Kao prvo da vas sve pozdravim. Prijatno ste me iznenadili, bio sam uveren da ce ovaj forum bez mene da se raspadne za nedelju dana. A vi ste pokazali zrelost i samostalnost. Kudos on that.
Kao drugo, Hate je nevidjen potpaljivac, ili kako na srpskom kazu
spinner. Nisam imao nameru da se (jos) vracam, ali onda mi je poslao ovaj link. Doduse i Pareski me je nesto pre pitao, a nisam znao o cemu se radi.
Cujes zaposlen. To je uvreda kao da recimo pre 30 godina kapetanu prve klase JNA od 50 godina, koji je 3 puta padao test za majora, kazes da mu je sin gay.
Hate je vrlo maliciozan i pokvaren. A i prevario me je za pare vise puta. Jos je hteo i Tanju da prevari, ali tu sam mu stao na put.
Elem idem sutra u Hrvatsku na odmor, do kraja meseca. Idem dakle na odmor tamo, ne da radim, ne na poslovni put, ne na neki sastanak - na odmor. Jer nisam zaposlen. A ljudi koji nisu zaposleni mogu da si priuste duge odmore. That's right. Ceo zivot je jedan dug odmor ako nisi zaposlen. Dobra vremena se odlikuji putovanjima, a losa, ako dodju, bastom sa patlidzanima i paradajzima negde u newly found domovini Ukrajini.
Speaking of domovina:

Superhice, ti si kao panonski mornar; nisi pogresio profesiju ali si pogresio zemlju. Ili tako nekako.
Jos jednom vas sve pozdravljam