Ma, ako je neko jadan u celoj toj prici to sam ja. Ako je neko patio na izvestan nacin, provodio besane noci i sl. onda sam to ja.
Ne mogu da vam iznosim detalje, ali tako je to sve nekako. Ta devojka je kao 3 razlicite licnosti u razlicitim okolnostima. Za vreme seksa affectionate and passionate like no other, in person (za vreme ne-sexa) nesto malo manje affectionate mada i dalje mila, a na daljinu (skype, telefon i poruke) almost stone-cold, a kad pokusava da bude ljupka sa daljine izgleda neprirodno.
And then there be other things, other guys and what not. Dakle, ako su nekom tesko pale pomenute komplikacije ondaK sam to ja.
Tako Pareski ucini nam svima uslugu ovde and quit over-analyzing.
On somewhat unrelated note, citam na netu iskustva nekih likova sa Ruskinjama (opet da pomenem, nikakve direktne veze sa mojim slucajem), i jedan lik kaze "if you're even a little romantic and especially if you have even a slightest trace of emotions, morality and decency in yourself - you're no match for these (Russian) women"

Moja zena je Ukrajinka (mada joj je bioloski otac Rus i cak se rodila u Rusiji i zivela tamo do 4-te godine) i ne moze da se nakritikuje Rusa, ruskog mentaliteta, a pogotovo Ruskinjica. I uvek popizdi kad se seti da sam ja slab na iste.
Ja Ruskinjice obozavam, ali je bolje ne zaljubljivati se u iste (makar ne u one that fit the stereotype).