News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

JEBLO MATERE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Started by Pijanista, April 20, 2012, 06:20:32 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Daisy

Haos!  xrofl

Pariz, London, Madrid, Big Ben, Berlin, Raška, Novi Sad
Bajaga, Beograd, Stonsi, Budimpešta, Dunav, Prag

Nole, Ana, Jeca, Andrić, Tesla, Njegoš, Hilandar
Kajmak, Drina, Sava, Dali, Rim ... Šekspir, Rakija

Pupin, Bergman, Molijer, Šumadija, Šampanjac
Šljive, Vardar, Barselona, Karneval, Venecija

Prever, Bovi, Rajna, Sena, Fruška Gora, Avala
Bajern, Inter, Čelzi, Real, Betoven ... Srbija
Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Ivan_D

If you dine with the devil bring a long spoon.

Mirabella

Don't argue with an Idiot.  He will bring you down to his level and beat you with experience!

E

Joooj da nije ovo pisala ona Sladza  xfoht

Hate mail

Patapije je zestok lik i zamolio bih vas sve - sve koji mozete da ili iskoristite postojeci ili neometano otvorite novi nalog na SC-u - odete na SC "Politiku" i u onoliko postova koliko je potrebno kontaktirate Patapija direktno (less likely to yield anything) ili kontaktirate lika pod nickom "zik-zak" koji Patapija moze da dozove e bi li preko tih svih trikova dozvali Patapija na ovu inkarnaciju 7k-a. Please.
"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

Hate mail

Pijanista

Pijanista

Ne stvarno, ko mu uradi spot, uriniram mu na diplomu. A mozda je i intelektualac Dr Kostunica promenio ciljnu grupu, kojoj ovo sasvim odgovara.

Hate mail

Mog'o je i Aco Tomic u 2 broja tesnom lister odelu da se umuva u taj spot. A i Legija, preko video-conferencinga (mal' ne rekoh video-nadzora...). A i onaj Tufa NaciJonale.

Daisy

Quote from: Pijanista on April 30, 2012, 04:37:04 PM
Ne stvarno, ko mu uradi spot, uriniram mu na diplomu. A mozda je i intelektualac Dr Kostunica promenio ciljnu grupu, kojoj ovo sasvim odgovara.

Koštuničine demokrate neće angažovati ni domaće ni strane agencije. Šef njihovog izbornog štaba Milovan Milošević kaže da će kampanju voditi lider stranke, a da će lokalni odbori imati akcije "od vrata do vrata".

Više volim da mi se neko izveštačeno osmehne, nego da se spontano izdere na mene.

Hate mail

Da se prestravis. A jel' ce prethodno da obelezavaju kuce farbom, kao u Bosni?

E

Pijanista

Kostunica, ako misli da ostane u trendu, mora da napravi spot u kome se pominje broj 8.

E

Quote from: Pijanista on May 01, 2012, 04:50:47 PM
Kostunica, ako misli da ostane u trendu, mora da napravi spot u kome se pominje broj 8.

Zasto 8 ?

Pijanista

Pa kad se vec bakce tinejdzerski frazama "znas zasto" moze i ovo:

Hate mail

Wrong. Kaze se "na qrac te nosam".

Daisy

Miloš Radovanović je na listi kandidata Demokratske stranke Srbije za gradskog odbornika u Lazarevcu, što mu je, kako kaže, velika čast.

Novinarsko pitanje se ticalo preseljenja Vreoca zbog proširenja kopova, a razgovor je potom tekao doslovce ovako (na snimku posle 1'55"):

Radovanović: U interesu države je očuvanje elektroenergetskog sistema. Naravno da je to, ovaj, taj postupak koji se sprovodi, sprovodi se na način koji treba da omogući dakle, meštanima naseljenog mesta Vreoci ... Da, hteo sam da kažem da, ovaj, je ...

Novinarka: Teško je baviti se politikom.

Novinar: Gde će te zateći kraj mandata?

Radovanović: Hoću da kažem da je očuvanje elektroenergetskog sistema u interesu Srbije i da ... Aaaa ... Aaaa ... U interesu je dakle da, da ... Taj postupak se sprovede i da, da, ovaj, naravno, ovaj, uz, ovaj ...

Novinarka: E, ajde, da prekinemo ...

BORICEV KANDIDAT ZA GRADSKOG ODBORNIKA CEO SNIMAK ! ! !.mp4

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/314011/Pogledajte-mladu-nadu-DSS-Tesko-je-baviti-se-politikom

Hate mail

Pijanista

I meni smesno a trebalo bi da placem. Imam tamo familiju. (Ne u stranci, vec u zemlji Srbiji, kandidatu sa fusnotom)

tempo

simpatičan mladić. koji je ovo akcent, Laplje Selo ili?
kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

tempo

kad sam cuo da triglav nije u crnu goru, tri dana sam plako

Pijanista

Hate mail

slawen

U toj zemlji uopchte ne smes da se zajebavas na bilo koju temu, jer ce nekome da padne na pamet to i da uradi, al' stvarno.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

slawen

We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!