News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

poceo vimbldon

Started by tempo, June 20, 2011, 07:03:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

jelena se junacki borila, ali je izgubila od franceske skiavone, cure lijepe kao konj.
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Iskreno sam se nadao da ce Australka pobediti Perhana, ali na zalost nista.

tempo

sta se moze. franceska je vrlo zajebana osoba, a mogla je jelena, malo joj je falilo.
ono sto me raduje je to da se jelenka vratila u vrhunski tenis.

tempo

maloprije je bila na b92. nista posebno, klasicno brbljanje karakteristicno za sportiste, ali me je iznenadio jak hrvatski akcenat. ćuj, kak da je iz zagreba dosla, ne.

Pijanista

Nole trenutno trpa nekog sirotana.

tempo

napatio se protiv glupog grka. ana dobila po pičci.

tempo

evo ga Nole...
protiv neke francuske ojebine.

tempo

i dobio i tomica. sutra pprotvio tomica. sutra protv tsonge za poziciju br.1

tempo

normalno ako svrbljiva guzica izgubi u drugom polufinalu protv marija, nole je opet prvi

Jelence

Pre neku noc sam se bas strecnula da ce Novak da rikne od onog malog Tomica. Istina, i jedan i drugi su nasi, ali Nole je Nole  :|  Otisla sam na spavanje pre kraja tekme, i sabajle odma' na iPhone onako krmeljiva morala sam da proverim dal smo prosli  :mrgreen:
Enivej, ja sam gledala deo drugog seta, taj je bas Tomic dobio. Igrao je sjajno, mali je opasno napredovao poslednjih godinu - dve.

Ne mogu iscekati da Nole bude #1.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Tekama ? :) Mislis teniski mec?

Ivan_D

Djokovic #1 na ATP listi as of today??? WOW, svaka cast momku!!!

http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx
If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Hm, neverovatno, tek sto sam to postirao izgleda da je Nadal prvi. Ne znam da li sam pogresno video (verovatno) ili se nesto u medjuvremenu promenilo.

U svakom slucaju na wikipediji pisu da je prvi:

Career record    371–106 (77.78%)
Career titles    25
Highest ranking    No.1 (1 July 2011)
Current ranking    No.1 (1 July 2011)[1]

http://en.wikipedia.org/wiki/Novak_Djokovic#cite_note-ATPSinglesRankingsCurrent-0

E

AFord

Odro Congu i dosao na 1. mesto

tempo

nadal je prvi do ponedjeljka kada izlazi nova atp lista na kojoj ce prvi biti novak djokovic, bez obzira sta se desavalo na vimbldonu.

tempo

kako sad stvari stoje, nole ce dobiti novih 480 poena za ulazak u finale. u slucaju da osvoji vimbldon dobio bi, sve skupa, 1220 novih poena, a nadal bi, ako igubi u finalu, izgubio 800 poena, a ako izgubi sada, od marryja u polufinalu, ukupno bi izgubio 1280 bodova.
ukratko, u najboljem raspletu nole bi imao razliku od cc 2425 poena. u najgorem slucaju imao bi oko 420 poena prednosti pred us open kojeg opet brani, a ne moze ga odbraniti, nadal.

Mirabella

U Beogradu, po svim bastama kafica (uprkos odvratnom vremenu!) ima zilion TV screens, da moze da se prati takmicenje i, naravno, Noletov uspeh.
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

To sa tim TV ekranima pa i kaficima na svakom cosku mi je...

Una faccia...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

:mrgreen:

ekrani su tako snazno...

Hate mail

Ekrani i cela ta faux Italiana / "Italiano vero" fora sa razdrljenim kosuljama, zalizanim kosama, naocarama za sunce u hladu, brodaricama, podvrnutim pantalonama lezernog kroja, kaficima, nabusitim vlasnicima - typically ex-sportistima lokalnih klubova necega, kapucinima, "reserved" natpisima na stolovima kafica popetim na drvene bine postavljene po nezgrapnim i prasnjavim ulicama, foteljama od pruca tapaciranim sarenim jastucima, suncobranima, ekranima, firmiranim cigaretama, spavanjem do podne, blejanjem u "kaficu" od podne, ruckom kod mame...

Una faccia...

tempo

bermude, patike za formulu 1, pederuse, i smartphones za "lajkanje" (kako mi se gadi ta rijec, lajkanje) sisa i cecinih spotova po fejzbuku..

E

meni se iskreno gadi facebook ali glupo mi da ugasim account

Hate mail

Italija je krajem pedesetih i pocetkom sezdesetih tako snazno hrupila u zivote divljaka na brdovitom Balkanu...

tempo

faux Italiana / albano vero

Hate mail

E, to. E viva vero Montenegro, isto. To pogotovo & osobito.

Hate mail

Missim, izvini sto ti poganim topic. Tako meni dodje ponekad.

E

"Kada ces vec jednom porasti mali nevaljalce?"  xrofl

Hate mail

tempo

QuoteMissim, izvini sto ti poganim topic. Tako meni dodje ponekad.

ma ajde ne zajebavaj, kakav topik, samo udri.
dodje mi da naucim napamet ove tvoje minijature i da odem sutra u prvi kafic i da im sve skresem u "una faccia"

Hate mail

Jelence

Nisam dugo ni cekala da bude #1.
Svaka cast, bas mi je drago.  :|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

Gledam zlatnog momka u finalu. Gledam, gledam i onda mi u publici pokazu Vuka Jeremica  xrepuke

Ivan_D

Ivan_D

Nadal ima madjarski akcenat kad prica engleski  :) :D :)

tempo

karo ga je u dupe svrbljivo.
evo ga sad sa dva mikrofona ko brayan ferry na live aidu.

tempo

Ivan_D

Je l' on bio s Jerry Hall?

tempo

koliko znam, jest i to prije dzegera.

tempo

baggio

BRAVO NOLE!!!

LJUBI TE TETA BAGGIO, NAJBOJI SI!! :!:
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Ivan_D

Taj momak i Ana Ivanovic su uradili vise za imidz Srbije nego bilo kojih 30 ljudi zajedno u poslednjih 20 godina.

tempo

ja odavde vidim simboliku u danasnjem izbacivanju patka mladica iz sudnice i doceku koje je organizovan u bg. jes da je i tamo bilo raznog seljakluka u vidu zastave od 420 metara koju su mu poklonili i bagre koja hoce da ga mobilise, u vidu balijskog ministra vanjskih poslova i nekog popa na bini.

Hate mail

Sta je to bilo sa Mladicem (ko je taj Nole?)?

tempo

nesto se uskurcio danas pa ga sudija izbacio napolje. imas video tamo na temi "uhapsilo patka mladica", a nole je ovaj momak sto je osvojio wimbledon :)

Ivan_D

Ovde pisalo u Blesku (iste novine kao Blic u Srbiji) da je to sa Mladicem pocelo jer je trazio da nosi kacket u sudnici, a ovi mu nisu dozvolili.  xrofl xrofl xrofl

Na srecu, na Zapadu, za razliku od Srbije, znaju kako sa stokom u sudnicama. Ni Seselja nema vise nesto da pravi cirkus. Tamo je pristup "hoces da se z@jebavas sa nama?  MOOOOZE!"  :mrgreen: :| :mrgreen: :| 8-)

Ivan_D

Inace, da, i meni ide na k. sto je Djokovica uzurpirala banda tamo, sto ga nekakva glupa voditeljka navede da prica o svom srpskom vaspitanju od malena (poserem se na srpsko vaspitanje, sta god to znacilo), sto dobija neka odlikovanja od tzv SPC, sto nosi krst od dobrih 15cm oko vrata za vreme mecha ('bem ti budalu), ali to sve momku moze da se tolerise ne samo zbog majstorstva u tenisu, vec i zbog toga kako se ponasa pred kamerama u inostranstvu, za vreme raznih intervjua, emisija itd.
Jednostavno, covek se ne stidi sto je iz iste zemlje kao on, kao u slucaju raznih fudbalera, kosarkasa, politicira itd. Naprotiv.

tempo

iskreno se nadam da ce momak skontati o cemu se tu radi i da nece dozvoliti da ga manipulisu. normlano, on je sasvim sigurno srbin, vjerovatno pravoslavac, patriota i to je ok.

Pareski do

Најбитније је да он има дозволу од вас двојице... xrotaeye

Hate mail

"A sada svako na svoj zadatak!"