News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

The gayest video ever

Started by Mirabella, May 16, 2011, 01:32:28 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Ivan_D

Gay ili ne, Jagger bio sa vise zena nego mi svi ovde zajedno. Bowie pak ima imetak od preko 1bn$ sto je opet vise nego svi mi i svi nasi poznanici zajedno + Jagger.

If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

.... што нас опет доводи до питања (искључиво за стрејт мушкарце) за колико би ко од нас пристао да га опали један, а за колико онај други? Евентуално би могли да разрадимо варијанте тајно-јавно опаљивање.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Koliko je meni poznato iz literature i naucnih emisija  xnerd, vrlo mali procenat homoseksualaca se ustavari opaljuje, nekih 20% . Onih 80% rade neke druge stvari.

Mada ova dvojica Mick i David i nisu gay vec bi.

Sto se tice teme, meni je onaj od Annie Lenox simpa, ne zna se koja je balerina sladja i seksipilnija  :)
Annie Lennox - No More "I Love You's"

Mirabella

Ma, bre, video je gay, uopste ne ulazim u to sta su MJ and DB po seksualnom opredeljenju.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Quote from: Mirabella on May 16, 2011, 02:25:54 PM
Ma, bre, video je gay, uopste ne ulazim u to sta su MJ and DB po seksualnom opredeljenju.

ti nas ovdI zezas  xrotaeye

Mirabella

Uostalom, to nisam rekla ja vec Peter Griffin (Family Guy) u sinocnoj epizodi.  xfrog

David Bowie & Mick Jagger - Dancing In The Street

E

Quote from: Mirabella on May 16, 2011, 02:45:04 PM
Uostalom, to nisam rekla ja vec Peter Griffin (Family Guy) u sinocnoj epizodi.  xfrog

David Bowie & Mick Jagger - Dancing In The Street
plagijatorko nijedna  xfrog

Ivan_D

Quote from: slawen on May 16, 2011, 02:14:06 PM
.... што нас опет доводи до питања (искључиво за стрејт мушкарце) за колико би ко од нас пристао да га опали један, а за колико онај други? Евентуално би могли да разрадимо варијанте тајно-јавно опаљивање.

Tajno-javno, isto je u ovom slucaju.

David Bowie - 200K EUR
Mick Jagger - 200K EUR
Brett Anderson - 150K EUR
Jelena Karleusa with a strap-on - 300K EUR

Pijanista

Ivane, a za koliko bi popusio ovim gore?

slawen

Quote from: Ivan_D on May 16, 2011, 09:40:40 PM
Quote from: slawen on May 16, 2011, 02:14:06 PM

David Bowie - 200K EUR
Mick Jagger - 200K EUR

Онда само остаје непознаница да ли то и њима вреди толико.

Него, јеси ли размишљао о томе да ли постоје ситуације у којима би цена била нижа/виша?

Ivan_D

QuoteНего, јеси ли размишљао о томе да ли постоје ситуације у којима би цена била нижа/виша?

Pa naravno da postoje. Postoje i kod tebe i kod Pijaniste i kod svakog drugog.
Cena za tako nesto (nesto u sta bih se neradio upustio) je direktan odraz mog trenutnog finansijskog stanja. Da mi hitno trebaju pare, da sam u dugovima, da imam neki emergency u porodici ili slicno cena bi ocigledno bila niza.
Na drugu stranu da odnesem neku nagradu od par miliona EUR (ili cak i par stotina hiljada) cena bi bila visa.

Nothing is set in stone  :)

Daisy

David Bowie - 200K EUR
Mick Jagger - 200K EUR

ima se, može se ...   :mrgreen:
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

slawen

Quote from: INI on May 17, 2011, 08:18:59 AM

David Bowie - 200K EUR
Mick Jagger - 200K EUR

ima se, može se ...   :mrgreen:

Баш то хтедох да кажем, па к'о рекох, боље ипак прво да питам да ли је то set in stone...

Ivan_D

Nothing is set in stone  :)

Nema nikog na ovom forumu, a ni sire, ko ne bi dao svoje dupe ne Jaggeru ili Bowieu, ali Magic Johnsonu, za parce bureka da ne jede nista jedno 8-10 dana.

Mnogo nasih akcija, shavatanje morala, shvatanje postenja, prijateljstva i ostalog zavisi od toga u kakvim smo uslovima (porodica, okruzenje, drustvo, blagostanje, prirodni uslovi i jos svasta) odrastali i u kakvim uslovima trenutno zivimo.

Mi imamo srece da zivimo u periodu relativnog mira i blagostanja, bez vecih trzanja i katastrofa. Ali svako ko misli da ne bi ubio za parce hleba nakon nedelju dana gladovanja je u velikoj zabludi.

E

Quote from: Ivan_D on May 17, 2011, 07:43:27 PM
Nothing is set in stone  :)

Nema nikog na ovom forumu, a ni sire, ko ne bi dao svoje dupe ne Jaggeru ili Bowieu, ali Magic Johnsonu, za parce bureka da ne jede nista jedno 8-10 dana.

Mnogo nasih akcija, shavatanje morala, shvatanje postenja, prijateljstva i ostalog zavisi od toga u kakvim smo uslovima (porodica, okruzenje, drustvo, blagostanje, prirodni uslovi i jos svasta) odrastali i u kakvim uslovima trenutno zivimo.

Mi imamo srece da zivimo u periodu relativnog mira i blagostanja, bez vecih trzanja i katastrofa. Ali svako ko misli da ne bi ubio za parce hleba nakon nedelju dana gladovanja je u velikoj zabludi.

Nemojmo sada da relativizujemo i uproscavamo stvari toliko.  Nije isto kada nesto radis ako si primoran da bi preziveo i kada nest radis cisto zato da bi zaradio kintu ( koja ti nije neophodna za cistu egzistenciju) .

Meni taj koncept placanja za nekakvo "fizicko zadovoljstvo" nikako nije jasan, odnosno razumem da postoji ali mi nisu jasni ni konzumeri ni prodavci. Nesto tu nije u redu.

Ivan_D

Pa naravno da nije - otuda i discrepancy izmedju parceta hleba i 200K EUR    :mrgreen:

E

Quote from: Ivan_D on May 17, 2011, 07:56:46 PM
Pa naravno da nije - otuda i discrepancy izmedju parceta hleba i 200K EUR    :mrgreen:

Sto znaci da za 200K EUR  ne moras

Ivan_D

Ne moras, ali 200K EUR ima ipak nekako vecu tezinu nego moguce traume koje su ipak samo posledica odrastanja u homofobnoj sredini i realno nista drugo.

Hate mail

Nije u redu to sto se radi...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

lako je sa jaggerom i bowiem, ali kako stoje stvari sa npr larry kingom?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako