News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Zagore, srecan rodjendan

Started by Pijanista, June 17, 2011, 03:44:39 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

Uh, dobro je, vec sam mislio da si cestitao forumskom Zagoru, sto od E mogu da tolerisem, ali od tebe ne .
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Inace, je ne razumem kako se sjajni italijanski stripovi nisu probili nigde osim u Jugoslaviji. Stripovi su bili vazan deo mog detinjstva i odrastanja. Ne znam cime to nadoknadjuju deca koja odrastaju bez stripova.

Dobro, ajde, mogu da predpostavim, ovde u Ceskoj su jako okrenuti prirodi, svaki vikend prazan Prag, svi idu u prirodu, kampuju, posecuju zamke (nas roditelji nikad (as in: ni jednom) nisu vodili u prirodu, picknick i taj rad), bave se sportom, voze bicikle itd. 
Ali ipak, stripovi su mnogo jaka stvar.

Hate mail

Nisi bio u Banatskoj pescari? Banat is not very happy with you.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

Deliblatska pescara? Bio tamo naravno. Nisam nikad cuo do sad da se zove Banatska pescara, mi je zvali Deliblatska.

Tromotorac

Talijani bili lenji da cimaju marketing. Kao bilo im dovoljna boranija iz istocne evrope. Isto kao sa Pezejcem, Peglicom i Ficom.

Alan Ford opus je kljucno knjizevno delo iz 20 veka, a za njega znaju samo X-gen iz Hrvatske i Srbije.... 
The bums will always loose.

Hate mail

QuoteDeliblatska pescara? Bio tamo naravno. Nisam nikad cuo do sad da se zove Banatska pescara, mi je zvali Deliblatska.

Mi je zvali Banatska pescara, Deliblatska pescara, Deliblato, Pescara, Banatski pesak ili prosto Pesak.

"Ovo je prica i za suze i za smeh..."  :mrgreen:

panonski mornar

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

A kad kazes Deliblato moras da naglasis na pravi nacin...

Inace, nikad cula za "Banatski pesak"??
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Pareski do