News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Amy Winehouse

Started by Hate mail, July 23, 2011, 05:18:37 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AFord

i Morison i Dzoplin i Hendriks su imali mnogo vise materijala iza sebe. Ne znam sta ce za 30 godina biti sa Amy ali cenim da nece biti ni blizu.
Mada iskreno ni ne shvatam sta je poenta. Ovo je sada senzacija, sve je kao neki rialiti show, 'bili' smo joj na kocertu u BGu, gledali je kako pijana tetura, prethodno je pratili u rehab i sada imamo o cemu u drustvu da pricamo.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Hate mail

Seriously. Niko se vise ne seca ni 05/02 ubiJstva Osame (osim ako se za izbore sete - sete...).
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

slawen

Натераћете ме да чујем шта је та жена певала.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Quote from: Pijanista on July 26, 2011, 04:34:26 PM
AMAH 3AMAH, napisala si da nije zivela dugo, ja sam napisao da je zivela kao i druge legende a onda ti u pricu uvodis zagrobni zivot. OK, u pitanju je nesporazum, sve je svima jasno, nema potrebe da repliciras 26 puta da tvoja bude poslednja, sve je jasno svima osim onome koe ne zeli da mu (joj) bude jasno. U pravu si. Slazem se. Nisi pogresila. Ja nisam razumeo. Glup sam (ko kurac). Nisam skonto. Tacno si napisala....

P.S. Jebo i tebe.

Hahahahahahahaha...

E, vidis, tako se replicira   :|
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: AFord on July 26, 2011, 04:51:48 PM
i Morison i Dzoplin i Hendriks su imali mnogo vise materijala iza sebe. Ne znam sta ce za 30 godina biti sa Amy ali cenim da nece biti ni blizu.
Mada iskreno ni ne shvatam sta je poenta. Ovo je sada senzacija, sve je kao neki rialiti show, 'bili' smo joj na kocertu u BGu, gledali je kako pijana tetura, prethodno je pratili u rehab i sada imamo o cemu u drustvu da pricamo.

Tacno je da su imali vise materijala iza sebe. A koliko je filmova snimio Dzems Din? Fakat je da nemozemo da znamo sta ce biti u buducnosti, kao sto nemozemo reci sta je bilo u proslosti pre nego sto je Elvis umro ili Dzenis Dzoplin koja je isto bila Heroina, i to teska. Nismo ziveli u njihovo vreme pa im nismo brojali saplitanja na sceni.

Vreme ce pokazati. Ako je nekome do prognoziranja, to je as far as we can go.

Nego... Videla sam Gagu na nekom sta je ono bilo, takmicenju u plesu or something (kao sudija). QQ... Aiiiiiiiiiiii... Ne znam jel ona koristi kvalitetniji shit od Amy pa je jos uvek medju zivima, ali da koristi - koristi. Bila je uradjena ko ulje na platnu.

tarana

ja za tu ejmi nisam ni cuo dok se nije opijanila u beogradu.

Jelence

Pa kad si na njivi po ceo dan, sejes pasulj  :mrgreen:

tarana

pasulj mi se smrko.
raskrstili smo on i ja.

Jelence

baggio

Quote from: Jelence on July 29, 2011, 03:34:59 PM

Nego... Videla sam Gagu na nekom sta je ono bilo, takmicenju u plesu or something (kao sudija). QQ... Aiiiiiiiiiiii... Ne znam jel ona koristi kvalitetniji shit od Amy pa je jos uvek medju zivima, ali da koristi - koristi. Bila je uradjena ko ulje na platnu.

Uffffff, i ja sam to isto pomislila. Sasvim je moguce da je zena ogroman talenat, ali da je ekscentrik, tu nema dileme.
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

tarana

kirgistan je jeftiniji.
a i izlozen sam self mobingu dok ga skidam s njive.

Ivan_D

Ko ne voli crni humor nek ne cita. Upravo neko postirao na FB

"Amy Winehouse se dostane k nebeské braně, tam stojí sv. Petr a Michael Jackson. Amy říká: Michaele, to je od tebe hezký, že jsi mě přišel přivítat, to je určitě tim, ze jsem tak dobrá zpěvačka jako ty. Michael povídá sv. Petrovi: "Co to je za fetku s koňskou hlavou? A vůbec, kde jsou ty norský děti, jak jsi mi sliboval??" - published by Pavel Novotný"

Prevod otprilike: Amy Winehouse otisla na nebo, a tamo pred kapijom stoje sv. Petar i Micheal Jackson. Amy kaze "Majkle, lepo je od tebe sto si dosao da mi pozelis dobrodoslicu, to je sigurno zbog toga sto sam dobra umetnica kao i ti".
Na to se Majkl okrenu svetom Petru i kaze mu "ko je ta narkomanka s konjskom glavom? A gde su uopste ta norveska deca sto si mi obecao?"
If you dine with the devil bring a long spoon.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

AFord

sa Njuz.net-a

QuoteBEOGRAD, 19. jun 2011, (Njuz) – Ejmi Vajnhaus izjavila je jutros da se izvrsno provela na sinoćnom koncertu poznate britanske pop pevačice Ejmi Vajhaus na Kalemegdanu.

- Bilo je sjajno, jedan od boljih koncerata na kojima sam bila. Dobra lokacija, lepo vreme, puno ljudi u publici, sve je od samog starta obećavalo. Izbor pesama bio je izvrstan, sve sam hitovi. Većinu stihova sam znala, pa na momente nisam mogla da se suzdržim, tako da sam malo i pevala. I ljudi oko mene bili su divni, dosta sam pričala sa njima i svi su nekako bili baš raspoloženi i nasmejani – kaže dvadesetsedmogodišnja Ejmi koja je na sinoćni koncert doputovala čak iz Londona.

- Beogradska publika me je posebno oduševila, napravili su lepu atmosferu, a znali su i većinu pesama. Potvrdilo se ono što sam već čula o Beogradađanima kao prijatnim i otvorenim ljudima, od čijeg gostoprimstva imate utisak da ste baš vi u centru pažnje. U više navrata mi se činilo da svi gledaju u mene, osetila sam se posebnom, kao da sam baš ja razlog što su oni tu. Naravno, bilo je i onih koji su zviždali i negodovali, ali od toga je nemoguće pobeći. Uvek se nađe neko ko misli da koncert trebalo da bude bolji – rekla je Ejmi.

Ova Britanka kaže da na koncertu lepo izigrala, iako je u nekoliko navrata morala da sedne jer je prilično umorna doputovala u Beograd.

- U više navrata igrala sam sa jednim simpatičnim tamnoputim muškarcem u roze odelu. Baš zgodan mladić, ispostavilo se da je i on Englez – kaže Ejmi, koja je nakon nastupa Ejmi Vajhaus neko vreme ostala na Mobijevom koncertu, ali je ubrzo otišla jer smatra da je bilo ,,previše muzike".

Daisy

Brajan Rašić: Morao sam svetu da pokažem beogradsku fotografiju Ejmi Vajnhaus

N. Džodan    | 30. 12. 2011. - 00:02h | Komentara: 6

Fotografija pevačice Ejmi Vajnhaus koju je na njenom poslednjem koncertu u Beogradu snimio fotograf Branislav - Brajan Rašić proglašena je za jednu od fotografija godine po izboru britanskog lista ,,Gardijan".

Ejmi Vajnhaus u Beogradu: Nagrađena fotografija Branislava-Brajana Rašića

Londonski dnevnik na naslovnoj strani posvetio je tom emotivnom portretu pevačice koja je 18. juna održala taj koncert, kako se ispostavilo, pred sam kraj života.

- Jeste to laskavo priznanje. Lepo je kada na kraju godine neko prepozna rad, pogotovo kad se radi o ovako prestižnoj novini - kaže za ,,Blic" Rašić.
On dodaje da ta fotografija uznemiruje čoveka kada je vidi, a tako su je u ,,Gardijanu" i okarakterisali.

- Sama činjenica da nje više nema je više nego dovoljna da čovek oseti neku neprijatnost i uglavnom se uz takve vesti objavljuju fotografije gde je Ejmi nasmejana. Mediji poput ,,Gardijana" koji imaju hrabrosti koriste ovakvu vrstu fotografija. Meni je savršeno jasno da sam uhvatio momenat koji mnogo govori, s druge strane, ja sam bio jedini fotograf na tom koncertu, štitio sam nju kao svog klijenta i ta fotografija nije objavljena posle nastupa. Kada se desilo to što se desilo, pustio sam nekoliko tih jakih slika da bih povezao tu njenu nesrećnu priču sa fotografijama. Neke stvari čovek ne planira u životu, kao onaj čovek što je slikao Lenona kako svom ubici potpisuje ploču. On tada nije znao da je to poslednja fotografija Lenona.
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.