News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

kako su mi lepe:)

Started by E, April 22, 2012, 08:35:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

E

ispale knedle a nisu iz kesice. Najzad sam usavrsila tehniku. Potrebna su dva jaja, malo soli, i griza toliko da ne bude ni previse gusto , a ni previse retko kada se sve dobro umucka. Fora je u gustini. Bravo za mene mE i moje lepe knedle, kako su samo isplivale na vr' serpe  :!:

slawen

Нису ти баш округле.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

E

Hate mail

"You! Yes, you! Stand still, laddie!"

E

Quote from: Hate mail on April 22, 2012, 09:49:58 PM
Naoruzani narod.

On meni da kaze da mi nisu okrugle knedle?! Not acceptable  ;)

Ivan_D

Moja zena naucila od moje bake, ali nikad joj (za sada makar) ne ispadnu tako dobro kao bakine.
Ni gulas kao mamin. O punjenim tikvicama, becer-paprikasu, knedlama sa sljivama i snenoklama da ni ne pricam.
Mada sve ostalo savrseno pravi, ali te nase stvari nije jos usavrsila.
If you dine with the devil bring a long spoon.

slawen

Ovaj chovek je velika enigma.
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

Hate mail

Da znas. Nikad nisam "upoznao" nekog kao Ivan the D. Missim ako missis na njega, Ivana the D. Imao sam osudjene kriminalce u jedinici; ljude koje je cekala presuda/izdrzavanje kazne i par slicnih likova ali nijedan nije ni blizu nonsalanciji i osobito high-level pustoloviji i calculated nonsalanciji naseg Ivana the D.

Hate mail

Missim, da nisam introvert koji jesam biJo bih Ivan the D. :mrgreen:

Jelence

Nemoj da zezas da su knedle neki problem??

Idi E u dupe na vasar, ne znam ima li sta lakse da se napravi od knedli. Ovo moje deriste ih obozava, ja stavim 3 jaja a jedva da upecam neku.

Mi volimo kad su tvrdje, mada je moja mama uvek pravila mekane. Ja ih oblikujem da budu okrugle (idu mi na zivac kad su s koca i konopca) ali deriste ne voli oca mu grebem uvek se buni zasto su knedle tako okruglog oblika?
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

E

Pa i meni su okrugle kad kupim onu smesu matzo ball (vecno hvala Mirabelli koja mi je na istu pre par godina ukazala) posto je testo gusto i moze da se stavi izmedju danova i oblikuje kuglica. Ove moje domace, seljacke  :mrgreen: lepo vadim kasicicom kao sto je moja nana.  To sto na slici nisu jednake, smanjite malo dozivljaj, ja sam bila tako srecna kad su krenule da isplivavaju svetlosnom brzinom da sam odmah uzela moju kupinicu aka BB i uslikala taj velicanstveni dogadjaj.