News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

high noon

Started by tempo, January 31, 2012, 07:03:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

Pijanista

Ne znam zasto, ali taj Cheda mi taaaaaaaaaaaaaaaaaaako ide na patku......

Hate mail

Sve "drzave" su posledica genocida, pokolja, masakara, istrebljivanja i ubijanja te slicnih pregnuca. Get over it.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

nemam ja problema sa tim. ali show cu gledati i navijati za šejna.

tempo

Quote from: Pijanista on January 31, 2012, 07:18:52 PM
Ne znam zasto, ali taj Cheda mi taaaaaaaaaaaaaaaaaaako ide na patku......

decko je car. njegovo ime znaci pravda.

Pijanista

Decko je demagog. Njegovo ime znaci defekalisanje.

tempo

decko je dika i ponos srpskog naroda.

Pijanista

Ma ok, uzivajte s njim.

Ivan_D

koji je to: "Odbrambeno-otadžbinskog rat" ??
If you dine with the devil bring a long spoon.

Pijanista

Svaki onaj kojeg je vodio pobednik

tempo

ovdje se misli na onaj rat u kome su dvije godine prije pocetka dejstava snage tzv. jna iskopale rovove na svim dominantnim pozicijama oko sarajeva, na kupresu ostavile zakamuflirane jake tenkovske snage, naoruzale vec unaprijed indoktrinirani srpski narod u bosni i hercegovini, a zatim u datom momentu, dva mjeseca prije referenduma u bosni proglasile tzv srbske autonomne oblasti. nakon toga zavode totalnu medijsku blokadu zauzimanjem ili rusenjem repetitora, bjesomucno granatiraju sarajevo, mostar, bihac, gorazde, srebrenicu, gradove i cijelu bosnu drze u ekonomskoj blokadi, gradjane izgladnjuju, minobacacima i snajperima terorisu civile koji cekaju u redovima za vodu ili podjelu humanitarne pomoci. svakodnevno se granatiraju porodilista, bolnice, stambena naselja, zgrada oslobodjenja, zapaljivim bombama vijecnica u kojoj je univerzitetska biblioteka, dovode se neki opskurni rusi da opale koji rafal po gradu i slikaju se za tv. u gradovima koje su drzali pod svojom kontrolom organizuju logore, protjerivanja, progone i pljacku nespskog zivlja. i tako... uz boziju pomoc se nakako odbranise i oslobodise, a nije bilo lako protiv hordi gologuzih zgoljavaca.

tempo

moj druze pijanisticki...

Pijanista

I to sto ce Ceda da kaze kako je RS genocidna tvorevina ga automacki pretvara u savest naroda i dobrog coveka?

Hate mail

Blood is freedom's stain...

Hate mail

Pijanista

Sunce ti dzebem ala si brz!

tempo

dobar Čeda, a i mile nije los, osim sto je krkanski kabadahija.
od njega su cudoviste ionako napravili ova nasa mladomuslimanska govna, iskenjam im se u ideologiju.

QuoteJovanović: Aleksić je pijemont srpstva, a ne Karadžić i Krajišnik

Pijanista

tempo

Pijanista

.... ne znam dje da turim, pa cu vodje. Citat:

"Србија је земља која се граничи сама са собом, где живе најлепше жене, а наталитет опада. Где незапослени највише раде, где на најплоднијој земљи живе људи који гладују, где возови касне по реду вожње, где сви играју фудбал, а побеђују у одбојци. Сви журе на посао, а нико не стиже на време, где осмочасовно радно време траје дванаест сати. Где је здравство бесплатно, а лечење скупо, где су новинари слободни да напишу шта год им се нареди, где је светска криза добила држављанство, где су јавне набавке тајне, а државне тајне јавне, где се ратови никад не завршавају и где се историја понавља сваки дан."

Zavrsen citat.

Daisy

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

tempo

ove tandare mi se organski gade, ali seki bi...

tempo

srdjan aleksic.. veci covjek i veci srbin od mnogih koji se udaraju u busacka prsa i koji su ga uglavnom i ubili

http://bs.wikipedia.org/wiki/Sr%C4%91an_Aleksi%C4%87

Pijanista

Da, znao sam za taj slucaj, nisam prepoznao, pa sam guglao kad si naveo ime.

Pareski do

Quote from: tempo on February 01, 2012, 05:00:57 PM
srdjan aleksic.. veci covjek i veci srbin od mnogih koji se udaraju u busacka prsa i koji su ga uglavnom i ubili

Убила га двојица пијаних радикала "добровољаца" који су налик хијенама туристички обилазили фронтове.

Срђан Радетов није био Србин већ само човек, а ћале му Раде Максимов из Видана је такође фин човек који је поручио Јовановићу да му не узима сина у уста.

Зашто ви турад немате некога сличног, да је био човек у рату? Је ли то зато што сте ајвани сви од реда?

tempo

Petak navece, popilo se pola flase brlje pa se stoka okurazila... jos nocas je htio da ide u mitrovicu na barikade, al jebi ga, 'ladno. ološu turkosrbski.

Pareski do

У крви нисам имао ни кап алкохола, само исти Y хромозом као:

Срђан-Раде-Максим-Васо-Ђоко-Раде

Не одговори ми каква говна теку венама милион ипо људи који нису дали ниједног да је као човек запамћен?

tempo

mogu govoriti o svom gradu, i u dobroj mjeri o sarajevu.

ni u najgora vremena nikakav ološ nije legitimisao ljude u potrazi za srbima koje bi zlostavljali, niti se ikad desilo da bilo kakav ološ ubije onoga ko je u bilo kom smislu, na bilo koji nacin, pomagao komsiji, prijatelju ili totalnom neznancu, srbinu (za razliku od teritorija pod kontrolom sds-a), a takvih slucajeva je bilo toliko da se tu i ne radi o slucajevima. dalje, istina je da je najveci dio od 176 hiljada srba o kojima govori dodik napustio sarajevo jer su i oni  bjezali od pakla koji su kreirali ovi sa tvojim y hromozomom, a imali su srecu da mogu otici i da imaju gdje otici, za razliku od vecine nesretnika koji nisu imali tu srecu. dio tog pakla, osim 1400 artiljeriskih cijevi uperenih prema gradu, svakodnevnog granatiranja, snajperskog terora, stalne nestasice hrane, vode i ogrjeva..., su bile i glasine, a za potrebe ubijanja multietnicnosti, o tome kako ce se svi srbi koji ostanu u sarajevu tretirati kao izdajnici, da ce im suditi prijeki sudovi i slicno.

Ivan_D

Ja najvise volem sto se Milo n@jebao matere vama sa Y hromozomom sto pamtite 6 kolena (ali samo po ocevoj liniji) unazad.
Parezu pored gena, k@ra i radnicko poreklo, otuda i preterana zelja za pokazivanjem neceg sto nije nista do kvazi-intelektualnost.

Hate mail

ace

Quote from: Pareski do on February 04, 2012, 01:00:20 AM
Quote from: tempo on February 01, 2012, 05:00:57 PM

Убила га двојица пијаних радикала "добровољаца" који су налик хијенама туристички обилазили фронтове.

Срђан Радетов није био Србин већ само човек, а ћале му Раде Максимов из Видана је такође фин човек који је поручио Јовановићу да му не узима сина у уста.

Зашто ви турад немате некога сличног, да је био човек у рату? Је ли то зато што сте ајвани сви од реда?
ja sam prisustvovao legetimisanjima dece koja bi se vracala sa koncerata ili iz grada u bosni (a i srbiji) od strane tad jna a kasnije i raznih zveri i u jednom slucaju sam branio momka ciji je brat kao oficir jna poginuo u hrvatskoj a koji je bosnjak.

Pareski do

Не одговори ми каква говна теку венама милион ипо људи који нису дали ниједног да је као човек запамћен?

Не сери да негираш постојање логора за Србе које је признало чак и ваше судство? Већи си измет него што сам могао замислити.

tempo

negiram da su po ulicama hapsili, tukli ili ubijali na osnovu nacionalne ili vjerske pripadnosti. negiram da su ubijani oni koji su pomagali bilo kome.

tempo

i sta se ti javljas izrode radikalni. tvoja bagra je ubila srdjana. nema nikakvog razloga sa se ti i takvi kao ti ponose srdjanom i njegovim djelom. imate vi svoje radovane, slobodane, seselje, jebem i njih i tebe.

Pareski do

Срби су сами себе спроводили у затворе и логоре овчија балего?

Срђан Алексић ми је рођак. Радикали су моји колико и ти.

Ivan_D

haha. volim to rodjastvo, bratimljenje i kumovanje po Svrbiji. Svako je svakome rodjak. Budale. Najdalji rodjaci koje ja znam su deca moga ujaka i moje tetke. Nikog dalje ne znam, a i da znam ne bih ih smatrao rodjacima. 

Ti turkosrpsko pseto nemoj me terati da angazujem ace-a da kopa po starim diskusijama tvoje postove na kojima si velicao Mladica i Karadzica.

A nisi mi odgovorio ni kako se gleda u krugovima na topciderske gardiste koje ste pobili?

tempo

Quote from: Pareski do on February 09, 2012, 11:27:35 AM
нису дали ниједног да је као човек запамћен?

emir kusturica?

Hate mail

Pareski do

Quote from: tempo on February 09, 2012, 06:06:13 PM

emir kusturica?

Тај вас нешто не воли а ни ви њега, зашто?

Не одговори ми каква говна теку венама милион ипо људи који нису дали ниједног да је као човек запамћен у рату?

ace

Quote from: Pareski do on February 10, 2012, 02:39:21 PM
Quote from: tempo on February 09, 2012, 06:06:13 PM

emir kusturica?

Тај вас нешто не воли а ни ви њега, зашто?

Не одговори ми каква говна теку венама милион ипо људи који нису дали ниједног да је као човек запамћен у рату?
nama je trebao covek jer smo neljudi postali. njima nije jer su ljudi (covek) ostali.

Hate mail

Da, sjajni ljudi. Narocito oni majstori (i potomci istih takvih majstora) sto su zakucavali ljude vilama za drvece i vrata a koje smo gusenicama pretvorili u smrdljivu kashu creva i govana i tako im uvecali vrednost visestruko. 

tempo

nema nikakve sumnje da je procenat zlotvora u jedinici vremena kod juznoslavenskih naroda, bas kao i modus operandi, isti.

tempo

normalno, prvo su se u srbiji dokopali vlasti i organizovali, a samim tim, kasnije, zauzeli najvise celija u seveningenu.

Hate mail

Dokopavaju se oni svuda vlasti.

Kocevski Rog, Seveningen, to nikada ne prestaje...

Ivan_D

Identifikovane 162 žrtve iz Perućca
Izvor: Beta

Sarajevo -- Utvrđen je identitet 162 žrtve rata u Bosni i Hercegovini čiji su posmrtni ostaci pronađeni u jezeru Perućac, a među njima je i desetoro dece.

Do sada je utvrđen preliminarni identitet 162 osobe na osnovu DNK profila, saopšteno je iz Instituta za nestale osobe BiH.

Među pronađenim žrtvama, oko 25 posto su žene, uključujući tri devojčice od devet i po do sedamnaest i po godina. Pronađeni su i posmrtni ostaci desetoro dece.

Najstarije žrtve koje su pronađene u jezeru su žene rođene 1906. godine.

U jezeru Perućac pronađena su i dva regruta bivše JNA koji su u toku 1991. godine upućeni na služenje vojnog roka u Kovinu i Prištini - Almas Ahmetspahić iz Višegrada, rođen 1972, i Ermin Meštrovac iz Jajca, rođen 1973.

Dva od 19 putnika voza koji je saobraćao od Beograda do Bara, a koji su oteti na železničkoj stanici u mestu Štrpci u februaru 1993. godine, pronađeni su u jezeru Perućac. Radi se o državljanima Srbije - Rasimu Ćoriću, i Crne Gore - Jusufu Rastoderu.

Od 162 preliminarno identifikovane žrtve, 160 su bošnjačke i dve srpske nacionalnosti.

Žrtve su pronađene na više od 60 mikrolokacija u 30 sela i zaselaka na području opština Višegrad, Rogatica, Srebrenica i Bajina Bašta.

Kako je saopšteno iz Instituta za nestale osobe BiH, sledeće nedelje trebalo bi da počne i obdukcija posmrtnih ostataka žrtava koje su u leto 2010. godine pronađene u tom jezeru.