo veće.
Njihove laži - zaista nemaju kratke noge.
One idu nekako - u srazmeri.

Pijanista

Ko pise ovakav tekst? Zar nema nesto bolje na tom vasem autonomaskom sajtu?

Hate mail

Neovisna Vojvodina Now!

Smrt, o smrt bosanskoj i crnogorskoj zgadiji koja bi iz tzv. Beograda da i dalje izvozi revolucije i udara cirilicne pecate gde I'm mesto nije.

Smrt srbijanskome primitivizmu i militarizmu!

Hate mail

Not that I'm too surprised...

http://www.pancevac.eu/index.php?module=section&issue_id=254&id=14

Gospođa Gordana Pop-Lazić je prvo u Skupštini pokazala da je prostakuša, a potom je u izjavi za novine dokazala da je i neznalica, što su dve osobine svojstvene nekim poslanicima Srpske radikalne stranke. Ona je, prema našem najuglednijem dnevniku, rekla: ,,Da li je neko pitao Vinstona Čerčila da li je narušio dostojanstvo Ujedinjenih nacija kada je 1956. bacio cipelu na Nikitu Hruščova?" Radikalska poslanica je ozbiljno pomešala lončiće. Prvo, ser Vinston Čerčil nije imao šta da traži 1956. u palati na Ist Riveru, jer je godinu dana ranije njegov kabinet podneo ostavku, a on otišao u političku penziju. Drugo, Nikitu Sergejeviča nije gađao cipelom ni Čerčil ni bilo ko drugi, već je nekoliko godina kasnije, u predvečerje kubanske krize, on njome lupao o govornicu u Skupštini Ujedinjenih nacija.

Mahanje Dragana Todorovića, šefa poslaničkog kluba radikala u Skupštini Srbije, cipelom gospođe PopLazić, i tvrdnja da će to biti drugi komad ove vrste obuće koji će ući u istoriju, potvrđuje onu narodnu: ,,Čega se pametni stide tim se oni drugi ponose". Njegova partijska koleginica može ući u istoriju samo ako radikali naruče njenu skulpturu koja će kao ,,Bacačica cipele" stati u red sa čuvenim Mironovim ,,Diskobolosom" ili, naški rečeno, bacačem diska.

* * *

:mrgreen:

Wiz

:!: :!: :!:

sVrbija!

Zemlja u kojoj je samo paramecijumima dobro. xuzi

Hate mail

Gle ovo:

Crna hronika
Poginuo na njivi od kašikare

Goran Veličković (1976) iz Kačareva poginuo je 1. decembra u 15.30 dok je radio traktorom na njivi.

Policija je utvrdila da je stradao kada je pokušao da skloni staru auto-gumu za koju je neko zakačio ručnu bombu kašikaru i podesio tako da eksplodira nakon podizanja gume. Kada je Goran to učinio, aktivirao je bombu i izazvao detonaciju. Povrede koje je zadobio bile su toliko teške da je stradao na licu mesta.
:arrow:

Ivan_D

Quote from: Hate mail on December 06, 2009, 05:13:11 AM
Ona je, prema našem najuglednijem dnevniku, rekla: ,,Da li je neko pitao Vinstona Čerčila da li je narušio dostojanstvo Ujedinjenih nacija kada je 1956. bacio cipelu na Nikitu Hruščova?"

Ovo, ako je istina, je toliko strasno da je meni neprijatno, a sedim ovde sam kod kuce. neverovatno. obicno se smejem srbijanskim primitivizmima i glupostima, ali ovo je i suvise tragicno da bih se smejao. strasno

Hate mail

Nova, pravoslavna istorija...

:mrgreen:

slawen

А који је то најугледнији дневник?
2?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Ja mislim da je (i) to sarkazam. Ima Srba u tzv. Srbiji kojima je ova i iznutra smesna pa si malo daju oduska.

Pijanista

Quote from: Hate mail on December 06, 2009, 05:13:11 AM
,,Da li je neko pitao Vinstona Čerčila da li je narušio dostojanstvo Ujedinjenih nacija kada je 1956. bacio cipelu na Nikitu Hruščova?"  :mrgreen:

Tyson: Hannibal had real guts. He rode elephants into Cartilage

Pijanista

P.S. Bese li ono Robert Dole hteo da se sastane sa Geteom?

tarana

a neki bi doveli mocarta umesto trubača...

Pijanista

Hate mail

Zasto se tamo fasciniraju tom stokom?

slawen

Читај код Капора, Књига жалби.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Sasvim fino sviraju, sta je problem? (ako izuzmemo da je ovo "Danke Russland" priredba, kao i da nije bas najjasnije zasto se mi to zahvaljujemo).

slawen

Због Ниш-боуна.

Jelence

Quote from: Pijanista
Sasvim fino sviraju, sta je problem?

I ja htedo da kazem. Mada ne volim nesto ruske pesme, to te zaroza ko nista u p materinu.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pijanista

Evo za vas Daun Ander, malo snega posto vam je vruce:

Uralskaya Ryabinushka

Jelence

Eh, slika. Daj neki sto pada.
A i ova kuka, dodje mi da se obesim.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked