News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Tragom vesti

Started by Mirabella, January 04, 2010, 06:39:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Mirabella

hahaha

http://www.danas.rs/vesti/iz_sata_u_sat/pocinje_podela_besplatnih_akcija.83.html?news_id=15761

"Svi građani koji su ostvarili pravo na besplatne akcije od sutra će u poštama širom zemlje moći da podignu potvrde o vlasništvu nad pet akcija Naftne industrije Srbije, koje nominalno vrede 2.500 dinara. Pored toga, na njihove račune u Poštanskoj štedionici ili drugim bankama leći će po 1.700 dinara iz Privatizacionog registra, koje će moći odmah da podignu.Iako će postati vlasnici akcija NIS-a, građani sutra neće moći da ih prodaju na organizovanom tržištu, pošto je NIS zatvoreno akcionarsko društvo, što znači da se njegovim deonicama ne trguje na berzi. Tek kada ova kompanija izađe na Beogradsku berzu svi akcionari će moći da novostečeni kapital unovče davanjem naloga za prodaju akcija na šalterima Pošte, mada i stručnjaci i predstavnici vlasti savetuju građanima da sa prodajom ipak sačekaju, pošto se očekuje da će akcije NIS-a na berzi postići višu cenu od nominalnih 500 dinara."

Kad legne 1.700 dinara  :mrgreen:
Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

Pijanista

Hate mail

Tzv. gradjani tzv. Srbije bi (visestruko) profitirali ako bi (nekako) kupili akcije Raytheona, Boeinga, Northrop Grummana, Lockheed Martina, General Dynamicsa, ...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pijanista

Evo ti prvi sa liste:

Treba znati kad kupiti i prodati. Pola ljudi bi izgubilo lovu, i od tih bi pola trazilo da im drzava nadoknadi gubitke. Videli od malinara...

taki

Sta reci na ovo a da ne bude komicno ... ovaj smajli nije los  xfrog

Pijanista

1700din je oko 20 evra?

alan ford

smanji cigo (evro je po zvanicnom kursu 95 dinara)

Jelence

Pa fino, 1.700 "pravih" dinara plus 2.500 "uhvatis me za kitu" dinara to je u najboljem slucaju 45 eura.

Smesno.

Kad se samo setim naivaca koji su putovali iz vrazije matere do konzulata ovde u Syd, sa sve ostarelim babama i dedama, e da bi dobili koju iljadarku za dzabe. 45 eura jedva da pokrije putne troskove, sa ruckom u nekom jeftinom restoranu (istina, mozda su usparali tako sto su poneli sendvice od kuce).

Naivan svet, eto.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

slawen

А ти, јеси се ти писала?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

iDemo

Quote from: Jelence on January 05, 2010, 07:13:19 AM
Sta mislis da li sam?
QuoteAll they ever ask is "how much does it cost" and "how much money can I make".

slawen

Мора да је уграбила паузу за габлец да скокне до Амбасаде, па окаснила јер направили гужву ти што забасали из Алисспрингса, па је после због тога отпустило.
Ето, само ако повежемо чињенице....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

iDemo

Quote from: slawen on January 05, 2010, 07:35:27 AM
Мора да је уграбила паузу за габлец да скокне до Амбасаде, па окаснила јер направили гужву ти што забасали из Алисспрингса, па је после због тога отпустило.
Ето, само ако повежемо чињенице....
A da si video kad su izvadili paradajz i piletinu pa nagazili...

slawen

Значи, и габлец и акције.
Лепо богами.

Jelence

Quote from: iDemo on January 05, 2010, 07:22:32 AM
Quote from: Jelence on January 05, 2010, 07:13:19 AM
Sta mislis da li sam?
QuoteAll they ever ask is "how much does it cost" and "how much money can I make".

Is there really any other question?

iDemo

Quote from: Jelence on January 05, 2010, 07:56:23 AM
Is there really any other question?
Ima - ono kljucno:
QuoteYours or mine?

Jelence

Hate mail

Jelence

Sad koga ne mrzi da zaredja i pokupuje akcije NIS-a, po $100 svaku i da nakrivi kapu.

Hate mail

Quote from: Pijanista on January 06, 2010, 01:22:00 AM
Is it safe?

Yep, that's the one. :krez: (sutra cu da okacim onog krezavog, prigodno...)

Deda

Stig'o mi danas SMS da mi je na tekući račun leglo tih 1700 kinti.
To je ta lova iz privatizacionog fonda... kao, šatro, dividende, koje to nisu (ali zato i kažem šatro).
Potvrdu ću uzeti kad odem na šalter pošte da platim neke račune.
Ionako je to samo od NIS-a.  xwink2

alan ford

a tek sad kad krene JAT pa EPS pa...mocice narod konacno malo da da'ne dusom i odmori.

iDemo

Quote from: alan ford on January 07, 2010, 09:45:05 PM
a tek sad kad krene JAT pa EPS pa...mocice narod konacno malo da da'ne dusom i odmori.
Sad kad imaju bez-vize rezim za EU mogu i na odmor od tih para...

alan ford

pa i to sto kazes. nego da sam ja dobio te pare i da sam dole sa mojim mobilnim, ja bi pola love izgubio samo na SMS poruci da su mi isplatili pare...

Hate mail

Deda

Quote from: alan ford on January 07, 2010, 10:28:24 PM
nego da sam ja dobio te pare i da sam dole sa mojim mobilnim, ja bi pola love izgubio samo na SMS poruci da su mi isplatili pare...

Khm, ovo baš i nisam razumeo, ali razumem da pokušavaš da me zezaš. Jedino ne razumem kako...  :roll:
Ako nisi razumeo, taj SMS šalje meni moja banka... I tako svaki put kad nešto stigne na tekući... mislim, znam da je BG prvi uveo plaćenje parkinga SMS-om ali ne verujem da taj koncept baš nešto...
Da, i JAT, i Telekom, i Aerodrom...
Naravno, niko pametan ne veruje da će to ikad na kraju u zbiru biti 1000 E koje je obećavao Dinkić. Ni on to ne veruje i vadi se na prodaju NIS-a i na krizu... Ali to je njegova stvar.

alan ford

znas da te zezam ali ne vidis kako....

ono sto sam ja hteo da kazem je da mene SMS poruka kosta 20 centi te kako je 1500 dinara koliko je svako dobio bezobrazno malo ako se uzme u obzir predizborno obecanje od 1000 Evra svakom gradjaninu.
Opusti se...

alan ford

Quote from: Deda on January 08, 2010, 01:06:00 AM
mislim, znam da je BG prvi uveo plaćenje parkinga SMS-om ali ne verujem da taj koncept baš nešto...

to placanje parkinga je zaista super stvar. ne znam samo gde je to Beograd to prvi uveo. U Evropi, u svetu...ili Beograd je prvi grad. Ovde nisam video placanje parkinga ali sve ostalo postoji vec godinama.

Naravno, niko pametan ne veruje da će to ikad na kraju u zbiru biti 1000 E koje je obećavao Dinkić. Ni on to ne veruje i vadi se na prodaju NIS-a i na krizu... Ali to je njegova stvar.

ovako nesto izjaviti je sramota. znaci ipak je dozvoljeno izjaviti sta god ti padne na pamet zarad kampanje, politicke karijere, predsednickih i parlamentarnih izbora. Boli tebe racku, on je izjavio to je njegova stvar...to sto je navukao gomilu sveta to macku o rep?

bre, muka mi je ove arogancije. citava ona Miloseviceva bulumenta je bila moralnija od ove sada ekipe, ekipu koju slepo branis. Milosevicevi su se barem pretvarali da im puca kita sta ce svet da misli...

iDemo

Quote from: alan ford on January 08, 2010, 05:39:28 AMMilosevicevi su se barem pretvarali da im puca kita sta ce svet da misli...
Jok, ja mislim da je njima autohtono pucala kita sta ce svet da misli...

alan ford

ma kakvi, samo kada se setim kada je Milosevic izabran za predsednika drzava i frke oko toga kako je moguce da bude predsednik stranke i drzave pa zamrzavanja funkcije u stranci itd. Ovi sada nista ne zamrzavaju, malo-malo pa se obracaju naciji sa partijskih pozicija itd.
Pa frke sto je onaj DSSovac svojevremeno optuzio da Tadija zna gde se skriva Mladic a onda je rekao da je to bila samo predizborna fora i kao svi su se zgrazavali. Sada deda ladno kaze da je Dinkic lagao ali kao sve to nema veze.
Onaj Milorad je degen sto je setao po skupstini. Do tada je bio valjda uzoran clan DS omladine...

iDemo

Quote from: alan ford on January 08, 2010, 05:50:16 AM
ma kakvi, samo kada se setim kada je Milosevic izabran za predsednika drzava i frke oko toga kako je moguce da bude predsednik stranke i drzave pa zamrzavanja funkcije u stranci itd. Ovi sada nista ne zamrzavaju, malo-malo pa se obracaju naciji sa partijskih pozicija itd.
Pa frke sto je onaj DSSovac svojevremeno optuzio da Tadija zna gde se skriva Mladic a onda je rekao da je to bila samo predizborna fora i kao svi su se zgrazavali. Sada deda ladno kaze da je Dinkic lagao ali kao sve to nema veze.
Onaj Milorad je degen sto je setao po skupstini. Do tada je bio valjda uzoran clan DS omladine...
Nego, onako najozbiljnije - jel' si ti ocekivao vise?
Ne od Dede nego od ostalih...  xrofl

Hate mail

Ja sam ocekivao vise ali su prestali posle 78 dana. Budale, jebes ga...

iDemo

Quote from: Hate mail on January 08, 2010, 06:32:27 AM
Ja sam ocekivao vise ali su prestali posle 78 dana. Budale, jebes ga...
Koji si ti lozac...  :!:  :mrgreen:
Al' dobro - jos uvek se nadam da i nas lozish. Ako to nije slucaj onda si ga stvarno ugasio...  xyxy

Hate mail

Pa missim kako ti kazem... meni je sad sve ravno do Rockies i libo me tuki; not my problem sto bi rekli ovde na slobodnoj teritoriji.

iDemo

Quote from: Hate mail on January 08, 2010, 06:43:00 AM
Pa missim kako ti kazem... meni je sad sve ravno do Rockies i libo me tuki; not my problem sto bi rekli ovde na slobodnoj teritoriji.
ZiviJo NATO...  xrofl

tarana

Quote from: alan ford on January 08, 2010, 05:50:16 AM
Sada deda ladno kaze da je Dinkic lagao ali kao sve to nema veze.

naš šta mene najviše žifcira?

ne znaš?

stvarno ne znaš?

misim, sedimo tu godinama i nešto divanimo...otprilike se zna ko tu kol'ko mozga ima i slabo nekih prostula se muva okolo...
i sad DEDA uzme tu da mi palamudi:
-kao jeeeste, ali niiiiiiije...
-pa krivi su i druuuuugi i to više nego naaaaši
-jes bio u komi samo malo, al' se drooooogira i tata mu peder a mama pokrala pare...
-pa to je sve noooormalnoo...

misim, koga ti dedo ode zayebavaš?
pa nismo na partijskom!
tamo brani a ne kod kuće!

iDemo

Quote from: tarana on January 08, 2010, 12:30:22 PM
misim, sedimo tu godinama i nešto divanimo...otprilike se zna ko tu kol'ko mozga ima i slabo nekih prostula se muva okolo...
-jes bio u komi samo malo, al' se drooooogira i tata mu peder a mama pokrala pare...

pa nismo na partijskom!

Ja se samo pitam dal' je deda isti ovakav bio sve ove godine a mi se (tek) sada opasuljili...

alan ford

Quote from: tarana on January 08, 2010, 12:30:22 PM

naš šta mene najviše žifcira?

ne znaš?

stvarno ne znaš?

pa nismo na partijskom!

tacno u sridu...
a upoznao sam coveka, popili smo kafu par puta. Bio skroz normalan ...

Jelence

Bio je i seksi   :|
Casna rec  :mrgreen:

slawen

Не сме, људи, шта вам је, не зна ко овде све залази, откуцаће га неки жбир, па оде синекура....

Deda

A naviše volim kad se nešto izmisli da sam kaz'o, pa se onda to opljune.
I onda udri: što po liku, što "po delu" xfrog.

AF, pa kako misliš da ja to mogu da branim Dinkića, keve ti? Ne pada mi na pamet, naravno.
To su njegova obećanja/opravdanja.
A izdrkavanja o miloševiću su stvarno too much. Razumem ove što im je sve u srbiji ružno i "najgore" i treba da izgleda sve ružnije... i samo ga bombe mogu ulepšati, ali ne razumem toliko sranje i izmišaljanje.

P.S. sad si me podsetio da vidim koliko Societe Generale naplćuje taj servis. Dotle, mislim da je 34 kinte, pa ti rečunaj... xyxy

Pareski do

Quote from: alan ford on January 08, 2010, 05:39:28 AM
mislim, znam da je BG prvi uveo plaćenje parkinga SMS-om ali ne verujem da taj koncept baš nešto...

Можда није први у свету али међу првих пет:

http://info.parkbysms.com/where/

Велингтон (НЗ)

Милано (ИТ)

Банбури (АУ)

Куала Лумпур (Малезија)

Београд (РС)

Pijanista

Cudi me da Niksic nije na tom spisku.

alan ford

Quote from: Pareski do on January 09, 2010, 01:00:23 AM

Ovo sa SMSom je dedinom zamajavanje.
Srbija je dakle jedna od 5 drzava koja je kupila tu uslugu od kompanije koja je to sve smislila i sprovela u delo. Big fuckin' deal. Da pricamo o necemu sto smo sami izmislili pa da ima smisla ovako nema veze.

Pareski do

У Никшићу не наплаћују паркинг.

Quote from: alan ford on January 08, 2010, 05:39:28 AM
Srbija je dakle jedna od 5 drzava koja je kupila tu uslugu od kompanije koja je to sve smislila i sprovela u delo. Big fuckin' deal. Da pricamo o necemu sto smo sami izmislili pa da ima smisla ovako nema veze.

Да, да, Тесла је пола Америке изумио а зликовци се ките с тим...

Deda

Quote from: alan ford on January 09, 2010, 01:12:46 AM

Jeo, ništa ne razumeš (a posle "Deda zamajava")! Nije Srbija nego Beograd, ako što gore kod Pareskog nemaš 5 država nego 5 gradova.
Uostalom, nisam ni tvrdio da je to naš izum, ali znam da nije slučajno što baš neke likove iz beogradske parking službe jure da im to pokazuju po nekim EU zemljama (Bugarska ne važi, to se podrazumeva). A sve to ne bih ni pominjao da nije bilo muljave namere (i još traljavije izvedbe) da me nešto zezaš.

alan ford

Quote from: Deda on January 09, 2010, 01:04:11 PM
A sve to ne bih ni pominjao da nije bilo muljave namere (i još traljavije izvedbe) da me nešto zezaš.
ti ocigledno znas da nesto mazes pa sta god da se kaze smatras da je na tvoj racun. Objasnio sam ti sta sam hteo da kazem, a ako ne verujes ili ne shvatas tu ja pomoci ne mogu.

Deda

Naročito ako se lično adresuje.
OK, samo da potvrdiš da je "muljava namera i traljava izvedba" bila sasvim dobra kvalifikacija.

slawen

Quote from: alan ford on January 07, 2010, 10:28:24 PM
nego da sam ja dobio te pare i da sam dole sa mojim mobilnim, ja bi pola love izgubio samo na SMS poruci da su mi isplatili pare...

Khm, ovo baš i nisam razumeo, ali razumem da pokušavaš da me zezaš. Jedino ne razumem kako...  :roll:
Ako nisi razumeo, taj SMS šalje meni moja banka... I tako svaki put kad nešto stigne na tekući... mislim, znam da je BG prvi uveo plaćenje parkinga SMS-om ali ne verujem da taj koncept baš nešto...
Quote from: Deda on January 09, 2010, 01:04:11 PM
Quote from: alan ford on January 09, 2010, 01:12:46 AM

Uostalom, nisam ni tvrdio da je to naš izum, ali znam da nije slučajno što baš neke likove iz beogradske parking službe jure da im to pokazuju po nekim EU zemljama (Bugarska ne važi, to se podrazumeva).

Ма да, ено директору Паркинг-сервиса све исцепани рукави, кол'ко га вукле Бечлије и остали Немци....
Бугари се подразумевају.

Ахахахахахаха, овај човек решио да се ја умочам у ћега данас.