Ah Pijanista, koji ti je covece. pogledao prvih desetak sekundi i morao sam da stisnem cmnd+Q jer nisam znao kako brze da zatvorim to. Grozno.
Nego, je l' nisi ti Pijanista pre nekoliko godina rekao "Sushi mi je posle baklave najomiljenije jelo"?

Inace, ovaj isti Amerikanac sto sam ga pominjao gore, pitao ga ja pre jedno 20 godina sta je to bullfrog. On mi je to ovako strucno opisao "It's like a big frog. We used to kick them as kids and they would still live"
A jednom pre nego sto mu je dosla tadasnja devojka iz Amerike da ga poseti u Amsterdam kaze on meni da je bila cistacica i sredila ceo apartman, ali da nije siguran da neki tragovi nisu ostali, te ako bude problema reci ce da je meni pozajmio stan da dovedem devojku a da ja to potvrdim ukoliko me nazove ta Mary.
I sure enough nazove ona mene sva uplakana, da je nasla kondom i da on kaze da je meni pozajmio stan i ja najubeljivije sto sam mogao napravim se da mi je neprijatno i pocnem strasno da se izvinjavam. Posle mi je dao 1000fl za to, iako zena verovatno nije poverovala ako bas nije strasno zelela da poveruje.
Ali ne pricam zato to, sledeci dan u kancelariji jedan drugi kolega kaze na sav glas "hey, Ivan, you wanna come over to my place after work and drop some used condoms?"