News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

norac i ostali

Started by tempo, April 15, 2011, 09:31:07 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

u toku je izricanje presude tzv hrvatskim tzv generalima u hagu.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

norac- progon, deportacija, pljacka, razaranje, ubistvo, necovjecna djela, okrutno postupanje... 24 godine

tempo

čermak- oslobodjen svih optuzbi

tempo

markac- progon, deportacija, pljacka, razaranje, ubistva, necovjecna djela, okrutna postupanja..  18 godina

AFord

ako cermaka proglasise neduznim evo nama naseg Seselja zaista za neki dan...

slawen

На Јуроњузу је данашњи "no comment" митинг подршке њиним ђенерлима на Тргу Револуције, са EU - no, thank you транспаретима, док испод пичи кајрон за Анту.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

QuoteEU - no, thank you

U Holandiji pre par godina bio neki samit EU ili nesto, pod nazivom EURO TOP, a protivnici istog lepili plakate EU ROT OP istim fontom i dizajnom kao originalni plakati. (rot op = fuck off, na holandskom)   :)
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Krivima su proglašeni i trojica pokojnika: predsjednik Franjo Tuđman, ministar obrane Gojko Šušak i general Zvonimir Červenko

hahahaha

tempo

:|

e, da...
to mi je najbolji dio presude

Pijanista

Stizu i prve erekcije puchanstva sa trga bana Jelacica:

AFord

Quote from: Pijanista on April 15, 2011, 04:21:26 PM
Krivima su proglašeni i trojica pokojnika: predsjednik Franjo Tuđman, ministar obrane Gojko Šušak i general Zvonimir Červenko

lako ih je sada optuziti...

zagor te nej

Bas je antisrpski ovaj sud.
"Prediction is very difficult, especially of the future."
Niels Bohr

tempo

izvinjavam se pučanstvu, nije norac nego gotovina. isti kurac, ali eto, da ne bude zabune.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

tempo

motherfucking antisrbski sud..

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

pustili ih..

markaca i gotovinu

Hate mail

Fine signale salju za neki buduci, jos brutalniji rat sa pojacanim elementom osvete. Mozda to i zele.

tempo

mozda ubrizgavaju dozu dopamina u pucanstvo prigodom nastupajuceg primitka pod skute europejske civilizacije.

Ivan_D

A pazite sad ovu budalu. Ja bukvalno dobijem ospice svaki put kad ga vidim/cujem. Covek je stvarno uber-kreten. Nisam ni sasvim siguran da je vest istinita, ali ne bi me cudilo.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=16&nav_category=11&nav_id=660780

Jeremić:Neće znati šta ih je snašlo

Beograd -- Vuk Jeremić posle oslobađajuće presude Gotovini i Marčaku, poručio da više nema razloga da mišljenje o "haškoj pravdi" formuliše politički korektnim jezikom.

Predsednik GS UN je oštro reagovao na Tviteru i povezao ovaj slučaj sa zločinima na Kosovu.

"Neka prst na čelo stave oni koji su pristali da EULEX istražuje trgovinu organima na Kosovu. Zaključiće gospoda da smo ih sami sebi vadili", naveo je Jeremić i najavio da će "međunarodnim kriminalcima naneti štetu koju nisu očekivali da će im se desiti".

On je rekao i da će učiniti to "tako mu svega" i "da neće znati šta ih je snašlo".

"A sada treba biti pametan i potisnuti gorčinu. I zato više neću reći nijednu reč, jer ih pažljivo prate. Neću da im dam priliku da se spreme", naveo je Jeremić i reagujući na jedan "tvit" i odbacio tvrdnju da je on jedan od onih koji su pristali da istraga pripadne Euleksu.

tempo

nevezano za ovaj slucaj, i dacic je prvoklasna kretencina.

Ivan_D

To je relativno. Da je srbijanska vlada ceo universe i da nista drugo ne postoji, Dacic bi tamo bio najveci gospodin.

tempo

evo cujem na tv da je pokrenuta inicijativa da oslobodjeni generali izvedu pocetni udarac na  sledecoj kvalifikacionoj utakmici za svjecko prvenstvo............. protiv srbije.

Hate mail

Ljudi, ne budite sitne duse.

Tzv. Hrvati pisu prve stranice svoje povijesti, bukvalno unose na blanko papir prve dogadjaje, prve one neophodne nation-building, nation-forming i nation-maintaining iluzije slabackom koljackom rukom posle hiljada godina besmislene egzistencije.

tempo

hrvatima i drugim nasim narodima i narodnostima uvjek sve najbolje.

Ivan_D

Ja ne znam koja je to fora, kao Hrvati nemaju istoriju itd. Nije sva sreca u drzavnosti. Ja bih mnogo radije ziveo u Srbiji pod protektoratom austro-ugarske nego pod srpskom vlascu.

Hate mail

Naravno da nije ali njima izgleda jeste. Po cenu neverovatnih prljavstina. Go figure.

Pijanista

Sad ce Vuk da ih kara.....

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

"Dodao je kako je samo običan građanin zemlje u kojoj živi. Na pitanje da li je imao prijatelja među srbima u Haškom tribunalu, odgovorio je kratko da je prijateljstvo stvar koja se gradi te da su morali živjeti zajedno i živjeli u skladu s tim. "

Ivan_D

Ima na B92 opsirniji clanak:  http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=19&nav_category=167&nav_id=661344

Covek makar daje inteligentne odgovore. Mogu ovako na nevidjeno da dam 10:1 da ima jedno 20+ visi IQ od gen. Mladica. Kao sto hrvatska ministarka spoljnih poslova ima jedno 30+ visi IQ od Jeremica i tako dalje kroz ceo parlament i celu vladu. S izuzetkom (od ovih vidjenijih) ministra Dacica kojeg covek, ako nista, ne mora bas uvek da se stidi cim otvori usta.
Ne ozbiljno, Hrvati su, po raznim testovima, samo 1 IQ bod u proseku inteligentiji od Srba, ali dajem 10:1 da je ta razlika u parlamentu najmanje 20 bodova.

Sto se ovog Gotovine tice, nisam pratio njegov slucaj, ali verovatno nije sve kosher oko njegovog oslobadjanja, kad se covek i sam iznenadio i kad su dvojica od petoro sudija bili protiv.
Ali, na drugu stranu, covek je proveo u zatvoru/pritvoru isto koliko i jedna Biljana Plavsic. Nema pravde za zrtve nikad i nigde.

tempo

bivsi premijer sanader danas popio 10 godina.
trenutno sam u zg, pa sam u toku zbivanja  :mrgreen:

dan pada vukovara, povratak generala, presuda sanaderu, kavica u griču, frajle na spici (da vidis pičaka ivane... sve bolja od bolje).

Hate mail

Don't get carried away, buddy; das' ne bi shokir'o pri povratku u Anus Mundi.  :mrgreen:

Ivan_D

Quote from: tempo on November 20, 2012, 02:48:59 PM
bivsi premijer sanader danas popio 10 godina.
trenutno sam u zg, pa sam u toku zbivanja  :mrgreen:

dan pada vukovara, povratak generala, presuda sanaderu, kavica u griču, frajle na spici (da vidis pičaka ivane... sve bolja od bolje).

Ah, pokazo mi Dusan na index.hr nevidjene cupi, hteo sam da umrem. Ja sam njemu za uzvrat pokazao redtube.com. Hteo je da umre.

http://www.index.hr/gc/gc-top.aspx

Ova mi je omiljena:  http://www.index.hr/gc/profil/106/tamara-nikolic.aspx

2/3 tamo ih je iz Beograda.

Hate mail

The company is blocking those URLs. I wonder why...

tempo

tempo

Quote from: Hate mail on November 20, 2012, 03:22:11 PM
Don't get carried away, buddy; das' ne bi shokir'o pri povratku u Anus Mundi.  :mrgreen:

tezak je krst povratka u realnost.

tempo

Ivan_D

Ivica Racan umro?  :shock:

tempo

I dzon kenedi je ubiven
:mrgreen:

Pareski do

Quote from: zagor te nej on April 15, 2011, 05:12:01 PM
Bas je antisrpski ovaj sud.

Не заслужује чак ни назив суда.

Hate mail

"Zivot stakora je to, to je vrlo zlo, nema veze ali... i bolji su pali"

tempo

Jelence

I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

I sudija Falkone je ubiven sa tonu dinamita...

tempo

da ne ispadne da zajebavamo prijatelja, ivica racan je umro prije jedno 5, 6 godina

Pijanista

Hate mail