News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Jeste li i vi ovako prakticni?

Started by baggio, January 04, 2010, 07:21:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hate mail

Pa kako ono kazu kod nas: da se uskladi sa dostignucima nauke (i paid-for research-a)...
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Pareski do

Quote from: Pijanista on January 06, 2010, 05:16:24 PM
Jel moze neko da me prosvetli zasto menjaju uniforme tako cesto? Treba top nastancovati.  Ili su razlicite za razliciti deo sveta (ono geografija i tako to)

Велике империје, за разлику од малих државица имају доктрину која мање више гласи:

Don't put all of your mass graves in one type of terrain.

alan ford

da male drzavice imaju i predstavu sta je doktrina velike imperije ne bi bile male...

Pareski do

Право као из Јеленчетове библиотеке - Knowledge is Power.

Само делимично тачно, има још доста фактора који играју - срећа, ресурси, историја, геополитика итд.

Ivan_D

Ja podlegao Jelencinim preporukama i skinuo, pa preslusao 2 knjige Tony Robbinsa.

Ne znam, covek osim sto zvuci dosta neobrazovano, zvuci i vrlo jeftino. Ni zanimljiv, ni zabavan, ni duhovit, apsolutno nisam tamo nasao nista za sta bih mogao da kazem "pa, dobro, 'ajde razumem da su se neki ljudi za ovo uhvatili, razumem da im to imponuje". Apsolutno nista. Cak ni dobar salesman.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Quote from: Ivan_D on January 08, 2010, 02:13:19 PM
Ja podlegao Jelencinim preporukama i skinuo, pa preslusao 2 knjige Tony Robbinsa.

Ne znam, covek osim sto zvuci dosta neobrazovano, zvuci i vrlo jeftino. Ni zanimljiv, ni zabavan, ni duhovit, apsolutno nisam tamo nasao nista za sta bih mogao da kazem "pa, dobro, 'ajde razumem da su se neki ljudi za ovo uhvatili, razumem da im to imponuje". Apsolutno nista. Cak ni dobar salesman.
То ти није требало, пријатељу...
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Jelence

Quote from: Ivan_D on January 08, 2010, 02:13:19 PM

Fair enough. Znaci Toni nje za tebe. Odlicno, sad kad to znas mozes da izaberes nesto drugo sto ce vise da ti se svidja.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Jelence

Quote from: Pareski do
Право као из Јеленчетове библиотеке - Knowledge is Power.

Joj kako ne'as pojma...  xtwak
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako