News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

J-Lo's boyfriend

Started by E, January 19, 2012, 11:17:32 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E

Citam sad u novinama neke traceve pa sam se naglas nasmejala ovom decku. Kakav slatkis lol
Navodno Jennifer Lopez ima decka koji je dosta mladji od nje pa su ih napali zbog razlike u godinama, a ovaj klinja resio da se oglasi I napisao sledece :
" Age, status, n (and)opinions of others are irrelevant. Our hearts are endless and our souls infinite. Our ages are mere reminders of the hours logged on this earth and the precious time remaining. We should all honor (sic) our time here by indulging in our passion and dreams. So close your ears and open your hearts;love and be happy."

Sve, sve I nekako ali kad je napisao da smo logged on this earth meni su posle suze od smeha.

Jelence

Moze mu se da fantazira kad krese JLo.  :!:
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Ivan_D

meni se J-Lo ne svidja. Nije mi odbojna i odvratna kao sto mi je Britney uvek bila, ali recimo da mi ponude da kresnem J-Lo ili neku no-name zgodnu devojku, no-name devojka would it be. Sto nije slucaj sa recimo Madonom, Debrom Winger, Halle Berry itd, kod njih bi prevladala slava. kod tzm J-Lo ne.

A kad bi dosao sam bog i rekao da mogu da izaberem samo jednu zenu na svetu, bilo koju, ne bi to cak bila ni Bar, vec Jenniffer Connelly.

Eto, takav sam ja. Mashtar, karakter i covek od principa.

If you dine with the devil bring a long spoon.

Jelence

Quote from: Ivan_D
meni se J-Lo ne svidja. Nije mi odbojna i odvratna kao sto mi je Britney uvek bila, ali recimo da mi ponude da kresnem J-Lo ili neku no-name zgodnu devojku, no-name devojka would it be.

E to da ju kresnes. Ali za BJ su kriterijumi vec drugaciji: tu moze i lady-like boy  :mrgreen:

Ivan_D

Gledam sad uhapsilo Kim Schmitza. Nisam znao za coveka, sad citam o njemu. Da je ostao u Evropi, najbolju u rodnoj mu Nemackoj ili Francuskoj to mu se verovatno ne bi desilo. Ali ne, on morao da zivi na Novom Zelandu.
Covek je stvarno preterivao malo, gledam sad automobile, imao rollsa koji je umesto onog znaka sa krilima imao svetleci i krst i appropriate tablice "GOD"   :mrgreen: :mrgreen:
Takodje, tablice na drugim kolima: mafia, ceo, hacker, kim.com itd.

Hate mail

Imate 100 godina a jos niste shvatili judejske "medije" i nametanje 3rd world estetike zapadnom coveku za "ideal".
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Jelence

Hate mail

Ivan_D

ako ovo nije estetski i sa puno ukusa dizajniran i ukrasen auto, ja ne znam sta jeste.

Superhik

Quote from: Jelence on January 21, 2012, 01:29:53 PM
...Ali za BJ su kriterijumi vec drugaciji: tu moze i lady-like boy  :mrgreen:

Jelo, sad sam u dilemi - da li zelim ili ne zelim da znam na koji nacin si dosla do saznanja o kriterijumima za BJ?

:?:

Hate mail

Jelence

Quote from: Superhik on January 21, 2012, 06:24:43 PM
Quote from: Jelence on January 21, 2012, 01:29:53 PM
...Ali za BJ su kriterijumi vec drugaciji: tu moze i lady-like boy  :mrgreen:

Jelo, sad sam u dilemi - da li zelim ili ne zelim da znam na koji nacin si dosla do saznanja o kriterijumima za BJ?

:?:

Nisi pratio na casu, eto sta je problem.

Ej bre pa tu pricu zna celo moje drustvo (o Amsterdamu, naduvanim sisama, BJ & objektom pridrzavanog cvornovatim rukama, te muskim patikama u cosku).

Missim, ako je taj nogati prosao kriterijum nema sanse da J Lo ne prodje. Nije njeno dupe bas takva katastrofa.

MalaKoala