News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Zasto je bavljenje politikom obicno setanje kozice

Started by Jelence, January 11, 2010, 11:32:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jelence

Iz prostog razloga: napalis se, mislis da ucestvujes, mislis da dajes doprinos, da "tresete ovaj most", da si im ga kazao, da imas resenje, da znas najbolji nacin/pozu, a onda - paf. Od svega mocnog sto si mislio da si imao u realnosti nakon zucne politicke rasprave imas samo iscedjenu tastaturu u rukama.

Tu se postavljaju dva krucijalna pitanja: kojim informacijama raspolazes i sta mozes da ucinis.

Kao prvo, budimo realni, informacijama ne raspolazemo. U danasnje vreme sofisticiranog marketinga prave informacije mogu imati samo akteri u igri, nekada cak ni oni. Danas se informacije tako pakuju da ti cujes taman sta treba da cujes da bi mislio sta bi trebalo da mislis.

Tako dezinformisan mozes da uradis sta god hoces, malo toga korisnog.

Obaska sto su politicke teme po pravilu uznemiravajuce, a takva vrsta negativisanja mi zaista nije potrebna.

Jos jedna stvar je zabrinjavajuca a to je zavisnost koju konzumenti politike pokazuju kada ih se stavi na suvo. Neko ne ume da prica ako nema politike. Nekome je politika jedina interesantna stvar o kojoj bi pricao/la. I razni drugi pojavni oblici zavisnosti odnosno navlacenja.
I'll tell you something about good looking people: we're not well liked

iDemo

Jelka, ti ovde ocigledno mislis na amatersko bavljenje politkom? Ono kao na forumu ili taksiju ili, eventualno, kod frizera (ako je Libanac)?

Jelence

Jeste miki, na to mislim.  xdrinka

Hvala na dopunjavanju  :|

vbo man

Jelence jes ti prochitala shta pishe gore? Koji je ovo forum?
P-O-L-I-T-I-K-A
Ako necesh da se uznemiravash ti nemoj da ulazish ovamo.
Eno ti Ostalo pa se zabavljaj...a ima i fotke...
Nije obavezno da uchestvujesh svuda.
Svako prema svojim kapacitetima i interesovanjima.
Mi se ovde ne bavimo politikom mi se manje vishe obaveshtavamo o politici i razmenjujemo neka mishljenja.
Ne mora sve da rezultira konkretnom dobiti u materijalnom smislu :evil:
Il da ukinemo Politiku da ti udovoljimo :roll:
The light at the end of the tunnel is the train.

tarana

Quote from: Jelence on January 11, 2010, 11:32:46 AM
Kao prvo, budimo realni, informacijama ne raspolazemo.

ako imaš dovoljno iskustva, info proveriš iz više izvora, tema te zanima a umeš da čitaš između redova ( pogledati pod - govor tela i neverbalna komunikacija) - iskaz ti postaje netačan.

miskop

Retko ko moze ko Jela da lupeta.

A navidjao sam ih se.

Deda

E, draga moja Jelenče, važno je da se ti nisi dala zayebati i da ti neko uvali fiktivnih 1000 evara.
Vidiš kako je isplativo amatersko bavljenje politikom - eto, ti se daš kupiti pa makar i ne glasala za Mlađu (kao da na kraju neće svi dobiti istu siću od javnih preduzeća).
Samo nastavi tako jer ti najbolje znaš kako se šta šeta.  xnerd

Vid' Jelo, kako ovi znadu ša je politika:

(iz Politike/Bolikite)
http://www.politika.rs/index.php?lid=sr&show=rubrike&part=list_reviews&int_itemID=118635
Mladen Mladenovic, 07/01/2010, 23:21
Strasno je kada jedna tako velika drzava i jedan veliki narod svoju sudbinu stave u ruke ljudima poput pokojnog Jeljcina. Rusije su se u to vreme stideli svi oni koji su u njoj videli nesto drugo. Smejao se jedino gospodin Klinton, koji je shvatio da je Rusija u to vreme bila samo kula od karata haoticno poredjanih rukama gospodina Jeljcina i njegove najblize "dvorske" kamarile."Pijana" ili "teturajuca" demokratija koju je gospodin Jeljcin praktikovao, ipak se dobro i na vreme zavrsila. Po tipicno slovenskom scenariju, koji je veoma blizak ljuduma ovog podrucja, umesto kajanja cerka pokojnika pokusava da ga "vaskrsne" i podari mu nege osobenosti koje za vreme njegovog zivota nisu bile vidljive. Da li je njegova uloga "svetskog lidera" odigrala i ulogu kod "razbucavanja" Srbije, ostaje na istoriji da kaze. Cini se da smo i mi bili samo sitna para za potkusurivanje svih onih krvopija, koji su veliku Rusiju doveli, skoro, do dna ponora.

Cerka i skolski drugovi , 07/01/2010, 23:27
Za Tatjanu, Borisovu kcer, pouzdano se zna da je bila americka marioneta - nije ona "vodila predsednicku kampanju", nego su joj americki mangupi "nacrtali" sta i kako da se radi! Obavili su posao odlicno - na golemu stetu Rusije, a sve sto je na stetu Rusije moze biti samo od koristi za Ameriku! Rusi su koliko-toliko ponistili uzasne posledice americke vladavine u Rusiji uz pomoc oca Borisa i cerke Tatjane.

ФСБ , 08/01/2010, 00:06
Задњих дана децембра 1999 у Москви се догодио државни удар.То није јасно само слепцу.Стоп Хазари или Хазаријо напоље из Русије.У најкраћем,то би био наслов операције коју је у дело спровела ФСБ а Владимир Владимирович Путин само је део у том ланцу који је спасао Русију голготе.Хазари су пустошили Русију.Заувек тој банди,на пут је стала она Русија која своје буђење чека од трагичног краја Романових.Дочекала је света Русија тај тренутак крајем децембра 1999.Једина православна држава данас на свету.Једина држава која данас има суверенитет.Русија је трн у оку Ротшилдовим и осталим хазарским банкарима.Хазари никада неће владати Русијом.Владају Америком,владају свуда осим и само у Русији.Хазаре је разбио кнез Владимир а и ова данашња Русија докусуриће их једном за свагда.Лекција број 1 у децембру 1999.Лекција број 2 на Кавказу,лета господњег 2008.Лекција број 3 је пред нама.Живела Русија!!

slavica smiljkovic, 08/01/2010, 00:11
10 god je trebalo da prodje Jelcinovoj cerki da bi se oglasila.Cudno. I to bas sada kada se zahuktava americka i engleska protiv Putina.Berezovski podriva Rusiju iz Engleske, covek koji se obogatio za vreme Jelcina. Tatjana odakle ti dvorci, stanovi po Svajcarskoj, dijamanti veliki kao na kruni Engleske kraljice. Druzila si se sa Klintonovima a oni joj uvalili 500 milijardi dolara laznih. Zasto o tome ne pise velika cerka Jelcina. I sta je uradjeno sa tim laznjacima???? Sigurno zna. Bolje da cuti, da ne zavrsi u zatvor.

Вид(е)омир , 08/01/2010, 09:16
Најбоље што је Јелцин урадио је лична оставка и Путин. А, Кћерка ме неодољиво подсећа на једну нашу "другу" Даму и њене ескападе.

FBI , 08/01/2010, 10:34
Doticna dama je jedna od najomrazenijih licnosti u Rusiji. Berezovski je svojevremeno priznao da je upravo njegova ideja bila da se doticna dama dovede na mesto savetnika predsednika RF i da se preko nje ucini najdirektniji uticaj na Jeljcina posto je znao da mu je ona kcerka-miljenica. U pitanju je jedan obicni kriminalac velikog kalibra "zasluzan" za velike patnje ruskog naroda. Inace, i mala deca znaju da se Putin nije pojavio "s neba". Doveden je od strane jednog krila FSB kada se videlo da Rusija ide u konacnu propast. Doduse, kriminalce iz 90-h su danas prilicno "dobro" zamenili pojedinci upravo iz FSB.

Дејан Михаиловић, 08/01/2010, 10:58
Нема сумње да су и Срби заслужни за преврат у децембру 1999. Да није било агресије НАТО можда се Руси не би на време досетили јаду.

profesor , 08/01/2010, 13:47
Cerka Jeljcina,je teski korumpirani pajtas i Bedzeta Pacoljija,albanca sa KiM,koji joj je napunio konto i poklonio dozivotnu dijamantsku kupovnu karticu!

Zarko Stopalic, 08/01/2010, 14:46
A zasto gospodja Tatjana Jamuseva ne pise malo i o obnovi Kremlja i palata Moskve i Lenjingrada (Sankt-Petersburga) koja je kostala preko 1,4 milijarde dolara. I to u vreme kad oficiri, ucitelji, lekari i ostali na budzetu ruske vlade nisu primali ni 10 % plate? Kada je licno njen otac dodelio posao Albancu sa KosMeta (sada zasluznom politicaru tkz "Republike Kosovo"), a ovaj za uzvrat Borisu, toj istoj Tatjani i jos dvema osobama po specijalnu kreditnu karticu sa stalnom garancijom na po 10 miliona dolara? Zasto ne pise da je sa tom karticom putovala i kupovala po dalekom istoku? Da li se stidi toga ili to krije zbog necega? Pa nije problem, jer je i sam Boris Jelcin govorio o tome! I da se, gle cuda, taj dogovor (posao, kartice, itd,...) poklapa sa iznenadnim povlacenjem ruskih vojnika sa Kosova? I sa promenom ruske politike prema Kosmetu! Ponekad neizreceno govori vise od recenog.

раде-р , 08/01/2010, 16:26
Danasnja kolumna o Rusiji je nemnogo u suprotnosti sa prethodnom u kojoj je zapad duboko zabrinut o stanju sa pravima covjeka u Rusiji.Upravo slucaj Tatjane Jumaseve koja ne toliko slobodno rashoduje i trosi milione zaradjene na unistavanju vlastite drzave i naroda vec i slobodno iznosi svoje kontroverzne stavove u sredstvima javnog informisanja najbolje govori i o politici Putina i danasnje Ruske vlasti.Kada Sibir i ostali nekadasnji gulazi placu za osobama poput doticne gospodje Rukovodstvo Rusije projavljuje mudrost i bez tortura vrsi promene koje su neophodne za vracanje Ruske drzave u bar iole normalno stanje.Svakako da ce biti interesantno procitati razmisljanja gospodje Jumaseve u nedalekoj buducnosti.Verovatno ce ipak nakon spasavanja drzave sledeca vlast imati obavezu i da se pozabavi uzrocima koji su tako bogatu zemlju bacili na koljena.

Antiautocenzor Paja Oznar, 08/01/2010, 17:56
Biografija post mortem - novonikla stabljika. (Orig.af.)

Ljuba , 08/01/2010, 20:59
@Dejan Mihajlovic: Bravo!

citac , 10/01/2010, 11:43
Jeli to ta dama,kojoj je Jeljcinov,tatin prijatelj Bedzet Pacolji,albanski "biznismen-drogom" podario dozivotno platin karticu da u shopingu uziva? A tata Jeljcin,podario Pacoljiju popravku Kremlja,i obecao mu da srbima na Kosmetu,nece pruziti pomoc!?

D(z)avid

Quote from: Jelence on January 11, 2010, 11:32:46 AM
U danasnje vreme sofisticiranog marketinga prave informacije mogu imati samo akteri u igri...

Ovo mi je najbolje... Sroceno kao da si i sama "akter sofisticiranog marketinga" (prrrofi poljisticar). :mrgreen:

Nocobdija

Quote from: vbo man on January 11, 2010, 11:58:25 AM
P-O-L-I-T-I-K-A
Svako prema svojim kapacitetima i interesovanjima.Mi se ovde ne bavimo politikom mi se manje vishe obaveshtavamo o politici i razmenjujemo neka mishljenja.
Il da ukinemo Politiku da ti udovoljimo :roll:

Qq šta će sad a bidne!  :?  xrofl

Jelence

Quote from: vbo man
P-O-L-I-T-I-K-A

Ma nemoj? A kako neka corba da bude bez mene? I kako bih uspela da naguram preko 1000 postova da ne blebecem gde god imam sansu?

Ono sto se meni zaista ne dopada je peer preasure. Gurate me u politiku, a znam iz pocetka da je to samo djokodrk.

Al eto svi setaju gore-dole pa moram i ja.

Svako prema svojim kapacitetima i interesovanjima.

A neki kapaciteti su zaista impozantni...

Mi se ovde ne bavimo politikom mi se manje vishe obaveshtavamo o politici i razmenjujemo neka mishljenja.

Obavestavate, kazes?
Da li je sirenje dezinformacija obavestavanje ili dezinformisanje? Ili hoces da kazes da verujes svemu onome sto procitas po ko-zna-kojim linkovima?

Sve rezultira u nekoj dobiti.
To kao prvo, a kao drugo ne boj se nisam milioner. Jos uvek.  :mrgreen:

Pijanista

QuoteA kako neka corba da bude bez mene?

Ti u svakoj corbi nadjes neku kozicu  :evil:

Jelence

Quote from: Deda
E, draga moja Jelenče, važno je da se ti nisi dala zayebati i da ti neko uvali fiktivnih 1000 evara.

Dragi moj Deda to nije bila politika nego zdrava logika. Predizborno obecanje - to ti je kao na prvom sastanku kad tip obecava kule i gradove, samo radi jedne stvari.

Deda

Jelence

Quote from: tarana
Quote from: Jelence
Kao prvo, budimo realni, informacijama ne raspolazemo.

ako imaš dovoljno iskustva, info proveriš iz više izvora, tema te zanima a umeš da čitaš između redova ( pogledati pod - govor tela i neverbalna komunikacija) - iskaz ti postaje netačan.

Na koliko nacina moze da se slaze?

To kada se citaju drugacije info oko jednog dogadjaja ne mora da znaci da je jedna tacna a druga netacna, samo da si ti probrao laz koja se tebi cini istinitijom od nekih drugih lazi.

Govor tela moz' da ti pomogne a i ne mora jer onaj sto govori moz' da misli (ko i vbo, recimo) da raspolaze istinom.

Ali si ovde rekao nesto interesantno - da te tema "zanima". Sto bi ikoga zanimala politika?? Amatarski mislim, zasto nekoga profesionalno zanima to mogu da shvatim, politika je najunosnije zanimanje.

Jelence

Quote from: Deda on January 11, 2010, 11:30:24 PM
A da ne obećava ne bi dobio/la?   xrotaeye

Hahahaha, Deda Deda jesi vrag :) imala sam i ovaj deo u postu ali sam ga izbrisala, ko reko' da ne rastezem pitu.

Niko ne kaze da ne bi, ali je prolaznost veca ako se obeca.

Obecanje nista ne kosta. Ljudi bez savesti tako razmisljaju. Ne daju nista a dobiju sta im treba.

vbo man

Ih pa i Howard je onomad bio obecao da NIKAD nece uvesti GST...pa ga ladno uveo za par godina...ko politicharima veruje xfuck5

Zashto me zanima politika?
Pa jednostavno ima ljudi koje zanima.Mene je pochela da zanima kad je postalo jasno da mi u velikoj meri moze da pokvari zivot ( redje istina moze i da popravi donekle).Pokushavam da se informishem.U tim pokushajima biram izvore informacija kojima mogu chini mi se vishe da verujem nego da se oslanjam samo na zvanichne. Ne radi se samo o tome da chitam ove informacije.Na sajtovima kao shto je i ovaj pokushavam da chujem shta drugi misle i vide u tim informacijama...onda probam da oformim mishljenje. Ne pretendujem da je ono tachno i sklona sam da ga pod pritiskom argumenata menjam. Eto tako treniram ja to. Nemam nishta protiv razmene recepata , slika , putopisa i pametnih saveta oko svega i svachega.Svak bar na Internetu moze da nadje a little bit of sanity...ako hoce i ako ima "kapaciteta".
Onaj ko chita moze sam da oceni za sebe chiji kapaciteti su mu dovoljno zanimljivi.Ovde bar ima i ignore dugme. Evo mene za sad ignorishu dvojica :evil:
Pravo im bilo. Tebe niko...svi chekaju tvoju sliku da ti odmere "kapacitete" xfrog
To u neku ruku govori i o njihovim kapacitetima xrofl

Jelence

Zashto me zanima politika?
Pa jednostavno ima ljudi koje zanima.Mene je pochela da zanima kad je postalo jasno da mi u velikoj meri moze da pokvari zivot

Jel ti zivis u Australiji?

I ja zivim u Australiji.

Sad mi ti objasni kako je moguce da tebi politika moze da pokvari zivot, a meni ne moze?

Attitude is everything

iDemo

Quote from: Jelence on January 12, 2010, 02:33:17 AMSad mi ti objasni kako je moguce da tebi politika moze da pokvari zivot, a meni ne moze?

Attitude is everything
Pazi, svako se snalazi kako zna i ume. vbo, recimo, voli da joj politika kvari zivot i rada je da sa nama podeli svoju muku... Mene muce ljuCka prava (i opasno mi kvare zivot) i - eto jasno - i ja sam rad da tu svoju muku sa vama/nama podelim. To je tak' normalno, ne... Sta tebe muci osim sto ti je 'atitude' sve?

Jelence

El ti neko krsi ljuCka prava? Ko je taj, da mu se najebem milosne majke?

vbo man

QuoteJel ti zivis u Australiji?

I ja zivim u Australiji.

Sad mi ti objasni kako je moguce da tebi politika moze da pokvari zivot, a meni ne moze?
Pa sve zavisi kako ti to vidish - u stvari ne vidish...
Jel sve je politika u stvari.
Kamate koje rastu kao i cene kuca koje rastu su politika, cene hrane i struje i svega koje rastu su politika, nezaposlenost koja raste je politika , troshkovi shkolovanja dece i mladih su politika, to shto nema dovoljno posla u malim biznisima je politika, itd. itd.
Ako ne vidish tu vezu teshko da ti mogu pomoci...

iDemo

Quote from: vbo man on January 12, 2010, 02:59:46 AMKamate koje rastu kao i cene kuca koje rastu su politika, cene hrane i struje i svega koje rastu su politika, nezaposlenost koja raste je politika , troshkovi shkolovanja dece i mladih su politika, to shto nema dovoljno posla u malim biznisima je politika, itd. itd.
Kamate se jos uvek nisu vratile na nivo na kome su bile negde tamo 2005e godine... Ne kazem da nece (vrlo) uskoro biti al' samo da primetim.  :!:

vbo man

Pa opoziciona neopoziciona ali je sve politika...
Ja ne bih mogla reci da se osecam "opozicionarem" u politici ove zemlje trenutno.I ovde kao i u USA ima dve stranke ( ostalo je zanimacija) i obe vode veoma slichnu politiku. Ne radi se o tome da je uopshte moguce bilo shta znachajno promeniti...ali mi ne smeta da primetim shta se dogadja.
Kamate cemo videti gde ce zavrshiti...predvidja se na 9% do septembra...Bivale su kamate i 27 % nekad u ovoj zemlji i chudo za to su krivili Labor koji je tad bio na vlasti...pa kontam da ipak kamate imaju neke veze sa politikom...

Jelence

Jelence

QuoteJel ti zivis u Australiji?

I ja zivim u Australiji.

Pa sve zavisi kako ti to vidish - u stvari ne vidish...
Jel sve je politika u stvari.
Kamate koje rastu kao i cene kuca koje rastu su politika, cene hrane i struje i svega koje rastu su politika, nezaposlenost koja raste je politika , troshkovi shkolovanja dece i mladih su politika, to shto nema dovoljno posla u malim biznisima je politika, itd. itd.
Ako ne vidish tu vezu teshko da ti mogu pomoci...

Sve sto si nabrojala govori da politika moze da utice na zivot, sa cime se slazem.

Ali ti nisi rekla da utice nego da ga pokvari.

vbo man

QuoteAli ti nisi rekla da utice nego da ga pokvari.
Rekla sam da mi je kvarila zivot te da sam se zato bila zainteresovala za nju.
Takodje sam rekla da moze mada redje i da ga popravi...Htela bih da bar otprilike znam shta me cheka pa zato pokushavam da pratim politiku sa svojim skromnim kapacitetima :mrgreen:

Jelence

Jel ti vbo vidis tu neku razliku?
Zivimo u istoj zemlji, politika je generalno ista, ta ista politika na moj zivot utice, a tvoj kvari?

U cemu je tu gvinta, sta mislis?

vbo man

QuoteZivimo u istoj zemlji, politika je generalno ista, ta ista politika na moj zivot utice, a tvoj kvari?

Josh uvek ga ne kvari znachajno ali bi mogla da ga pokvari vrlo lako. Na vishe nachina...koje ne bih da elaboriram.

Da li bi mogla da pokvari i tvoj zivot...verujem da bi mogla , mada ti si previshe pametna , ne moze tebe zajebati niko :mrgreen:

slawen

Quote from: vbo man on January 12, 2010, 04:56:16 AM

Da li bi mogla da pokvari i tvoj zivot...verujem da bi mogla , mada ti si previshe pametna , ne moze tebe zajebati niko :mrgreen:
Ма није она паметна, само има исправан атитуде. :mrgreen:
Него, ВБО, кад окачиш овог смајлија  xfuck5, а то богами радиш почесто, јел' помислиш шта би твоја унука на то рекла да га којим случајем види?
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

vbo man

QuoteНего, ВБО, кад окачиш овог смајлија  xfuck5, а то богами радиш почесто, јел' помислиш шта би твоја унука на то рекла да га којим случајем види?
Mozda sam ga okachila dva jel tri puta...bolje nego da pCujem...rachunam :mrgreen:
Moja unuka je josh mala da zalazi na ovakva mesta ali zamisli ako Jelencetov pubertetlija natrapa na mamina pisanja ovde i naleti na " setanje kozice" :oops:

vbo man

QuoteМа није она паметна, само има исправан атитуде. Mr. Green

Yeah , right ! Na tome joj zavidim...da li je sve to delo onog Robinsa ili kako se zove? Da se upishem i ja kod njega na chasove :|
Ma jok...meni leka nema...ja sam mazohista pa shto rekao moj jedan prijatelj ja moram da "umirem dva puta"...jednom dok mislim kako ce to strashno biti  ( ma shta da dolazi) a drugi put kad se to stvarno desi...valjda takva priroda.

slawen

Иди жено на семинаре.
Од ВБО МАН постани ВБО ЈЕС МАН!

Па кад те крене шара....
We take no cash unless we cash justice for you! Are you listenin' to me? I'm givin' ya pearls hеrе!

vbo man

xrofl
Hocu...
A shta cesh ti da radish pa da nekako stvari u Srbiji vidish u lepshem svetlu?
Ima li kakav seminar za tebe i Wiza? :mrgreen:

slawen

Quote from: vbo man on January 12, 2010, 05:50:57 AM

A shta cesh ti da radish pa da nekako stvari u Srbiji vidish u lepshem svetlu?

Да се одселим у Ванкувер.
Одатле Србија изгледа просто чаробно.

vbo man

Evo mi se jutros javili prijatelji iz Beograda...bili u Egiptu za Novu godinu...Nije bash sve tako crno SVIMA u Sebiji ;)

slawen

Не бих сад да се посерем на те твоје пријатеље само зато што су били у Египту за Новака.... Не знам људе.

vbo man

Shto si bre tolko ogorchen?
Imam prijateljicu koja ima svoju advokatsku kancelariju u Beogradu...uopshte se ne zali...shta vishe vozi dzipa, super zivi...

Jelence

QuoteZivimo u istoj zemlji, politika je generalno ista, ta ista politika na moj zivot utice, a tvoj kvari?

Josh uvek ga ne kvari znachajno ali bi mogla da ga pokvari vrlo lako. Na vishe nachina...koje ne bih da elaboriram.

Ne bi mogla, jer sam ja tako odlucila.

Uticaj moze da bude pozitivan i negativan, a svoj zivot upropastavas sama, ne uproapstava ti je politika.

Vidis vbo, meni uvek ima spasa, jer sam tako odlucila. Takodje verujem da tebi nema spasa, iz slicnog razloga (jer si ti tako odlucila).

Ko moze da te spase ako verujes da ti nema spasa?

Ko moze da te nauci bilo cemu pozitivnom kada ti u svemu vidis negativno.

Odgovro: niko.

Attitude is everything.

Evo i Slanjen je naucio, znaci nije tesko.

A opet, ako volis da plivas u fekalijama to je isto OK. Tvoj izbor. NE sudbina, NE okolnosti, NE petljanje "nekih-koji-samo-cekaju-da-upropaste-posten-svet". Izbor. TVOJ izbor.

slawen

Quote from: vbo man on January 12, 2010, 07:36:55 AM
Shto si bre tolko ogorchen?
Imam prijateljicu koja ima svoju advokatsku kancelariju u Beogradu...uopshte se ne zali...shta vishe vozi dzipa, super zivi...

Где та живи кад јој треба џип да сађе у град?

vbo man

QuoteA opet, ako volis da plivas u fekalijama to je isto OK
Za sad uglavnom plivam u bazenu...koji mi je moja borba dala :mrgreen:

QuoteГде та живи кад јој треба џип да сађе у град?

Zivi kod Vukovog spomenika a dzip se koristi kao merilo statusa valjda...
Ovde ima da se kupi blato u konzervama da isprskaju dzip pa da izgleda kao da su negde ishli njime van grada...Ne zezam se, istina xrofl

tarana

Ovde ima da se kupi blato u konzervama da isprskaju dzip pa da izgleda kao da su negde ishli njime van grada...Ne zezam se, istina xrofl
[/quote]

šašavi ovi rimljani...
i pošto vam je to blato?

iDemo

Tako je to kad i farmerke i patike mozes da kupis u radnji na cosku - onda se okrenesh nadgradnji pa kupujesh blato...

Nocobdija

Quote from: tarana on January 12, 2010, 10:48:39 AM

šašavi ovi rimljani...
i pošto vam je to blato?
[/quote]
Ti sebe već vide ko golemog izvoznika. xrofl

tarana

banacko blato je vrlo kvalitetno i lepljivo. to kad jednom nafajtaš...
dao bi i garanciju na polugodišnje neskidanje.

vbo man

Quotebanacko blato je vrlo kvalitetno i lepljivo. to kad jednom nafajtaš...
xrofl

Jelence

E, jeste...   

iDemo

Quote from: Jelence on January 12, 2010, 12:29:06 PM
E, jeste...   
Sta se folirash kad kupujesh duplu dozu - veliki ti dzip pa morash i veliko blato da pazarish...

Jelence

Pa i to sto kazes.
Mi smo probali da vozimo po pesku na 4WD trakama pa smo se zaglavili ko nista. Sa konzervisanim blatom nemas ni zaglavljivanje ni izduvavanje/pumpanje guma, ni nista.

Ne znam samo dal da narucim kod vbo da mi kupi posto ih je ona jedina videla...

slawen

Quote from: tarana on January 12, 2010, 11:08:19 AM
banacko blato je vrlo kvalitetno i lepljivo. to kad jednom nafajtaš...
Е не може.
Први сам се сетио.

Поздрави из Глибије....