News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Koja smo godina? 2009. ili 1999.?

Started by Hate mail, December 27, 2009, 06:10:55 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

BEOGRAD, 26. 12. 2009.
Izjava ministra za infrastrukturu Srbije Milutina Mrkonjića čačanskoj televiziji Galaksija 32 (FoNet)
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

BEOGRAD, 14. 12. 2009.
Promocija knjige Lavovska borba, intervjui bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševica u izdanju kuće Treći milenijum (Fonet)

Hate mail

BEOGRAD, 21. 11. 2009.

Obeležavanje Aranđelovdana, slave Specijalne Antitetorističke jedinice (SAJ) (Fonet)

D(z)avid

Stvarno zlosustno djeluje "Milosevic iz sjenke" (vidjeti posebno njegovu sliku iza Mr.), srecom pa nema aktuelnih ratnih desavanja da konfuzija djeluje realnom.

Ivan_D

Bas sam pre neki dan razmisljao gde li je taj covek-ljiga Momir Bulatovic.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Hate mail

Kad vec vrtimo pogacu/kolac (kako gde)...

iDemo

Meni je ipak najgore, nemam snage cak ni za "Pa sta sam vam rekao"...

Ivan_D

Quote from: iDemo on December 27, 2009, 11:51:05 AM
Meni je ipak najgore, nemam snage cak ni za "Pa sta sam vam rekao"...

xrofl

Ivan_D

Quote from: Hate mail on December 27, 2009, 11:37:27 AM
Uzo srBsko drzavljanstvo...

srBsko drzavljanstvo nisu dobili samo oni zlocinci koji nisu hteli da ga dobiju.

btw zasto ti ne spavas?

Hate mail

(Prek)juce bio neki praznik, prespavo sam ceo dan pa sad ne znam sta cu od sebe (a padala kisa ceo dan i noc i magla je missim uzas).

Hate mail

Ma dobro je (bolan) Demo.... samo dok smo Hram konacno zavrsili (sad mi je srce na mestu)...vajdica...

iDemo

Quote from: Hate mail on December 27, 2009, 12:03:45 PM
Ma dobro je (bolan) Demo.... samo dok smo Hram konacno zavrsili (sad mi je srce na mestu)...vajdica...
Ti si se bash primio za taj Hram, a?

Hate mail

Hate mail

Jasno, brate...

Eh, lako je meni ovde gde sam zajebavat se time kad sam ja poradio na licnom spasenju bas zato gde sam. A ti si (valjda). A sta ce oni, jadni?... Missim, sta da ti pricam...

E

Quote from: Hate mail on December 27, 2009, 06:10:55 AM

BEOGRAD, 26. 12. 2009.
Izjava ministra za infrastrukturu Srbije Milutina Mrkonjića čačanskoj televiziji Galaksija 32 (FoNet)

Obrati paznju na figuru andjela, pa aviJon  :) a tek uramljen odsecak iz politike sa Slobinom slikom u pozadini 

iDemo

Quote from: Hate mail on December 27, 2009, 01:50:24 PM
Jasno, brate...

Eh, lako je meni ovde gde sam zajebavat se time kad sam ja poradio na licnom spasenju bas zato gde sam. A ti si (valjda). A sta ce oni, jadni?... Missim, sta da ti pricam...
Je@i ga, sledeci put da zapalish svecu, i za zive i za mrtve. Ne mora bash u Hramu al' tako negde - ono - da se isposhtuje...

Hate mail

I svecu i kandilo, ono, malo oni kamenchiki, pa vosak, cumur, ulje i to (da ne kazem loj)...

Uostalom, God bless America & God save the Queen (and the fascist regime, lepo ljudi rekli)...

iDemo

Quote from: Hate mail on December 27, 2009, 02:21:59 PM
Uostalom, God bless America & God save the Queen (and the fascist regime, lepo ljudi rekli)...
Da, da... I posle Marsh na Drinu.

Wiz

Quote from: E on December 27, 2009, 01:57:07 PM
Obrati paznju na figuru andjela, pa aviJon  :) a tek uramljen odsecak iz politike sa Slobinom slikom u pozadini 

Ma ko vas, bre, jebe! Ja 10 godina pričam da je tzv. 5. oktobar bio prevara čija je jedina svrha da se očuva Miloševićev sistem bez Miloševića, a vi slušate qrce & palce koji pričaju suprotno. Pa slušajte qrce & palce, ne branim.

E

Wiz

Paramecijum

Quote from: Wiz on December 28, 2009, 12:23:15 AM
Ma ko vas, bre, jebe! Ja 10 godina pričam da je tzv. 5. oktobar bio prevara čija je jedina svrha da se očuva Miloševićev sistem bez Miloševića, a vi slušate qrce & palce koji pričaju suprotno. Pa slušajte qrce & palce, ne branim.

ma jok.
oni koji su srušili Miloševića duboko su verovali da će uraditi sve što su obećali... ali onda kada su videli kako je Milošević lepo uredio ustav i sistem vlasti i zaštitio svoje interese na svim nivoima, nekako im se osladilo da prolongiraju promene i jebiga... sve ispade kao u Nušićevim dramama. Ni prvi ni poslednji put da onaj ko dođe na vlast počne stvari da gleda drugim očima.
Pa nije od toga imuna ni Amerika; svaki novi predsednik, štagod obećavao, kada se dočepa fotelje mora da sledi politiku prethodnika sa eventualno kozmetičkim promenama ili će brzo pod led.

Jelence

Vazno da sitna boranija ima cime da se zabavlja po internet forumima...
Kad samo setim kako je padalo pickaranje... A i opet ce, ako bude srece...  :mrgreen:  Samo da se ne dangubi i da se ima oko cega svadjati.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

alan ford

Quote from: Paramecijum on December 28, 2009, 02:29:05 AM

Pa nije od toga imuna ni Amerika; svaki novi predsednik, štagod obećavao, kada se dočepa fotelje mora da sledi politiku prethodnika sa eventualno kozmetičkim promenama ili će brzo pod led.

mozda je u AMerici i gore, jer u Srbiji izbori za skupstinu manje vise izgledaju kao i predsednicki pa nema velikih odudaranja.
Ovde kandidat za predsednika moze da obecava jedno a senat i kongres koji su recimo vecinom drugih 'shvatanja' mogu da ne odobre nista od svega. Ili cak i kongresmeni/senatori iz tvoje partije koji ce na rezibor sledece godine mogu da te ne podrze ako misle da ce im to zavrsiti karijeru.
hvala bogu svi do jednog se samo brinu za svoju stolicu. 

Hate mail

Lepo Para kaze. Cijeli instrumentarij opresije kao i instrumentarij ekstrakcije renti na izvol'te. Tko moze odoljet.

Ili sto bi Pappy kazao: "Naslo pa zaslo".

Ne cudim se da se u takvim uvjetima svatko tko se dokopa kakva gradska posla nadje pozvanim tumacit svjetsku politiku, medjunarodne odnose, geopolitiku, g-dju Clinton, uporedno pravo i slicno.

To su radili i prijasnji budzetski korisnici Raka, Bidza, Bulidza...

Hate mail

No, bilo kako bilo, one su tri fotografije - stare par nedelja a ne par decenija - zbilja uznemirujuce.

Pijanista

Jebote, tek sam iz drugog puta video da onaj prasac ima iza uramljenu sliku slobe.
A magistra Bulatovic je stvaaaaaaaaaarno nenadjebiov.

P.S. Gvozdje se kuje dok je vruce. Evo jedne scene iz moje bivse skole (matematicka gimnazija)

Jelence

Pijanista

Kako sta? Pa krivolinijski integrali, diferencijalni racun, diskretna algebra, matrice, trigonometrija, teorija verovatnoce, .... Citas li ti bibliju?

Jelence

E

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Wiz

Quote from: Paramecijum on December 28, 2009, 02:29:05 AM
ma jok.
oni koji su srušili Miloševića duboko su verovali da će uraditi sve što su obećali... ali onda kada su videli kako je Milošević lepo uredio ustav i sistem vlasti i zaštitio svoje interese na svim nivoima, nekako im se osladilo da prolongiraju promene i jebiga... sve ispade kao u Nušićevim dramama.

To je tačno, Miloševićev sistem je idealan za svakoga ko je na vlasti.

No, postavlja se pitanje, ko je srušio Miloševića? Žarko Korać? Pok. Đinđić? Ne bih ja rekao. Miloševića je srušila njegova tajkunerija i Stanišićeva Udba (kako to da USA daje garancije za Stanišića?). Tzv. lideri DOS-a bili su samo zgodan instrument u svemu tome.

Zapad je bio opsednut Miloševićem (što je potpuno glupo i to je jedna stripovana slika o "balkanskom kasapinu") i, u krajnjoj liniji, trebalo je opravdati arčenje silnih fondova na rušenje "kasapina sa Balkana", te je njima mnogo važnije bilo da, po svaku cenu, sruše jednu stripovanu sliku diktatora, nego da sruše diktatorov sistem. Šta misliš, zašto su mediji bili bolji za Slobinog vakta nego sad? Bili onda novinari pametni i pismeni, a sad nisu? Neće biti. Onda je Zapad finansirao ozbiljno novinarstvo u Srbiji. Ko sad da ga finansira? Mišković? Đilas?

Na kraju, nije srušeno ništa, osim njega lično (a to je najmanje važno u celoj stvari).

Pareski do

Шта ће Власи и Торлаци у математичкој?

Hate mail

Hate mail

Pappy je veliki mislilac cije reci tek sada dolaze na naplatu. Uspesno vam je / sam vam uvalio burek od 3 dinara, onog sajdziju u Smederevu i jos nekoliko dostignuca. And there's more where that came from.

Deda

Neverovatno lupetanje.
Stvarno, svakakvi miševi sebi suviše dozvoljavaju.  :roll:

A znao sam da mnogo rizikujem ako opljunem debelnogu Klintonku.
Jebiga, ko bi znao da će postati tako kooperativna i tako usrdno Holanđanima  praviti indijansku vatru...  :|

Hate mail

Ma vazno je da ste (najzad) uspijeli "optimalno iskoristiti komparativne prednosti vase zaostalosti"... Pri tomu, moral je ovako visok, Vasa Visosti...

slawen

Quote from: Deda on December 30, 2009, 12:12:07 PM

Ахахахаха..Ахахахаха...Ахахахаха
Шта је то "много" што си ти ризиковао?
Ахахахахаха....Ахахахахахаха....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Deda

Quote from: slawen on December 31, 2009, 06:36:33 AM

Ne da je mnogo nego je i isuviše, kad se već glupani cepaju.

Deda

Quote from: Hate mail on December 31, 2009, 12:18:25 AM
Ma vazno je da ste (najzad) uspijeli "optimalno iskoristiti komparativne prednosti vase zaostalosti"... Pri tomu, moral je ovako visok, Vasa Visosti...

Ako, ako, samo ti pokaži svoju Bogorodicu tamo gde treba, i ne bojim se za tebe.

slawen

Quote from: Deda on December 31, 2009, 08:34:58 AM
Quote from: slawen on December 31, 2009, 06:36:33 AM

Ne da je mnogo nego je i isuviše, kad se već glupani cepaju.

Ниси се отвориЈо до краја.
Слободно кажи шта си то биЈо ставиЈо на коцку?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Deda

Nije kocka nego rizik. Malo slobodno tumačimo, a?
A rizik je valjda jasan:
da na mene okome svi abažavaoci US politike, što spoljne što nutarnje.
A sve zbog toga što sam debelnogu (zato i debelguzu) Hilari pominjao i vezi sa njenim kućnim frendovima Štanjhauzerima.

Hate mail

Ja ne bih komentarisao, nisam dovoljno visoko niti sam upucen (nije Billy hteo da mi kaze)...