News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Viktor

Started by Ivan_D, September 13, 2011, 08:58:59 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Shell-shocked?  :mrgreen:
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Glede usporenih snimaka, oruzja i tako toga

make love not war

Demon Vs Heartbreaker - You Are My High

Hate mail

Dude, you need to stop posting STUPIDASS SHIT YOUTUBE VIDEOS!

MalaKoala

E

Quote from: Hate mail on September 19, 2011, 07:39:15 PM
Dude, you need to stop posting STUPIDASS SHIT YOUTUBE VIDEOS!

Listen dude, you have some serious issues if you get that upset watching two people kissing. No need for caps lock i za urlanjem. Ja sigurno necu da ti pecem brownies, you looser. Ne smeta ti Ivanov youtube sa sranjem od pesme let the bodies hit the floor i slow motion boksovanjem, a smeta ti poljubac?! FGFS What's wrong with you? Get a life.

Da ne pominjem sad tvoj opus glupavih vesti tipa Let's hear it for ________ , koje  redovno preskacem sto u novinama, sto na TV-u , jer me ne interesuje ljudska mizerija. Pre cu svoje vreme potrositi pricajuci o dobroj hrani, muzici, porodici, ljubavi, seksu , jednostavno o svim onim lepim stvarima za koje je vredno ziveti.

Hate mail

OK: Ivane, idi obrisi to, gde god da je.

Sheesh!

Superhik

Paramecijum

Quote from: E on September 19, 2011, 08:12:09 PM
injem sad tvoj opus glupavih vesti tipa Let's hear it for ________ , koje  redovno preskacem sto u novinama, sto na TV-u , jer me ne interesuje ljudska mizerija. Pre cu svoje vreme potrositi pricajuci o dobroj hrani, muzici, porodici, ljubavi, seksu , jednostavno o svim onim lepim stvarima za koje je vredno ziveti.

Samo mizerni ljudi kojima je život sjeban uživaju da gledaju mizerije veće od svojih.
Normalne ljude to ne zanima; morate to da razumete; različiti ste, nemate prostora za komunikaciju, provedite život jedno pored drugog.

Hate mail

Aaaaah, sad shvatam: Pijanista je u stvari mrtvozornik; eventualno nekrofil. Gotcha.

Superhik

Well, let the 1000 flowers bloom.
In peace&harmony, of kors.

Pijanista

Superhik

Nego, sta htedoh reci u editu?

Pa, evo ovo:

Aerosmith - Dude (Looks Like A Lady)

:)

MalaKoala

ima jedan u mojU firmu koji zenu zove dude.  :mrgreen:

prica tako s njom telefonom i samo u jednom trenutku kaze "dude, what do you mean?!"
a doduse onO i izgleda malkice kao dude. sva je nesto razbacana. u zubima moz' da ga nosa.  :mrgreen:

Ivan_D

ja sad gledam seriju LOST i jedan debeli lik, Hurley se zove, se obraca sa dude podjednako i muskim i zenskim osobama.

Cudna serija, dosta skupa, dobro napravljena, dobri glumci, ali ocajan, ocajan scenario. Polse par epizoda prestao bio da gledam, pa posle nekog vremena nastavio. Sad gledam drugu sezonu.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Ivan_D

Inace to tzv zvalavljenje je meni nesto najodvratnije uvek bilo.
Je l' nije lepse/prijatnije/udobnije/cistije staviti ruke iza glave i uzivati u dobrom bj?  :mrgreen:
Salu na stranu nikad nisam voleo to zvalavljenje.

A jos se mi cini da su na ovom snimku sto je postirala E, dva muskarca. Not that it matters.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pareski do

Quote from: Pijanista on September 19, 2011, 09:00:39 PM
Pokajtesja

Пијаниста је анђео, поручник Апокалипсе  :mrgreen: