News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Дресирало горилу

Started by slawen, December 25, 2009, 11:09:15 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

slawen

Јел' вид'о неко Тадића како говори мађарски? xrofl xrofl xrofl
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Очекујем да га дају сунетити за Курбан-бајрам.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pijanista

Za kurban bajram se kolje nekakav jarac.

slawen

Мислиш да ће Бота да га коље по Хасап технологији на РТС-у уживо?

slawen

Postoji li "Fijat automobili Srbija", kako to tvrdi današnja Politika?

Evo šta kaže APR: Fijat

Pareski do

Quote from: slawen on December 25, 2009, 11:09:15 AM
Јел' вид'о неко Тадића како говори мађарски? xrofl xrofl xrofl

Мерка бираче СВМ након редефинисања коалиције?

Deda

Jotovanje viška.  :shock:
Ipak, to je po pravopisu.
I Klajn tako piše.

slawen

Какво јотовање, коњу један, акроним је то.

Pareski do

Ivan_D

Назив:      FIJAT       xuss

wtf 
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Ти си погрешио авијон. :mrgreen:

Pijanista

Quote from: slawen on December 30, 2009, 04:05:33 PM

Pogresijo, a ne pogresio. Jotovanje manjka.

slawen

Quote from: Pijanista on December 30, 2009, 05:08:39 PM
Quote from: slawen on December 30, 2009, 04:05:33 PM
Pogresijo, a ne pogresio. Jotovanje manjka.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slawen

Још малко дас'јебемо (с) граматику:

Tadić se vakcinisao protiv novog gripa (наслов из "Блица")

Па иде слика:

Шта ту није у реду? 'Ајде, Деда, соколе...

Pijanista

Sta nije u redu? Verovatno nesto sa cime vesti advokati mogu da preokrenu proces u svoju korist. Na priemr, "Tadic se vakcinise.." Sadasnje vreme, jer mu je igla jos u ruci  :)

slawen

Није себе/се прописно оденуо.

Pijanista

Ceda ce sam da se vakcinise, ide mu od ruke. Bar tako kazu, da ne gresim dusu.

slawen

Ако има вакцина у праху....

Него..
Тражио сам по АПР-у, има, лепо написало FIAT
Али ми привукла пажњу ова фирма:

VLASTA-MEČKA

Jelence

Quote from: slawen
Ако има вакцина у праху....

Ima.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Deda

Quote from: slawen on December 30, 2009, 03:19:25 PM
Какво јотовање, коњу један, акроним је то.

Sami si konj.
Nisam ja pisao pravopis, ali na usluzi sam dežurnim glupanima, da im objasnim.
A ako napišem da TAKO piše kod Klajna, onda nema šta da džvanjkaš, tupsone.

Akronim je u originalu, ali mi odavno imamo svoju verziju.
Isto će ti reći svaki lingvista. Ne da se to meni nešto dopada, ali je tako kako jeste.
Naravno, ti znaš bolje, kao i svaki nadobudni fiškal, koji se u svojim glupavim dopisima razbija od velikih slova za svaki naglasak.

slawen

Глупане, јотовање је када стоји Ј иза Т, па прелази у Ћ.
Нижи разреди основне школе.
Али не оне Кумровачке.

slawen

Него, Деда, да те питам, ко сад кара ону Ружицу?

Deda

A sad si. kao, stručnjak za pravopis? A kad pišeš sudu "Ugovor"? Onda naprasno zaboraviš pravopis?  xyxy
Naravno da nije bukvalno jotovanje.
To je da i svaki pravnik-debil shvati.  :mrgreen:

slawen

Quote from: Deda on December 31, 2009, 10:26:23 AM

Naravno da nije bukvalno jotovanje.

Ма пусти сад "фигуративно" јотовање, ко кара ону Ружицу?
Миссим, жена држећа, а удовица, што да јој Партија (јесам ли овде лепо капитализовао?) не откупи од Јеле онај ђакузи, ако је дотле дошло да сте сви ви који сте са Зораном били на прс' у дупе затајили?

Deda

ne znam ni ko tebe kara, pa ne pravim pitanje.  8-)

slawen

Па чекај мало, нећемо сад да се вређамо, ја те лепо питам из најбољих намера, жао ми жене да се мучи, миссим оно, ваљда смо превазишли тај култ личности до савршенства избрушен на точку полтронства уз немерљиву помоћ вазелина....

alan ford

cekaj ovo sa Ruzicom je neukusno...
Ono sto se meni nije dopalo je da je Ruzica vrlo brzo, prakticno se lesh nije ni ohladio pocela da se slika po raznim prijemima, manifestacijama i slicnim desavanjima, uglavnom DS, i to sa ljudima koje je Zoran ili skrajnuo (kao Tadic recimo) ili ih je otvoreno ignorisao. Prosto nisam znao sta joj je to trebalo a onda sam procitao komentar negde u novinama bas sa tim u vezi kako je eto skoro primorana jer ima malu decu, od DSa zavisi i finansijski i verovatno materijalno i druge nema.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Quote from: alan ford
cekaj ovo sa Ruzicom je neukusno...
Ono sto se meni nije dopalo je da je Ruzica vrlo brzo, prakticno se lesh nije ni ohladio pocela da se slika po raznim prijemima, manifestacijama i slicnim desavanjima, uglavnom DS, i to sa ljudima koje je Zoran ili skrajnuo (kao Tadic recimo) ili ih je otvoreno ignorisao. Prosto nisam znao sta joj je to trebalo a onda sam procitao komentar negde u novinama bas sa tim u vezi kako je eto skoro primorana jer ima malu decu, od DSa zavisi i finansijski i verovatno materijalno i druge nema.

Naravno da je neukusno. Klasican sindrom muskog sovinistickog balkanjerosa: ako je on ne jebe mora da zna KO je onda jebe. Najvazniji podatak o zeni koju muskarci ovog tipa moraju da znaju je: ko to jebe.

Sto se Ruze tice - pusti, ne bili joj mi u kozi, sto se kaze. Mogu da mislim koji joj je strah uteran u kosti. Politika ova ili ona, ona je zena kojoj su ubili muza i ostala je sa dvoje male dece na politickoj vetrometini. Izi target.

Jelence

PS. Nisam luda da prodam djakuzi  xyxy

D(z)avid

Pa, dobro, mozda je htio da tim, onako ko u kafani u sitne sate, svede zavrsni racun ove ovdje gramaticke price, i mune Dedu nesto jace laktom jos jednom u Dedino (partijsko) Ahilovo rebro, mada je bezze, ali se desava, eto...  

slawen

Сад вам ни Ружица не ваља, зато што има потребе?
Јебе се у пичку?

Ствар је у томе да је Деди и ФиЈат свет, ако га је освештао партијски вођа. Има да погине за Ј.
Ружицин пупољак да не помињемо.
А сви смо ми помало Деад... упс, 'тедо рећи Деда.... шта Нова година учини од човека.

Deda

Ne lupaj, J je to zbog pisanja Politike.

Inače, i ti i Ford ste neukusni.

slawen

Да нам је прецедник прави Србин, доказао је јуче подношењем противтужбе спроћу последње државе рвата.
А није добио седмицу!

slawen

Овај је још бољи него што је био под Шешељом:  Извршни директор Грађанских иницијатива Миљенко Дерета у одлуци Владе Србије види још један покушај да се Хрватска подстакне на разговор о повлачењу тужбе.

Каква плејада кретена, просто невероватно.
Један подноси противтужбу иако нема никакве шансе, а други га правда да то ради да би смирио ствари....
Серблес Сербиа, моја дежела.

slawen

А прецедника Боту изгледа сјетују са разнијех страна:

Бивши министар спољних послова СРЈ Владислав Јовановић сматра, међутим, да се са противтужбом касни десет година и да је она требало да буде поднета још пре десет година када и хрватска тужба. ,,Требало је да са њима говоримо истим језиком који су они користили у разговору са нама, тим пре што имају велико историјско оптерећење које ми немамо, а то је онај стварни геноцид над Србима из Другог светског рата", сматра Јовановић.

Дерета и Јовановић сматрају да страх од реакција јавности на евентуално повлачење тужби није основан.

slawen

Само да домјетнем, ово плаво сам пресликао из режимске Политике.
Саће Деда да нам објасни како је све то суперинтелигентни план труста мазгова...

alan ford

Mi smo samo misevi. Deda se bavi krupnim problemima, ono debeli gleznjevi kod Hilari, jevrejski narkoman, i to. Samo big picture..

Deda

Pa pitaj Bujketa, šta mene daviš?   :o

Inače, nisam baš siguran da Dereta tako srčano brani državnu politiku (ne list Politika). Ili se nešto drastično promenilo jer je pre koju godinu on (cuzamen sa ostalim "biranim" NVO) potpisivao zahtev da nam se ponovo uvedu sankcije. Tada im se jedino suprotstavila Sonja Liht i tako navukla mržnju Pere L. i njegovog sajta (razvlačili je tamo u nastavcima, k'o Juliju Džons).

Deda

Quote from: alan ford on January 05, 2010, 05:54:25 PM
Mi smo samo misevi. Deda se bavi krupnim problemima, ono debeli gleznjevi kod Hilari, jevrejski narkoman, i to. Samo big picture..

Ne podmeći, bar ne tako providno (osim ako to namerno...).
Nigde nisam napisao da je neko "jevrejski narkoman". To je Hejtov domen (i domet).  :twisted:
Dobro si to zapazio za gležnjeve, ali sam je ja nazvao "debelnoga".
Znači, ovo je tvoje. Čestitam!  :|

Deda

Quote from: Deda on January 05, 2010, 06:03:33 PM
Quote from: alan ford on January 05, 2010, 05:54:25 PM

Ne podmeći, bar ne tako providno (osim ako to namerno...).
Nigde nisam napisao da je neko "jevrejski narkoman". To je Hejtov domen (i domet).  :twisted:
Dobro si to zapazio za gležnjeve, ali sam je ja nazvao "debelnoga".
Znači, ovo je tvoje. Čestitam!  :|

Uostalom, nisam ja kriv što se tvoja ljubimica, državna sekretarka najveće svetske sile, odlučila na tako jeftino pilićerenje i zloupotrebu svoje funkcije samo da bi omogućila protekciju svojim kućnim i stranačkim frendovima.  xnerd

alan ford

meni Hilari nikada nije bila na MILF listi tako da ne znam o cemu pricas.
i ne znam sta je to moje na cemu mi cestitas?!
nemoj da moram kao Ivan da ti saljem sajtove sa 'pravim' s(l)ikama

Deda

Quote from: alan ford on January 05, 2010, 06:34:16 PM
meni Hilari nikada nije bila na MILF listi tako da ne znam o cemu pricas.
i ne znam sta je to moje na cemu mi cestitas?!
nemoj da moram kao Ivan da ti saljem sajtove sa 'pravim' s(l)ikama

Ako ti je za ut(j)ehu, nisam ni pomislio da se pališ na nju, ponajmanje MILF.  :roll:
Čestitam što si joj pronašao ČLANKE, jer je kod mene bila (samo) "debelnoga".  :|

alan ford

Quote from: Deda on January 05, 2010, 06:45:53 PM
Čestitam što si joj pronašao ČLANKE, jer je kod mene bila (samo) "debelnoga".  :|

ipak je to moj secretary of the state, jebiga mora se a sto se mora nije tesko.
znas i sam...

Deda

alan ford

alan ford

da ne otvaram novu temu, plus mi se naslov dopao.

Dosao Johnny Depp u Srbiju da valjda otvori Kustin festival. Tadija organizovao prijem u to ime.
Missim zar predsednik nema pametnija posla? Cak ni u stranci?
Zar nemamo mi tzv.kraljevsku porodicu ili slicno levo smetalo za te smesne protokolarne (?!) stvari?  Da li su mu nudili srpski pasos?
Uzgred kako nije organizovao prijem za Tom Jonsa, ili ZZ Top? Propust ili isti nisu dovoljno popularni za predsednicki imidz?

slawen

Da li su mu nudili srpski pasos?

Учланили га у ДС?