News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ovako je sada

Started by Ivan_D, February 01, 2012, 07:59:37 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ivan_D

a ne zelim ni da pomislim kako ce biti kad vam mormon postane predsednik. Stvarno neverovatno.

Darleene, CBS Local - Los Angeles-1 day ago
Images have been resized. Originals at CBS Local - Los Angeles

LOS ANGELES (CBS) — A pair of U.K. tourists were arrested after landing in Los Angeles on terror charges after joking on Twitter they were going to 'destroy America' and 'dig up Marilyn Monroe.'

Leigh Van Bryan, 26, was detained last Monday after landing in Los Angeles with his friend, 24-year-old Emily Bunting, according to the British Daily Mail.

Bryan was flagged as a potential threat after tweeting this message about his upcoming trip to Hollywood "@MelissaxWalton free this week for a quick gossip/prep before I go and destroy America? x"

Bryan and Bunting told officials the term "destroy" was British slang for "party." Despite the explanation, they were held on suspicion of planning to commit crimes and their passports were confiscated, the Daily Mail reported.

Bryan was also questioned about another tweet quoting the animated show, "Family Guy:" "3 weeks today, we're totally in LA p****** people off on Hollywood Blvd and digging Marilyn Monroe up!"

Bryan's luggage was searched for spades and shovels as a result.

The pair told the Daily Mail they were questioned for five hours, before they were taken to separate holding cells for another 12 hours. They were then put on a plane home via Paris.

"The officials told us we were not allowed in to the country because of Leigh's tweet. They wanted to know what we were going to do," Bunting told the Daily Mail. "They asked why we wanted to destroy America and we tried to explain it meant to get trashed and party."

We just wanted to have a good time on holiday. That was all Leigh meant in his tweet. He would not hurt anyone."

The Daily Mail says Bryan and Bunting must apply for visas from the U.S. Embassy in London before flying to the U.S. again.

Bryan's Twitter account has been locked, barring any casual users from seeing his tweets. The account directs all press to contact a spokesman at South West News Service.

"Based on information provided by the LAX Port Authority Infoline – a suspicious activity tipline – CBP conducted a secondary interview of two subjects presenting for entry into the United States," Customs and Border Protection spokeswoman Jenny Burke said in a statement. "Information gathered during this interview revealed that both individuals were inadmissible to the United States and were returned to their country of residence."

Inadmissability, she said, could include improper travel documents, prohibited activities or intent, smuggling of contraband or prohibited goods or criminal activity or history.
If you dine with the devil bring a long spoon.

Superhik

Idi bre u peršun!

Ja, po naslovu, skontao da si okačio sliku revitalizovanog testisa.. :)

...a glede članka - well, institucionalizovana paranoja je zajebana rabota. Pogotovo za one nad kojima se institucionalizacija primenjuje.

Daisy

Better safe, than sorry

nedavno je neki Nemac pravio sranja po L.A. (nisam siguran, čini mi se da su požari bili u pitanju)

a psihopate u poslednje vreme, pre nego krenu u mass killing imale su običaj da to u nekoj formi i najave na webu ...
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Superhik

Da se razumemo: ja nemam nista protiv Guantanama.

Nuff said.

Ivan_D

Ako mene pitas ovo je cista glupost. Ljudi koji to rade se drze nekakvih udzbenika i instrukcija kao pijan plota i ne odstupaju ni malo od istih. Verovatno je dovoljno bilo da ih sacekaju na aerodromu, pogledaju iz daljine pa da im odmah bude jasno da su to bezazleni klinci a ne teroristi.

Ja kad sam leteo zadnji put za Ameriku, na putu nazad se checkiram na aerodromu i izasla mi na boarding passu nekakva zvezdica i ova zena mi kaze da moram da idem na additional screening, nekakva ionizacija, sta li.
Ocekivao da tamo budu sve nekakvi indijanci, kad od nas desetak tamo bile dve plave norvezanke, dvojica Nemaca, Englez i ostatak nekakvi indijanci. I ja prokomentarisao obezbedjenju, pokazujuci glavom na Norvezanke "you guys need to work a little on your profiling", a on mi odgovori "oh, it's all random sir".

kakav waste of resources.

Ivan_D

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2093796/Emily-Bunting-Leigh-Van-Bryan-UK-tourists-arrested-destroy-America-Twitter-jokes.html?ito=feeds-newsxml

Leigh was also quizzed about another tweet which quoted hit US comedy Family Guy which read: '3 weeks today, we're totally in LA p****** people off on Hollywood Blvd and diggin' Marilyn Monroe up!

Federal agents even searched his suitcase looking for spades and shovels, claiming Emily was planning to act as Leigh's 'look out' while he raided Marilyn's tomb.

Bar manager Leigh, from Coventry, and Emily, 24, from Birmingham, were then quizzed for five hours at LAX before they were handcuffed and put into a van with illegal immigrants and locked up overnight.

They spent 12 hours in separate holding cells before being driven back to the airport where they were put on a plane home via Paris.

Leigh, an Irish national, and Emily arrived at Birmingham Airport last Wednesday afternoon.

Emily said: 'The officials told us we were not allowed in to the country because of Leigh's tweet. They wanted to know what we were going to do.

'They asked why we wanted to destroy America and we tried to explain it meant to get trashed and party.

'I almost burst out laughing when they asked me if I was going to be Leigh's lookout while he dug up Marilyn Monroe.

xrofl

Daisy

Quote from: Ivan_D on February 01, 2012, 10:51:09 AM

Ako mene pitas ovo je cista glupost. Ljudi koji to rade se drze nekakvih udzbenika i instrukcija kao pijan plota i ne odstupaju ni malo od istih. Verovatno je dovoljno bilo da ih sacekaju na aerodromu, pogledaju iz daljine pa da im odmah bude jasno da su to bezazleni klinci a ne teroristi.

Da li ovaj gospodin liči na osobu koja će pobiti 69 tinejdžera? ... onako kad se pogleda iz daljine ...

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Superhik

Quote from: Ivan_D on February 01, 2012, 10:51:09 AM

E, ali vidi, (srecom) ne pitam te. Niti je bitno sto se tebi cini da ovo dvoje izgledaju kao bezazleni klinci. Tvoje misljenje, srecom, tu nije bitno  :mrgreen:

..a, kao primer - pre nekih pola godine sam isao tamo. Tvitovao, doduse, nisam. Ali, izgledam prilicno zajebano, a biografija mi je jos zajebanija.

And, guess what?

Osmesi i `Welcome, Sir, enjoy your stay!`, na svim nivoima.

How about that?

xdrinka

Superhik

INI brze poteze..  xuzi

xjap

Ivan_D

Dobro, de, neozbiljno je reci da "ne izgledaju" opasno, ali svejedno je preterano i preglupo sta su uradili. Pogotovo za line iz serije da ce da iskopa Marilyn Monroe.
A verovatno su imali i dosta vremena da ih malo provere, preko more than willing britanskih partnerskih sluzbi, pre nego sto su uopste i poleteli.
Takodje su imali dosta vremena da se zainteresuju za britanske idiome.

Pijanista

Missim stvaaaaarno   :x

Hate mail

We have enough fat chicks in beige pumps already, thanks.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Daisy

there is a saying ...

... Ko se na mleko opeče, taj i u jogurt duva

Hate mail

Septembra 1999. kada sam se pakovao i spremao za prelazak na slobodnu teritoriju, palo mi na pamet da za uspomenu i dugo secanje spakujem i moj "skakavac" i jedan od M67 "metak sa obicnim zrnom i mesinganom kosuljicom..." donet sa ratista ali sam se momentalno obsetio da to ne bi bilo bas pametno s obzirom na ulog. A tad nije bilo ove bezbednosne histerije kao danas. I tako poneh samo srapnel od AGM-88 HARM-a koji se, u poteri za radarom kilometrima odatle na istok koji se ocito vec bio ugasio, zabio u prelepu i sredinom devedesetih ukusno renoviranu neoklasicnu staru zgradu bolnice u centru Panceva leta 1999., jedno sklopivo krilce od detonirane bojeve glave RB-a M80 64mm (popularna "zolja") i ratnu znacku (1991.-1992).

Pijanista

Ja sam poneo knjige. "Godine raspleta" i "Datum za istoriju". Da sam krenuo kasnije, poneo bih i "Ratni zlocinac Havijer Solana".

Hate mail

Hate mail

Hate mail

Krilce ne mogu da nadjem.  :x xtwak

Hate mail

Dok sam trazio krilce po malenoj torbi u kojoj je bilo a koja je 2. oktobra 1999. u 2 aviona usla sa mnom kao rucni prtljag (Ferihegy - Schiphol, Schiphol - Newark Int'l Airport) pronadjem SKALPEL onaj narandzasti skolski od 20cm koji sam isto bio spakovao iz bogtepita kojih razloga 1999.!

HAHAHA!

Hate mail

Ladno sam mog'o onda i onaj metak...

Jelence

Boktemazo Hate al ti je linija karijere nabrekla, da izvines  :? Mislim da sam videla i 2 dece, nisam sigurna  :!:

Nego... Ovakve se stvari desavaju redovno i jedino sto mogu da kazem: nedaj Boze da ja budem statistika. Ako vec mora neka bude neko drugi. Kao sto ima nevinih da trunu u zatvoru, pogresno uhapsenih, pogresno lecenih, pogresno operisanih. 100% je samo broj koji se u stvarnom zivotu ne pojavljuje cesto.

Inace, ni prvi ni poslednji koji su se zajebali misleci da je Tviter ili FB privatna stvar. Jeste, qrac.

A i ovaj sleng kod mene bas ne pije vodu. Ako "razbucati Ameriku" znaci "osvinjiti se na zurkama" sta bi moglo da bude "iskopavanje MM"? Kresanje neke frigidne koke?

BTW, Ameri ne rade nista sto do sada nisu radili, samo sto je sada sveCka klima drugacija pa gafovi ispadaju groteskni. Jebaji ga, imaju pravo da rade sta hoce ako misle da im je zemlja ugrozena. Pa makar i od desanta Tviterom.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

Hate mail

To mora da su dva IPO-a...

Hate mail

Superhik

Falš.

Dog tags beretki su bile pločice sa 4 cifre i krvnom grupom.

Bez imena, bez ikakvih insignija.

Samo krvna grupa i broj.

I bile su - ovalne.

Superhik

Mislim, kao kvadrat sa zaobljenim ivicama, i gumenim zastitnim 'prstenom', u tom smislu 'ovalne'.

Ne bacaj pare.

:mrgreen:

Hate mail

Pretpostavio sam.

Ma ne bih kupovao (sta ce mi stvari jedinica u kojima nisam bio?) nego mi je zesce zamirisao, well, falsh. Missim, u momentu sam video nekoga ko je dosao do X tih JNA znacki i dosao na "bistru" ideju (mada, s kim ima posla nije mu ni losa) da unovci ceo taj goodwill tako sto ce da navari tog vuka na njih i onda vecito nalozenom puku koji je o svemu tome ali i o svemu ostalome u freakin' zivotu cuo nedavno, preko sredstava javnog informisanja, znaci to posteno uvali.

Nema sanse, rekoh ja sebi, da bi oni trosili te (inace glupe, papirne) JNA znacke pa jos varili po tome...

Hate mail

Iznimka je kad mi poklone :mrgreen: (tj. kad me ispostuju). E tad rado prihvatim/uzmem pa cak i ponesem. :mrgreen: A kupov'o nikad ne bih. Naprosto, volim autenticno. Kao ono moje koje sam cak i u Ameriku poneo.

Superhik

Ako vidis ovako nesto, sa utisnutim (na primer) -

1357
A+

..e, to bi moglo da bude autenticno.

Ovo sto taj tip nudi je - smesno.

Ali, ako covek ima trziste - samo napred..

Hate mail

Trziste, no sto!  :|

Moja grupa...

Hate mail

Siri auditorijum se sigurno pita kako su JNA ratne znacke (mi smo to tako zvali) "glupe, papirne". Pa lepo, neki genije u JNA je dosao na ideju da licne podatke pripadnika JNA ne rezbari na metal nego je unutar onog medaljona tamo gore (koji drzim u ruci, sa vrpcom od niti za pecanje jer se pamucni konac izlizao i propao - jos jedna glupost) i oko osovine oko koje se medaljon rastvara uvukao PAUS PAPIR sa malenim pre-prepared formularom po kojem se pisalo.

I sad ti budes u nekom vozilu koje fasuje RPG ili "fagot" i izgoris komplet, ono, pretvoris se u pepeo i ostane medaljon od metala na kome nista ne pise a onaj paus papir se zajedno sa tobom (i podacima) pretvori u gas.

slawen

Quote from: INI on February 01, 2012, 11:11:34 AM

Da li ovaj gospodin liči na osobu koja će pobiti 69 tinejdžera? ... onako kad se pogleda iz daljine ...

Да. Асиметрично лице параноика.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

Quote from: Superhik on May 28, 2012, 09:48:32 AM
Ne bacaj pare.

xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Ja? Ja da bacim pare? Ja da nesto kupim? xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl