News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Nije bas saobracajni znak

Started by Mirabella, May 18, 2011, 12:38:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

slawen

Зипа га reckless speeding driver:

"Вози брже!"
"Не може брже, па зар не видиш да јуримо тридесет!"
"Па наравно да не може брже, кад је твој блентави син раскант'о машину!"

MARATONCI-GDIN. RAJKOVIĆ

Блумберг мора да је велики фан....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

Kod mene juce pri povratku kuci sa posla, po'vatase 7 vozaca koji su u zoni od 60km vozili stotku i pored novcane kazne od $ 428.00 ea. oduzese im automoble na 7 dana.  Gledam jednog tipa, vozi potpuno nov beli kombi pun sitne decice, kako vadi stvari iz kombija. Policija nema milosti cak i kad klinci sve to posmatraju.

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Ne bih ni ja imala milosti za toliko prekoracenje brzine, pa jos sa tolikom sitnom decicom.  Apsolutno ne mogu da razumem gde bre zuris?!  Cak i kad zuris.

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

baggio

Ja sam u ponedeljak zapocela radnu nedelju sto me je jedan matori "castio" srednjim prstom. 
Iz cistog mira, nije mu se dopalo sto sam se prestrojila ispred njega (a bila sam bas fina, dozvolila sebi dobru distancu i ispred i iza mene), ali njega uhvati road rage.  Medjutim, nije imao pratnera za fingiranje :mrgreen: poprilicno dugo me je drzao osmeh na licu. :lol:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Mirabella

Mene (pesaka) nedavno mal' ne pokosi jedna budala na pesackom, meni belo ("zeleno") al' i njemu, jer je skretao na desno, mada treba da me propusti, naravno.  Ja njemu "jerk" a on meni "bitch".  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

baggio

Fini neki ljudi, a zamisli da su ti oduzeli auto na 7 dana (posto bi ovde upao u tu kategoriju ;).....onda bi se pozabavio pirosh cizmom, a? :mrgreen:

slawen

Kakav je to problem ako ti u Kanadi uzmu auto?
Nema se za drugi? Rentakar?

baggio

Ne mogu da pricam u ime ostalih, ali ja moj ne dam, ma kakve mogucnosti postojale.  :mrgreen:
Sem toga, nije poenta u tome sto ce da oduzmu auto na 7 dana, nego da ljudi ne kapiraju da je voznja od 40km preko dozvoljene brzine na odredjenim mestima opasna.  Postoje freeway-i na kojima mozes da izduvas svoje dizne.

baggio

Pijanista

QuotePostoje freeway-i na kojima mozes da izduvas svoje dizne

I da vozis 110km/h

slawen

Quote from: baggio on May 18, 2011, 06:50:55 PM

Sem toga, nije poenta u tome sto ce da oduzmu auto na 7 dana, nego da ljudi ne kapiraju da je voznja od 40km preko dozvoljene brzine na odredjenim mestima opasna. 

Слажем се, додао бих да је понекад и вожња у оквиру ограничења опасна, али да већа брзина значи тај додатни фактор који мултипликује ризик.
Није то оно што ја причам.

Daisy

Quote from: Pijanista on May 18, 2011, 07:04:50 PM

I da vozis 110km/h

kako gde ... u Ontariu 100 km/h ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

Ja platio kaznu zbog brze voznje u Poljskoj kad sam se nedavno vracao iz Ukrajine. Sto je stvarno ironicno jer vozim kao baba, polako, lagano. Elem bio neki puta koji je bio dobrih par kilometara od najblizeg grada/sela, ali je iz nekog razloga ogranicenje bilo 50km/h. Ja taj znak nekako propustio da vidim iako se trudim da mi nista ne promakne dok sam za volanom i zaustavi me policajac sa onim rucnim radarom, pokazuje 82 sam vozio. I dok mi njegov kolega pisao kaznu, zastavi on sledeceg koji je vozio 106. Ja platio oko 60-70 eura, ovaj drugi koliko sam uspeo da skeniram tablicu koju mi je pokazao platio mozda 2 x toliko i to bilo to. U Holandiji je jos davno bilo 8 guldena za svaki 1km/h preko dozvoljenog, a kad vozis preko 30 vise nego sto je dozvoljeno a nije auto put onda ti uzmu dozvolu.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Quote from: Ivan_D on May 18, 2011, 08:17:50 PM
Ja platio kaznu zbog brze voznje u Poljskoj kad sam se nedavno vracao iz Ukrajine.

Како то раде овде

Pijanista

Slawene kakva odiseja!
Crnogorski policajci su mnogo kulturniji. Pre nekoliko godina u CG, moj otac vozi puna kola (i moja malenkost prisutna) i zaustavi nas patrola.

- Dobar dan.
- Dobar dan.
- Godpodine vozili ste 75 ogranicenje je 60
- Jesam, kolika je kazna
- Kazna iznosi XYZ
- Mozemo li po pola
- Naravno
- Izvolite (XYZ/2)
- Hvala, srecan put.
- Hvala i vama. Dovidjenja.

Volim kulturan svet.

baggio

Quote from: slawen on May 18, 2011, 07:33:10 PM
Quote from: baggio on May 18, 2011, 06:50:55 PM

Sem toga, nije poenta u tome sto ce da oduzmu auto na 7 dana, nego da ljudi ne kapiraju da je voznja od 40km preko dozvoljene brzine na odredjenim mestima opasna. 

Слажем се, додао бих да је понекад и вожња у оквиру ограничења опасна, али да већа брзина значи тај додатни фактор који мултипликује ризик.
Није то оно што ја причам.

A o cemu ti pricas?

I ja ga nekada gazim, ali ne dam auto , breeeeeeee...iako imam jos jedan i mogu da iznajmim rent a car xwink2

baggio

Quote from: INI on May 18, 2011, 07:40:20 PM

I da vozis 110km/h

U BC-u 110 km....

Hate mail

E, evo voze me kuci (nije Victor, nije Victor, ne moze da dodje, on je Slobu, on je Slobu...); elem, ovaj sto je dosao po mene ima Mercedes. Ne znam, ne razumem se koji model, tek videh sta je.

Missim, ne znaci meni (kazem, ne razumem se) ali neko je onomad bas pitao kad ce Mercedes pa eto...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Tromotorac

Quote from: INI on May 18, 2011, 07:40:20 PM

I da vozis 110km/h

U AZ van gradova na autoputevima je 75mph plus "obaveznih" 10. Ja sam izmedju Phoenixa i Tucsona naucio sve speed traps, mogu i vezanih ociju, pa idem izmedju 90 i 85. Merio prosecnu brzinu proslog vikenda za ceo put, bilo 86mph.

Jednom sam se izmedju Gila Benda i Yume razvio 129mph, i u istom trenutku sam shvatio koliko je to bilo suludo gadjanje; auto je mogao jos, ali majstorova ruka nije htela... tom prilikom sam se celim putem prestizao sa nekim penzionerom u jarko crvenom Cadillac CTX-u, malo on mene predje, posle ja njega; i tamo na ulazu u Yumu, prolazim pored njega, zaustavili ga panduri. Neznam da li su mu oduzeli auto, steta ako jesu.
The bums will always loose.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.