News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

zivahna starica m.m., 69, udovica s.m.

Started by tempo, July 01, 2011, 06:51:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Hate mail

Smrt, ali zena je luda. Ono, ne bi na sud mogla da izadje a da ne je pronadju neuracunljivom.

Jelence

Quote"Ja?! Pa što JA da se izvinjavam, pobogu. Šta pričate bez veze. Molim vas, imate deset mojih knjiga na tu temu. Ja sam se zalagala za Jugoslaviju, bila protiv rata, MENI treba da se izvinu oni koji su... Čak i vi sada koji se niste obavestili kad ste došli sa mnom da razgovarate. Deset knjiga je objavljeno na tu temu. Kako ja da se izvinjavam, molim vas?"

Apsolutno.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Evo jos:
Ja o politici koju je vodila vlast u Srbiji od 1990. do 2000. mislim da je dostojanstvena politika, istorijski opravdana, u interesu srpskog naroda i u interesu svih naroda koji su živeli u nekadašnjoj Jugoslaviji. Ne očekujete valjda od mene da se složim sa svojim političkim nesagovornicima i neistomišljenicima.

Hate mail

Jelence

Luda zena... Ovaj intervju je udarac ispod pojasa. Jel on otisao tamo da se sa njom svadja??? Nije valjda ocekivao da ce ona SADA da promeni svoje cvetic-leptirici price?

Fakat je da Mira Markovic prica price koje se kose sa stvarnoscu velikog broja vinovnika istih tih dogadjaja.

Jedna cinjenica medjutim se zaboravlja. Ona je bila svedok desavanja na licu mesta. Ako iko zna sta se desavalo iza kulisa to je onda ONA. Znaci ne novinar, ne mi ovde posmatraci niti ostali daleki rodjaci istine i istorijskih cinjenica. Zasto nama ovo sto ona prica nema smisla? Zato sto imamo formirano misljenje koje govori drugacije. Kako smo formirali misljenje? Iz medija... Sve sto ja znam i sto smi mi ostali ovde znamo - znamo jer smo procitali negde, negde nam je neko rekao, culi smo, itd.

Ne volim osecaj da me neko pravi budalom pa to ti je. Pri cemu moram da naglasim da mi se prica MM ne dopada niti ima smisla 1%.

Ali jednostavno moram da se zapitam ako pretpostavim da prica MM recimo ima nekog osnova, kako bi onda cela ova prica mogla da izgleda?

Ovo je koncept koji dize na noge mrzitelje SMa pa nebih bas previse da ih iritiram.

Hate mail

Izvini snajka, ima ovde i nas nekoliko bogami sto smo djelatno "branili ustavni poredak" sa tom njenom vojskom(koja je, da citiram Zagora, "rokala osiromasenim uranijumom po rusiteljima bratstva i jedinstva") i koji smo se o zverskoj prirodi drustva koje je (i) ona stvorila (isto tako djelatno, kao saucesnik, ali i ne cineci ili pustajuci animalnosti vecine na volju) informisali ne preko sredstava javnog informisanja nekoliko kontinenata dalje vec obzervacijom eksplodiranih automobila na ulici,  osluskivanjem nocnih pucnjava sumanutih kriminalaca ili udisanjem suzavca.

Jelence

Ma ne sporim ja to, nego kazem da ocigledno onu drugu stranu niko nema nameru ni da razmotri. Ovaj novinar je otisao po senzaciju e da bi u medjuvremenu kazao sta on ima da kaze na tu temu. Pored sve ostale (njene) price koja je sumnjive pameti, njena primedba da ona nije tu da slusa njegovo misljenje je apsolutno tacna.

Meni bi bilo zanimljivo da znam zasto je on nju uopste intervjuisao? Taj inicijalni motiv bi mi bio pravo uzbudljiv za saznati.

Hate mail

To je njegov posao. Sad, sto se on svoga posla drzi k'o pijan plota...