News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Kad smo se ono kladili za koliko ce je dana ubiti...

Started by zagor te nej, March 08, 2011, 07:38:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagor te nej

"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

AFord

neki dan sam bas to rekao al ispadoh 'cinik'.
mala je slatka ali ima odvratne i lazne nokte.

zagor te nej

A Meksiko, jebiga. Adjust your expectations  :mrgreen:
Niels Bohr

Tromotorac

Slatke su dok su mlade, al' cim se udaju odma' se popune kao kace. Losa hrana.
The bums will always loose.

Hate mail

zagor te nej

Nema sredine...kao Engleskinje. kad valjaju, valjaju nevidjeno, kad je grobina, grobina je kakve nema.
Niels Bohr

Tromotorac

Quote from: zagor te nej on March 08, 2011, 08:38:43 PM
Nema sredine...kao Engleskinje. kad valjaju, valjaju nevidjeno, kad je grobina, grobina je kakve nema.

Otprilike isto kao i slovenska lepota :)

AFord

jedine zgodne engleskinje koje sam ja video su azijatkinje, induskinje, latino amerikanke i slicne. Ni jedna ciji je pradeda odande me nije dojmila.

Ivan_D

uh, nemate vi pojma. slovenska (tj. Ceska, Slovacka, evropski delovi Rusije i Ukrajina) lepota u zena je nenadmasna. Pariraju joj samo donekle skandinavske zemlje i Island.

Britanke su super ruzne kao celina.

Ovde, doduse blago karikirano stanje stvari:

http://www.jacatu.de/index.php?page=Thread&threadID=7850

If you dine with the devil bring a long spoon.

zagor te nej

Quote from: AFord on March 08, 2011, 08:53:57 PM

jedine zgodne engleskinje koje sam ja video su azijatkinje, induskinje, latino amerikanke i slicne. Ni jedna ciji je pradeda odande me nije dojmila.

Ja bas imam suprotno misljenje. De gustibus non  disputandum est.   ;)
Niels Bohr

zagor te nej

Samo kad se setim vecere u Citiju prosle godine..isao nesto poslom tamo, kad nervni slom nisam dobio kad sam upoznao uzivo sales girl koja mi pokriva firmu jendo godinu dana sad...11 out of 10.
Niels Bohr

Mirabella

Ovaj AF stvarno ima nesto protiv Engleskinja.  I sta fali novoj princezi?

Licno, tu slovensku lepotu ne volim.  Posebno onu ruske vrste.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Bila ovde jedne godine ona ruska teniserka, kako se zvase... Doslo mi da je pitam: "Posto sira?"...

zagor te nej

Nova princeza je riba i po. Malo da im ulepsa onaj grozni genetski kod. Muz joj ivec zgleda kao onaj njegov douchebag otac...
Niels Bohr

Ivan_D

Nova princeza je super lepa zena. Ne radi se o tome. Niko nije rekao da su 100 najlepsih Slovakinja lepse nego 100 najlepsih Engleskinja. Radi se o procentima. Kad uzmes randomly 100 Slovakinja sa ulice i 100 engleskinja, medju 100 Slovakinja ces naci daleko vise lepih zena nego medju 100 Engleskinja.
Jednostavno kao sto su 2+2=4.

Vase tvrdnje su tipa, kao npr. ja da vam sad kazem Kinezi su nizak narod u odnosu na Holandjane, a vi u glas da mi vicete "nije, eno onaj Kinez najvisi covek na svetu u Guenessovoj knjizi rekorda."

Uozbiljite se malo i ostavite pitanje lepota zena strucnjacima na forumu.

Tromotorac

Quote from: Mirabella on March 08, 2011, 09:08:16 PM

Licno, tu slovensku lepotu ne volim.  Posebno onu ruske vrste.

Ta lepota u Ruskinja ima jako hladan, detached/distant, dehumanizing tone. One su uz to veoma high maintenence i lenje.

Ivan_D

Quote from: Hate mail on March 08, 2011, 09:09:23 PM
Bila ovde jedne godine ona ruska teniserka, kako se zvase... Doslo mi da je pitam: "Posto sira?"...

dobro bosanac, od 100 poznatih teniserki u poslednjih 10 godina, koliko ih je bilo lepih? Sharapova, Ivanovic, ima jos neka?
Nema! Teniserke su po defaultu ruzne.

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 09:14:33 PM
Nova princeza je super lepa zena. Ne radi se o tome. Niko nije rekao da su 100 najlepsih Slovakinja lepse nego 100 najlepsih Engleskinja. Radi se o procentima. Kad uzmes randomly 100 Slovakinja sa ulice i 100 engleskinja, medju 100 Slovakinja ces naci daleko vise lepih zena nego medju 100 Engleskinja.
Jednostavno kao sto su 2+2=4.

Ivane, mislim da se radi o sledecoj tvrdnji: medju 20 engleskinja (ili uopste generic western zena) naci 10 solidnih, i 2 do 3 veoma lepe zene. Kod slovenskih, imaces 13 gabora, 2-3 djene-djene i 4-5 supermodels.

AFord

ja kada pricam o lepoti mislim na ono kada bi je sreo na ulici svakako u najmanju ruku bi je ispratio krajickom oka. Ova buduca princeza bi ladno prosla pored mene a ja je ne bi ni registrovao. Ili bi ali je se posle 10-ak sekundi ne bi ni setio. A kamoli kod kuce.

Jeste lepa ali nema ono nesto .... animalno :)

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 09:26:40 PM
Ivane, mislim da se radi o sledecoj tvrdnji: medju 20 engleskinja (ili uopste generic western zena) naci 10 solidnih, i 2 do 3 veoma lepe zene. Kod slovenskih, imaces 13 gabora, 2-3 djene-djene i 4-5 supermodels.

Nemoj sad da se vadis. Pogresio si, uvredio si me i sad jos pokusavas nekim cudnim tvrdnjama da se opravdas. Bolje cuti.

UK women for ya:   (ovo ja za preko 10 godina nisam nikad video ovde u CZ)

a ovo vidjam svakodnevno:

slawen

Све су жене лепе.
Срећан вам осми март.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 09:35:46 PM
Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 09:26:40 PM

Nemoj sad da se vadis. Pogresio si, uvredio si me i sad jos pokusavas nekim cudnim tvrdnjama da se opravdas. Bolje cuti.

Nesto se ne vide slike koje si postavio.

Nisam se nista vadio, ako pazljivo procitas moji originalni komentar uz Zagorevo opazanje meksikanki, i uporedis sa ovim sto sam dodao, videces da se nista ne izvlacim, vec da i dalje tvrdim kod slovenki kad su lepe, one su prekrasne, a kad nisu-nisu i da nema sredine.

Zasto bi se ti tako, open-minded forward thinking fella nasao uvredjenim, i to necim sto ja kazem? Eh, come on.   :D

Pijanista

QuoteIvane, mislim da se radi o sledecoj tvrdnji: medju 20 engleskinja (ili uopste generic western zena) naci 10 solidnih, i 2 do 3 veoma lepe zene. Kod slovenskih, imaces 13 gabora, 2-3 djene-djene i 4-5 supermodels.

Da saberemo:

Engleskinje:
10 solidnih - svaka po 1 poen
3 veoma lepe - po 2
Ukupno 16 poena

Slovenske:
13 gabora - po -1 poen
2 djene djene - po 0 poena
5 supermodela - po 3 poena
Ukupno 2 poena

tempo

Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 09:16:23 PM

dobro bosanac, od 100 poznatih teniserki u poslednjih 10 godina, koliko ih je bilo lepih? Sharapova, Ivanovic, ima jos neka?

tesko mi pada da protivrijecim strucnjaku, ali teniserke su dobre ribe, ako nista bar zadnjih desetak godina.

myskina, dokic, kournikova, lisicki, mirza, hingis, vaidisova, dementieva, kirilenko, hantuchova... ima ih... i sve slavenke
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Tromotorac

Pijanista

Koje dve sestre? A, mislis na onu dvojicu....
Stante malo ljudi, ajde da kacimo svoje slike, pa da prvo vidimo iz koje pozicije mi to sudimo.

tempo

Pijanista

Ko je ovaj Skotlandjanin sto pati od ginekomastije? Blazi oblik doduse.

tempo

Ivan_D

Quote from: Tromotorac on March 08, 2011, 09:43:33 PM
Zasto bi se ti tako, open-minded forward thinking fella nasao uvredjenim, i to necim sto ja kazem? Eh, come on.   :D

Salio sam se. Bosanac!    xrotaeye

Tromotorac

Vidim da me zajebavas.

Hajde sad postiraj slike nekih tvojih komsinica iz Karlovih Varyja.

Jelence

Quote from: AFord on March 08, 2011, 09:29:39 PM
Ova buduca princeza bi ladno prosla pored mene a ja je ne bi ni registrovao.

Hahahahahaha... Car si, majke mi  :!:
"Videli smo i bolje, karali smo i gore"  :D
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: Mirabella on March 08, 2011, 09:08:16 PM

Licno, tu slovensku lepotu ne volim.  Posebno onu ruske vrste.

hahahaha, pa kad nemas sta da im istreses medju zube...  :mrgreen:

Jelence

E, da, jos nesto: Ivane jeble te ove gore slike u vr' guzice. Sjebo si mi celu stranicu plavim zakrpama preko celog ekrana sa "ne postiraj moje slike po netu".

Fali jos samo "konju BRE jedan"  :mrgreen:

Ivan_D

aha, vidi stvarno. meni juce pokazivalo pravilno, sad vise ne. djubrad jedna sto nece da dele slike.

Ivan_D

Quote from: tempo on March 08, 2011, 10:01:32 PM
Quote from: Ivan_D on March 08, 2011, 09:16:23 PM

tesko mi pada da protivrijecim strucnjaku, ali teniserke su dobre ribe, ako nista bar zadnjih desetak godina.

myskina, dokic, kournikova, lisicki, mirza, hingis, vaidisova, dementieva, kirilenko, hantuchova... ima ih... i sve slavenke

Dobro, Bosanac, je l' ti ne znas da postoji vrlo jasna kvalitativna razlika izmedju "lepa je" i "j@bo bi' je"???

Ni manjeg sajta ni vise Bosanaca.

Tromotorac

Ti bas resio da se pravis Slovenac (a nisi, znamo te), i to na dvadesetogodisnjicu 9. marta 1991.?

Tromotorac

Quote from: Ivan_D on March 09, 2011, 03:02:39 PM
aha, vidi stvarno. meni juce pokazivalo pravilno, sad vise ne. djubrad jedna sto nece da dele slike.

Ja se polomio da otvorim makar jednu od tih slika, kad ono neke 2 cave iz Irske. Mislim bas...

I dalje cekam da postiras seke iz Karlovy Varija.

AFord

ja eto cekam tu zagorovu lepoticu (a engleskinju).

Hate mail

A 2007. sam se umalo na nekoj company function sudario sa Navratilovim...

Hate mail

AFord

dobro, nasi ukusi definitivno nisu isti. Sve su to lepe devojke ali daleko od neke 'padam u nesvest' lepote ili sexipila.
jedino bi dodao da je poslednja na tvom spisku thandie newton zapravo meleskinja (wikipedija kaze majka iz zimbabvea otac britanac). Ja sam rekao da sam video dosta zgodnih zena u Engleskoj ali ni jedna nije bila prava engleskinja.

Ivan_D

ovaj Zagor ne preza ni od cega. Postirao lepe (i retusirane) slike nelepih zena.

Ako bas hocete da vidite to malo lepih zena iz UK, page 3 je pravo mesto za to.

http://www.page3.com/girls_home.shtml