News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

(Jelencetova) Boginja

Started by Mirabella, March 29, 2011, 04:52:28 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Pa kako bih iz cenzurisane (ove sa sisama) mogao zakljuciti da je zena Asiatic?...

Think, Ivan, think!

Mada se secam da si mi obecao jos neke slike, to stoji.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Quote from: Ivan_D on April 13, 2011, 12:14:33 PM
Ali ocigledno devojka nije imala na sebi nit martinke nit vijetnamku pa se dalo ocekivati da ce covek to zaboraviti.

xrofl   xrofl   xrofl   xrofl   xrofl

Sta zna dete sta su dobre sise  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Quote from: Ivan_D on April 13, 2011, 11:41:51 AM
Uz blagoslov muza htela si reci?

Dalje, mislim da nisi dobro razumela E. "that is so wrong" se nije odnosilo na moje postiranje ovde, vec na cinjenicu da se fotografisanje uopste desilo  ;)

Mogu i tebe da slikam E, mozemo da se dogovorimo. Muz moze da prisustvuje ako obeca da nece smetati. Mene su zvali Ivan Leibovitz  xjap.
Sta ce ti bolja reference  xjap
:roll:

Ono su ti umetnicke Ivan Leibovitz fotografije isto toliko koliko sam i ja E Ivanjicki kad crtam detetu Chicha Glishu.
Hvala na nepristojnoj ponudi , ali neka ne treba. Moj muz vec odavno ima moje fotografije i umetnicke i one druge svojerucno slikane jos davnih devedesetih godina nasom starom minoltom  :mrgreen:

slawen

Quote from: E on April 16, 2011, 02:05:21 AM
moje fotografije i umetnicke i one druge svojerucno slikane jos davnih devedesetih godina nasom starom minoltom  :mrgreen:

Па.... шта чекаш? Дај да оценимо уметнички дојам.
Ако ти је непријатно, а ти стави оне трачице преко очију, као Иван Али.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Jedna je bas lepa , samo u zmuovom sakou i sa kravatom. I jos jedna nude u lotos polozaju, s ledja ( meditiram  :?:). Vrlo lepe fotografije :mrgreen:

slawen

Једна слика вреди к'о тисућу речи.
Две су још и боља идеја.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

... мада, ако треба да бирам..... ма, не могу док не видим.

E

Quote from: slawen on April 16, 2011, 03:02:13 PM
... мада, ако треба да бирам..... ма, не могу док не видим.
Ti zamisli :mrgreen:. Cemu ti sluzi masta?

E

Ok mozda vam postavim veceras , treba samo da ih nadjem. Odoh da spremam rucak  :lol:

slawen

Иди бре жено у першун, ја помислио да се под шифром "пекарка" кријеш ти обучена као Јагодинка Симоновић.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

E

Quote from: Ivan_D on April 13, 2011, 11:41:51 AM
Uz blagoslov muza htela si reci?

Dalje, mislim da nisi dobro razumela E. "that is so wrong" se nije odnosilo na moje postiranje ovde, vec na cinjenicu da se fotografisanje uopste desilo  ;)

Mogu i tebe da slikam E, mozemo da se dogovorimo. Muz moze da prisustvuje ako obeca da nece smetati. Mene su zvali Ivan Leibovitz  xjap.
Sta ce ti bolja reference  xjap
E da, samo da znas da sam te tuzila kod muza i da sam mu rekla da mi vise nisi drug, na sta se on slatko ismejao i rekao mi da se ti samo glupiras , a da se ja ponasam kao dete. Toliko.

Ivan_D

u redu je to, ali gde su slike?  :)  8-) :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Za neupucene ovde, sudbina je htela da sam se pre nesto vise od 20 godina par meseci intezivno druzio sa muzem od E. Dobar covek i veliki fotograf.    xjap
If you dine with the devil bring a long spoon.

E

bile tu juce, pa ko je video video , ko nije ko mu je kriv sto  ne prati fabulu radnje

slawen

E

Hate mail

Hate mail

...najvaznije je da ste se svi ispostovali.

E

A koji je sad pa tvoj problem u citavoj toj prici?

Hate mail

Nikakav bre. MenE milo zbog vas sviju.

E

Quote from: Hate mail on April 17, 2011, 10:22:45 PM
Nikakav bre. MenE milo zbog vas sviju.
You are so mean to me all the time !

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

E

Hate mail

E

Hate mail

E

E

Jelence

Quote from: INI on April 17, 2011, 04:31:04 PM

Hahahahaha... Ubode i' Corax u centar :)

Sas cetku  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Daisy