Ovako je to bilo. Spremam jutros deci dorucak i cekam 9 sati kada se ovde obicno sve otvara, kao na primer doktorske ordinacije, apoteke i tome slicno. Okrenem nasu doktorku kad ono javlja joj se masina i poruka da ne rade danas posto je Easter Monday

. Okrenem broj jedne walk in clinic u komsiluku, oni rade. Spakujem decu u kola, ono srednjO i ono malO , ono veliko otislO s devojkom u Toronto (nista me ne pitajte za to

), i pravac u kliniku. Tamo ona sto radi na recepciji kad sam usla pita : "How may I help you? " Kakvo pitanje!

Mislim se mozes da mi skuvas caj, kako da mi pomgnes? Nikako , uzmi moju karticu i ubaci podatke u kompjuter i reci sestri i lekaru da sam tu . Nisam joj naravno nista od ovoga rekla rekla samo sam joj dala karticu. U cekaonici jos troje ljudi i ona mene 'ladno pred njima pita zasto sam dosla.

OMG kao da sad to ima bilo kakve veze . Dobro rekoh joj da sam dosla zato sto sam bolesna i kasljem, a sta da sam recimo imala hemoroide

ili nesto slicno, trebalo bi svi u cekaonici da znaju da li me nesto boli ili s oprostenjem svrbi. To je bilo bezveze i ne svidja mi se, treba da promene praksu. Elem posle 5-6 minuta prozove me i ja udjem unutra , soba br 3. Klinika je nova, lepa , cista , sestra je tu bila u tren oka izmerila mi temperaturu, stavila onaj oxymetar na prst, bolje da nisam ni videla rezultat 86%. Tu me ufatio kasalj opet nikako da doudzem do vazduha. Uzeli mi bris grla koji je ubrzo se ispostavilo bio negativan. Dosla je i dotorka , poslusala mi pluca, pregledala grlo, usi , nos, a kad mi je stisnula sinuse meni su se iskolace oci ovako

. Aha u tom grmu lezi zec, dobro nije bas to rekla ali njena dijagnoza je da imam upalu sinusa i da sav ovaj nesnosan kasalj i bol su posledica te upale. Eeee i prepisa ona meni Zithromax , i pumpicu ( ventolin) posto mi je ova vec pri kraju . Taj zitromax je inace jak "moze konja da ubije" tako da se nadam da ce mi uskoro biti bolje. Ima samo 6 tableta , danas popijem dve a onda sledeca 4 dana po jednu, sto je za mee super jer obicno zaboravim dozu kad mi prepisu one na 8 ili aleko bilo 6 sati. Eto