News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

evo u kojem ja kretenistanu zivim

Started by tempo, February 27, 2012, 11:04:01 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tempo

Elvis F.
istina ispliva kad tad ...

Dnevni avaz - Turska posjeduje Bibliju u kojoj Isus najavljuje dolazak poslanika Muhameda a.s. (FOTO
www.dnevniavaz.ba
Turska posjeduje Bibliju u kojoj Isus najavljuje dolazak poslanika Muhameda a.s. (FOTO)
Like ·  · Share · 13 minutes ago ·
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

tempo

Pijanista

Hate mail

Neverovatno je koliko su Semicani zagadili ekosistem i biosferu svojim halucinacijama, unistivsi zivote i progres citavih rasa.

tempo

Hate mail

tempo

Hate mail

Pa svugde. Mozda bi ti i ja ovaj razgovor sada vodili while watching c-beams glitter in the dark near the Tanhauser Gate da nije bilo inkvizicije, pokolja, snizenja IQ-a usled naleta sve 3 semicanske mozdane ispiracine.

Hate mail

tempo

ma da, kad pogledam siru sliku, jeste svugdje, ali sta ces, meni je moj krst najtezi, a realno je i zagadjenje semitskim halucinacijama i steta koja je napravljena najreprezentativnija kod nas. toliko je reprezentativna da se granici sa satanistickim ritualom.

Hate mail

Pa znas sta, UzurpatoriTM su i dobar materijal, sto jes' jes'.

tempo

bioloski i darvinovski gledano jesu dobar materijal, ali socioloski gledano bolje bi ih bilo pretvoriti u sapun i stajsko đubrivo.

Hate mail

Ma dobar su materijal za paljenje na gluposti, to sam tijo rec.

Hate mail

matador

Nemojte tako, Turci nisu Semiti  :mrgreen:

Hate mail

Hate mail

"Profesore!"...

'Gate to Hell' found in Turkey

* From Fox News
    * Last Updated: 10:21 AM, April 2, 2013
    * Posted: 10:18 AM, April 2, 2013

A "gate to hell" has emerged from ruins in southwestern Turkey, Italian archaeologists have announced.

Known as Pluto's Gate -- Ploutonion in Greek, Plutonium in Latin -- the cave was celebrated as the portal to the underworld in Greco-Roman mythology and tradition.

Historic sources located the site in the ancient Phrygian city of Hierapolis, now called Pamukkale, and described the opening as filled with lethal mephitic vapors.

"This space is full of a vapor so misty and dense that one can scarcely see the ground. Any animal that passes inside meets instant death," the Greek geographer Strabo (64/63 BC -- about 24 AD) wrote.

"I threw in sparrows and they immediately breathed their last and fell," he added.

http://www.nypost.com/p/news/international/gate_to_hell_found_in_turkey_XbhstLSNzZhRscN97oUyRI?utm_campaign=OutbrainA&utm_source=OutbrainArticlepages&obref=obinsite