News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Dobro vece, ovo je dnevnik

Started by Mirabella, March 29, 2011, 05:10:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Nek odnesu Vladu Slijepcevica i Milu Stulu.

Tromotorac

Kako se bese zvao onaj cilager sa brkcicima sto je bio komentator?
The bums will always loose.

Ivan_D

Ja se secam Milica iz casina Slavija sa kraja '88 gde sam viseo cim sam napuno 18 godina. Nervozan je kockao. Dolazio tamo cesto i Dragan Nikolic koji je znao da psuje i da se nervira. I neka starija gospodja koju je moj otac prepoznao kao Lepu Lukic kad je jednom dosao po mene.

Inace, ne znam da li sam pricao, mene su (i ne samo mene) kao klinca od 15-16 godina pustali u one igraonice sa poker automatima bez problema. Niko to nije kontrolisao da li je neko punoletan ili ne. Svakojake likove je tamo covek mogao da sretne i svakojakih prica da se naslusa.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Tromotorac

The bums will always loose.

slawen

А Споменка (Јовић)?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

To ona sto je rekla na dnevniku "ovo malo sumadijsko selo pruzalo je snazan otpor dok ga nisu oslobodili"  ?
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Za nju se u mom selu pricalo daje Slobina ljubavnica.

slawen