News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Na pravom mestu u pravom trenutku

Started by Nocobdija, January 04, 2010, 06:24:22 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nocobdija

Meni je to bila Ada danas, a evo i zašto  :lol:

taki

alan ford

Ada Ciganlija je nesto na cemu bi mnogi zapadnjaci mogli samo da pozavide Beogradu.

baggio

Gos'n Connery,

snimci bi definitivno mogli da pariraju onima sa Havaja. xjap
We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Pareski do

Зависи како бодујеш разне типове природних лепота

iDemo

slawen

Чек' да погађам, оно горе је Циганско острво, а ово доле су америчке омладинке огрезле у греху?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Pareski do on January 05, 2010, 12:20:55 PM
Зависи како бодујеш разне типове природних лепота

Jes ti izbodovo ove sa donje slike?  :mrgreen:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

Средња медецинска на пракси...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Pareski do

Jelence

Ma jok bre, Dzeki mor'o nesto da lane da ne ispadne da im je gledo u sise. Ma sta gledo, BULJIO.

Kladim se da nije ni primetio dal uopste imaju noseve.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

slawen

Задовољавају критеријум аутономног паљења светла.

Pareski do

Може да дотакне утикач?

slawen

:mrgreen:

Да дохвати прекидач.
Зајеби расо.

Nocobdija

Cccc... nisi ti to sam škljocao, lako je kititi se tudjim brushalterima (ili nije  :shock: ) klikni ti na one moje fotke pa kad se uvećaju možda u pozadini u šumi ugledaš neku skrivenu lepotu (svaka čast za opažaj noseva).  xnerd

slawen

Е, хтео сам да погледам и те твоје слике, мајке ми, ал' како скролујем навише, само ми неке сисе упадају у екран и ја се ту погубим... ако можеш, мети овде неки линк, да не морам поново преко оне несреће...

E

Nocobdija

Quote from: slawen on January 05, 2010, 05:25:17 PM
Е, хтео сам да погледам и те твоје слике, мајке ми, ал' како скролујем навише, само ми неке сисе упадају у екран и ја се ту погубим... ако можеш, мети овде неки линк, да не морам поново преко оне несреће...
E pošto si me nasmejao (a i da se vidi opet) evo stavljam (malo mi kvare fotku ovi gde mećem slike,metnu onaj svoj znak u ćošku)  8-)

Jel se sad vidi  :shock:

Pareski do

Личи на онај нудистички део Аде

baggio

We can not change the cards we are dealt, just how we play the hand - Randy Pauch

Nocobdija

Quote from: baggio on January 05, 2010, 05:52:24 PM
Evo i moga doprinosa.....

Gde je slikano? Ma možda nije ni važno kad je ovako lepo  ;)

baggio

baggio

Quote from: Nocobdija on January 05, 2010, 05:57:18 PM
Gde je slikano? Ma možda nije ni važno kad je ovako lepo  ;)

Beautiful British Columbia! ;)

baggio

Nocobdija

Quote from: baggio on January 05, 2010, 05:57:40 PM
Ili ovako nesto....

Lepo, mislim da još lepše fotke ipadnu sa onih čamčića  ;)

baggio

Quote from: Nocobdija on January 05, 2010, 06:14:55 PM
Lepo, mislim da još lepše fotke ipadnu sa onih čamčića  ;)

A to je sasvim sigurno.
Imam i to negde.  Bese mLogo lepo.

Nego, evo jos jedan detalj...

slawen

Quote from: baggio on January 05, 2010, 05:52:24 PM
Evo i moga doprinosa.....

Хехехе... Неког баш било потерало, чим развалио врата на оној ћенифи.... Чувена фора са кључем код пожарног.

baggio

U jeeeeeee.....
a ti od svega ovoga zapazis bas taj detalj. :roll:

Pijanista

Pravnicko oko. Uvek pronadje neki naizgled nebitan detalj. Ovde je zakljucio da je batler ubica kao i da je oruzje sakrio u cenifi

vbo man

The light at the end of the tunnel is the train.

vbo man

Lepa vam je ta Kanada...ko shto je lep bio i Novi Zeland...samo za gledanje iz auta :mrgreen: .

vbo man

Ove sa Ade su zaista lepe... narochito ovako velike...

Nocobdija

Quote from: vbo man on January 06, 2010, 01:02:58 PM
Ove sa Ade su zaista lepe... narochito ovako velike...
I one gore su velike ako klikneš na njih, kad se otvore onda možeš još jednom da klikneš i da ih dodatno uvećaš. Pretpostavljao sam da većina to neće da uradi, razlika je što su one prve stavljane sa kompa a ove druge su postavljene na nekom sajtu i odalte uvežene.