News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

..

Started by tempo, March 12, 2011, 11:02:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E

Nego jeste li vi gledali snimke kad krene ona voda i mulj? Tesko da bi tu ista moglo da ostane ok pa i da je od cigle i betona. Mozda bi poneka kuca i ostala cela , ali posle tolike vode i blata , to vise nije mesto za zivot.
Meni je mnogo zao Japanaca. A tako su oganizovani, dostojanstveni i kulturni cak i u ovakvom jednom haosu.

slawen

Ма фолирају за Дневник.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Brought to you by the wooden plank lobby!
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

E: koliko sam video na 200-300 slika, jedine strukture koje stoje u istom obliku tamo gde su i bile pre navale vode su od betona. Istina, zakrcene su nekakvim daskama...

Pijanista

Pa to je jasno, drvene kuce nisu za uragane i cunamije, ali imas  kuce po skandinaviji (i po Kanadi, tamo gde je u to doba bila naseljena) stare par vekova.

slawen

Quote from: Hate mail on March 16, 2011, 08:06:52 PM
E: koliko sam video na 200-300 slika, jedine strukture koje stoje u istom obliku tamo gde su i bile pre navale vode su od betona. Istina, zakrcene su nekakvim daskama...
Знаш кад би се онај чича спас'о после два дана вожње по океану да му је кућа била од бетона?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

You're so funny...

slawen

Особито сам расположен данас.
Да знаш само како је лепа....

Hate mail

Hate mail

Razmenjivacemo slicice jednom, kad se skrasis.

slawen

E

Quote from: Hate mail on March 16, 2011, 08:06:52 PM
Znam ali kao sto rekoh bez obzira sto su ostale citave nisu vise za zivot

Hate mail

Oh, well, surely you'd want to be inside of one of those if in that situation (bez obzira sto ne plove najbolje).

E

Quote from: Pijanista on March 17, 2011, 06:44:14 PM
Ontarijanci, pokajtesja:

http://www.cbc.ca/news/technology/story/2011/03/16/pickering-nuclear-leak.html

Jedanaesti dan postim ( prvih 7 je bilo na vodi). Ima jos jedno mesec dana do uskrsa , a do tada cu valjda da se pokajtesja za gresne misli, blud, razvrat i tako to  :oops:. Salim se.
Vest jeste zabrinjavajuca :(.