News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Guest list

Started by slawen, April 27, 2011, 02:55:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

E

Worst hats at the royal wedding
4/30/2011
Samantha Wallad
Oh no she didn't!
The dress code at the royal wedding requires all female guests to wear hats to the ceremony. There were some spectacular head pieces, from Victoria Beckham's futuristic looking hat that matched her dress to Zara Phillips black slanted hat. However, there were some very questionable choices of headwear, particularly Princess Beatrice's, which has been named the worst hat of the bunch. The Philip Treacy bow inspired headpiece was too eccentric and is being extensively being mocked. There is page on Facebook, titled "Princess Beatrice's ridiculous Royal Wedding hat", which went up hours after the wedding, already has 84,000 fans and is still growing.

Princess Eugenie, Beatrice's sister, also made the worst hat list. Her feather inspired top-hat didn't complement the blue Vivienne Westwood outfit she had on. Chelsy Davy, who attended as Prince Harry's date, was criticized for her hat, which resembled a doily.

E

Quote from: Hate mail on April 29, 2011, 03:41:44 PM
Ah. Sad se setih smesnog momenta iz detinjstva.

Jednog poslepodneva, cale je dremao/spavao na kaucu u dnevnoj sobi, majka je nesto citala u fotelji ili gledala televizor koji je bio blago "on" a brat i ja smo se igrali na podu.

U neka doba, cale se okretao na kaucu i onako u snu ispao na patos. Potpuno zbunjen odmah je skocio na noge, cak stao u gard, i poceo nesto inkoherentno da vice. To je trajalo jedno 5 sekundi. Onda je stao, valjda se razbudio.

Mi smo ga gledali tih 5 i jedno 5 sekundi nakon sto je ucutao i onda se jedno pola sata tako snazno smejali da je verovatno i komsiluk takodje popadao sa kauca (plural).

Do danas se na to krivimo k'o ludi.

Mene ovo podseti na sliku iz mog detinjstva . Tata isto tako posle posla drema na sofi a ja mu pridjem i pokupim kosu sa cela , uvezem u moju gumicu za kosu  onako da lici na samuraja iz neke serije koja je u to vreme isla , mislim da se zvala Shogun , pa ga budim i teram da se pozdravljamo kao u seriji

ja njemu kazem :
"Koniciva Toranaga Sama"

a on meni
"Koniciva Andjin San"

I tako sam ga "maltretirala" i bilo mi je smesno.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Ko je bio iz Srbiji pozvan? Ovde iz Ceske cini mi se samo ambasador, mada nisam siguran.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Pa kako ko rodjaci plave krvi su pozvani. Ne mislis valjda da Vilijam & Kejt imaju Botu ili Tomu Grobara za prijatelja? Mada, mogo se covek tamo lepo najesti...
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

PS. Bas su mi slatke ove dve sestre. Buca je ocigledno na majku.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Ко кара ове Швеђанке?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Уууу, мамицу му ћелаву!
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

E

Ivan_D

Quote from: slawen on May 01, 2011, 09:07:15 AM
Ко кара ове Швеђанке?

Nesto izmedju?

Ivan_D

Zena inace u medjuvremenu umrla. Nice jinx work Slawen.

slawen

Стараћу се.
А ко је то умро?

Ivan_D

pa Svedjanka iz "Nesto izmedju". Umrla zena. Nemoj vise nikoga uzimati u usta, vidis da donosis nesrecu. Jinx-meister.

http://www.imdb.com/name/nm0179830/

Mirabella

Umrla pre vise od 4 godine.  Sta je sad tu slawen kriv?!
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Jaooo hvala vam vec godinama pokusavam da se setim kako se zove film. Nesto izmedju . Yes!

slawen

Боље звучи на енглеском :mrgreen:
И кажеш, умрла...

Ivan_D

Quote from: Mirabella on May 01, 2011, 08:28:48 PM
Umrla pre vise od 4 godine.  Sta je sad tu slawen kriv?!

Slawen je kiss of death.

Ma ne kazem da je direktno kriv, ali malo je cudno, tj. malo je prevelika koencidencija, on je pomenu a ispostavi se odjednom da je ona mrtva.

AFord

Moj favorit je Pipa.
Da ne kazem da je tako snazno hrupila u ...

Mirabella

Sad ce nebo da nam se srusi na glavu.  Alanu se svidja Engleskinja (a da nije glumica ili model).
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Te glumice i modeli su tako snazno hrupili (hrupile?)...

Daisy

Quote from: Hate mail on June 17, 2011, 12:48:32 AM
Te glumice i modeli su tako snazno hrupili (hrupile?)...

Hrupilo, hrupili, hrupile ... je tako snažno hrupilo na 7k  :lol:

Quote from: Hate mail on February 13, 2011, 01:25:08 AM
Stepenice su tako snazno hrupile u zivote tzv. Srba ...

Quote from: Hate mail on February 18, 2011, 06:39:28 PM
to jebeno grejanje je tako snazno hrupilo u zivote tzv. Srba ...

Quote from: Hate mail on March 18, 2011, 02:22:40 AM
Te jebene gomile sveta i njihove halucinacije o univerzalnim pravima su tako snazno hrupile u zivote apsolutista jos u 13. veku ...

Quote from: Hate mail on March 22, 2011, 09:15:00 PM
Users Online    12 Guests, 4 Users (1 Hidden)

Bog te jebo, 16 user-a ... Dakle, aktuelna drustveno-politicka situacija u zemlji (dolazi brat Vladimir) ali i u regionu (tuku brata Muamera) u ozracju obljetnice nicim izazvane agresije NATO-a "na nasu zemlju" je tako snazno hrupila u zivote forumasa ... missim ...

Quote from: Hate mail on March 30, 2011, 09:55:27 PM
Ta Budimpesta je tako snazno hrupila u nase zivote...

Quote from: Hate mail on April 04, 2011, 07:57:35 PM
Ti administration-friendly (mushroom-cloud?) "mediji" su tako snazno hrupili ...

Quote from: Hate mail on April 06, 2011, 07:23:56 PM
Pa kad su flase tako snazno hrupile u zivote ...

Quote from: Hate mail on April 09, 2011, 11:47:16 PM
E, ovo jos nije bogznakako snazno hrupilo u zivote srboida (i njihovih zatocenika) ...

Quote from: Hate mail on April 10, 2011, 10:25:50 PM
"Internet administratori" i produktivnost na poslu su tako snazno hrupili u zivote tzv. Srba ...

Quote from: Hate mail on April 23, 2011, 05:46:37 AM
Verovatno su, idioti, kupili mazut septembra 2008. kada je barel nafte bio $147 pa sad gledaju da se jebu a da im ne udje sa tim sto imaju a bez da nadokupuju novo. 2007/2008 sezona, ona kada sam se uselio, bila se sasvim solidna glede i u svezi grejanja (koje je, kad vec pricamo o njemu/mu, takodje vrlo snazno hrupilo u zivote Srba seljaka a podozrevam i nekih drugih svetskih populacija...).

Zavrnuo lik to pa sam se zadnjih par dana, na svu muku sa hladnocom i negrejanjem, umivao hladnom vodom (mrzi me da se istezem do kade) a u sredu vece sam se hladnom vodom, doduse uz pomoc plasticne flase ("koja je tako snazno hrupila u moj zivot...") - a u koju sam usuo toplu vodu - i obrijao.

Quote from: Hate mail on April 28, 2011, 10:02:11 PM
Aluminijum, cink, bakar (i njihovo dete, bronza), u zivote gorepomenute brace snazno su hrupili tek u skorije vreme.

Quote from: Hate mail on May 15, 2011, 09:43:58 PM
Kese vise, da prostis, jerbo su kapitalizam i njegov posinak konzumerizam tako snazno hrupili u zivote tzv. Srba da visestranacki, demokratski, narodnom voljom izabrani komunalni i drugi organi ne postizavaju da to sve pociste.

Quote from: Hate mail on May 26, 2011, 03:02:16 AM
Ta saobracajna signalizacija je tako snazno hrupila ...

Quote from: Hate mail on May 27, 2011, 05:37:52 PM
Sopstvena egzistencija je tako snazno hrupila ...

Quote from: E on May 27, 2011, 06:29:03 PM
Hrupilo je tako snazno hrupilo u Hateovom vokabularu

Quote from: Hate mail on April 06, 2011, 07:23:56 PM
Pa kad su flase tako snazno hrupile u zivote ...

Quote from: Hate mail on May 27, 2011, 07:53:59 PM
Kriv je slawen i njegovo "Stepenice su u drugoj polovini dvadesetog veka tako snazno hrupile u zivote tzv. Srba..." od pre jedno pola godine na njegovom forumu apropos seemingly masovne pojave betonskih stepenica po random srBskim gradovima koje se zavrsavaju - zidom.

Meni je to tako snazno udarilo u neki damar, znate ono kad imate svakako dovoljno dobro da ne kazem dugogodisnje ili cak od malena poimanje, kontrolu nad i mentalnu sliku nekog koncepta (kao recimo sta sve tzv. Srbi rade sa artefaktima moderne civilizacije a sto je moj fetish dobrih 30 godina a o cemu je ovde zapravo i rec), neke pojave, nekih radnji/stanja/zbivanja ali vam nedostaje pravi termin koji bi sebi u mislima izrekli i povezali sa svim tim ili niste razmislili da ga verbalizujete, e to njegovo "...su tako snazno hrupile ..." je meni taj link koji je nedostajao; jedini nacin da se pravilno prenese u malo reci citav taj cirkus srBskih precica kroz moderni zivot koji ih u mojim, slawenovim ocigledno i ocima iole informisanog posmatraca i cini vecitim maloletnicima, vecitim adolescentima iz problematicne porodice, vecitim izdrzavanim i nepouzdanim, neuracunljivim i nestabilnim licima koja se ponasaju cirkuski sa svim i svacim sto bozjom pakoscu sleti skroz dole na njihov nivo egzistiranja; otud i implicirana condescending nota u toj frazi toliko i prilici predmetu obracanja.

Quote from: Pijanista on May 27, 2011, 07:59:32 PM
Una facca je tako snazno hrupila u zivote ....

Quote from: Hate mail on May 27, 2011, 08:04:21 PM
Mediteranci i (svi) njihovi srodnici su tako snazno hrupili u moj vidokrug ...

Quote from: AFord on May 28, 2011, 02:26:39 AM
americke krimi serije su bas zestoko hrupile u srpsko bivstvovanje ...

Quote from: Pijanista on June 08, 2011, 04:17:28 PM
Klingonska imena su tako snazno hrupila ....

Quote from: Hate mail on June 09, 2011, 05:26:36 PM
Sutiranje je tako snazno hrupilo ...

Quote from: Hate mail on June 13, 2011, 01:39:03 AM
Ti "trzni centri" (u rudimentarnom obliku u Pancevu a verujem i drugde poznati jos najmanje od sredine sedamdesetih i kao "pasazi"; u Pancevu  uglavljeni i na sprat na par lokacija u centru, unutar austrougarskih zgrada sa dvoristima i spiralnim stepenistima) su krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih godina 20. veka tako snazno -  pojedinacno ali i rafalno/u sadejstv(ovanj)u sa tzv. crkvom - hrupili u zivote tzv. Srba i njihovih ko-lociranih nevoljnika / sapatnika / zatocenika / talaca ...

Quote from: AFord on June 16, 2011, 08:34:55 PM
Moj favorit je Pipa.
Da ne kazem da je tako snazno hrupila u ...

Quote from: Hate mail on June 17, 2011, 12:48:32 AM
Te glumice i modeli su tako snazno hrupili (hrupile?) ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

AFord

Quote from: Mirabella on June 17, 2011, 12:18:25 AM
Sad ce nebo da nam se srusi na glavu.  Alanu se svidja Engleskinja (a da nije glumica ili model).

Pipa je definitivno jedna od najlepsih Engleskinja koju sam ja video. A da nije obnazena.
Mada mislim da bi i takva imala visoki plasman.

Hate mail

Napose, i moja je malenkost koncem tisucudevetstodevedestidevete tako snazno hrupila u zivote kolonista na ovome kontinentu...