News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

seka / bata

Started by Daisy, June 24, 2011, 05:54:27 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daisy

петак, 24. јун 2011, 14:56 -> 16:43

Фудбалерке суспендоване јер су... мушкарци?!

Сестре Симпоре, фубалерке репрезентације Екваторијалне Гвинеје, суспендоване су јер се верује да су - мушкарци! Играчице селекције Гане изјавиле су да је из ,,физичког контакта са њима током меча могло јасно да се закључи да су мушкарци".

Две играчице фудбалске репрезентације Екваторијалне Гвинеје оптужене су да су мушкарци(!), због чега су суспендоване и неће моћи да играју на првенству света у Немачкој, које почиње 26. јуна, преносе немачки медији.

Ко је сека, а ко бата?

Оптужбе против сестара Салимате и Билгуисе Симпоре изнела је још прошле године на Афричком женском купу капитен селекције Гане Флоранс Окое после утакмице у којој је Екваторијална Гвинеја победила, пре свега, захваљујући доприносу сестара Симпоре.

,,Физички контакт са њима током меча био је довољан да установимо да се ради о мушкарцима", рекла је Окое.

Још једна играчица Гане Дијана Анкома такође је тврдила да су сестре Симпоре у ствари - браћа.

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

To be honest... well...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Meni skoro svi (sve) izgledaju kao braca. "We the womenz, she man".

Hate mail

Pijanista

Evo bivse istocnonemacke olimpijke, kako drzi svoju sliku iz mladjih dana:

AFord

Quote[...] ,,физичког контакта са њима током меча могло јасно да се закључи да су мушкарци".

a kakav to oni fudbal igraju? Ovo vise lici na vatacinu...

E

a ja mislila nesto ja i kjompirce  

Hate mail

Pre mesec dana vratio se iz Ugande onaj moj prijatelj i ex-koleZa sto studira medicinu sad. Pominjao sam vec. Njegov univerzitet ima neki sweet deal pa salju studente tamo na live trening, no questions asked. Poradjao zene, krpio ljude spale sa motora (kaze da je to tamo nacionalni sport, jurenje i padanje sa motora, niko ne nosi kacige - raj za buduce neurohirurge). Sleteo na JFK pa uzeo taksi do mene, da tu prespava pa ujutru opet na avion i nazad na fakultet. Dok smo isli uz stepenice do mog sprata (on izasao iz lifta sprat nize, vuce veliki kofer), ja ga pitam:

- "So, how's the ancestral land of our species doing these days?"

A on:

- "You don't wanna know"...

Daisy

btw, evo igraju Brazil i Ekvatorijalna Gvineja ... na terenu su valjda sve ili skoro sve igračice oba tima rođene u Brazilu ...

(sudija je iz Nemačke)
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.